Találatok a következő kifejezésre: Egyik barátnőm éves lesz (34 db)

Az egyik barátnőm most lesz 15 éves. Milyen ajándékot adjak neki?

Legjobb válasz: Meglepheted egy videóval,bizos vannak róla vicces vagy emlékezetes videók,ezeket összevághatod,illetve magadat is felveheted miközben azt ordítod,hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!!! És esetleg vegyél neki egy szál fehér vagy vörös rózsát :))) Sok sikert!!! És Isten éltesse a barátnõdet

Meglepheted egy videóval, bizos vannak róla vicces vagy emlékezetes videók, ezeket összevághatod, illetve magadat is felveheted miközben azt ordítod, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!!! És esetleg vegyél neki egy szál fehér vagy vörös rózsát :) )) Sok sikert!!! És Isten éltesse a barátnõdet

Barátnőm kislánya jövő hónapban lesz 3 éves és még nem beszél. Van egy 6 éves bátyja is, nincsen ingerszegény környezetben. Még nem szobatiszta, pelenkás. Valaki járt már így, hogy későn kezdett el beszélni a gyereke?

Nekem már van 3 gyerekem,többször mondtam már neki,hogy vigye el dokihoz,legalább egy hallásvizsgálatra,hogy hall-e rendesen a kislány,mert szerintem kicsit le van maradva,de nem igen foglalkozik vele,szerinte még ráér.

Legjobb válasz: Szerintem se érne rá mert már beszélnie kéne ,védõnõ nem szolt nekik ,3 éves státusz vizsgálaton egyik kérdés beszél e mondatokban és szobatiszta e .

Szerintem se érne rá mert már beszélnie kéne , védõnõ nem szolt nekik , 3 éves státusz vizsgálaton egyik kérdés beszél e mondatokban és szobatiszta e .
Igen az én 2 fiam voltak ilyenek de az egyiknek ezért kikellet venni a manduláit tul nagyok voltak, utána logopédushoz jártak, járnak .viszont 3 éves korukra õk már szobatiszták voltak .
az en baratnomnek a fia most 3, 5 eves, most kezd olyan szinten beszelni, hogy mar nehany szonak az elso ket betujet mondja. Voltak orvosnal, de csak kontrolra hivta vissza oket fel ev mulva, meg nem kell vele foglalkozni. De megnezte milyen ertelmi szinten van, mennyi erti meg a dolgokat, jo e a hallasa. Ez miatt viszont erdemes lenne, ha megnezne valaki, mert ezeket jo kiszurni. Viszont szobatiszta volt 3 eves korara
Egy ismerõsöm kisfia. Róla kiderült, hogy nem hall, de õt megmûtötték és az egyik fülére azóta valamennyit hall, és azóta már beszél is:)
Az én fiam februárban volt 3, és alig beszél. Legalábbis alig értjük. Én már mindenhol voltam vele, pedig a családom nagy része egy ádáz, gonosz nõszemélynek titulál, aki arról ábrándozik, hogy fogyatékos a gyereke. Hallásvizsgálat, logopédus, gyermekpszichológus, nevelési tanácsadó. Nekünk eddig túl okosat nem tudtak mondani, csak majd, hogy behozza. TSMT gyakorlatsort irattunk neki 2 hónapja csináljuk, elég hatásos, már mondatokban beszél. Kb 2 hónapja pisi megy a wc-be, a kaki eddig a bugyiba ment, de talán most már megszokja, hogy azt is a wc-be kell. Én a TSMT-t mindenképpen javaslom, meg a hallásvizsgálatot. Mást nagyon ekkora gyereknél úgysem tudnak csinálni.
De vigyétek el a gyereket a beszédvizsgáloba ott megmondják mit csináljatok csak idöpontott kell kérni .

Nem lesz baj, ha egy barátnőm kislányának, aki 1 éves olyan plüsst vettem, ami 0-3 éves korig nem ajánlott?

Jól megnéztem, nincsenek rajta m?anyag szemek, minden hímezve van, nagyon puha, nem olyan sz?rös fajta plüss, elvileg baba játék, csak 3 éves kortól ajánlott.

Legjobb válasz: Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.

Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.
Vannak olyan játékok, amire olyan kort írnak rá, ami számomra is érthetetlen. Pl múltkor vettem egy kisebb méretõ gumilabdát, azt is 3 éves kor alatt nem ajánlják. 9 hónapos kislányom imád labdázni, ebben a korban már "kell" is. Tök egyszerû gumilabda. Meg van még 1-2 olyan játéka, ami 18 hónapos kortól ajánlott, és tök jókat játszik velük. Ha átnézted, nincs lenyelhetõ része, szerintem jó lesz :)
Az EU miatt kell ezt ráírni, ha megnézitek 10-bõl legalább 9 játékon ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :) nem nagyon volt még dolgom kisgyerekkel, nem ismerem õket, most lesz az elsõ alkalom amikor közelrõl is megnézek egyet :D Én is szeretnék nemsokára, úgyhogy nem árt kicsit jobban megismerni õket :) Nézegettem kifejezetten 1 éves korhoz való játékokat, de nagyon drágák, és választék se nagyon volt.

Egyik barátnőm 12 éves lesz de még nincs f. folyása. Ez baj? Jahh és kezd nőni a melle is

Legjobb válasz: Nincs semmirõl sem lemaradva.Nekem 16 évesen jött meg elõször(anyukám már dokihoz akart vinni),a fehérfolyásom pedig 14 évesen volt kezdõdött.A mellem kb.: 12és fél évesen kezdett el nõni.

Nincs semmirõl sem lemaradva.Nekem 16 évesen jött meg elõször(anyukám már dokihoz akart vinni), a fehérfolyásom pedig 14 évesen volt kezdõdött.A mellem kb.: 12és fél évesen kezdett el nõni.
Egyáltalán nem baj, mindenki máshogyan más ütemben fejlõdik, szóval természetes dolog.

Mit tegyek? A barátnőm a temetőben a sírol vett le 2 db db kb 100 ftos virágot egy nő feljelentette . És engem is bele kevertek az ugybe mert vele voltam . Én és a bárátnőm nemsoká 13 évesek leszünk

Legjobb válasz: Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.

Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.
Az elõttem szólónál a pont!
ez bizony sírrablás, majd a szüleidet elõveszik és szégyenkezhetnek miattad.neked nem kell tenni semmit ezzel kapcsolatban.
az ugye megvan, hogy nem a száz forint számít, hanem, hogy sírról lopott?!
meg is érdemlitek!!! hogy mertetek sírról virágot lopni? tisztában vagy azzal, hogy itt nem az anyagiak számítanak, hanem maga a tettnek a súlyossága? egy hallottól virágot lopni, olyan mint vak embert szakadékba vezetni halt már meg rokonod? tudod te egyáltalán, milyen szar érzés, mikor egyik szerettedrõl valaki pofátlan, aljas és undorító módon ellopja azt a virágot, amit te nagy szeretettel és gondoskodással vittél oda? hánynom kell tõletek...

Barátnőm most lesz 17 éves! Tanácstalan vagyok mit vehetnék neki születésnapjára! Mi illene egy 17 éves lánynak?

Legjobb válasz: Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.

Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.
A kérdező hozzászólása: NAmármost csak az a baj az ékszerrel, hogy majdnem mind1ik ujján gyûrû van két kezén karláncok 3-4 nyaklánc így ékszer kilõve... Könyv.. hehe nem szeret olvasni tehát nempálya..Plüssállat túl snassz Parfüme van 1000 nem akarok 1001.-et ezeket én is végig gondoltam. De köszönöm megsasolom a Különleges ajándékok oldalon :)
a farkad.
szerintem vegyél neki egy szexi háloinget:D én azt kaptam a barátomtol 17. szülinapomra:D vagy lehet csináltatni ojjan polot vagyakármilyen ruhanemöt ( akár BUGYIT is ) amin egy közös képetek van:D válassz ki rolatok egy jo szexis képet és vasaltasd rá egy sima fehér bugyira :D szerintem ennek is örülne
Szerintem örülne egy olyan szép ékszertartó dobozkának, amibe több ékszer is belefér. Valamilyen ékszertisztító dolgot is vehetnél.

Barátnöm most lesz 14 éves. Mit vegyek neki? En nyaklancra gondoltam, amin egy szives medal van, es kette lehet torni . Egyik fele nalam lenne, masik pedig nala .

Legjobb válasz: Szerintem ne te törd el, hanem alapból olyat vegyél, ami már el van. :D Én barátnõmnek pólót csináltam még régebben, ez is olyan típus, mint a nyaklánc, fehérbe neki, feketébe nekem, viszont ugyan az van ráírva. [link]

Szerintem ne te törd el, hanem alapból olyat vegyél, ami már el van. :D Én barátnõmnek pólót csináltam még régebben, ez is olyan típus, mint a nyaklánc, fehérbe neki, feketébe nekem, viszont ugyan az van ráírva. [link]
Szerintem ez jó ötlet, biztosan tetszeni fog neki :) nekem pl nagyon jól esett amikor ilyet kaptam a barátnõmtõl
Szia :) Én egy ilyet kaptam barátomtól 14. szülinapomra, és nekem nagyon bejött, bár nem ismerem barátnõdet de lehet neki is tetszene: [link]

15 éves leszek júniusba, egy 25 éves pasi kihivott talalkozni de nem merek vele kimenni a szuleim vegett, de baratnom falazna. Ti mit csinalnatok a helyembe?

Jah es a pasi megirta h semmi olyan szandeka nincs meg ha kell a szuleimtol is elkerne

Legjobb válasz: En nem a szuleim, hanem magam miatt otthon maradnek... Megis mit akar? Jo esetben is kapcsolatot.. de az sem lenne tul jo otlet.. Es Te mit akarsz tole? 15 es 25.. ket teljesen mas vilag, szerintem inkabb hanyagold a dolgot, jobban jarsz

En nem a szuleim, hanem magam miatt otthon maradnek... Megis mit akar? Jo esetben is kapcsolatot.. de az sem lenne tul jo otlet.. Es Te mit akarsz tole? 15 es 25.. ket teljesen mas vilag, szerintem inkabb hanyagold a dolgot, jobban jarsz
Az okos ember mas karan tanul, a buta a sajatjan, a hulye semmibol.
Mi az hogy kihívott? Hova hívott ki? Ne menj. Ha egy 25 éves pasi 14 éves lányokra hajt, akkor ott valami nagyon nem stimmel.
hát ..én semmi féle képp nem mennék el ...nem ismeritek egymást ..ki tudja mit akarhat ...szerintem a saját érdekedben maradj otthon, persze a szüleid se örülnének neki gondolom.. én nem is gondolkoznák hogy elmennyek e vagy ne.. vagy ha esetleg talán elmennél ne lógj el hanem kérdezd meg , mert úgy is megtudnák..szerintem az igazság mindíg fél bocsánat :)

Szerintetek miért van? Lépek egy szintet ismét.19 éves leszek, volt nagyon sok barátnőm. Mindenki átvágott, átbaszott lelkileg. És mégis nyomorban élek fáj minden reggel az ébredés.

Nincs egy társ, Nincs pénzem, Nincs kivel megosztanom a bajaimat hiába. csak az önkárosítás megy, az ital és még sok más.. Szerintetek? Érdemes így élni?? Õszintén

Legjobb válasz: Hasonló a helyzet itt is, csak én 20 éves vagyok és még nem volt barátnõm. És így érdemes élni? Ugyan már, ne sajnáld magad annyira:D Értékeld amid van és használd ki amid még lehet. De ha hülye vagy, halj meg. - tartja a mondás is:)

Hasonló a helyzet itt is, csak én 20 éves vagyok és még nem volt barátnõm. És így érdemes élni? Ugyan már, ne sajnáld magad annyira:D Értékeld amid van és használd ki amid még lehet. De ha hülye vagy, halj meg. - tartja a mondás is:)
Lesz ez még így se. Én is ebben a cipõben jártam a te korodban, most 25 vagyok, van egy szép és értelmes barátnõm és nem károsítom magam minden nap. Szóval, ha magamból indulok ki, akkor érdemes élni.
Nem olyan könnyû ezen változtatni, de mindenképpen neked kell elkezdened. Én a sportos, egészséges életmódra tértem át néhány éve, leszoktam a cigirõl, elkezdtem mozogni, sok zöldséget, gyümölcsöt enni, stb. Sokkal jobban érzem magam, és ez kihat a környezetre is, azóta boldog párkapcsolatban élek.

17 éves lesz a barátnőm akivel kb 1 hónapja járok, még nem sikerült kiismernem minek örülne a legjobban. Egy kisebb csokor virág elég?

nagyjából megvan mindene amire szüksége van

Legjobb válasz: Megfelelõ lesz. de ne legyen túl csicsás.

Megfelelõ lesz. de ne legyen túl csicsás.
Ha megvan mindene akkor fölösleges nagy ajándékot venned, sokszor a kevés több... :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!