Találatok a következő kifejezésre: Egyiptomba, Hurghadába nyaralni és vinnénk magunkkal (1 db)

Egyiptomba, Hurghadába megyünk nyaralni és vinnénk magunkkal szalámit, konzervet, kenyeret, mert az ottani kajáról nem kaptunk jó véleményeket. Lehet-e ezeket repülőn szállítani és hogy?

Legjobb válasz: Szia!Szállítani biztos, hogy lehet ha beletszed a nagybõröndbe. Én külföldön élek, és minidg telepakolom kajával a bõröndöt:) Viszont azt érdemes lenne megkérdezni az utazási irodában, hogy Egyiptomban vannak-e elõírások a hús bevitelére, mert ugye az már nem uniós ország, meg lehet, hogy a határnál be kell jelenteni, hogy van vámolni való.

Szia!Szállítani biztos, hogy lehet ha beletszed a nagybõröndbe. Én külföldön élek, és minidg telepakolom kajával a bõröndöt:) Viszont azt érdemes lenne megkérdezni az utazási irodában, hogy Egyiptomban vannak-e elõírások a hús bevitelére, mert ugye az már nem uniós ország, meg lehet, hogy a határnál be kell jelenteni, hogy van vámolni való.
Februárban voltam Hurghadán, 4 csillagos szállodában. Az étterem roskadozik a finomabbnál finomabb kajáktól, itthon nem látsz olyanokat!!! Mi még a sivatagban is megkóstoltuk a beduinok kajáját, attól sem lett bajunk. Azért csapvizet ne igyál. Nem tudom, hol fogtok lakni, de ha szállodában, akkor nincs mitõl tartanod.
sehogy! Ne is próbáld!
Lehet szállitani repülön, de ne a kézipoggyászba tegyétek be hanem a böröndbe. Ja és egyiptomban normális kaja van.Pl ha szállodában vagytok akkor naon sok europai kaja közül lehet választani. jo nyaralást!
az úgynevezett turista-betegséget nehéz elkerülni. sokan elkapják, egy-két napig hánynak meg f*snak, kis infúzió, és rendbejössz:) ha nem eszel az ottani kajából és a vízzel sem érintkezel (csak palackossal), akkor valszeg nem lesz baj, de ezt soha, senki nem tudja garantálni.
Szia! Egyiptom csodas hely, probaljatok ki mindent amit csak lehet es igen ebbe az etkezes is beletartozik! Nekem semmi bajom nem volt a kinti konyhaval, sot. En legutobb vittem magammal majkremet, szalamit kenyeret, es muzlit nem volt belole semmi problema, csak arra figyeljetek nagyon hogy jeget ne tegyenek az italokba es csapvizzel ne mossatok fogat, akkor nem lehet baj!
Mindent lehet a leadott poggyászban szállitani. Én azonban csatlakoznék a többséghez, azt mondanám ha csak nem az a cél h spóroljatok ezerrel, egy darab konzervet se vigyél magaddal! Semmi értelme, mert megbizhatsz a szállodai kajában és ha az mégsem tetszene, mindenféle árkatagóriában tudtok majd venni. Finom gyümölcsöket is ehettek, elérhetõ áron és úgy általában ott is minden kapható, tehát ne aggódj! És jó nyaralást!
Szerintem jól teszed, ha viszel magaddal némi vákumozott szalámit és egy kis háztartási kekszet. Tapasztalat... Kellemes nyaralást kívánok!!!
Az elõzõ vagyok : Látom, sokan írnak a hasmenésrõl... Igen, ezt mindenki megkapja, nem a csapvíztõl és nem a jégkockától, hanem a megfogott kilincsektõl és a közös medencétõl! Helyi patikákban kapható az ENTOCID-H tabletta (6.- Egyiptomi font), ez nagyon hatásosan megszünteti a hasmenést pár óra alatt! 4 óránként kell bevenni belõle 2-2 tablettát 1 napig, és elmúlt a hasmenés. Mi Mo-ra is szoktunk hozni belõle, mert itt még hasonló szer sem kapható (hasmenésre a széntablettát adják a hazai patikában, ami semmit sem ér).


Hasonló válaszok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!