Találatok a következő kifejezésre: Egyik orrlyukamon levegőt, másikon (3 db)

Egyik orrlyukamon kapok levegőt, másikon nem, csak néha van ilyen nem mindig. Miért dugul el az orrom?

ha meg kifujom megprobálom fujni az orromat,akkor meg a fülem dugul el.:))

Legjobb válasz: Én is így voltam és már meg is mûtöttek orrsövényferdülésre!

Én is így voltam és már meg is mûtöttek orrsövényferdülésre!
A kérdező hozzászólása: és mit csináltak veled? fájt ? meddig tartott?

MIért van az, hogy az egyik nap az egyik, másik nap a másik orrlyukamon megy csak be és ki a levegő?

Legjobb válasz: Valószínûleg az az orrlukad szabad, amelyik feljebb volt mint a másik, akkor, mikor felébredtél. Általában még ha hanyatt alszol, akkor sem teljesen a mennyezet felé fordul a fejed...

Valószínûleg az az orrlukad szabad, amelyik feljebb volt mint a másik, akkor, mikor felébredtél. Általában még ha hanyatt alszol, akkor sem teljesen a mennyezet felé fordul a fejed...

Hogyan egészséges, normális kifújni az orrunkat, egyiket befogni és a másikkal fújni, vagy mindkét orrlyukunkon kifelé fújni a levegőt?

Valaki ma azt mondta nekem, hogy ne külön-külön fújjam mert ha csak az egyiket fújom a másikban lév? orr váladék felmegy a fülembe? Akkor egyszerre kell fújni a leveg?t a két orrlyukunkon?

Legjobb válasz: Anyám szerint külön külön kell, mert különben bajod eshet.

Anyám szerint külön külön kell, mert különben bajod eshet.
Akkor megy fel, ha egyszerre fújod. Nekem így tanította anyukám kicsi koromban, fül-orr-gégészeten dolgozik, szal csak tudja már:)
én nem vagyok sem orvos, sem valami szakértõ csak egy ember, de én tudom és érzem, hogyha egyszerre fújom akkor abban a pillanatban eldugul a fülem! Ezért külön-külön tanácsos fújni, hogyha nem szeretnél fülfájást az elkövetkezendõ napokban :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!