Találatok a következő kifejezésre: Egyenes, vastagszálú hajam, (4 db)

Egyenes, vastagszálú a hajam, dús és hosszú. Egyszerűen nem lehet begöndöriteni mer 2 óra alatt kisimul. Mit lehetne tenni, hogy a hullám tovább megmaradjon, vagy mit tudnék vele egyáltalán kezdeni, hogy álljon valahogy és ne lapuljon le?

Legjobb válasz: A kiugró hullám ne keserítsen el, ilyen típusú hajat szerintem jobb nem tönkretenni álandó bodorítással. Nekem is ilyen van, beletörõdtem. Találtam egy jó fodrászt, aki fantasztikusan vág és inkább rövidebb meg félhosszú frizurákat vágatok, már a vágástól lesz fazonja. Ha meg mindenképp hosszút akar, szerintem beleritkítással még abból is ki tudnának valamit hozni. Egyébként nekem mindkét terhesség után kihullott a fele és elvékonyodott, de ahogy abbahagytam a szoptatást, újra dús lett. Szerintem sokan irígylik az ilyen hajat, legyél rá te is büszke!

A kiugró hullám ne keserítsen el, ilyen típusú hajat szerintem jobb nem tönkretenni álandó bodorítással. Nekem is ilyen van, beletörõdtem. Találtam egy jó fodrászt, aki fantasztikusan vág és inkább rövidebb meg félhosszú frizurákat vágatok, már a vágástól lesz fazonja. Ha meg mindenképp hosszút akar, szerintem beleritkítással még abból is ki tudnának valamit hozni. Egyébként nekem mindkét terhesség után kihullott a fele és elvékonyodott, de ahogy abbahagytam a szoptatást, újra dús lett. Szerintem sokan irígylik az ilyen hajat, legyél rá te is büszke!
Szia. Vagy 1 haedlines nevû eljárás ami olyan mint a dauer, csak sokkal kíméletesebb és ez igazából a volumennövelésre jó, de mellette kiis tudod azért szárítani a hajadat és mégis lesz egy tartása.Ami még az elõnye, hogy nem nõ le mint a dauer hanem fokozatosan megy ki a hajadból.Szerintem próbáld ki ezt!

Szögletes arc, vastagszálú, merev, egyenes, félhosszú haj, ultraerős középválaszték. Van valami mentőötletetek a korrigálásra?

Legjobb válasz: Laza réteges ritkításos vágás, laza divatos félfufruval.A lényeg,hogy tompítsd az erõs arcéleket. Ezért kell lazítani a frizurán.Lehet bohókás is.Ne középen legyen elválasztva, hanem oldalt.Ez fontos, mert megtöri az arc szimmetriáját.

Laza réteges ritkításos vágás, laza divatos félfufruval.A lényeg, hogy tompítsd az erõs arcéleket. Ezért kell lazítani a frizurán.Lehet bohókás is.Ne középen legyen elválasztva, hanem oldalt.Ez fontos, mert megtöri az arc szimmetriáját.

Milyen hajgöndörítőt érdemes vennem ha a hajam nagyon hosszú, dús és vastagszálú? (alapból egyenes)

Legalább nap végéig ki kéne tartania... nagyon szeretnék göndör hajat! Hajhabot, vagy mást használjak hozzá? Ha igen, milyent? Dauert, meg ilyeneket nem szeretnék.

Legjobb válasz: Hajsütõvas nembiztos hogy használ, én hajvasalót használok, mert göndör a hajam, utána belakkozom mert 2 óra alatt szétmegy =S De hajsütõvassal csak ilyen gagyi kis hullámokat tudsz beletenni, inkább szerezz valami hajcsavarót mint a fodrászatban =S

Hajsütõvas nembiztos hogy használ, én hajvasalót használok, mert göndör a hajam, utána belakkozom mert 2 óra alatt szétmegy =S De hajsütõvassal csak ilyen gagyi kis hullámokat tudsz beletenni, inkább szerezz valami hajcsavarót mint a fodrászatban =S
A kérdező hozzászólása: és azzal sokáig bent marad a hullám?
szerintem ha jó sok lakkot fújsz rá , akkor igen =)
A kérdező hozzászólása: akkor hajgöndörítõt és hajvasalót (azzal is lehet hullámokat csinálni) nem is érdemes használnom csak hajcsavarót sok lakkal?
Szivacsos hajcsavarót vegyél. Tényleg hatásos és sokáig benne maradnak a loknik a hajban (akár másnap is még kicsit). Csak hát nem mindegy hogy teszed be. Leírni nem tudom, próbálgatni kell =)
A kérdező hozzászólása: értem, de minden nap nem csavarhatom be :S
fú én vettem tesco gazdaságos szivacsos hajcsavarót, aludni nem tudtam benne, mert a drót beleállt a fejembe, aztán felkeltem, h kiszedjem, és beleragadt a hajamba, alig bírtam kiszedni, de biztos a normálisabb hajcsavarók jobbak =) csak leírtam az élményemet =)


A kérdező hozzászólása: ?
hõálló spray-t használj, kerámiás hajvasalót, és apró tincsekként vasald.15/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!