Találatok a következő kifejezésre: Egyik napról másikra fogy (4 db)

Az lehetséges h egy ember egyik napról a másikra 3 kg-ot fogy?

Vannak ilyen id?szakaim h csak úgy 3-mal kevesebb és nem tudom h ilyenkor a mérleg rossz-e?

Legjobb válasz: 2 óra intenzív edzés, és meg is van a -3 kg.

2 óra intenzív edzés, és meg is van a -3 kg.
ha sokat iszol és tele van a hólyagod plusz szarás elõtt vagy és a gyomrod is tele van akkor normális a + kg.. ne parázz ez nem zsírban megy fel:) nálam 1-2 kg szokott lenni ez a sáv
Ha ez a 3 kiló mínusz kompenzálódik, úgy értem egy két napon belül visszajön, akkor semmi okod az aggódásra.Viszont ha nem jön vissza akkor azonnal fordulj orvoshoz.Súlyos betegségek elõszele, az ok nélküli hirtelen fogyás.
Az lehetséges, hogy ennyivel kevesebb leszel, de ez nem fogyás. (És nem is marad meg... szóval könnyen lehet, hogy holnapra meg "hízol" 3 kg-t.) Az okokat leírták.
zellet=zeller
Vízhajtó hatású étel fogyasztásánál elképzelhetõ. Pl zellet, zöldség féle.
Ha reggel van, még nem ittál, voltál wc-n, 2-3 kg simán belefér.
víz vesztés, széklet ürítés, esetleg hormonálisan (pl. menzesz miatt, mondjuk utána) kevesebb vizet köt a tested. ezek összegzõdve 3 kiló tömegváltozást okoznak, például.
Remélhetõleg a mérleg rossz, mert egyik napról a másikra 3 kg az nagyon súlyos, fõleg, hogy -ha jól értettem- okvetlenül mutat ennyivel kevesebbet. Mondjuk szerintem egyszerûen nem is lehetséges ilyen kevés idõ alatt ennyi súlyt veszteni...
Tisztelt utolsó a kérdésben benne van hogy egyik napról a másikra, és gondolom azért rakta fel mert nem tett semmi olyat hogy esetleg a súlyából veszítsen egy dekát is. Sok mindentõl lehet, de ha ez tartós nem biztos hogy normális, fõleg ha fokozatosan elveszted a súlyodat, és nem jön vissza, persze ezt úgy értem ha tényleg nem teszel érte hogy a súly eltûnjön.Semmi esetre sem egészségesnek mondható, a heti egy kiló a normális a szervezetnek.

Mitől fogy ki a hűtővíz egyik napról a másikra?

Vettem egy autót saab 9000 cse autót,nemsokat furikázok vele de így is 2-3 naponta a hűtővízet újra fel kell tölteni igaz maximum csak 3-5dl-t kell beleraknom hogy megint a jelzésig legyen.De normális egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem normális . A jobbik eset , hogy valahol elszivárog . A rosszabbik , hogy elforr és (talán , nem véletlenül) neked ezt nem jelzi ki. Meg kellene nézni , amikor leállítod az autót nem forr-e a hûtõvíz. Vigyázz ne nyisd ki a kiegyenlítõ tartályt , vagy a hûtõt , mert kicsaphat a gõz és az megégethet ! A forrást lehet hallani is .

Nem normális . A jobbik eset , hogy valahol elszivárog . A rosszabbik , hogy elforr és (talán , nem véletlenül) neked ezt nem jelzi ki. Meg kellene nézni , amikor leállítod az autót nem forr-e a hûtõvíz. Vigyázz ne nyisd ki a kiegyenlítõ tartályt , vagy a hûtõt , mert kicsaphat a gõz és az megégethet ! A forrást lehet hallani is .
Jól mondja az elõzõ. Valahol elforr a víz ilyenkor ne nyisd ki a tartályt mert a gõz megcsap és akkor elég szépen megéghetsz, bátyám így járt egyik karja totál megégett 3 hétig kötése volt és elég sokat szenvedett miatta. Ha forr a víz akkor mindenképpen szervizbe kell vinned átnézetni esetleg kicseréltetni a teljes rendszert. Ha csak valahol szivárog az egyik csõ azt házilag leszigetelõ szalagozhatod kb 3-4 réteget nyugodtan tekerhetsz rá nem lesz baja. Viszont ez a megoldás is csak ideiglenes elõbb utóbb azzal is szervizbe kell menned. Vagy bontásba veszel egy új csövet és kicseréled.
Elsõ vagyok : ha forr a víz , az legtöbbször hibás termosztáttól lehet, rosszabb esetben a motor hengerfejes...
A kérdező hozzászólása: A víz nem forr benne fel, és ki sem jelzi hogy túlmelegedne a rendszer hiába turbós mert van még egy venti is ami hûti az egészet de mégis valahol, vagy valamiért elfogy a víz és ezért kérdeztem. A csõvezetékek ahol a víz megy ott sem szivárog ki mert azért megnéztem de sajna beljebb már nemértek a dolgokhoz. De akkor azt mondjátok hogy inkább szervizeshez vigyem el mert lehet komolyabb a baj?
fütöradiátornál is elcsepeghet padlofilcet meg kell nézni nedves-e, de gumicsövek is ha megvannak repedve a szivárgás elpárologhat igy nehéz észrevenni
A kérdező hozzászólása: értem és köszi a tanácsot mindenkinek
Esetleg lehet hengerfejes is , a kipufogógázt ellenõrizd meleg motornál, ha fehér, esetleg csöpög a kipuff végérõl a víz akkor az lesz.

Egyik naprol a masikra hizok, illetve fogyok 1-3 kilokat. Ez normalis?

16 eves lany, es 42-45 kg kozott

Legjobb válasz: Igen, mivel kamaszodsz. Egyél rendszeresen (napi 5-szöri étkezés, vacsira ne zsírosat, stb.) és akkor jobb lesz, de még most nem nagy probléma.

Igen, mivel kamaszodsz. Egyél rendszeresen (napi 5-szöri étkezés, vacsira ne zsírosat, stb.) és akkor jobb lesz, de még most nem nagy probléma.
Testsúly ingadozás nõk esetében ált. menstruáció alatt alakul ki, ugyanis a szervezet ilyenkor fokozottabban tartja vissza a vizet-ilyenkor tapasztalhatunk súlynövekedést. A menstruáció lezajlása után pedig egyik napról a másikra "lefogyhatunk" 1-3 kilót (ami a víz elvesztése). Szerintem egyéb esetben (tehát ha havonta többször elõfordul) nem teljesen normális. Ha 155-160 cm-nél magasabb vagy, akkor a súlyod kevesebb a normálisnál! Kivéve, ha az a fajta vagy, aki szinte egész nap eszik, de nem tud hízni!
A kérdező hozzászólása: 167 cm vagyok, es az a fajta aki egesz nap eszik es nem tud hizni. Elegge vekony vagyok, de anyuam is ilyen volt, szoval ez mar nem zavar annyira.
Kicsit kevés ez a 42-45kg, ha tudsz, hízz mindenképp.:) Akár sportolással is (ha izmosodsz, az is növelheti a súlyodat). Amúgy velem is az van most, hogy 2-3kg-okat hízok, fogyok. Például reggel még 51kg vagyok, este már 53kg.(vagy fordítva)
ja és énis 16/L vagyok

Egyik napról a másikra fogy el a tejcsi vagy fokozatosan kevesebb lesz?

3 hónapja szoptatok és a megszokott adagtól 20-30al kevesebb lett a tejem tegnap. A ktt?s front is oka lehet?

Legjobb válasz: Küzdj azért hogy legyen tejed! Próbáltál tejserkentõt szedni? Én is azt szedtem és van elég. Az én babám se fogadja el a tápszert és a tejcsit se üvegbõl. Csak cici! De ez a jó. Harcolj! Én sokat fejtem mikor látványosan kevesebb lett a tejcsim. Minden etetés után. Gondold végig mit ettél, amit eddig nem, az is lehet baj. Van ami apasztja a tejet.

Küzdj azért hogy legyen tejed! Próbáltál tejserkentõt szedni? Én is azt szedtem és van elég. Az én babám se fogadja el a tápszert és a tejcsit se üvegbõl. Csak cici! De ez a jó. Harcolj! Én sokat fejtem mikor látványosan kevesebb lett a tejcsim. Minden etetés után. Gondold végig mit ettél, amit eddig nem, az is lehet baj. Van ami apasztja a tejet.
Nekem fokozatosan apadt el. Elõször 40-50ml-rel lett kevesebb, aztán 10-vel fogyott. Az én babám is 3 hónapos és a héten már nem tudott anyatejet kapni. Elapadt.
A kérdező hozzászólása: A gond nálunk hogy nem fogadja el a tápszert, próbáltuk, de csak bõgött és inkább nem evett. Mit lehet csinálni hogy elfogadja, cici elõtt v után kell neki adni?
Én anyatej leadó voltam, eleinte annyi tejem, volt, hogy 2-3 decit is le tudtam adni plusszba, és pár nap alatt hirtelen elapadt, utólag jöttem rá, hogy az idegeskedés miatt, a férjemet kiküldték külföldre. Az én babám is küzdött a tápszer ellen, de próbálgattuk, ha más megoldás nincs, hordjál neki anyatejet, ha van lehetõséged! Ne idegeskedj, ezzel is ártol! Fejjél sokszor, hátha visszajön a tejcsi!
A kérdező hozzászólása: Teát iszok, de most az is kevésnek tûnik. Mit tudok szedni?
Szia! Utrica urens 5 ch homeopátiás tejserkentõ!Nagyon jó. 2 alkalommal naponta 5 golyócskát a nyelved alatt elszopogatsz. Én egy héti napi 3-4 alkalommal szedtem, aztán fokozatosan kevesebbszer. Kb 3-4 hétig tettem ezt aztán szünet. Folyamatosan nem szabad szedni. Max 2 hónapig lehet minden nap. Remélem segít neked is. J és elõtte utána 20 perccel ne egyél semmit! Inni max vizet ihatsz, de jobb ha nem. Jó babázást.
Egyrészt nem feltétlen kell méregetni, mert ettõl ideges leszel, és még jobban fogy majd. Másrészt a meleg miatt lehet, hogy többet kéne innod, egyél rendesen, és ha emgoldható, szoptatások elõtt feküdj le fél órára, de legalább délután egy alkalommal oldd meg valahogy! 1-2 napig hanyagold a házimunkát, rendelj kaját, és szoptass akár óránként, éjjel is, vissza fog jönni a tejcsi!
Nem írtam, de a szopis teánál is néha szünetet kell tartani!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!