Találatok a következő kifejezésre: Egyik ismerősőmnek egy 3 (71 db)

Például önarcképet csinálhatsz vele. A tükörben nézed magad.
Ha találta, inkább leadhatta volna, hátha keresi valaki...

Egyik ismerősünk kutyáját 3 hete oltatták be veszettség ellen, és nem tud lábraállni. Mit csináljunk?

Legjobb válasz: Vigyétek állatorvoshoz? Ez... komolyan nem jut eszébe egy értelmes embernek? Ha az "ismerõsöd" nem tudna lábra állni, akkor is itt kérdezõsködnél? Komolyan mondom, nem értem, hogy lehetnek egyesek ennyi ésszel szabadlábon, cselekvõképesnek nyilvánítva...

Vigyétek állatorvoshoz? Ez... komolyan nem jut eszébe egy értelmes embernek? Ha az "ismerõsöd" nem tudna lábra állni, akkor is itt kérdezõsködnél? Komolyan mondom, nem értem, hogy lehetnek egyesek ennyi ésszel szabadlábon, cselekvõképesnek nyilvánítva...
Ti semmit. A gazdája vigye a kutyát állatorvoshoz, jobb helyeken ezt teszik a beteg állatokkal.
És a kutya három hete fekszik és kínlódik, vagy, , csak"az utóbbi idõben nem tud lábraállni?Orvosra véletlenül nem gondolt még az ismerõs?Mert gondolom, ha félig bénulva kelne fel reggel, az elsõ lenne, hogy kivizsgáltatná magát.
Nem szokott egy veszettségi oltásnak ilyen utóhatása lenni. Szóval más baj van ott a kutyával.
Ez inkább gerinc probléma nem oltási szövõdmény.azonnal orvost igényelne, mert nem fog javulni.
Lehet oltási probléma. Nekem mindig elmondja az orvos, hogy ha bármi bágyadtság vagy akármi eltérõ tünete van, mint elõtte, akkor vigyem vissza hozzá. Még azt is megkérdezi oltás elõtt, hogy nem allergiás e valamelyik oltóanyagra. Szóval ezt jó lenne tudni, mert lehet ez történt. Látom régebbi a kérdés, remélem azóta már elvittétek és jól van. Legközelebb meg azonnal vinni kell, ha van valami.

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.
Nekem 6 nap múlva jött!Türelem!
Amikor mi beadtuk, azt mondta az ügyintézõ, hogy elvileg 30 nap az ügyintézés menete. Persze ennél elõbb kaptuk meg mi is.
Gyorsan küldték. Úgy rémlik 1-2 héten belül volt még.
Én postán kértem, kb 2 hét alatt megjött.De úgy tudom aki számlára kéri annak elõbb megvan.Telefonálj rájuk.
dec 8-án adtam be és 15-én megkaptam számlára..Szerintem a napokban te is megkapod.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Összejöttem egy ismerőssel aki 3 évig nem volt nővel. Ti megbíznátok benne?

5 éve ismerem ezt a férfit.Volt neki egy 4 éves kapcsolata.Mi a szakításuk után ismertük meg egymást.Együtt jártunk bulizni,szinte már barátok voltunk,éjszakákat beszélgettünk át.Sok lány mászott rá,de ? mindig visszautasította ?ket,furcsáltam is ,hogy még egy éjszakára sem kellenek neki a lányok. És ez így ment 3 éven keresztül.

Legjobb válasz: nem értelek...

nem értelek...
Veled nem piásan feküdt le?
nagyon sürgõsen állj le arról, hogy az exeidhez bármilyen témában hasonlítgatod akár magadban ezt a srácot! ebbõl semmi jó nem sülhet ki. Vedd úgy, hogy most mázlid van, és összejöttél egy igazán rendes sráccal, aki megérdemli, hogy tiszta lappal induljon nálad. És becsüld meg, pláne, hogy már láttad, milyenek is léteznek. Nem biztos, hogy lesz még egyszer ilyen szerencséd! (persze ha a késõbbiek során is mindenben passzoltok)
kicsit keménynek fogok tûnni, de hidd el, segítõ szándékkal írom: te nagyon hülye vagy. kapd össze magad és nagyon gyorsan kezdj egészségesen hozzáállni ehhez a kapcsolathoz, mert egy életre bánni fogod, h elveszítetted a férfit, aki ennyire szeretett. verd ki a fejedbõl a csalódást, ne keresd mindig a rosszat, a hátsó szándékot a tettei mögött, mert elõbb-utóbb elege lesz belõled, akármennyire is odavan most érted. ha így folytatod, ki fog ábrándulni belõled. te meg akkor jössz rá, h nem színészkedett. valóban olyan jó volt, mint mutatta, csak te nem hitted el neki
A kérdező hozzászólása: Igazából nekem annyira furcsa hogy egy pasi ilyen rendes legyen velem. Mindig hoz egy szál virágot, meg felhív napközben is hogy hogy vagyok, elkísért orvoshoz (azt mondta hogy mellettem akar lenni) Soha senkitõl nem kaptam ennyi szeretetet, mint tõle 1 hónap alatt.Nagyon helyes pasi is egyben. Tudom, megeshet hogy én képzelem bele mindenbe a rosszat.
és ennek a fiúnak a viselkedését milyen módon befolyásolják a exbarátod múltbéli cselekedeti?
ez a srác már akkor sem bonyolódott egyéjszakás kalandokba, amikor nem volt barátnõje. se táncoslányokkal, se másokkal. mindezt nem pár kósza hónapon, hanem kerek 3 éven át. tisztelere méltó és ezáltal pláne rászolgált, h bízz benne. tudod, nem tudtam eldönteni, hogy az, h 3 évig nem volt nõvel, az részedrõl a pozitív vagy a negatív serpenyõben van -e... ebben a kérdésben igazából nem a férfi a lényeges, hanem te. egyszer becsaptak és megcsaltak. ezért nem bízol a férfiakban. bármilyen férfival kerültél volna össze, nem bíznál benne. nem ez a srác ad okot a bizalmatlanságra. az belõled fakad. vigyázz, mert ezzel mindent elronthatsz. pedig a leírás alapján egy értékes, mélyérzésû férfit találtál. ne ijeszd el
Anyám, 3 évig visszafogta magát, pedig egyedül volt! Biztosan most fog félrelépni! Rettegj!
Én tuti megbíznék benne.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ párom elment bulizni csatak részegre itta magát és megfektetett egy táncoslányt... ez miatt ért véget a 6 éves kapcsolatom. Így az ilyen bulis haveros estéktõl a hideg ráz ki...
A bizalom alapvetõen belülrõl fakad szerintem. Hogy te mennyire hiszel magadban. Ráadásul ez a pasi semmivel nem adott rá okot a leírásod alapján, hogy kételkedj benne. Nem is értem miért merült fel, hogy féltékenynek kell-e lenned. Mert elmegy valahová nélküled?
Ha szigliként visszautasította a nõket akkormost miért ne tenné? vagy régebb óta téged akar és jófiúnak mutatta magát, vagy pedig tényleg iylen. DE én nem gondolom hogy bármelyik esetben is oodlenne féltékenykedni.
nem járok olyannal akiben ne bízok meg....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazatok van! Ki feküdt le velem piásan?

Miért van az, h egyik nap pl.310 ismerősöm van, a másik nap 311, aztán 3. nap megint 310 és utána 311? Nem jelöltem vissza senkit és engem sem senki. Ezt egy ismerősöm csinálja? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Ha eloszor 310 ismerosodwan,es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz,akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott,es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben,szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.

Ha eloszor 310 ismerosodwan, es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz, akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott, es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben, szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nem volt semmilyen visszajelölés:) .. Talán vki "hibernálja" magát, aztán visszaállítja.. Egyszer több, egyszer kevesebb, épp 1-gyel... Azért köszi a választ.. Kizárt, h mászkáljon vki, de megváltoztatom:) Szoktam idõközönként, kell is mindenhol:)

Egyik ismerősőmnek van egy 3 éves kislánya, aki mindig rendszeresen ősszefirkálja a falakat a lakásban, mit tegyek?

Büntettük már sarokbaállitással, egy kis id?re elvettük a kedvenc maciját vagy babáját, ekkor meg hisztirohamot kap,akkor meg képtelennek vagyunk megnyugtatni nagyon tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Nálunk is elõjött a falfirkálás. Elõszõr szépen elmagyaráztam hogy a falra nem szabad firkálni, helyette lehet papírra, táblára, és a járdára. Másodszorra erélyesebben szóltam, harmadszorra odavágtam. Egy jólirányzott határozott mozdulattal, ugyanis 3 évesen már igenis felfogják a gyerekek hogy mit szabad és mit nem, anya meg legyen erélyes és határozott, mert még õ parancsol, nem egy 3 éves.

Nálunk is elõjött a falfirkálás. Elõszõr szépen elmagyaráztam hogy a falra nem szabad firkálni, helyette lehet papírra, táblára, és a járdára. Másodszorra erélyesebben szóltam, harmadszorra odavágtam. Egy jólirányzott határozott mozdulattal, ugyanis 3 évesen már igenis felfogják a gyerekek hogy mit szabad és mit nem, anya meg legyen erélyes és határozott, mert még õ parancsol, nem egy 3 éves.
Kedvenc dolgot ne vegyétek el töle, annyi más fenyítés van de a kedvenc tárgyat soha. amúgy inkább a ceruzákat vegyétek el töle, ha nem ado´d neki és eldugjátok akkor nem fog firkálni, ha meg még is akkor kezére kell csapni, most arra kiványcsi meddig mehet el, ki az erösebb anya vagy ö. amúgy ha engedékeny akarsz vele lenni akkor jelöljetek ki egy falat ahova firkálhat ami az övé. vannak dolgok amit nem szabad csinálni, és azt meg kell tanulnia. a szoba közepére szarni sem szabad azt is megtanulta, nem?
ja még pluszban annyit, hogy esetleg elkéne magyarázni neki miért is nem szabad 3 évesen már felfogja, de ezt sokszor meg kell tenni, nem csak egyszer.
Szerintem is el kell magyarázni, sokszor és türelmesen. És hogy ne essen kísértésbe, a firkáló eszközöket el kell zárni a szekrénybe, és csak akkor rajzolhat - papírra - amikor valaki egy szobában van vele, és látja, hogy mit mûvel. És persze kapjon büntit a falfirkálásért, de ne vegyétek el a kedvenc dolgait. De még jobb az, amikor jutalommal nevelsz, pl. minden napért, amikor nem firkál, kapjon egy matricát, ha összegyûlt mondjuk 10, akkor kapjon valamit, amire vágyik.
Én nem próbálom ismerõseim gyerekét nevelni. Az az õ dolguk...

Ez a házi egy ismerősömnek kell, de senki sem tudja megoldani! "Két ember életkorának aránya most 3:5. Hány évesek ha 10 év múlva életkoruk aránya 7:10 lesz? "

Legjobb válasz: Nehezen tudom elhinni, hogy senki se tudja megoldani... x/y = 3/5 -> x=(3/5)y (x+10)/(y+10) = 7/10 ______ [(3/5)y+10]/[y+10] = 7/10 10*(3/5)y+100 = 7y+70 6y+100 = 7y+70 y=30 x=(3/5)*30=18

Nehezen tudom elhinni, hogy senki se tudja megoldani... x/y = 3/5 -> x=(3/5)y (x+10)/(y+10) = 7/10 ______ [(3/5)y+10]/[y+10] = 7/10 10*(3/5)y+100 = 7y+70 6y+100 = 7y+70 y=30 x=(3/5)*30=18
x, re 6 a helyes válasz!!!!!! órán csináltuk ezt a feladatot
Elõzõ: Ez csak azon múlik, hogy mit jelöltetek x-szel? Merthogy a jó megoldást az 1. leírta.
A kérdező hozzászólása: ok köszi mindenkinek

Tippmixen lehet olyat, hogy csak egy meccset játszol meg? Mert egy ismerősöm azt mondta, hogy min.3-at kell, egy másik meg, hogy úgy is lehet, hogy csak 1-et.

Legjobb válasz: Ha a minimum kötés 1, akkor meg lehet játszani önállóan is azt a sporteseményt. Ha 3 vagy 5, akkor nem.

Ha a minimum kötés 1, akkor meg lehet játszani önállóan is azt a sporteseményt. Ha 3 vagy 5, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi!

Ha egy ismerősöm 3 kisebb értékű autót ellopott és még 1 kis értékűt 3-szor azért mennyit kaphat?

az autóknak nem lett semmi baja és nem volt eddig semmilyen rend?rségi ügye és az autóknak semmi baja

Legjobb válasz: Ezt most nem értem. Minek lopkodja az autókat, ha el sem adja? Gyûjtõ? És hogy lehet egy kis értékû autót háromszor ellopni? Állandóan visszalopta a tulaj? :D Hibbant egy barátod lehet. Egyébként nem tudom, mennyire sittelnék le, de a helyében kezeltetném a kleptomániámat. Nem túl dicséretes dolog mások autóját lenyúlni. Sokáig dolgoznak az emberek, mire összegyûjtik rá a pénz, és általában érzelmileg is kötõdnek a kocsijukhoz.

Ezt most nem értem. Minek lopkodja az autókat, ha el sem adja? Gyûjtõ? És hogy lehet egy kis értékû autót háromszor ellopni? Állandóan visszalopta a tulaj? :D Hibbant egy barátod lehet. Egyébként nem tudom, mennyire sittelnék le, de a helyében kezeltetném a kleptomániámat. Nem túl dicséretes dolog mások autóját lenyúlni. Sokáig dolgoznak az emberek, mire összegyûjtik rá a pénz, és általában érzelmileg is kötõdnek a kocsijukhoz.
Ezt így nehéz megmondani, autóhirdetéses oldalakon nézze meg, mennyit lehet kérni az autókért. Így, hogy még márkát sem írsz, elég nehéz válaszolni.
A kérdező hozzászólása: nem úgy értem nem karaja eladni csak ha lebukik milyen büntetést kaphat vagy hány évet a sitten
A kérdező hozzászólása: kihajtja belõle a benzint azt ott hagyja a fenébe az nem csinál vele semmit
Tudtommal a "joyride" nem lopás.
A kérdező hozzászólása: törvényileg az
Inkabb alljon le mert talalkozik egy olyan tulajjal mint nevelofaterom aztan ep csontja nem marad. Ha meg az en jovendobelimet lopna el es elkapnam akkor ki is fileznem, szo szerint darabokra. Tehat kezeltesse magat, hazidokival lehet beutalot iratni mert egyszer kap el egy olyat aki ezt nem toleralja aztan leshet...
Egy pár évre (sacc. 3-5) nem lesz gondja a fûtés + kaja.
mivel folytatólagos, így már halmozati.... Szerintem abból a 3-5 évbõl a leleményes bírók, ügyészek összekalapálnak 8 at is amibõl talána felét elengedik. Viszont sztem mindenképpen letöltendõ lesz belõle, és ez a legszrabb az egészben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!