Találatok a következő kifejezésre: Egyik napról másikra (686 db)

Elmehet egyik napról másikra a tej? Kisfiam 9 hós, még szopizik. Szeretném még sokáig szoptatni. Csak érdeklődök. Milyen jelek vannak, ha elmegy a tejcsi? Reggel és este szopizik rendesen, illetve délelőtt cicin alszik el, és éjszaka 2x kel még.

Legjobb válasz: Szia Bár nekem babám 2,5 hós korában történt,de gyakorlatilag egyik napról a másikra ment el a tejem. Bár, voltak elõjelek, meg azért valamelyest folyatosan csökkent.De a végleges megszûnés egy "pillanat" mûve volt. Egyik fejésnél még jött, a másiknál egy csepp sem. :-(

Szia Bár nekem babám 2, 5 hós korában történt, de gyakorlatilag egyik napról a másikra ment el a tejem. Bár, voltak elõjelek, meg azért valamelyest folyatosan csökkent.De a végleges megszûnés egy "pillanat" mûve volt. Egyik fejésnél még jött, a másiknál egy csepp sem. :-(
Nekem egy fülgyulladás miatt 2 nap alatt ment el teljesen. Ekkor 8 hós volt a lányom és még nem volt hajlandó enni. Nagyon gáz volt

Létezik olyan, h egyik napról másikra behal a mikrofonom/gépem?

Tegnap este még jót elslype-oltunk barátnőmmel, de amikor most hívnám, nem hall.

Legjobb válasz: Ilyen a hibák természete. Egyik pillanatban még nincs, a másikban meg már van.

Ilyen a hibák természete. Egyik pillanatban még nincs, a másikban meg már van.
A kérdező hozzászólása: És mi ilyenkor a teendõ? Nem volt beállítás változtatva. Sõt egyik Headsetemmel se hall

Van olyan, hogy van egy barátnőm aki nagyon szeret és hirtelen megváltoznak a gondolatai egyik napról másikra és más kell neki? Szóval a lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?

Vagy ennek vannak el?jelei vagy csak így megtörténik? Vagy ez az én rémálmom? xd

Legjobb válasz: Legtöbbször nem hirtelen történik az ilyen. És igen: vannak elõjelei. Csak az ember öntudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket. Védi a saját lelki egyensúlyát. Ha visszagondolsz arra, mi történt a közelmúltban - lehet, hogy te is rájössz erre.

Legtöbbször nem hirtelen történik az ilyen. És igen: vannak elõjelei. Csak az ember öntudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket. Védi a saját lelki egyensúlyát. Ha visszagondolsz arra, mi történt a közelmúltban - lehet, hogy te is rájössz erre.
Akkor írj légysz feltételes módba. Ne tedd magad ilyen gondolatokkal tönkre. Persze, hogy megtörténhet. De az is lehet, hogy 80 évesen kéz a kézben sétálgattok. Minden lehet. "És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :) " A szerelemesek általában nem a normális gondolkodás menetükröl híresek. Örülhet a lány, hogy ilyen barátot talált.
A kérdező hozzászólása: akkor valamit észre kell vennem ha elakar hagyni?
Igen. Én azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg ezeket tõle. Mikor, miért - és van-e még lehetõség?
Vagy nem szeret nagyon, vagy tényleg nem olyan hirtelen történt az egész és jól szinészkedett elötedd az utolsó pillanatig. "lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?" NEM!!! Légy szi ne vegyél minden lányt (ezzel a mondattal) egy kalap alá! "Vagy ennek vannak elõjelei vagy csak így megtörténik?" Biztosan, ahoz jól oda kell figyelni. De mivel az ember nem abból indul ki, hogy a partnere valaki újat talál, ezért egy két dolog biztosan elkerüli a figyelmünket. "Vagy ez az én rémálmom?" Ott legbelül milyen érzéseid vannak ha ezt a kérdést magadnak teszed fel? Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam egy szóval se hogy szakitottunk csak kérdezem mi lenne ha... HA ez véletlenül megtörténne akkor ilyen váratlan pofonként érne-e És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :)


Maine Coon cicánk van, héha egyik napról másikra sebes lesz a nyaka, gennyedzik is, most van egy gyereke, fél maine coon csak, kb.3. hónapos lehet és ma előjött neki is, tegnap még semmi baja nem volt, ez mitől lehet?

Bolhaírtó kb. 2 hete lett cseppentve, szóval nem amiatt van.

Legjobb válasz: olyan buta vagy. én konkrét tünetet írtam le, amit egyvalami válthat csak ki, te meg egy álltalános valamit. és ha valaki már találkozott ezzel, akkor tudja mi a válasz.

A kérdező hozzászólása: olyan buta vagy. én konkrét tünetet írtam le, amit egyvalami válthat csak ki, te meg egy álltalános valamit. és ha valaki már találkozott ezzel, akkor tudja mi a válasz.
Main coon macska törzskönyves ivartalanítási kötelezettséggel! Vagy nem ivartalanítattad, vagy nem fajtatiszta Main Coon! Mivel szaporítótól vásároltad, így 100 féle betegség lehet az oka! El kell vinni állatorvoshoz!
Állatorvosnak megmutattad? Szerinted így látatlanban mit tudunk mondani? (És nem "gyereke", hanem kölyke van)
A kérdező hozzászólása: még nem akartuk ivartalanítani, hátha szaporítanánk (ismerõsnek van fiúja), illetve a kismacska sem jött rosszul, nagyon aranyos. :) állatorvos lesz, csak gondoltam, hátha tud valaki valamit, nem csak úgy beszél a levegõbe mint ahogy történt is, de evvan. :)
Undorító szaporító vagy!!!!!! Pfuuuujjj!
"állatorvos lesz, csak gondoltam, hátha tud valaki valamit, nem csak úgy beszél a levegõbe mint ahogy történt is, de evvan. :) " Nos, felteszek én is Neked egy kérdést: tegnapelõtt az egyik cicám nem keltett hajnalban, hogy éhes. Már az is meglepõ volt. Napközben sem evett, csak gubbasztott vagy feküdt teljesen összetekeredve. Inni is fecskendõbõl adtam neki. Szerinted mi baja lehetett? (én már tudom) Ha megmondod, utalom az állatorvosi vizitdíjat. Ha nem, ne bunkóskodj válaszolókkal.
5. vagyok: hogy ki a buta, nem vitatéma, nyilván Te, aki azt hiszi, fél mondatból meg tudja állapítani a GYK. közönsége, mi baja a macskádnak. Remélem, rólad is itt fognak kérdezõsködni, mikor beteg leszel.
Miért kell lenézni azt aki szeretne kiscicákat a kedvencétõl? Arra persze senki sem gondol hogy családtagoknak szeretné vagy talán eladni némileges pénzösszegért olyannak akinek csak az számít hogy cica és nem kötekedik mint egy rossz netes troll...
A kérdező hozzászólása: kedves "5. vagyok" látom nem érted amit írtam, ez így meddõ vita, intellektuálisan megszólíthatatlan vagy.

Ha egyik napról másikra nem megyek be dolgozni és nem is szólok be az mekkora gond? Mire számithatok ezentul? Ki fognak rúgni?

Nekem sajnos szociálisfóbiám van, nehezemre esik másokkal interakcióba lépni pláne ha f?nököm az illet?. MEgembereltem magam felhivtam de nem vette fel, próbálkozzak még vajon vagy annyiba hagyjam? Beteg lettem és nem tudok ma bemenni.

Legjobb válasz: Mindenképp írj 1 sms-t vagy hívd õket! Ha nem jelentezel csak magadnak teszel rosszat.

Mindenképp írj 1 sms-t vagy hívd õket! Ha nem jelentezel csak magadnak teszel rosszat.
Ha nem veszi fel, feltétlen írj e-mail-t, smst, amit tarts is meg! Ez azért is jó, mert ebben a formában a számodra jelenleg nem éppen kellemes kontaktust is el tudod egyelõre kerülni. A problémáddal meg próbálj szakemberhez fordulni, mert ez hosszútávon biztosan nagyon megkeseríti az életedet.
Jaj te, a szociofóbiát egész sikeresen lehet ma már pszichoterápiával kezelni .. miért nem keresel egy pszichológust? ez így tönkre vágja az egész életedet ... egyébként meg valóban írj egy sms-t, emailt stb, azzal végül is nem kell interakcióba lépned vele közvetlen módon
Kérd meg egy családtagodat, hogy hívja fel, és mentsen ki! Mindenképpen szólni kell! Ha nem veszik fel, sms, ímél, hangüzenet, de csak végsõ esetben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Smst fogok írni neki de csak 17:00 után tudok. Ma délutánosok vagyunk, de úgy érzem ezzel már nem tudom kimenteni magam! Próbaidõs vagyok, most járna le októberben szerintem ezzel most sikerült kirúgatnom magam. Bár nem igazán bánom, mert egyéb okok miatt amugy is ott kellett volna hagynom még ebben a hónapban a céget.
A kérdező hozzászólása: Voltam pszichológusnál ezzel a problémával, de vele tök normálisan elbeszélgettem hiába volt idegen ezért azt mondta a végén hogy semmi bajom nincs csak kicsit félénk vagyok. Nem is javasolt mást mint pihenést, kikapcsolódást és önismereti tréingeket, képességfejlesztõ és kommunikációs tréningeket. Pszicoterápiát nem emlékszem, hogy emlitett volna!
A kérdező hozzászólása: Ez igy szokott lenni.. Az embernek pont akkor nincs semmi baja illetve akkor látszik rajt legkevésbé, ha orvosnál van.
A kérdező hozzászólása: Enyhébb formában ugyan mint rég de változatlanul fennáll és tényleg nagyon megkeseriti az életem. A régi állapot, amikor nem mertem lemenni a bolba kifliért mert be kell nyitni, köszönni kell stb.. szerencssére már a múlté. De egy telefonos állásra jelentkezés, vagy felhivni a fogorvost hogy mikor tudnak fogadni még mindig rettentõ nagy akadály! :( Személyesen idegen és tekintélyes emberekkel nem merek beszélni. Pl a fõnökkel. Ha érzem hogy sok minden függ a dologtól akkor nagyon félek. A munkatársakkal már jobban boldogulok, a barátaim közt pedig abszolut semmi ilyen korlátom nincs. Nem mindig és nem minden helyzetben jellemzõ szerencsére. A pszichológusnál is valahogy emiatt nem jött elõ.

Veszélyes terhesség alatt szoptatni? És ha igen, hogy lehet egyik napról másikra leszoktatni a babát?

Kislányom 22 hónapos, napközben ritkán, de elalváskor és éjjel még szopizik. Akartunk még babát, az orvos azt mondta, nyugodtan próbálkozzunk, ha egyáltalán teherbe esem, majd abbahagyom a szoptatást. Egy hete teszteltem, úgy néz ki, összejött ,orvoshoz csak pár nap múlva mehetek. Félek azóta, hogy valami gond lesz. Van egy fiam már, és a kislány el?tt volt 3 spontán vetélésem, nem akarok többet!

Legjobb válasz: Igen ebben az esetben nem ajanlatos a szoptatas.Bar en ellenpelda vagyok nekem szinten 2 spontan veteles utan jott a 4 baba az akkor 22 hos fiamat meg szoptattam.Nem valasztottam el teljesen de jelentosen csokkentettem a szopik idejet gyakorisagat.Most 32 hkm vagyok meg este 1x par percet szopizhat.

Igen ebben az esetben nem ajanlatos a szoptatas.Bar en ellenpelda vagyok nekem szinten 2 spontan veteles utan jott a 4 baba az akkor 22 hos fiamat meg szoptattam.Nem valasztottam el teljesen de jelentosen csokkentettem a szopik idejet gyakorisagat.Most 32 hkm vagyok meg este 1x par percet szopizhat.
Ebben az esetben tényleg jobb abbahagyni a szoptatást.Nekem szerencsém volt, nem volt ilyen problémám, két terhességem alatt is szoptattam, végig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Azóta voltam dokinál, most kb. 10 hetes vagyok, a kislány továbbra is szopizik, bár igyekszünk csökkenteni a gyakoriságot, idõtartamot is, de nagyon nehéz...Közben folyamatosan aggódom, mi lesz a babával. De gyógyszert is kell szednem, a kislányommal is szedtem ezt és nem volt gond! Ebben bízom most is!

Miért nem megy routerről a neten? Egyik napról másikra.

már végs? elkeseredésemben fordulok ide....modemr?l megy a netem,de routerr?l nem...már kb 2 éve ment rendese,hozzá se kellett nyúlni,erre vmelyik nap nem ment..gondoltam a szolgáltató,vagy nemtudom...2-3 napja ezzel szenvedek,de enmtudom megcsinálni.vettünk új routert is,hátha zzal van a baj,de nem...a status villog mindegyiken,és nemtud csatlakozni a WAN-hoz...nemtudom mi lehet a baja,godnoltam a Mac-címekkel van baj,de ahogy láttam a lan,és wan mac-je rendben van,és nemis tudom hoyg lehetne átállítani.segítsetek légyszi!!!!!

Legjobb válasz: Hálózati kapcsolatokba menj, ott van olyan hogy Helyi kapcsolat. Jobb klikk, Tulajdonságok, a bejövõ ablakban kattints rá a TCP/IP protokoll-ra, és ismét Tulajdonságok. Válaszd ki az IP/DNS cím automatikus kérését. Ezek után a böngészõvel el kell tudnod érni a routert, ahol beállíthatod a netet.

Hálózati kapcsolatokba menj, ott van olyan hogy Helyi kapcsolat. Jobb klikk, Tulajdonságok, a bejövõ ablakban kattints rá a TCP/IP protokoll-ra, és ismét Tulajdonságok. Válaszd ki az IP/DNS cím automatikus kérését. Ezek után a böngészõvel el kell tudnod érni a routert, ahol beállíthatod a netet.
Fiatalember! Most kellene leülni és jegyzõkönyvet vezetve a változásokról rendesen megtanulni, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Itt a jó alkalom! Ha most nem tanulod meg, akkor legközelebb is csak idegeskedni és kapkodni fogsz, és fogalmad sem lessz, hogy mit kell csinálni...
A kérdező hozzászólása: na végülis megoldottam tegnap a problémát...ne kérdezzétek hogy hogyan.....mivel 3 napig szenvedtem vele, nagyon flhúzta az agyam, és mindehova, ahova csak betudtam írni vmit, vagy az ip-t, vagy a macet bemásoltam...de az a fura, hogy oylan helyekre, ahova biztos nem kellett volna..aztán nézem, egyszercsak a router tulajdonságai megváltoztak, de full nemarra, mit én írtam be, és azóta jó .....fogalmam sincs, hogy mi történt, mert megpróbáltam másik routernél is ezt a marhaideges vagyok módszert, de ott nemjött össze..mindenesetre már nem merek hozzányúlni:D és ADSL-em van De azért köszönöm mindenkinek a válaszokat
..."természetesen a felhasználónév, és jelszó jó, mivel ha router nélkül, csak modemmal kapcsolódok, akkor tudok internetezni"... -írod. Ebben bíztam. De én azt mondtam, hogy az interneteléréshez szükséges felhasználónév : jelszó párosnak a routeren is be kell lennie jól állítva, mert akkor amikor a géped és a modem közé routert teszel akkor a router jelentkezik fel és autentikál a szolgáltatónál. Valószínûleg ez nem történik meg, mert sem IP címet, sem semmi egyebet nem kap a router wan oldala. Tehát vagy a kapcsolat típusa, vagy a bejelentkezéshez szükséges név, jelszó nincsenek jól beállítva a ROUTEREN! Milyen interneted van? ADSL? Vagy UPC? Vagy DigiTV?
Nálam is ez volt a gond, és végül pofonegyszerû lett a megoldás. Visszaállítottam a gyári beállításokra, újraindítottam, és lõn csoda. Pedig én is mindent kipróbáltam elõtte. A gép valamit elbabrál magától. Azóta megint megy rendesen
Hát most már én is kíváncsi vok a megoldásra, mert nálunk is valami ilyen van.
A kérdező hozzászólása: természetesen a felhasználónév, és jelszó jó, mivel ha router nélkül, csak modemmal kapcsolódok, akkor tudok internetezni...a beállításoknál a LAN és WIRELESS Mac-je ugyanaz, a WAN-é különbözik ezektõl.És itt a beállításoknál ezek az adatok vannak még írva a WAN-hoz: IP Address: 0.0.0.0 PPPoE Subnet Mask: 0.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 DNS Server: 0.0.0.0 , 0.0.0.0
Elvileg ha jó minõségû (drágább) router vettél, akkor, ha az elõttem válaszoló alapján eléred a router konfig felületét, akkor tudsz MAC Adress-t klónozni. Azaz a router átveszi a géped hálózati kártyájának a fizikai címét. De olcsóbb routeren kézzel is tudod állítani, ez egy 36 bites szám, egy dos ablakban (parancssor) az "ipconfig /all" utasítással tudsz utánanézni, "fizikai cím" néven lesz kiírva. Persze a router netre való kapcsolódásához a kapcsolat típusát és a bejelentkezõ Név:Jelszó párost korrektül kell megadni a routeren. Ez általában szolgáltatótól függõen más és más. Gyakori hiba ADSL típusú kapcsolatok nevének megadásakor, hogy nem né[email protected]áltató.hu alakban van megadva a loginnév!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, de megnéztem, és az van beállítva, ugyan az még mindig a probléma...amikor csatlakozna, akkor egyszerûen nem éri el a modemet a routeren keresztül..már nemtudom mit lehetne még csinálni, mert a router telepítõjénél is azt írja ki, hogy nem éri el a modemet (WAN)...pedig modemet is cseréltem már, meg kábelt is..sõt még a windowst is újratelepítettem:D
A kérdező hozzászólása: hát de napokig próbálgattam, mindent külön külön, hogy van-e változás...azért lettem ideges!mert elvileg tudtam, hogy hoygan kell beállítnai, mert a régi routert is beállítottam, annál nemvolt ilyen gond..

Létezik az, hogy egy baba alvási szokásai egyik napról a másikra drasztikusan megváltoznak?

Kisfiam 6 hónapos, és egyik napról a másikra 180 fokos fordulatot vett. Éjszaka 2-3 órával kevesebbet alszik, mint eddig hónapokig, és nappal is összesen 1 órával kevesebb az alvás, mint eddig. Szóval egyik napról a másikra 2-4 órával kevesebbet alszik 24 óra alatt, mint eddig, kb. 2 hónapos kora óta. Azt el tudom képzelni, hogy szépen fokozatosan pár hét alatt csökken az alvásigény, de csak így, napról napra, most már egy hete, na ezt nehezen tudom elképzelni. Van ilyen, vagy valami oka lehet? Fogzás nem valószín?, nem duzzadt és piros az ínye, nem ny?gös egyáltalán, nagyon sokat eszik és jól. Szóval semmi tünet, csak egyszer?en sokkal kevesebbet alszik.

Legjobb válasz: Szerintem minnél nagyobb annál kevesebb alvásigénye lehet.Nekem 2 babám van,de az alvásigényük teljesen különbözõ volt,sokszor ugy meg is boritották a napirendet.Mig az egyik 3 honapos koráig nagyon aktiv volt esténként és reggel 5kor fent csicsergett a másik szinte este 8-reggel 7ig szépen átaludta az éjszakát. Aztán hirtelen megborult minden egyik naprol a másikra.Olyan sose volt,hogy délutánonként együtt aludtak volna el.Mig a nagyobbik másfél évesen teljesen kihagyta a délutáni pihit a kisebbik aki ma már 6 éves még mindig igényli,mert ha véletlen kimarad valamiért ember legyen a talpán aki kibirja azt a hisztit. Szóval szerintem minden gyereknek más az alvásigénye,ezer oka lehet.pl ha tul pörgeti magát és már fáradt lehet sokkal nehezebben alszik el.

Szerintem minnél nagyobb annál kevesebb alvásigénye lehet.Nekem 2 babám van, de az alvásigényük teljesen különbözõ volt, sokszor ugy meg is boritották a napirendet.Mig az egyik 3 honapos koráig nagyon aktiv volt esténként és reggel 5kor fent csicsergett a másik szinte este 8-reggel 7ig szépen átaludta az éjszakát. Aztán hirtelen megborult minden egyik naprol a másikra.Olyan sose volt, hogy délutánonként együtt aludtak volna el.Mig a nagyobbik másfél évesen teljesen kihagyta a délutáni pihit a kisebbik aki ma már 6 éves még mindig igényli, mert ha véletlen kimarad valamiért ember legyen a talpán aki kibirja azt a hisztit. Szóval szerintem minden gyereknek más az alvásigénye, ezer oka lehet.pl ha tul pörgeti magát és már fáradt lehet sokkal nehezebben alszik el.
Szia! Az én kisfiam 6 hónapos koráig magától elaludt este 7kor és aludt reggel 7ig, délelõtt 10tõl aludt 1ig, és még délután is egyet. Azóta reggel hamarabb ébred, este késõbb alszik el, délelõtt még alszik 1-2 órát, délután pedig csak fél órát:(! Plusz éjjel többször felébred. Szerintem a hozzátáplálás és a mozgásfejlõdés a ludas, mert foga még egy sincs, és bedagadva sincs az ínye:) Õ most 8 hónapos
Számtalan oka lehet. Ha nem látszik az ínyén semmi, attól még lehet a fogzás a ludas, ugyanis elkezdenek az ásványi anyagok lerakódni az ínyén, alakul a foga, kezd növekedni. Bocsi, de ezt nem tudtam szakszerûbben leírni. Attól is változhat az alvás, ha új mozgásformát sajátított el (megfordul, felül stb.) vagy lehet sok új inger élte és ezeket kell feldolgoznia. Ha ezeken túl van, visszatér a régi rendbe. Legalábbis én így tapasztaltam.
Szia!Nálunk is ez van, bár az én fiam 9 hós.Eddig reggel 8ig aludt, és ebéd után 1, 5 órát, és igy kihúzta estig.Most egy hete nem hajlandó csak 6-7ig aludni reggel, és ebéd után sem, csak kb.3kor szó szerint összeesik, de akkor sem sokáig.Este pedig belealszik a vacsiba.A 2 alsó foga kijött.Már arra is gondoltam, hogy az zavarta be, hogy apa szabin van a héten.Én is tegnap irtam egy kérdést, de senki sem válaszolt, segiteni nem tudok, de talán kicsit megnyugtató, hogy másnál is van ilyen, és más sem érti, hogy miért...
A kérdező hozzászólása: Ez a mozgás dolog gyanús, mert összevissza forog, ha hason teszem le aludni, mindig a hátán fekszik, mikor bemegyek hozzá, vagy fordítva. Kúszik-mászik a kiságyban, szóval sokat mozog. Lehet ettõl van, tényleg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Kislányom újra 10-11 órát alszik, pedig semmi különöset nem csináltam azon kívül, hogy kap tejpépet este már 10 napja. 2 napja újra úgy alszik, ahogy korábban. Tehát, nem valószínû, hogy a kaja mennyiség volt a baj, vagy a foga. Igaz lehet, hogy a mozgásfejlõdés a ludas, mert 2-3 hete forgolódik oda-vissza, meg állandóan ülni akar, két napja magától ül is, leginkább az ölemben, de nem fogom, kitámasztva sincs, egyszerûen ül és kész. :-)

Elállhat egyik napról a máskra tejem?

Eddig éjszaka egyszer vagy kétszer kelt fel,pár napja viszomt szinte egész éjjel ébren van,sir,folyton a mellemen lóg,de nem jön,vagy nagyon kevés.Próbáltam fejni de semmi!Elalvás elött is 4 órát cicizett mire elaludt.

Legjobb válasz: A tej nem tud egyik napról a másikra elfogyni. Ha nyûgös a kicsi elõfordulhat hogy beteg lesz, vagy csak rossz napja van. Ha feszült vagy és ideges akkor gátlódik a tejleadó reflex beindulása. Lazíts, kényelmes pózban tedd mellre a babát, közben nézd a kedvenc mûsorodat, vagy olvassgass újságot, a lényeg hogy ellazulj és ha jól van a melleden a baba akkor meg fog indulni a tej. Egy szopi alatt többször is hullámokban jön a tej, ha a kicsi türelmetlen akkor kínáld oda a másikat. Egy szopi alatt lehet akár 4-5x is mellet váltani. Nyugodj meg, ha a baba sokat cicizik, az ingerli a mellet és több tej lesz egy-két napon belül. Minél puhább a mell, annál gyorsabb a tejtermelõdés és annál zsírosabb, kalóriadúsabb tej termelõdik. Kitartás!!! Boldog szoptatást!!!

A tej nem tud egyik napról a másikra elfogyni. Ha nyûgös a kicsi elõfordulhat hogy beteg lesz, vagy csak rossz napja van. Ha feszült vagy és ideges akkor gátlódik a tejleadó reflex beindulása. Lazíts, kényelmes pózban tedd mellre a babát, közben nézd a kedvenc mûsorodat, vagy olvassgass újságot, a lényeg hogy ellazulj és ha jól van a melleden a baba akkor meg fog indulni a tej. Egy szopi alatt többször is hullámokban jön a tej, ha a kicsi türelmetlen akkor kínáld oda a másikat. Egy szopi alatt lehet akár 4-5x is mellet váltani. Nyugodj meg, ha a baba sokat cicizik, az ingerli a mellet és több tej lesz egy-két napon belül. Minél puhább a mell, annál gyorsabb a tejtermelõdés és annál zsírosabb, kalóriadúsabb tej termelõdik. Kitartás!!! Boldog szoptatást!!!
Az én tejem lelki okokból egyik pillanatból a másikra apadt el szinte majdnem teljesen. Már jóllakni nem tudott belõle. Szó szerint csak cseppek maradtak, azokat is nagyon keservesen tudtam kipréselni magamból. Elkezdtem homeopátiás bogyókat szedni, azok segítettek. Sajnos, az emberi szervezet sok mindenre képes. négy órát cicizni neked sem, a babának sem jó. Te sem tudsz pihenni, neked is kényelmetlen, õ is csak fáradt és nyûgös lesz. Én tápszert iratnék fel és keverném a tejcsivel, nehogy rákapjon teljesen. Sokat innék, nagyon sokat. Szedném a homeós bogyókat és várnék.
Igyál, igyál, igyál.Szoptatni szoptatsz eleget, tehát azt fölösleges mondani, de a rengeteg folyadék is sokat segít.Hohesce 100%-os narancslé nagyon jó.Napi 1 litert nyugodtan ihatsz, meg szénsavmentes ásványvizet.Elvileg 1 literrel kell többet inni, a terhesség elõt mennyiséghez képest, de minimum 2, 5 litert.A többi folyadék ezen felül legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!