Találatok a következő kifejezésre: Egyiptomba utazok. működni a hajvasaló kint (1 db)

Egyiptomba utazok. Fog működni a hajvasaló kint?

Mert mondták sokan h nem mindenhol ugyanazon az áramkörön mennek a háztartási és egyébb müszerek! A hajvasalom :220-240V~50/60Hz 65W

Legjobb válasz: ajajjj az a hajvasaló:D énis használomXDD hát nézd ezt nemtudom én:S dee gondolom h fog mennni:S nemigaz h ott nem vasaljáák a hajukat:D

ajajjj az a hajvasaló:D énis használomXDD hát nézd ezt nemtudom én:S dee gondolom h fog mennni:S nemigaz h ott nem vasaljáák a hajukat:D
Fog.
Szia! Én 2-szer voltam ott, búvárkodás céljából, egy hajón, de azt megtanultam, hogy Egyiptomban semmi sem biztos! A hajón minden mûködött, de néha a körülményeket nézve nem biztos. Remélem nem ijesztettelek el, egyébkén csodás hely, de mindenre fel kell készülni. Nekünk azt mondták, hogy a csapvízbõl még fogat se mossunk, mert baj lehet belõle, de egy szép szállodában, ha nincs kiírva, akkor épp meg lehet próbálni. (nekünk a hajó miatt mondták, de figyelmeztettek, hogy a szárazföldön se mindig jó) Éjszaka az utcán vigyázni kell, mert az ember lányát sokan szeretnék feleségül venni (tapasztalat) és ilyenkor nem árt, ha van az ember mellett egy határozott, jó kiállású erõs férfi. Jó utat!
vigyél sapkát vagy kendõt a fejedre, az majd mûködik!
Én 2008. júliusában voltam Hurghadán a Hilton Long Beach-ben ahol gond nélkül tudtam használni a hajsímítómat.
egyiptom nem afrikában van
micsoda problémák:DD de én bennem is felmerülne
Helytöl függ, a job szálodákban van de általában nincsen ezért érdemes a repülötéren venni mert ha a hajvasalot nem tudod bedugni akkor mást se.
Attól függ, hol fogsz lakni. Én három szállodát próbáltam ki Egyiptomban (Kairótól egészen a Vörös tengerig), de mindenhol mûködött a hajszárító és a hajvasaló is. A szállodák mindennel fel vannak szerelve. A külföldi turistákat elkényeztetik, míg õk rendkívüli szegénységben élnek :((( Ha van kérdésed Egyiptomról még, csak tedd fel nyugodtan, nem rég jöttem haza, CSODÁLATOS VOLT!!!!!!
Vigyél adaptert, mert ha nincsenek is más áramerõsségen, a konektor formája más, és másféle villásdugó való bele.
az afrikai férfiak ~75% -a bevallotta hogy mar eroszakolt meg not... szoval jol mondja, jobbha mindig van valaki melletted


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan oldal vagy egy progi amin piercing-et vagy hajfrizurát lehet szerkeszteni? Hogy hogyan állna .

8

Nyarlt már valaki a Hilton Long Beach- hotelben Hurghadán? Tapasztalatok?

Mi szeptember 2.-án repülünk a barátn?mmel, esetleg jön még valaki akkor?

4

Egyiptom, Királyok Völgye-volt már itt valaki? Melyik részek a legszebbek, es kb mennyi a belépö?

1

Önkéntesség? Valakii volt már így kint? (többi lent)

Elég béna vagyok ezekhez, és utána olvastam ennek, de elég bonyolultan írják le a dolgokat...úgyhogy nagyon nem értem hogy is van ez. Valaki volt már Afrikában önkéntesként? Ha igen írna arról hogy hogy ment ki, meddig, mi kellett...stb. Ki lehet jutni úgy hogy semmi, azaz tényleg semmi pénzem nincs? Illetve még azt olvastam hogy ilyen 6-14 hónapokra lehet menni vagy nem is tudom. De én viszont még tanulok, így csak a nyárra tudnék menni. Olyan nincs hogy 1-2-3 hónapos?
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni ebben. Köszönöm.

11

Hogyan lehet magyaroknak az amerikai hadseregbe bekerülni?

Milyen feltételeknek kell megfelelni és mennyi a fizu? Más biztonsági munka is érdekelne külföldön (pl.:zsoldos).
Köszi!

5

Hurghadán van szúnyog? Mesélnél a városról?

Pár hét múlva megyek és érdekelne, h mi az mit fontosnak tartasz,h vigyek esetleg, mire figyeljek stb. Van szúnyog?

7

Melyik évszakot utálod?

és miért?

41

Melyik jobb? Tunézia vagy Egyiptom?

Nyaralás szempontjából érdekelne. Tavaly nyáron voltunk Egyiptomban, az fantasztikus volt, én sírtam, mikor el kellett jönnünk. A család nagy része már nem akar mégegyszer oda visszamenni, ezért most úgy tervezzük, hogy Tunéziába megyünk. Állítólag az ugyanolyan, mint Egyiptom. Én viszont csak Egyiptomba szeretnék menni, nekem az a csúcs.
Aki volt már Tunéziában, vagy esetleg mindkét helyen, és össze tudja hasonlítani, kérem írjon!

14

Mi ez az "Ingyenszállás Tenerifén"? Csomót olvastam itt az oldalon arról, hogy ingyen van a szállás ha elmegyek valami előadásra? Ez mit takar? Hol lehet ilyen ajánlatokat kapni?

5

Milyen az önkéntes munka Afrikában? Hogy lehet úgy kimenni, hogy ne kelljen előtte egy szervezetnek ingyen dolgozni és utána népszerűsíteni őket?

Ha voltál kinn önkéntes munkán, kérlek, írd le a tapasztalataidat! Hogyan lehet kijutni, hol lehet megszállni, milyen munkákat lehet végezni, milyenek az emberek, mennyire lehet megismerni a kultúrát, stb.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!