Találatok a következő kifejezésre: Egyik telephelyünkön egy olyan (3 db)

Egyik telephelyünkön láttam egy olyan szám.gép asztalt, amibe a monitor úgymond bele volt süllyesztve. Milyen számítógépasztal ez?

Vagyis az asztal lapja egy picikét kb . 5-10 fokban meg volt döntve, és a monitort úgy láttam magam el?tt mint ahogy egy könyvet is leteszek. Sajnos nem tudom érthet?bben leírni. Valaki tudja, hogy hol lehet ilyet kapni? Vagy hogy hogy hívják, hol keressem? ( cégnél nem tudták megmondani, honnan van)

Legjobb válasz: Sajnálom, ha válaszom nem oldja meg a gondodat, de talán segít, elindít téged a megoldás irányába. Nekem is volt hasonló elképzelésem kb másfél évvel ezelõtt, és bár van asztalos és lakatos vénám, asztalos haverom, mégsem tudtam többszöri modellezéssel sem praktikusan és esztétikusan megoldani ezt. Aztán a dolgot eltettem késõbbre, és vettem egy laptpot. A hátulját megemeltem 2,5 centivel, és 10 perc használat után rájöttem, hogy az különleges lett volna, ez meg praktikus lett. Azóta így használom, és meg vagyok elégedve. Jó munkát, hello !

Sajnálom, ha válaszom nem oldja meg a gondodat, de talán segít, elindít téged a megoldás irányába. Nekem is volt hasonló elképzelésem kb másfél évvel ezelõtt, és bár van asztalos és lakatos vénám, asztalos haverom, mégsem tudtam többszöri modellezéssel sem praktikusan és esztétikusan megoldani ezt. Aztán a dolgot eltettem késõbbre, és vettem egy laptpot. A hátulját megemeltem 2, 5 centivel, és 10 perc használat után rájöttem, hogy az különleges lett volna, ez meg praktikus lett. Azóta így használom, és meg vagyok elégedve. Jó munkát, hello !

Lányok, megismerkednétek egy olyan pasival, aki 23 éves, mérnök diplomája van, és egy Egyesült Államok székhelyű nagy kiterjedésű multi budapesti telephelyén dolgozik rugalmas munkaidőben?

Legjobb válasz: Ez mind szép és jó, de ki nem [email protected] le, hogy mit dolgozol mit értél el és mennyire vagy rugalmas... Ez nem egy állásinterjú, vagy csak erre tudsz felvágni?

Ez mind szép és jó, de ki nem [email protected] le, hogy mit dolgozol mit értél el és mennyire vagy rugalmas... Ez nem egy állásinterjú, vagy csak erre tudsz felvágni?
Miért ne? Nem tudhatod , hogy milyen ember , ha meg sem ismerted.
Raktáros miótaa rugalmas munkaidõs?XDXDXD
Tapasztalatból mondom PASIKÉNT jó külsõ mellé ez a legfontosabb.
béna, de 5:1 találati aránnyal mûködõ csajozási duma. :)
nem..erre nem tudok mit írni...már nem is csodálkozom..nekem ami számít: értelmiségi szint, kedvesség, becsület, megjelenés...de ez komoly most?? áhhh
:DDD KOMOLYAN egy DIPLOMÁS MÉRNÖK megkérdezi hogy ez mennyire SZIMPI??? ÚÚ tisztára taszít, hogy imponálhatna, hogy önerõbõl eltarthatja a családját, hát ez undorító?! Na de most komolyan -.-
A kérdező hozzászólása: Ezzel konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vonzó az a pasi a lányoknál, aki önerejébõl tudja magát és a leendõ családját fenntartani, méghozzá átlagon felüli életszínvonalon, pusztán ennyi Facebookon is beszerezhetõ információ alapján.
ezek alapján nem, mert nem a rang, és a vagyon számít, hanem a belsõ tulajdonságok és a külsõ együttvéve :)
Ha idõsebb lennék, akkor igen. :) 17/L
biztos nem
Minden kritérium nélkül, ha tényleg ott van a színvonalad, és tudod nem is érdekel milyen vagy mind addig amíg tartod a formád, de tudd meg az elsõ kudarcod alkalmával rád huzoma vizes lepedõt:) )) Oyyeeee éljenek az ilyen lányok:PPPPPP

Létezik olyan kamerás megfigyelő rendszer, ami pl 10 km-re van tőlem (pl egy ház v telephely), azt akár itthonról is nézhetem interneten keresztül, de ahol a kamera telepítve lenne, ott nincs internet?

tudom, hogy van internetes kamera, de a fő kérdésem az lenne, hogy ahol a kamera van telepitve ott nincs internet...

Legjobb válasz: kábel nélküli?! kétlem!

kábel nélküli?! kétlem!
Meg kell oldanod ott is az inrenetet, az nem kerül olyan sokba.
Ahol térerõ van ott ma már internet is van (vagyis lehet). Persze a vezetékes net mindig olcsóbb, ha máshogy nem lehet akkor mobilnettel oldanám meg a közvetítést. Esetleg egy a telephelyen levõ számítógép rögzítené a történteket amit késõbb meg lehet nézni, persze ez így nem valósidejû...
Egy kamerás mobil vagy egy számítógép GSM internet eléréssel. A T-mobile GoNetM 1000 forint havonta és elegendõ a sávszélesség 1 fps sebességhez 320*240 méretben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!