Találatok a következő kifejezésre: Egyik barátnőm éves lesz de még (3 db)

Egyik barátnőm 12 éves lesz de még nincs f. folyása. Ez baj? Jahh és kezd nőni a melle is

Legjobb válasz: Nincs semmirõl sem lemaradva.Nekem 16 évesen jött meg elõször(anyukám már dokihoz akart vinni),a fehérfolyásom pedig 14 évesen volt kezdõdött.A mellem kb.: 12és fél évesen kezdett el nõni.

Nincs semmirõl sem lemaradva.Nekem 16 évesen jött meg elõször(anyukám már dokihoz akart vinni), a fehérfolyásom pedig 14 évesen volt kezdõdött.A mellem kb.: 12és fél évesen kezdett el nõni.
Egyáltalán nem baj, mindenki máshogyan más ütemben fejlõdik, szóval természetes dolog.

Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.

Legjobb válasz: Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt. Járj társaságba, ismerkedj minél több emberrel, regisztrálj társkeresõ oldalakon, stb. ;)

Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt. Járj társaságba, ismerkedj minél több emberrel, regisztrálj társkeresõ oldalakon, stb. ;)
A szépség viszonylagos.
A kérdező hozzászólása: ezzel én is így vagyok, nekem nem azért kell valaki mert szép
Az baromság, hogy ez nem megoldás, hisz ha maga a szüzességed a problémád forrása azt ugyan mindegy milyen csajnál de ha elveszted elmúlik. Teherként amúgy mire gondolsz? Arra, hogy szûz volnál 20évesen és ha összejönnél egy lánnyal akkor ott gond lenne, vagy valami más ok miatt? Mellesleg-sajnos én is hasonló cipõben járok, noha én még csak most lettem 19 de remélem az egyetemen találkozom valami rokonszenves nõnemûvel :P Szóval szerintem ha csak el akarod veszíteni akkor menj nyugodtan. Annyit még ezzel kapcsolatban, hogy a két 17éves csaj véleménye nem mérvadó, már akik leszóltak. Csajok szempontjából szerintem ez teljesen más, hisz legalábbis ezen életkorban (már 15-20 körül, késõbbrõl nem tudom) egy lánynak könnyebb fiút találni akár erre akár egy szimpla párkapcsolatra...szóval..
Attól, hogy lefekszel egy k.rvával még ugyanúgy szûz maradsz. Már amennyire szûznek lehet nevezni egy fiút... Az igazi tûzkeresztségen akkor fogsz átesni, ha azzal szexelsz, akit szeretsz és akkor az már szeretkezés lesz és nem szex. Mivel szexelni bárki tud, a 15 évesek is mostanában már. :)
"A kérdező hozzászólása: ezzel én is így vagyok, nekem nem azért kell valaki mert szép" Hanem miért? Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?
A kérdező hozzászólása: "Hanem miért? Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?" A szépség másodlagos, elsõsorban egy szerethetõ ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennõ ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit. Nem ha nem lennék szûz, akkor megszûnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szûz elmúlna.
ma 15:43 "A szépség másodlagos, elsõsorban egy szerethetõ ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennõ ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit." Értem. "Nem ha nem lennék szûz, akkor megszûnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szûz elmúlna." Ezt meg nem hiszem el. Honnan ered ez a teher? Te támasztod saját magad felé?
Ne hagyd, hogy az ilyen elvarázsolt emberek, akik rószaszín szemüvegen keresztül nézik a világot, beléd tuszkolják a hülyeségeiket. Értem ezalatt ezeket a dumákat: "Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt.", "Olyannal szexelj, akit te is szeretsz." stb. Te életed, te döntésed.
A kérdező hozzászólása: am sem hiszek az ilyen baromságban h várj míg az igazival veszted el. ;) most attól miért lenne jobb? Ha el akarom veszíteni mindenképp, arra jó egy prosti is. :)
Kérdezõ te mekkora egy szánalmas p*cs vagy xD Majd ha 30 évesen is ez a szitu akkor oké menj k*rvához na de 20 évesen???Nem vagy normális az tuti!Én is 20 vagyok még szûz de nem siránkozom ezen hanem próbálok ismerkedni és majd összejön!Gondolkozzál már ha lesz egy barátnõd és megkérdezi hogy volt neked az elsõ akkor mit mondasz hogy elmentél egy prostihoz?Ha normális akkor képenröhög és azonnal dob de meg is érdemelnéd!Persze ha ez kell neked és már így eldöntötted ezt akkor csináld azt amit jónak látsz!
Az a gond ezzel a szüzesség dologgal, noha nem vetette fel ezt problémaként a kérdezõ, hogy a legtöbb lány(tisztelet a kivételnek) elvárja a párjától, hogy teljesítsen az ágyban és szerintem ezt magyarázza pl. az is, hogy a legtöbb fiatal lány/nõ idõsebb-tapasztaltabb párt keres(ismét tisztelet a kivételnek). Na már most ha te 20+ éves fejjel neki mész a nagyvilágnak, hogy becsajozol aztán mikor oda kerülsz, hogy szex és "hát öö izé én még szûz vagyok" lehet nem dob ki a csaj de ilyenkor sajnos manapság már ez "természetes".
Ha emiatt kidob a nõ, akkor jobb is, hogy hamar kiderül a jelleme.
A kérdező hozzászólása: Már 20éves leszek és szûz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szûz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna? Amúgy te fiú vagy? Téged hogyhogy nem zavar hogy szûz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem... Ha belegondolsz az összes csaj elveszíti 20éves korára a szüzességét, max olyanok nem akik nem kellenek senkinek, de az ritka... Ha meg lesz egy barátnõm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el... Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad idõm lesz.
ma 17:18 "Már 20éves leszek és szûz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szûz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna?" Ja, de még 30 évesen is ott lesz a lehetõség, hogy ha annyira hajt a vágy, akkor elmehetsz egy hivatásoshoz. Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt. "Amúgy te fiú vagy?" Igen. "Téged hogyhogy nem zavar hogy szûz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem..." Egészen egyszerûen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szûz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni. "Ha meg lesz egy barátnõm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el..." A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nõ, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét. Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendõ párom elõl a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy. "Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad idõm lesz." Ha több szabadidõd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is.
A kérdező hozzászólása: "Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt." Igen mert nyilván szerelemre van szükségem, nem csak d.gásra, de ezzel a dologgal így egy-kettõre elveszíthetném. "Egészen egyszerûen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szûz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni." Nekem is hiányzik nagyon, sajnos nem sok embert engedek közel magamhoz, meg akit megkaphatnék az nem kell. Pedig nincsenek nagy igényeim, nem kell hogy egy nagyon szép csaj legyen. "A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nõ, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét." Jó de ez akkor sem derülne ki sehogy, mellesleg egy csaj könnyedén talál egy párt, egy fiúnak sokkal nehezebb... "Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendõ párom elõl a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy." Én amit nem tartom jó ötletnek h elmondjam valakinek, azt nem is mondom el senkinek, vannak saját dolgai az embernek... "Ha több szabadidõd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is." Megpróbáltam már nem egyszer, olyannak meg nem fogok udvarolni aki iránt semmit nem érzek.
Ha ez teher számodra, komplexusokat okoz, akkor lehet, hogy még segíthet is, nagyobb lesz az nbizalmad, kicsit összeszeded magad és máris jobb leszel a nõknél.
Az a baj, hogy ma már trend lett abból, hogy kötelezõ mindenkinek tízen-akárhány évesen kefélnie, emiatt boldog-boldogtalan görcsösen próbál összefeküdni fûvel-fával, hogy meglegyen. Emiatt sok huszonéves depresszióba esik, ha még nem esett át az egészen. Pedig nem kéne. Nem lesz semmi halálos betegséged ha kicsit tovább várakozol, ellenben a prostitól összeszedhetsz millió féle STD-t. Könyörgöm, ne ragaszkodjunk már annyira szolgaian a hülyébbnél-hülyébb divatokhoz.
A kérdező hozzászólása: nincs semmi extra igényem, sõt azt mondják nem is a legszebb lányok tetszenek nekem, csak olyat fogok ki, akinek más kell. Képzeld egy szép csajt dobtam egy ilyen miatt... Személyeskedést meg mellõzd...
Itt nyavalyogsz ahelyett hogy normális ember módjára élnél. Ha nem lennének extra igényeid, akkor lenne olyan aki szeretne téged. Gondolom nem lehetsz helyes ha már 20évesen még nem jött össze -_- pff. 17/L
Nem jelentene megoldást.
Ahhoz hogy elveszítsd a szüzességed arra elég a prosti.Viszont az igazi az amikor olyannal veszíted el a szüzességed akit szeretsz és aki iránt érzel is valamit. De persze esti bulikban is el tudod veszteni a szüzességed egy átmulatott éjszakában.Annak is van varázsa de nem az igazi.Bár valakinek bejön.Ja és ne parázz!!Nem éri meg.Ha el kell h veszítsd el is fogod veszíteni.
Miért sietsz?
A kérdező hozzászólása: csak az a gond h nekem olyanok jönnek be, akiknek én nem jövök be. Egy ilyen csajért dobtam egy olyat akivel összejöhettem volna... Am nem sietek, eddig nem is foglalkoztam vele, de ez már egyre nagyobb teher. :/
simán.... nemnagycucc, és õ legalább érti a dolgát :P lehet fájni fog egy 20 asba a dolog, de sztem megéri.... én még nem voltam hivatásosnál (nem utcai!!!!!) de aztmondják nagyon tudnak valamit :P tervezem meglátogatásukat a közeljövõben én is...csupán brahiból...:P :D 20/F
A kérdező hozzászólása: hát akkor majd elmegyek szerintem egyhez, annyit megér h ne legyen ez többé teher nekem. Valami festett vörös hajú lesz a választott, szép kerek fenékkel.
Csak sajnálni tudlak ha neked ez teher és nem tudod kivárni... Egy k*rva jóhogy érti a dolgát, az a munkája.. Remélem valami fertõzést is kapsz bónuszként mellé! 17 éves (szûz) lány
A kérdező hozzászólása: te ezt nem értheted. Már 20éves leszek, és fiú vagyok nem csaj. Eddig nem érdekelt, de most egyre nagyobb teher. Fõleg mert már ennyi idõs vagyok, és belátható idõn belül nem is tom kivel elveszíteni, mivel nekem olyanok kellenek, akinek én nem kellek.
A kérdező hozzászólása: ja még annyit h vágynék is valakire, csak rá, senki másra, csak õ nem lehet az enyém na dehát ez van.
én is most leszek 20éves szûz vagyok nem egyszer megfordult a fejemben hogy elmegyek 1 hivatásoshoz de inkább kihagytam nem így szeretném elveszíteni de neked kell tudni hogy mit akarsz, ha úgy érzed hogy neked ez kell akkor menj :)
A kérdező hozzászólása: nekem már mind1 csak elveszítsem, és akkor a teher se lenne ekkora. Én am sem hiszek az ilyenekben h jobb elveszíteni egy olyannal akit szeretek. Szóval a prosti nekem erre megfelelne.
08:03: 17 éves szûz lányként abban reménykedsz, hogy a srác elkap valamit? Nem írom le, hogy mit gondolok rólad, mert sokat kellene csillagozni a trágárságszûrõ miatt.
8 válaszból csak nyolcadjára írod le hogy teher. Én is 20 évesen vesztettem el és nem kellett addig a napig sem a hierarchiában való túlélésért küzdenem. Egyszerûen adj lejjebb az igényeidbõl. Kb. 17-18 éves koromig én is csak a csajok 10-20%-át, az igazi topmodell kinézetûeket vettem észre és nem is történt semmi. Az meg mi hogy jelenleg nincs barátnõd, úgyhogy csak olyan csaj jöhet számításba? Olyan korban vagy, hogyha megismerkedsz egy korodbeli lánnyal, akkor vele 1-2 héten belül is lefeküdhettek simán és ehhez sem kell alfahímnek lenni.
A kérdező hozzászólása: jó de jelenleg úgy tûnik h még 20éves korom után is szûz leszek, és teher de nemtom elmagyarázni miért. Am a top modell csajok pont h nem jönnek be, nem nagyok az igényeim, csak akik iránt éreznék valamit, azoknak nem kellek.
Ha úgy érzed akkor tedd meg.Szerintem nincs benne semmi, ha egy olyan lányhoz mész.De mindenképp használj gumit!
A kérdező hozzászólása: hát legalább valaki megért. :) gumit mindenképp használok majd.
Ha úgy érzed, ez valamennyi tapasztalatot adna és növelné az önbizalmad, meg pénzed is van rá, akkor miért ne tehetnéd meg? Csak tényleg használj gumit, nehogy elkapj valamit. Maximum ha lesz késõbb egy barátnõd, akkor nem kell az elsõ randin eldicsekedni, hogy hol vesztetted el a szüzességed. :)
A kérdező hozzászólása: ezt nem is terveztem, lehet nem is dicsekednék neki el vele :)
22:27 Ott a pont:) 16:49 voltam:)

14 éves vagyok és 15 leszek, van egy velem egy idős barátnőm, de nem tudom h szeret - e. Õ azt mondja igen, de szerintem nem valami határozott. Hogyan tudnám meg hogy szeret e vagy csak jáccik velem?

Legjobb válasz: Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket

Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket
A kérdező hozzászólása: tenkjúú


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!