Találatok a következő kifejezésre: Egyeni vallalkozoi kivaltasanal feltetel-e, (1 db)

Egyeni vallalkozoi igazolvany kivaltasanal feltetel-e, hogy az adott teruleten legyen vegzettsegem?

Pl. ha varrodat szeretnek nyitni, kell-e noi ruhakeszito vagy hasonlo vegzettseg hozza?

Legjobb válasz: Én még 2 éve úgy tanultam, hogy neked nem muszáj, hogy legyen, de valakinek az alapítók közül kell lennie. Ha pl. te akarsz indítani egy két személyes vállalkozást, akkor elég, ha egyikõtöknek van ilyen végzettsége.

Én még 2 éve úgy tanultam, hogy neked nem muszáj, hogy legyen, de valakinek az alapítók közül kell lennie. Ha pl. te akarsz indítani egy két személyes vállalkozást, akkor elég, ha egyikõtöknek van ilyen végzettsége.
szerintem kell hozzá végzettség
Egyéni vállalkozásnál igazán nehézkes a két alapító, hiszen azt az adott személy egyedül kezdeményezi... Azonban az adott tevékenység felvételéhez NEM kérnek képesítést, de a tevékenység ELKEZDÉSÉHEZ igen. Nem szükséges, hogy a vállalkozónak legyen képesítése, ha vesz fel egy megfelelõ képesítéssel rendelkezõ alkalmazottat, akkor elkezdheti a tevékenységet.
A kérdező hozzászólása: A harmadik valaszolo tudna kuldeni linket ahol ezt el tudom olvasni? En sok helyen neztem, d enem talalom. (Lehet, hogy az a baj, hogy nincsenek ekezeteim) Es azt is szeretnem tudni, hogy ha kulfoldre akarom vinni a vallalkozast, akkor annak mi a modja? Es hova fogok adozni? MElyik rendszer szerint? A magyar vagy a masik orszag szabalyai szerint?
Ha külföldön alapítasz vállalkozást, ott a székhely, akkor aszerint adózol, de egyéni vállakozást nem igazán lehet "kivinni", különösen hogy egyes országokban nem feltétlenül van ilyen fogalom. Ennek abban az országban kéne utánna nézni ahol te a tevékenységet folytatni kívánod.
Konkrétan a varrodához nem kell semmilyen végzettség.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez megállja még a helyét?

Jogi nyilatkozat
Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi csak megjelöljük helyét. Ezeknek részleges tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni. Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Linkek megosztása szöveges formában és blogon nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti

1

Mennyibe kerül egy házi sörfőző üzem beindítása?

mondjuk egy napi 50 palackot előállító üzem vagy egy napi 500 palackot készítő

2

Ha szeretnék nyitni egy motelt és azt üzemeltetni is szeretném ahhoz mennyi pénz kell?

1

Külföldi ékszer, ruha, stb. rendelés de nincs postaköltség, miért?

A Facebookon találtam rá erre az oldalra és napokig szemeztem vele és figyeltem a visszajelzéseket a vásárlóktól. Gyönyörű bizsu ékszerek,órák, ruhák, stb. kaphatóak ,olcsón, külföldről. A vásárlók nagyon meg vannak elégedve, sok -sok kommentet olvastam. Miért nincs postaköltség? Hogyan éri ez meg az eladónak? Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Érdemes otthon árulni propán - bután palackos gázt?

Egy 450 lelkes községen lakom, ahol PB gázt, csak 7 km-re levő városban lehet venni. Igaz szomszéd községen van, de az is 7- 8 km-re van.
Nem tudom mennyien használnak PB gázt, de nem olyan sokan, mert van földgáz a faluban.
Nem tudom mennyi palackot lehetne eladni, hogy értelme legyen, illetve némi nyeresség.
A szolgáltatóval beszéltem már és nekem egy fillérbe sem kerülne, mert mindent ők hoznak el és engedélyeket is elintézik.

12

Honnan szedik az üzletek, online webshopok az ékszereket?

Nagyker? Milyen?

2

Milyen adókat kell fizetnem és mennyit?

Szeretnék egy kis itthoni vállakozási, ahol képkorrekcióval, fotónyomtatással, és egyéb fotóval kapcsolatos dolgokkal foglalkoznék (fényképekből videót, stb...). A kérédsem az lenne, hogy milyen adókat kell fizetnem és mennyit.
A válaszokat előre is köszönöm :)

1

Átlagos 16 éves középiskolás srácként hogyan lehetne egy kis zsebpénzre szert tenni iskola mellett?

3

Ismertek valami jó horgász nagykereskedést?

1

Manapság van olyan kisebb vállalkozás amibe érdemes lenne belefogni? Van ötletetek mi érné meg esetleg?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!