Találatok a következő kifejezésre: Egyik ismerősőmnek egy (2799 db)

Szerintem igen.. Nemhiszem, hogy a WM 6.5-ön másként menne, mint a WM 6.1-en..
Megkap minden adatot (levél+feladó). Még akkor is látszik a neved ha törlöd magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Jön velem szembe egy ismerősöm egy ismeretlennel. Hogy illik köszönni? Szia vagy sziasztok?

nem megbeszélt találkozó mert akkor természetesen mindkett?jüknek köszönnék, csak úgy összefutunk az utcán és köszönünk.. akkor melyik?

Legjobb válasz: Ha olyan ismerõs akivel tudom, hogy leállunk beszélgetni, akkor köszönök mindkettõjüknek, ha nem akkor vagy helózok, vagy csak az én ismerõsömnek köszönök. Általában az ismerõs ismerõse, aki engem nem ismer szintén nem szokott köszönni, szóval nem hiszem hogy problémát kell ebbõl csinálni. Persze ha pl az ismerõsöm a szüleivel van, nekik mindenképpen eleresztek egy "jó napotot"! Ha én megyek ismerõssel, és annak egy ismerõse köszön nekem is, természetesen visszaszoktam köszönni én is, hiába nem ismerem!

Ha olyan ismerõs akivel tudom, hogy leállunk beszélgetni, akkor köszönök mindkettõjüknek, ha nem akkor vagy helózok, vagy csak az én ismerõsömnek köszönök. Általában az ismerõs ismerõse, aki engem nem ismer szintén nem szokott köszönni, szóval nem hiszem hogy problémát kell ebbõl csinálni. Persze ha pl az ismerõsöm a szüleivel van, nekik mindenképpen eleresztek egy "jó napotot"! Ha én megyek ismerõssel, és annak egy ismerõse köszön nekem is, természetesen visszaszoktam köszönni én is, hiába nem ismerem!
Én mindenkinek köszönök, nálunk ez a megszokott.Még azt vettem észre hogy ha egy babakocsit toló nõre köszön rá valaki, akkor csak neki köszön, ez fura, hiszen más is van rajta kívül, akár mennyire kicsi is, Tehát sziasztok-kal szoktam köszönteni õket, akinek a kutyáját is ismerem akkor a kutyusnak is köszönök, bár kevés ilyen ember van.
?? nyilván köszönsz az "ismeretlennek" is .. Sziasztok vagy "heló" és akkor le van tudva.. de nem értem pontosan a kérdést .. bunkóság nem köszönni valakinek, aki az ismerõsöddel van..
Sziasztok. Ha az ismeretlen jóval idõsebb nálatok, akkor "szia, jó napot"
Ha váratlanul összefuttok az utcán, akkor köszönsz annak, akit ismersz, és kész!
Ha le is álltok beszélgetni hosszabban, akkor az ismerõsöd is tehet annyit, hogy bemutat, de akkor már nem árt ha köszönsz is annak, aki vele van.


Például önarcképet csinálhatsz vele. A tükörben nézed magad.
Ha találta, inkább leadhatta volna, hátha keresi valaki...
A leghatékonyabb módszer ha formázod a winyot és újratelepíted az Op rendszert.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál , de ez a hülye program sztem annak az oka, hogy amikokr tenném újra a gépet 7.hibakódot ad be. Ugyhogy nem tom mit fogok csinálni, de , ha erre tudnál adni tanácsot hogy mit csináljak azt nagyon megköszöném
Sajna ez ellen nem lehet tenni semmit.A mitin2.hu rájött, hogy hackeltél ezért letiltották a fiókod.Jobbann tennéd ha csinálnál egy új azonosítót.

Ha koncerten felhívom az egyik ismerősömet egy szám "élőközvetítése" céljából, akkor abból lehet probléma?

A héten Bécsben lesz egy Einaudi koncert a Konzerthausban, és az egyik dalt szeretném közvetíteni az egyik ismerősömnek itthon. Fakadhat ebből probléma? Arra gondolok, h nincs esetleg olyan kütyüjük a koncertterem felügyelőknek vagy kiknek, h a rádióhullámot érzékelik és beszólnak? hogy hagyjam abba, vagy kizárnak. Ilyenre gondoltam. :D remélem azért nem hülye kérdés :D köszönöm előre is! :)

Legjobb válasz: Szerintem nem. Amikor Bp-n lépett fel Slash, ismerõseim akik ott voltak, felhívtak az egyik száma alatt :)

Szerintem nem. Amikor Bp-n lépett fel Slash, ismerõseim akik ott voltak, felhívtak az egyik száma alatt :)

Youtube-n írtam egy hozzászólást, egy ismerősöm videójához, kitudja valahogy nyomozni hogy én írtam?

álnéven vagyok bejelentkezve. Az igazság az, hogy nem valami jót írtam a videóhoz. KB 4 hete. Tegnap kitörölt az ismerősei közül Facebookon. vagy ez csak véletlen egybeesés lehetett ?... már nem tudom. Mert 4 hete írtam.

Legjobb válasz: A stílusodból is felismerhetett, vagy akár véletlen egybeesés is lehet. Nem lehet megmondani, fõleg, hogy egyikõtöket sem ismerjük.

A stílusodból is felismerhetett, vagy akár véletlen egybeesés is lehet. Nem lehet megmondani, fõleg, hogy egyikõtöket sem ismerjük.
A kérdező hozzászólása: értem, de így akkor nem tudja kideríteni, hogy én írtam... vagy talán ugy , hogy megnézte mit néztem a youtuben vagy hallgattam... mert facebookra valamikor kiteszem valamelyik számot. és igy megnézhette hogy egyezik - e. de mindig ügyeltem arra hogy kilegyenek törõlve az elõzmények. nagyon megbántam már hogy írtam, mert a Tanárnõmrõl van szó egyébként. Nem valamelyik haveromról...

Meg szereték ismerkedni egy lánnyal, egyik ismerősöm barátnőjével?

Ismer?söm is lány, beszéltem már vele, hogy meg szeretnék ismerkedni egyik barátn?jéve. És mindig mondogatja hogy jelöljem már be, írjak már rá, ne húzzam, csináljam, jelöljem már be xD Ezekszerint a másik lány is várja, hogy lépjek? Lépnék én... csak az internetes ismerkedést nem nagyon tolerálom, él?ben jobban szeretek ismerkedni.

Legjobb válasz: Akkor talán mond meg az ismerõsödnek, hogy személyesen mutasson be téged a lánynak. Csak lehet keríteni egy ilyen alkalmat.

Akkor talán mond meg az ismerõsödnek, hogy személyesen mutasson be téged a lánynak. Csak lehet keríteni egy ilyen alkalmat.
Elméssz a p..ba . Az a csaj az enyém, én dugom.
egyéni vállalkozóként pl.
Óraadóként adószámot kell igényelni az apeh-tõl, és kell adóznia. Nagyon megvágják, ha elkapják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Nem egyéni vállalkozó és nem is akar az lenni. Ez az adószám kiváltás ez mit takar? SzJA-t kell utána fizetni és úgy adózik mint más, vagy van valami különlegessége?

Fel lehet adni a postán egy ismerősnek egy csomagot?

Egy ismerősömnek szeretnék küldeni postán csomagként egy macska kaparófát. Sajnos személyesen sehogyan sem tudom átadni a nagy távolság miatt. Van valamilyen kritériuma, hogy milyennek kell lennie a csomagnak, amit feladok a postán? Fel tudom ezt adni közvetlenül a postán? Most adok fel először ilyen típusú csomagot, úgyhogy fogalmam sincs, mi a teendő. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A postának van futárszolgálata, a MPL, azzal lehet csomagot feladni. Illetve vannak még express csomagküldõ szolgálatok, DHL, UPS, FedEx stb. Mindegyiknek van részletes internetes oldala, ahol lehet tájékozódni az árakról, szállítási feltételekrõl.

A postának van futárszolgálata, a MPL, azzal lehet csomagot feladni. Illetve vannak még express csomagküldõ szolgálatok, DHL, UPS, FedEx stb. Mindegyiknek van részletes internetes oldala, ahol lehet tájékozódni az árakról, szállítási feltételekrõl.
Akár még magadnak is feladhatod :D Nincs ilyen korlátozás. Jó alaposan csomagold be, mert a postára nem szabad semmi kicsit is értékeset rábízni...
A kérdező hozzászólása: Értem. Jó tudni! Köszi a gyors választ! :D
Vigyázz a postán, mert mindenféle szolgáltatást akarnak rád tukmálni. Követhetõség, stb. Természetesen jó pénzért. Azt is szeretik elfelejteni, hogy 2 kg alatt levélként is elküldheted a csomagot, ha két hosszabbik oldala nem haladja meg a 90cm-t.
"Azt is szeretik elfelejteni, hogy 2 kg alatt levélként is elküldheted a csomagot, ha két hosszabbik oldala nem haladja meg a 90cm-t." Kicsit javítanám a dolgot: az egyik mérete nem lehet hosszabb 60 cm-nél, és a 3 kiterjedésbeli mérete (sz+h+m) ÖSSZESEN nem lehet 90 cm-nél nagyobb. Csak úgy megjegyzem, az elõzõ hozzászólónak: ha eléri a 750 g-ot, akkor ajánlott levélként 1130 ft, sima MPL postacsomagban 1000 ft. Tehát annyira nem biztos, hogy ajánlott levélként jól jár.....
Bocsi, meg se fordult a fejemben, hogy az utoló informáációm óta háromszor módosítottak a díjszabáson.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!