Találatok a következő kifejezésre: Egyik nap van a másik (240 db)

Ha váltakozva szóval egyik nap futok, a másik nap capoeira edzést csinálok, mellette szigorú diéta, és nem eszek 3 óra után, akkor mikor látszódik majd meg, van rá esély h így 2-3 hét alatt látszódjon picit az eredmény, és kb 3-4 kilót fogyjak?

Legjobb válasz: Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.

Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.
A kérdező hozzászólása: de én már kb 1 éve nem eszek 3 után, szóvel én ezt már megszoktam, és nem is tudnak visszaállni arra h egyek utána, mert kipróbáltam és már fájt tõle a hasam
Igen helytelen és egészségtelen gyakorlat! Valószínûleg ezért is vannak súlyproblémáid!
Lehet, hogy pont amiatt kell fogyóznod, mert nem eszel 3 után és raktározol mint állat...
Gratulálok apám! Három óra után nem eszel, nem szoktam ilyet írni, de Te vagy a reménytelen kategória, és ezt mint edzõ mondom. Méghogy Te megszoktad, akkor meg miért kérsz tanácsot? Rájöhetnél dolgokra. Sok sikert, van mihez.

5hónapja elvetéltem mert volt egy be vérzés a méhembe! Az igaz hogy vetélés után hamarabb teherbe esek? Volt egy olyan gondom is hogy nem volt elötte pé. Se! Most meg az ovu. Mikr. -on egyik nap van páfrány másik nap meg nincs! Akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

21-hetes kismama vagyok! Miért van az, hogy egyik nap jobban, a másik nap kevésbé érzem a baba rugdosását? Ugye nincs baj? Nálatok hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenkor még nem olyan intenzív a baba mozgása és van neki elég hely, tehát ha mozog sem biztos hogy érzed. Ne izgulj késõbb még lesz idõd élvezni a rugdosást, a nyomkodást. Üdv: 36 heteske

Szia! Ilyenkor még nem olyan intenzív a baba mozgása és van neki elég hely, tehát ha mozog sem biztos hogy érzed. Ne izgulj késõbb még lesz idõd élvezni a rugdosást, a nyomkodást. Üdv: 36 heteske
Ne aggódj nagyon jól van a kis pocaklakod! Odabent rengeteg sok helye van még és lubickol! Nekem amikor pocakos voltam a babám akkor mozgot kevesebbet például amikor hideg front jött! Boldog babavárást!
23 hetes vagyok.Az én babám is ilyen ne aggodj!Valamikor többet alszik, vagy ugy van fordulva hogy nem érezzük.Na és van nekik böven még hely!Ha egész nap nem érzed mozogni akkor érdemes felkeresni a dokit de ha párszor érzed akkor jol van ne aggodj!Az enyém is ilyen kis "lusta".:-) Minden jot!

Két hete azt látom, hogy a vadlibák egyik nap északnak a másik nap délnek mennek. Miért van ez?

Legjobb válasz: Amíg tart(ott) a jó idõ, naponta kijárnak a kisarjadt vetésekre (pl. õszi búza) táplálkozni, este meg visszarepülnek az éjszakázóhelyeikre (tavak). Addig itt fognak maradni, amíg beállnak a tartós fagyok, illetve a hó betakarja a vetéseket. Utána repülnek el végleg. Pl. jelenleg a tatai Öreg- tavon kb. 22 000 madár található, de tízezerszámra vannak még a hortobágyi halastavakon, és egyéb megszokott pihenõhelyeken.

Amíg tart(ott) a jó idõ, naponta kijárnak a kisarjadt vetésekre (pl. õszi búza) táplálkozni, este meg visszarepülnek az éjszakázóhelyeikre (tavak). Addig itt fognak maradni, amíg beállnak a tartós fagyok, illetve a hó betakarja a vetéseket. Utána repülnek el végleg. Pl. jelenleg a tatai Öreg- tavon kb. 22 000 madár található, de tízezerszámra vannak még a hortobágyi halastavakon, és egyéb megszokott pihenõhelyeken.
Más más csapatokat láttál szerintem. Kerestek pihenõhelyet, elvégre nekik is le kell szállniuk valahol!:)

Ha az egyik nap lejebb a másik nap feljebb van a pocakom az azt jelenti hogy nem fordult még le, és helyezkedett el a szülésre a babóm?

37.ik hétben vagyunk

Legjobb válasz: szia, szerintem, ha minden a terv szerint halad..:))), akkor már fejfekvésû, csak még nem illeszkedett be a feje a medencédbe, és így még tud mocorogni. Ne izgul az én csajszim is valahol a szülõszoba küszöbén illeszkedett be!:)) Könnyû szülést kívánok!

szia, szerintem, ha minden a terv szerint halad..:) )), akkor már fejfekvésû, csak még nem illeszkedett be a feje a medencédbe, és így még tud mocorogni. Ne izgul az én csajszim is valahol a szülõszoba küszöbén illeszkedett be!:) ) Könnyû szülést kívánok!

Miért van az, hogy egyik nap van tejem, a másik nap nincs?

Tegnap elég volt neki a tejcsi az egyik cicb?l is és 160-140 grammokat evett, ma meg a kett? sem elég neki és nem is bírt többet kiszívni belöle, mint 80-90 grammot! Már többször el? fordult ez, mióta szoptatom. Most hat hetes és folyton mérnem kell emiatt. Lehet, hogy hamar elapad a tejem? Pedig rengeteget iszom és minden szoptatás között eszek is valamit, és bevettettem már a homeos bogyókat, é a gyakori mellre tételt is! Mit tegyek még?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy egyik nap van, másik nap nincs. A baba kér hol kevesebbet, hol többet. Az állandó méricskélésrõl meg szokjál le. Elég hetente 1-2 alkalommal mérni /ha egyáltalán/, különben, ha fejlõdik, gyarapszik a baba, jókedvû, pisis, kakis pelus is van, akkor nem lehet gond. Mi sem eszink mindig ugyanannyit, vannak étvágytalanabb napjaink, aztán egész nap csak ennénk, a babáknál sincs ez másképp. Nekem 4 hónapos a pici /2.gyerek/, 4x,5x eszik nappal "semmiségeket", inkább a szomját oltja, meg komfortcicizik, jó ha 1x kajál be úgy igazán, éjjel aztán, meg reggel mint a kis güzü, úgy eszik. Nyugodj meg, minden OK., ereszd el ezt a dolgot, mert a sok para azért hatással lehet rá.

Olyan nincs, hogy egyik nap van, másik nap nincs. A baba kér hol kevesebbet, hol többet. Az állandó méricskélésrõl meg szokjál le. Elég hetente 1-2 alkalommal mérni /ha egyáltalán/, különben, ha fejlõdik, gyarapszik a baba, jókedvû, pisis, kakis pelus is van, akkor nem lehet gond. Mi sem eszink mindig ugyanannyit, vannak étvágytalanabb napjaink, aztán egész nap csak ennénk, a babáknál sincs ez másképp. Nekem 4 hónapos a pici /2.gyerek/, 4x, 5x eszik nappal "semmiségeket", inkább a szomját oltja, meg komfortcicizik, jó ha 1x kajál be úgy igazán, éjjel aztán, meg reggel mint a kis güzü, úgy eszik. Nyugodj meg, minden OK., ereszd el ezt a dolgot, mert a sok para azért hatással lehet rá.
Tedd el azt a mérleget és ne méricskéld a babát, hiszen nem egyforma az étvágya állandóan. Nem tök mindegy hogy hány grammot szopott, a lényeg hogy kiegyensúlyozott baba legyen, pisiljen-kakiljon, nyugodtan aludjon. És add oda neki a cicit amikor csak kéri, függetlenül attól hogy mennyi idõ telt el az elõzõ szopi óta, és ha kell bátran add oda neki mindkét cicit, a tej fõképp szopi alatt termelõdik, a fejés egy fabatkát sem ér ha nem sikerül közben a tejleadó reflexet kiváltani. A babánál nincs jobb, õ ûríti a leghatékonyabban a tejet. Lazíts, pihenj, egyél-igyál, és nyugisan szoptass amikor csak kéri a kicsid. Én is így csinálom. Mérni pedig elég heti 1x egy pucér súlyt és kész.

Egy hivatalban felhalmozódnak az elintézetlen akták. Feldolgozásukkal megbíznak két ügyintézőt: az egyik 8 nap alatt, a másik 12 nap alatt végezne a papírhalommal. Állításuk szerint együtt 5 napnál végeznek. Igazuk van-e? Válaszát indokolja!

.

Legjobb válasz: A munka=x. Az egyik ember egy nap alatt x/8 részt végez el, a másik x/12-t. Együtt x/8+x/12= 3x/24+2x/24 = 5x/24 részt végeznek egy nap alatt. Azt állítják, hogy 5x/24 = x/5. 25x/120 > 24x/120. Tehát 5 nap nem elég kettejüknek.

A munka=x. Az egyik ember egy nap alatt x/8 részt végez el, a másik x/12-t. Együtt x/8+x/12= 3x/24+2x/24 = 5x/24 részt végeznek egy nap alatt. Azt állítják, hogy 5x/24 = x/5. 25x/120 > 24x/120. Tehát 5 nap nem elég kettejüknek.
A kérdező hozzászólása: köszi
am nem ugy van, ha x/8+x/12=x/5 közös nevezõvel:15x/120+10x/120=24x/120 /szorzod 120-al akk:15x +10 X=24x 25x > 14x és 25 x-et dolgoznának, de csak 24x-et kell, tehát nem pont az 5. napon de elvégzik a munkát

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Xboxon ha van liveom és abból kb még van 1 hónap, de egy másik játékból kaptam 2 napot + még egyéb dolgokat mert limitált kiadás volt, akkor egyik live felülirhatja a másikat?

Magyarán az 1 hónap helyett 2 napom marad? Egy kódon 3 féle dolog van: Elit páncél, 2 nap live, meg valami avatar kiegészít?.

Legjobb válasz: A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.

A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.

Miért van az, h egyik nap pl.310 ismerősöm van, a másik nap 311, aztán 3. nap megint 310 és utána 311? Nem jelöltem vissza senkit és engem sem senki. Ezt egy ismerősöm csinálja? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Ha eloszor 310 ismerosodwan,es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz,akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott,es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben,szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.

Ha eloszor 310 ismerosodwan, es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz, akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott, es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben, szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nem volt semmilyen visszajelölés:) .. Talán vki "hibernálja" magát, aztán visszaállítja.. Egyszer több, egyszer kevesebb, épp 1-gyel... Azért köszi a választ.. Kizárt, h mászkáljon vki, de megváltoztatom:) Szoktam idõközönként, kell is mindenhol:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!