Találatok a következő kifejezésre: Egyik percben hogy van, a másikban (18 db)

Mitől lehet az, hogy egyik percben hasmenésem van, a másik percben meg olyan keményet WC-zek, mint a beton?

Elmegyek mosdóba, és hasmenésem van, rá egy órára meg olyan lesz a székletem mint a beton, most pedig megint hasmenés... Elég kellemetlen kérdés, de mitől lehet? :S Volt már valakinek ilyen ?

Legjobb válasz: sajnos ez idegességtõl is lehet! a lányom volt ilyen de már kinõtte!

sajnos ez idegességtõl is lehet! a lányom volt ilyen de már kinõtte!
Mindenképp fordulj orvoshoz, az ok lehet vastagbél megbetegedés is, és azt minél elõbb tisztázni kell!!!!
Urológus hamar. A bélproblémákkal nem célszerû várakozni.

Miért van, hogy egyik percben alig várom a másikban pedig nem akarom? Lassan itt a szülés.

34 hetes vagyok, vannak gondjaim, császár lesz,még 2 hetet kellene kibírni egybe:)

Legjobb válasz: új állomáshoz értél az életedben nyilván nem voltál még háromgyermekes anyuka. talán nem is lesz több babátok ezért van a még nyújtanám az idõt érzés de már várod a megszületendõ babádat látni simogatni ezért meg a jajj jönne már el a nap filing. csak lazán... Jó egészséget kivánok Nektek!

új állomáshoz értél az életedben nyilván nem voltál még háromgyermekes anyuka. talán nem is lesz több babátok ezért van a még nyújtanám az idõt érzés de már várod a megszületendõ babádat látni simogatni ezért meg a jajj jönne már el a nap filing. csak lazán... Jó egészséget kivánok Nektek!
Lelkiismeret-furdalás detto! :) ) 3 évet vártam rá, most meg visszakoznék??? Vicc. Biztos csak a hormonjaink szórakoznak! :) 38 hetes kismama
Szia! Nekem tegnap jött egy ilyen érzés, hogy nem akarom...!:( Nem akarok anyuka lenni, nem akarom "lekötni" magam...Felelõsséget vállalni...:(! De aztán este ez elmúlt:) Szerintem csak bepánikoltunk:) Ez olyan lehet mint a kapuzárási pánik. Majd elmúlik:) :) :) !! Üdv 32 hetes pocis
Gondolojátok? Rám is rámtör néha, utána meg lelkiismeretfurdalásom van:(
9.53 vagyok. Azthittem csak én vagyok ezzel így. Megnyugodtam, hogy ez valóban valami hormontól lehet. Pedig tényleg rég szerettünk volna babát!
Velem is ugyanez a helyzet, pedig sokat vártunk a babára. Most ikreket várok és néha repesek az örömtõl, aztán teljesen pánikba esek, és nem értem mire kellett nekem ez az egész...és lelkiismeret furdalásom van nekem is. Most megnyugodtam, hogy más is van igy ezzel. Szülés után biztosan elmúlik :) . 33 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kicsit vigasztal, hogy nem vagyok egyedül. Én is így vagyok, öröm, aztán pánik, hogy minek is, és jön a lelkiismeret furdalás. Boldog babavárást, könnyû szülést és jó babázást mindenkinek.

Egyik percben örülök, hogy van, a másikban azon gondolkozom, hogy mennyire változik meg az életünk, mi lesz, ha megszületik, itt-e az ideje ennek, stb. Normális, hogy ilyenek járnak a fejemben?

6 hetes vagyok.Terveztük a babát,de fura érzéseim vannak .

Legjobb válasz: Persze hogy normális,elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)

Persze hogy normális, elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelõsségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:) nyugalom minden rendben lesz az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások csak meg kell tanulni ezeket kezelni gondolj arra ogy szeretõ családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyõztök:) és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj) beszélgessetek a pároddal arról hogy mitõl félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:) mert így lesz sok pussz:)
Igen normális, hiszen ez egy újdonság az életedben és az újdonságoktól mindig félünk egy kicsit. De ne aggódj, örülj, hisz egy csoda ami most veled történik. Mások errõl álmodnak évekig mégsem jön össze, neked sikerült, ez az élet legnagyobb ajándéka. Eleinte biztos nehéz lesz, de minden percért megéri, hidd el. Sok boldogságot!!!
Szia! Nyugi, én is ilyenket érzek. Szerintem normális. De biztos sokan fogják neked azt írni, hogy csakis örülnöd kéne... Szerintem természetes, hogy egy kicsit félünk ettõl a dologtól, hiszen nem tudjuk mi vár ránk. Várjuk, örülünk, de egyben félünk is az ismeretlentõl. De én úgy hiszem, hogy minden jól fog alakulni. Szerintem azok izgulnak többet ezen, akik túlságosan is belegondonak (vagy túl lelkizõsek mint mi pl.)milyen nagy felelõsséggel jár egy gyermek. De én is próbálok csak a pozitívumra gondolni és arra, hogy igenis képesek vagyunk erre a gyönyörû feladatra. 25 hetes kismama
Most csúnya leszek, de látszik, hogy nem vetéltél.Ha már vetéltél volna mint én, és még sokan mások, akkor nem járnának ilyen bugyuta gondolatok a kobakodban.Örülj neki az Isten áldjon meg, hogy babát vársz, én hiába küszködök(vagyunk sajna így még jó páran) 2 éve, csak vetélek, meg mûtenek.Nekünk eszünkbe sem jutna ilyesmi.A babád és a saját egészséged járjon a fejedben, ne az hogy nem lehet bulizni, meg haverok nincsenek.Nõ vagy, arra születtél hogy szaporodj(de nem 40 évesen elõször, persze ha addig nem jött össze az más).Nem bántás akart lenni, de gondolkodj rajta.Olvasgass könyveket a babáról, írj naplót, (késõbb majd jó lesz visszaolvasni), szörfölj a neten, chatelj kismamákkal.Jó egészséget!!!


Utazol a metrón. Szemben veled egy fiú/lány, akit nézel. Õ is néz téged. Egy percre beleszerettek egymásba, ha van párotok, ha nincs. Várnátok, hogy leszólítson a másik?

Legjobb válasz: ez egy játék, a neve flört. Ingerszegény emberek napi lelkifröccse. Én is játszom. Kell ez az embernek az egészséges önbizalomhoz. Addig nincs is baj vele, míg valaki át nem lépi az egészséges határt, és leszállás után el nem kezd üldözni... vagy hazáig követni. uhh..

ez egy játék, a neve flört. Ingerszegény emberek napi lelkifröccse. Én is játszom. Kell ez az embernek az egészséges önbizalomhoz. Addig nincs is baj vele, míg valaki át nem lépi az egészséges határt, és leszállás után el nem kezd üldözni... vagy hazáig követni. uhh..
Majd megszólal: "Elnézést, megtennéd, hogy kicsit odébb állsz? Zavarod a kilátást." True story (vonaton).
Amúgy honnan tudod, hogy õ is ezt érzi? Lehet, hogy volt valami az arcodon. De ha tényleg így lenne, akkor szeretném, persze. De ha lenne barátom, akkor nem.
Hehe, ismerõs szitu. :) Minden egyes porcikám üvölt ilyenkor, hogy szólíts le, de tiltakozik is, mert foglalt vagyok és esélye sem lenne a másiknak.
pár szó erejéig mindenképp. aztán hagyom lógva ez egészet. jót tesz az ember lelkének, talán a csajnak is szebb lesz kicsit a napja.:)
3- Hát barátom csúnyán megaláztak :D Mért nem mondtad neki hogy nézzen máshova ha annyira ki akar látni?

Lányok nállatok is gyakran előforduló eset az hogy egyik percbe van kedvetek a szexhez a másik percbe nincs? Mitől megy el ilyen gyorsan a kedvem? Vagy a partenerimben volt a hiba vagy ez gyakori jelenség másoknál is

Sokszor akkor megy el a kedvem mikor minden klappol, a pasi az ágyban én meg egyik percben vágyok rá a másikban nem 23 L

Legjobb válasz: Én szintén ugyan így vagyok.Nem tudom mitõl lehet,egyik percben jaj de jó lesz meg mennyire akarom,másikban pedig nem:S Fogalmam sincs mitõl lehet ez:S

Én szintén ugyan így vagyok.Nem tudom mitõl lehet, egyik percben jaj de jó lesz meg mennyire akarom, másikban pedig nem:S Fogalmam sincs mitõl lehet ez:S
Megfelelõ a párod szerszáma?
A kérdező hozzászólása: ti hány évesek vagytok és nállatok ez mindig úgy volt a partnereiteket nem idegesitette vagy téged saját magad mert engem néha igen
Az ilyen dolgok miatt mondom én hogy h*lyék a nõk. Amúgy valami stressz miatt lehet, amit valami múltbéli dolog vált ki, pl. egy elõzõ szerelmed, gátlás, stb...
Szerintem ez nem igazán normális. A hiba benned van.
nálam is szokott ilyen lenni. de szerintem csak azért, mert heti 1-2 napot tudunk együtt lenni, és ilyenkor kicsit kötelezõnek érzem hogy együtt kellene lennünk, pedig lehet hogy pont akkor nincs is kedvem.
Nálam nem jellemzõ.
igen, ha valami más miatt ideges vagyok, akkor elõfordul. de olyankor egyébként is mindennel ez van (menjünk valahova, két perc múlva már semmi kedvem kimozdulni, nézzünk filmet, kb tíz percig köt le, stb.). de ha egyébként nincs semmi történés az életedben, akkor szerintem valami defekt van.
én akkor voltam így mikor kimondottan megndorodtam a páromtól és már nem szerettem... de akkor nem csak egyik percben nem kívántam, hanem sose... mikor olyan párom van, akit tényleg szeretek, mindig van hozzá kedvem, még akkor is mikor félhulla vagyok :D (nagyon fáradt vagy beteg vagy ilyesmi) 22/L

Egyik percbe meg jol mutatunk egyutt az egyik ismerosommel, a masik percben, meg ram van kattanva. Hogy van ez?

Miutan 10 percen keresztul arrol aradozott az egyik srac, hogy XY-nal milyen jol mutatunk egymas mellett, hat ra fel orara mar o udvarolgatott nekem es o volt az, aki olelgetett, a masik sracot hatterbe szoritva. Minek tulajdonithato ez a viselkedes?

Legjobb válasz: Bejösz neki.

Bejösz neki.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, hogy miert kellett azt allitani, hogy jol mutatunk egymas mellett? Kivancsi volt ra, hogy tetszik-e a srac?
Pl. :)

A Lostban hogy lehet az hogy az egyik percben még a szigeten van a csávó, a másik percben meg vmi házban?

A múltkor néztem az AXN-t és épp a Lost ment, és nem értettem hogy h lehet ez? valaki magyarázza már meg xD

Legjobb válasz: Visszatekintések, illetve elõretekintések vannak.

Visszatekintések, illetve elõretekintések vannak.
Ezek a filmes trükkök!
A kérdező hozzászólása: de akk mér nem írják ki hogy mittomén 1 évvel korábban?:D miért ugranak egybõl oda?xD így tök értelmetlennek tûnik
az egezs egyre értelmtlenebb már rég nem nézem XD volt h nem tudtam h jelenm jövö vagy múlt van XD
Most két szálon fut a cselekmény, az egyikben a szigeten vannak, a másikon azt látjuk, hogy mi történt volna, ha nem zuhan le a gép!
Az a baj, hogy a Lost nem az a film amit úgy is tudsz követni, ha csak néha bekapcsolódsz.Akit érdekel mindenképp végig kell néznie az összes évadot.

Miért van az, hogy egyik percben minden jó és kijelzi a hangszórót vagy a fejhallgatót, hogy jó és halható minden másik percben pedig nem talál semmit, nem hallható semmi?

Legjobb válasz: Ez több okból is megtörténhet. Elsõsorban, jó lenne tudni melyik operációs rendszert használod. Ebbõl aztán ki lehetne indulni. A hangkártyta futtattó softwerét (drrivert) frissítetted?

Ez több okból is megtörténhet. Elsõsorban, jó lenne tudni melyik operációs rendszert használod. Ebbõl aztán ki lehetne indulni. A hangkártyta futtattó softwerét (drrivert) frissítetted?
Ez egy low-end tablet. Ezekkel a tulajdonságaival meg kell tanulnod együtt élni.
Nekemis ilyenem van, d e nem csinál ilyeneket, kikell cseréltetni, nekem is kilett ugyanez mert nekem pl az elsõnél még kikapcsolva is világított a képernyõ egyik ledje, a forrosodás sem normális nekem max langyos szokott lenni ez a normál, a tied túl sok áramot vesz fel ezért forró
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: ennek a tabnak az aksi kapacitása: 2200 mAh/3.7v hány órát kéne neki kibírnia?
kb 3-4 óráig bírnia kell ha folyamatosan használod

Jo napot kivánok uram. Krisz7831 vagyok és van nekünk egy zanussi wzq5100 és tegnap ota azt csinálja hogy pár másod percig zug szivja a vizet egy kicsit. Aztán meg áll nem csinál semmit. A start/stop gombja pirosan villog. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Próbálj meg elindítani egy szivattyúzást. Ha nem szivattyúz akkor vagy valami bekerült a lapátok közé,(kiveszed a szûrõt, betapizol, és érzed, hogy forog e a lapát. ha szorul, kipiszkálod ami benne van) vagy megadta magát a szivattyú. A neten megtalálod a hibakódokat. A villogás általában úgy néz ki, hogy villan egy párat, kis szünet, és megint villog. A villogások száma határozza meg a hibát.

Próbálj meg elindítani egy szivattyúzást. Ha nem szivattyúz akkor vagy valami bekerült a lapátok közé, (kiveszed a szûrõt, betapizol, és érzed, hogy forog e a lapát. ha szorul, kipiszkálod ami benne van) vagy megadta magát a szivattyú. A neten megtalálod a hibakódokat. A villogás általában úgy néz ki, hogy villan egy párat, kis szünet, és megint villog. A villogások száma határozza meg a hibát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!