Találatok a következő kifejezésre: Egyik ismerősőmnek egy 3 éves kislánya, (2 db)

Egyik ismerősőmnek van egy 3 éves kislánya, aki mindig rendszeresen ősszefirkálja a falakat a lakásban, mit tegyek?

Büntettük már sarokbaállitással, egy kis id?re elvettük a kedvenc maciját vagy babáját, ekkor meg hisztirohamot kap,akkor meg képtelennek vagyunk megnyugtatni nagyon tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Nálunk is elõjött a falfirkálás. Elõszõr szépen elmagyaráztam hogy a falra nem szabad firkálni, helyette lehet papírra, táblára, és a járdára. Másodszorra erélyesebben szóltam, harmadszorra odavágtam. Egy jólirányzott határozott mozdulattal, ugyanis 3 évesen már igenis felfogják a gyerekek hogy mit szabad és mit nem, anya meg legyen erélyes és határozott, mert még õ parancsol, nem egy 3 éves.

Nálunk is elõjött a falfirkálás. Elõszõr szépen elmagyaráztam hogy a falra nem szabad firkálni, helyette lehet papírra, táblára, és a járdára. Másodszorra erélyesebben szóltam, harmadszorra odavágtam. Egy jólirányzott határozott mozdulattal, ugyanis 3 évesen már igenis felfogják a gyerekek hogy mit szabad és mit nem, anya meg legyen erélyes és határozott, mert még õ parancsol, nem egy 3 éves.
Kedvenc dolgot ne vegyétek el töle, annyi más fenyítés van de a kedvenc tárgyat soha. amúgy inkább a ceruzákat vegyétek el töle, ha nem ado´d neki és eldugjátok akkor nem fog firkálni, ha meg még is akkor kezére kell csapni, most arra kiványcsi meddig mehet el, ki az erösebb anya vagy ö. amúgy ha engedékeny akarsz vele lenni akkor jelöljetek ki egy falat ahova firkálhat ami az övé. vannak dolgok amit nem szabad csinálni, és azt meg kell tanulnia. a szoba közepére szarni sem szabad azt is megtanulta, nem?
ja még pluszban annyit, hogy esetleg elkéne magyarázni neki miért is nem szabad 3 évesen már felfogja, de ezt sokszor meg kell tenni, nem csak egyszer.
Szerintem is el kell magyarázni, sokszor és türelmesen. És hogy ne essen kísértésbe, a firkáló eszközöket el kell zárni a szekrénybe, és csak akkor rajzolhat - papírra - amikor valaki egy szobában van vele, és látja, hogy mit mûvel. És persze kapjon büntit a falfirkálásért, de ne vegyétek el a kedvenc dolgait. De még jobb az, amikor jutalommal nevelsz, pl. minden napért, amikor nem firkál, kapjon egy matricát, ha összegyûlt mondjuk 10, akkor kapjon valamit, amire vágyik.
Én nem próbálom ismerõseim gyerekét nevelni. Az az õ dolguk...

2, 5-3 éves -átlagnál magasabb (nem sovány, nem is duci) - kislány hányas ruhákat, cipőket visel? Egy ismerősömnek szeretnék ajándékba.

Tavaly ilyenkor kb. 92-es, 24-es volt a mérete. Akkor is itt kaptam segítséget.:)

Legjobb válasz: Ha magas, akkor 104. Én lányom 3 éves, 100 cm, 104-es ruhákat hord, bár nadrágból még inkább 98-ast. Lába 25 körüli.

Ha magas, akkor 104. Én lányom 3 éves, 100 cm, 104-es ruhákat hord, bár nadrágból még inkább 98-ast. Lába 25 körüli.
Tavaly 92, most 104. Cipõ tél: tavaly 25, idén 28. Cipõt ne vegyél, csak ha konkrétan tudod, hogy mekkora a talpa. A ruha jó lesz a 104-es.
Kislányom augusztusban volt 3 éves. Méretek: 104cm és 18 kg. Lába 27-es, de van 28-as cipõje is.Ugye cipõ válogatja. Hord 104, 110-es ruhákat.De van 116-os némelyik jó rá.Ugye ez is ruha függõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok. 104-110n ruhákat veszek majd. Márkás tornacipõt vásároltam, 28-ast (majd hordja az oviba, amikor belenõ). Játék is lesz -nagy gyöngyfüzõ és kirkós, meg könyvek:) . Szép ünnepet mindannyiatoknak!
104-110, lábra 25-26-ot mondanék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!