Találatok a következő kifejezésre: Egyik nap is (2548 db)

Egy kemping területére egy napra is lehet menni?

Találtam egy velence parti kempinget, ahová a kutyust is be lehet vinni legálisan usztatni. De soha nem voltam kemping közelében sem, nem tudom hogy működnek. Megyek, kifizetjük a napi díjat és ennyi? Vagy ilyen helyre csak hosszabb időre lehet menni?

Legjobb válasz: Hogyne lehetne egy napra menni. Amikor bringatúrát csináltunk akkor is minden nap máshol aludtunk. Este felvertük a sátrat, reggel lebontottuk és mentünk tovább... és sokan mások csinálják így. Nem vagyok benne biztos, de szerintem gyakoribb dolog, hogy valaki csak 1-2-3 éjszakát van egy kempingben, mint az, hogy odamegy két hétre. Bár biztos ilyen is van azért. Kutya úsztatás Velencei tóban tudtommal tilos, hiszen ott emberek fürdenek és pénzbüntetés is jár érte, szóval én nem tenném a helyedben. Keress valami bányatavat neki, ahol nem fürdenek emberek.

Hogyne lehetne egy napra menni. Amikor bringatúrát csináltunk akkor is minden nap máshol aludtunk. Este felvertük a sátrat, reggel lebontottuk és mentünk tovább... és sokan mások csinálják így. Nem vagyok benne biztos, de szerintem gyakoribb dolog, hogy valaki csak 1-2-3 éjszakát van egy kempingben, mint az, hogy odamegy két hétre. Bár biztos ilyen is van azért. Kutya úsztatás Velencei tóban tudtommal tilos, hiszen ott emberek fürdenek és pénzbüntetés is jár érte, szóval én nem tenném a helyedben. Keress valami bányatavat neki, ahol nem fürdenek emberek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi :) Amúgy itt a kemping honlapjából egy ki printscreennelt cafat, ahol kéken feketén le írták, hogy mehetnek ebek is. http://kepfeltoltes.hu/130728/n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_...

Első tampon? Hogyan? Lehet már 13 évesen? Menstruáció és strand? Van olyan betét vagy tampon ami közepes menszivel egy napig is kibírja?

13 éves lyány vagyok:)

Legjobb válasz: Én olyan 14-15 évesen kezdtem el, szerintem sokkal kényelmesebb, mint a betét. viszont sok nõgyógyász mondja, hogy vannak olyan nõk, akik érzékenyek rá. Azonban sem betét, sem tampon nincs olyan, amit nem kell egy napig kicserélni! Ráadásul WC-re amúgy is elmész egy nap többször is! Ha a tampon elõször nem megy, akkor pár hónap múlva próbáld újra. Barátnõm is így csinálta.

Én olyan 14-15 évesen kezdtem el, szerintem sokkal kényelmesebb, mint a betét. viszont sok nõgyógyász mondja, hogy vannak olyan nõk, akik érzékenyek rá. Azonban sem betét, sem tampon nincs olyan, amit nem kell egy napig kicserélni! Ráadásul WC-re amúgy is elmész egy nap többször is! Ha a tampon elõször nem megy, akkor pár hónap múlva próbáld újra. Barátnõm is így csinálta.
Tampont már az elsõ menstruációtól is használhatsz. Válaszd a legkisebb ob-t például. Nem tudom pontosan melyik az, mert és normalt és supert használok, de valami light flow vagy hasonló azt hiszem. De a hátoldalukon van egy táblázat ott fel van tüntetve milyenek vannak, vagy a weboldalon is megnézheted. Leírás lesz a dobozban. De nem nehéz. Kezet mosol, kibontod, meghúzod picit a szálat majd felhelyezed. Ameddig az ujjaddal tudod és nem fáj. Amikor már nem érzed akkor van jó helyen. Strandra nem ajánlott menni ha éppen megvan, de állítólag tamponnal lehet. De nem egész napos strandolás csak keveset bír ki a tampon... és fertõzést is elkaphatsz így. Én nem ajánlom. Lehet menni strandra máskor is, vagy lehet szórakozni úgy is, hogy nem mész a vízbe max a lábadat lógatod bele, vagy napozol, eszel fagyit stb. A legtöbb tampon és betét nem bírja ki egész nap, sõt cserélni is kell, mert komoly fertõzésed lehet! Ha nagyon megvan 3-4 óránként minimum cseréld. Ha annyira nincs akkor lehet 5-6. Gondolom a suli miatt is kérdezed. Én úgy csináltam ott, hogy reggel betettem egy tampont és egy betétet. Napközben (olyan fél12-12 körül) a tampont kivettem. Másikat nem tettem be, mert iskolában nem tudtam rendesen kezet mosni elõtte. Így még azt a 2-3 órát kibírtam a betéttel, mert az ugye elõtte nem lett olyan. Aztán itthon kicseréltem azt is. Így kitart egész nap és nem nagyon van vele gond. De cserélni mindig kell, akkor is ha nem telik meg mert ott (ebben a nagy melegben fõleg) akár fél óra alatt is szaporodhatnak a bacik.
szia! egyetértek az elõttem szólókkal, a tampont különösen körültekintõen kell kezelni, rendszeres csere, tiszta kéz...vigyél magaddal higikendõt, ha nem lenne alkalmad kezet mosni elõtte, nehogy elkapj valamit! és annyit tennék hozzá, hogy szerintem a light days ob-bõl sokkal jobb választás, a mini az szibte semmi szerintem.átmrérõre ugyan akkora, csak hosszab
A strandot (mármint, hogy vízbe menj) mensturáció idején fertõzés veszély miatt nem javasolnám, mint ahogy azt sem, hogy akár tampont, akár betétet ne cserélj egy egész napig. Értem én, hogy kényelmetlen, de sajnos meg kell tanulni úgy tervezni, hogy ezeken a napokon higiénikus környezetben legyünk. Szerintem már használhatsz tampont, csak kezd valami kisebb mérettel. Ha nem jól helyezted fel, azt érezni fogod. :)
Nincs, és nem is szabad egy napig bent hagyni a tampont, és a betétet is érdemes cserélni, a fertõzésveszély miatt. 13 évesen, ob mini comforttal próbálkozz, ha elõször próbálod, a menstruációd 1. napját javaslom, akkor a legerõsebb, könnyebb feltenni (a dobozban lévõ tájékoztatón, érthetõen le van írva, hogy kell felhelyezni). A tampont is érdemes cserélni3-4 óránként, a vérzés erõsségétõl függõen, lehet, hogy csak 1-2 órát bír az elsõ nap. A tampon nem szív többet mint a betét, csak kényelmesebb, higiénikusabb megoldás a nehéz napokon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: köszike:) örülök h 1 óra alatt szinte mindenre választ kaphatok :D
Ha már sikerül felhelyezned a tampont, akkor nem lesz olyan nagy gond suliban sem a menstruáció! Mert a zsebedben akár 3-4 tampon is elfér.
A kérdező hozzászólása: Igen, a suli miatt kérdeztem :) köszike:)

Az egy nap is késés? Vagy pár nap még belefér? Sok citromlét ittam mostanában, azt hallottam, h az is eltolhatja.

aromságnak tunt, most mégis reménykedek, h ez az oka..

Legjobb válasz: most komolyan 1 napon izgulsz? -.- nekem a mostaninál 1 hét volt... lehet a melegtõl, stressztõl, CITROMLÉTÕL, szinte bármitõl... de 1 nap még nem késés...

most komolyan 1 napon izgulsz? -.- nekem a mostaninál 1 hét volt... lehet a melegtõl, stressztõl, CITROMLÉTÕL, szinte bármitõl... de 1 nap még nem késés...
A kérdező hozzászólása: ok, csak eddig fogamzásgátlót szedtem, mármint az elõzõ barátom esetében, most pedig természetesebb módszerekhez folyamodtam..
A fogamzásgátló szedését hány hónapja hagytad abba?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja, de azóta már megjött háromszor.. ciklus.hu-n számoltam, 25 naposak a ciklusaim, de lehet h most vmi bekavart.. 10 órákat dolgozok, annyi idõt vagyok lábon, más idõben alszok, eszek, stb. mint egyébként, lehet emiatt?
Nem pont 3 hónap, amíg még hébe-hóba okozhat zavarokat?
Barátnõmnek volt olyan, hogy kimaradt egy hónap, volt, hogy 2 hetet késett és egyebek... Szal nem kell egybõl besz*rni :D 25/f
A kérdező hozzászólása: ok, köszi :)
Nekem is késett már 5-6 napot is, meg jött elõbb 3-4 nappal is, nálam ez abszolút megszokott... :) Már azon lepõdnék meg, ha 2x egymás után pontosan jönne... Nem kell aggódni. :) 21L
A kérdező hozzászólása: ma elkezdtem barnazni..

Ha peteérés előtt egy nappal, peteérés napján és utána egy nappal is összebújtunk akkor is csak 25% esélyem van ebben a hónapban?

Legjobb válasz: szerintem több hiszen pont a kritikus napokban vagytok együtt. persze ettõl még lehet hogy nem jön össze de én nem mondanék számot. Lehet hogy beletrafáltok!

szerintem több hiszen pont a kritikus napokban vagytok együtt. persze ettõl még lehet hogy nem jön össze de én nem mondanék számot. Lehet hogy beletrafáltok!
Nekem azt mondták nincs esélyes kihordani egy gyereket, az elsõvel el is vetéltem. Mikor pedig nagy váratlanul mégis teherbe estem azt mondták 10 % esélyem van, hogy rendesen megtapadt és hogy egészséges lesz, ki tudom hordani. Sokan rá akartak beszélni, hogy vetessem el. És most 16 hónapos nagy legény és semmi baja, 110%-ban egészséges és rosszcsont! Úgyhogy ennyit a számokról :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi igyekeztünk... :)
Ha minden ideális és tökéletes volt, akkor is nagyjából ennyi az esélyed, de kár ezen agyalni, nagyban befolyásolja az esélyt a korod, a párod spermaszáma, a szerencse... Viszont gondolj bele, van akinek 0%-ot adtak az orvosok (az kicsit kevesebb, mint 25 ;) ) és mégis összejött nekik! Sok sikert és türelmet!
Nekem a doki azt mondta, hogy a túl gyakori együttléttel nem növeljük az esélyt, mivel a spermiumok gyengébbek, éretlenebbek lehetnek, mivel nincs elég idejük rá... De annyi mindentõl függ még... Hajrá!!!! Nagy esélyetek van!
Esetleg késõbb fogant.. Próbáld meg két nap múlva egy érzékenyebb teszttel. ++++++
Nagyon babásnak néz ki a dolog :) Szerintem is csinálj pár nap múlva egy tesztet és reméljük pozitív lesz!!! Szorítok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, de idõközben kiderült a dolog: megjött :( sebaj, majd jövõ hónapban :)

Kell várni a kullancs oltás és a 18 hós kötelező oltás között, vagy lehet adni akár egy napon is? Két gyermekorvos mást és mást mondott.

Az egyik szerint lehet akár egyszerre is, a másik egy hónap várakozási időt javasolt.

Legjobb válasz: Mindkét oltóanyag inaktivált vakcina, ezért várakozási idõ nincs közöttük, de akár egy napon is beadható. http://www.oek.hu/oek.web?to=839,1992&nid=1065&pid=1&lang=hun

Mindkét oltóanyag inaktivált vakcina, ezért várakozási idõ nincs közöttük, de akár egy napon is beadható. http://www.oek.hu/oek.web?to=839, 1992&nid=1065&pid=1&lang=hun
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket, nagyon hasznos!

Bnomet 2 eve ismertem meg kulfdon, itt is dolgozunk. En 27 o 40 (nem eliras). Elso ket hetet leszamitva egyutt elunk gyakorlatilag nem volt nap hogy ne latnam akar egy napra is (nagyjabol). Azzal kezdodott hogy az exet emlegette (az szinten 27) wtf?

ez mindennapossa valt, kezdtem megunni de megis szeretem elviseltem. tegyuk hozza eleg lusta tipus, viszont tisztasagra manias. en szerinte koszos vagyok es napi 3x kellene tisztalkodnom de amugyis a szam is budos meg egyebkent is milyen szar munkam van es miert nem valtoztatok rajta. ezt naponta megkapom es alap. az is alap hogy o viszont mindenfele indokkal visszamondja a munkafelkereseket az mondjuk nem baj hogy en dolgozok 60 orat per het. azon mar tul vagyok hogy gyerekkel zsaroljon (mar hogy neki kell tolem), es gyurut is kapott (korabban mint terveztem), a hazassaggal zsarolas se annyira uj viszont kezd kb elegem lenni az egeszbol. hogy lehet egy ilyen viselkedesformat hatastalanitani?

Legjobb válasz: sajnos tul komplex az ugy, kerlek kerdezzetek.

A kérdező hozzászólása: sajnos tul komplex az ugy, kerlek kerdezzetek.
A kérdező hozzászólása: mielott ennyire eldurvult volna a dolog en mar kezdtem szexualisan is eltavolodni tole ezt azota is kapom hogy en biztos undoritonak tartom (testileg), ami egyaltalan nincs igy csak valljuk be ilyen vitak utan kinek van kedve...
A kérdező hozzászólása: van mar neki lanya, 18 eves.
A kérdező hozzászólása: egyszeruen sakkban vagyok tartva mar megprobaltam otthagyni olyankor fenyegetozes es sirasrivas jott reakciokent amire termeszetese megesett rajta a szivem... tudom hogy en vagyok a barom de akkor se latok esszeru megoldast arra hogy veget vessek ennek, pedig mar minden vagyam az.
Ezek szerint igazából elfogadható számodra, hogy a barátnõd így kezel.
A kérdező hozzászólása: kulso segitseg nelkul nem tudok megszabadulni tole.
Nekem 10 év után jött a semmit sem csinálok jól. Korábban még az volt a baj, hogy túl sokat dolgozok... Aztán egyik pillanatról a másikra nem dolgoztam eleget. Már az is baj volt, hogy hogyan mondok valamit. Tehát már lassan az is baj volt, hogy levegõt veszek. Nekem nem hiányzik, hogy feleségem/barátnõm ok nélkül [email protected] Ha van oka, akkor mondja meg nyíltan! Elváltunk. Biztosan nem ez volt a célja, de nem bírtam tovább elviselni. Két év után már elképzelhetõ a házasság. Én talán 5 év után házasodtam... de most 1 év után is elvenném a barátnõmet. Ha 2 év után ez eszedbe sem jut, akkor jobb szakítanotok.
A kérdező hozzászólása: pontosan azert nem hajlok hazassagra mert tudom hogy az egvilagon semmit nem valtoztatna azon ahogy hozzam all es tudom hogy rogton eloallna valamivel amit ha nem teljesitek ez es az lesz a kovetkezmenye. raadasul ennyi szarsag utan nem is tudnam oszinten kimondani az igent. talan ha par honapig nem szolna hozzam innentol kezdve... nemtudom kilatastalan.
Rúgd már ki ezt a hülye pixcsát!
Mi az, hogy nem tudsz tõle megszabadulni???!!! Nem lehetsz ennyire töketlen homár!!! Nyilván egy ilyen sárkánytól nem lehet egyszerûen megszabadulni, de az õ fegyvere a rinyálás, meg a fenyegetõzés! Az lebegjen a szemed elõtt, hogy amikor sajnáltatja magát, az mind annak az alattomos tervnek a része, hogy egy életre magához láncoljon! Ha fegyverrel fenyeget, vagy ilyesmi, jelentsd fel, vagy veresd meg valakivel, ha meg csak pofázik, meg nyüszít, azt engedd el a füled mellett, várható, hogy balhézni fog. Szard le, ne törõdj vele, b.aszd ki mint macskát szarni! Nem lehetsz ekkora papucsállatka, hogy ennyire se vagy képes!!!
...de amúgy meg is érdemled, ha eltûröd. Mindenkivel annyit lehet megcsinálni, amennyit hagy.
Kapuzárási pánik, azért sürgeti, meg azért zsarol. Te valami mazochista lehetsz, ezt normális ember 3 másodpercig se tûrné.
Rémálom? Neked erre van szükséged?
Passz, nem tudok tanácsot adni. Én nem tûrtem volna, már jóval elõbb valszeg.
úgy tedd tisztába az ügyet, hogy tárd elé problémákat... ha szeret, elfogad, úgy ahogy vagy...
Gratulálok a türelmedhez, hogy eddig kibírtad! Én ilyen beszólogatásnak a tizedénél elhajtanám. Én ezt a módszert ismerem a hatástalanításra, kizárom az életembõl az ilyen embereket. Idõpocsékolás foglalkozni velük!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy kb mindennel problemaja van amit csinalok semmi sen jo, en szerinte mindenhez hulye vagyok, beteges es indokolatlan feltekenysegi rohamai vannak, annyi minden van hogy nem jut egyszerre eszembe :/
Amikor a férjem rossz passzban van, és semmi nem jó neki. Rossz kaját csináltam, meg nem csinálok itthon semmit, ügyetlen vagyok...stb. Én mindig azt mondom neki, hogy: Magadra vess, egy ilyen kétbalkezes lányt vettél feleségül. Nálunk ezzel le is van zárva, mert rájön, hogy tényleg feleslegesen bánt.
Ezt úgy lehet hatástalanítani, ha kitakarítod az életedbõl
A kérdező hozzászólása: az adu altalaban a hazassag hogy ha nekem olyan fontos meg szeretem miert nem veszem el (hangsulyozom 2 eves kapcsolat), sot ez szerinte egyenesen az o megtagadasa, az ezekbol kialakulo vitakban a 'k anyad' 'mocskos fereg' es hasonlo frazisok hangzanak el
jesszus...hajítsd ki!
A kérdező hozzászólása: az baj hogy ahol es amivel tud zsarol, multkor nem birtam es hamarabb akartam eljonni meloba, elrakta a cipoimet es mindent ami nelkulozhetelen ahhoz hogy eljojjek onnan. magam sem hiszem el, iszonyat mintha egy szar remalom lenne...
"fenyegetozes es sirasrivas jott reakciokent amire termeszetese megesett rajta a szivem..." Mert? Ezek a részérõl ugyanolyan bevethetõ fegyverek, mint ha késsel ugrana a torkodnak, annyi, hogy ezek csak szavak. Nem megsajnálni kell, hanem leköpni. Térjél már magadhoz!!!

A bölcsibe heti egy napra is be lehet adni a gyereket?

Suliba járok és a szerda délelöttöket nem tudom megoldani,mert a nagyik dolgoznak.Lehet csak egy délelöttre beadni a babát?

Legjobb válasz: Én is gondoltam dadusra,de mi mindentõl távol élünk,erdõbe.Ide nem hinném ,hogy kifurikázna.Meg nem tudom,hogy merném rábízni egy idegenre...

A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam dadusra, de mi mindentõl távol élünk, erdõbe.Ide nem hinném , hogy kifurikázna.Meg nem tudom, hogy merném rábízni egy idegenre...
Hát, ha felveszik a bölcsibe, onnantól a te dolgod, hogy mikor viszed. De én a helyedben nem adnám be heti egy délelõtt kedvéért, inkább keresnék egy nyugdíjas dadust, aki eljön hozzánk és otthon vigyáz rá. Nálunk (kisváros) óránként 500 Ft-ért kijön és csak vele van és azt teszi, amit mondok. És nagyon kedves. Ha nagyon a bölcsit szeretnéd, akkor ne mondd meg elõre, hogy csak heti egy délelõtt adnád be... De elveszed a helyet esetleg olyan elõl, akinek egész nap kellene bölcsibe járatni a gyerekét, mert nem tudja máshogy megoldani a munkát...

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem lenne, hogy a Vitagyn hüvelykrémet 3 havi használat után továbbiakban is alkalmazhatom-e? Hetente 2 naponta használtam, ha kihagytam egy napot ismét éreztem az égő érzést. Egyébként nagyon jó, az ezüst illetve a c-vitamin tart

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem lenne, hogy a Vitagyn hüvelykrémet 3 havi használat után továbbiakban is alkalmazhatom-e? Hetente 2 naponta használtam, ha kihagytam egy napot ismét éreztem az égő érzést. Egyébként nagyon jó, az ezüst illetve a c-vitamin tartalma miatt. Javasol-e Ön esetleg kiegészítő kezelést még? Rákszűrési eredményem, illetve bakterológiai vizsgálatom rendben van. Tisztelettel, Hedvig

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C-t továbbra is használhatja, káros hatással nem kell számolnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Vitagyn C-t továbbra is használhatja, káros hatással nem kell számolnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!