Találatok a következő kifejezésre: Egyedül álló milyen (318 db)

Igaz e az, hogy egy államnak teljesen szuverén joga az, hogy kitől, s milyen alapokon vonja meg az állampolgárságot, s hogy ebbe elvileg legalábbis az EU sem szólhatna bele?

Nem tudom hogy mi az igazság,s hogy az egész valóban nem csak mese beszéd,de már nem el?ször hallottam egyetemista roma fiataloktól,hogy addig nem nyugszanak,amíg egy roma-államot nem csinálnak,ha kell,akkor majd Magyarországból,mert alapoznak arra(-is),hogy míg a nem romák körében évr?l-évre csökken a születésszám,addig a romáknál növekszik,vagy legalábbis stabil a demográfiai rátájuk. ráadásul már azt is hangoztatja egyik-másik,hogy ha ezt megvalósítják,akkor aki nem roma,annak majd innen takarodniuk kell,mert nem fogják elt?rni maguk között azt,aki nem közülük-közéjük való. Ez elméletileg legalábbis nem állam ellenes szervezkedés? Nem összeesküvési kísérlet,s ezért már nem megvonható az állampolgárság?

Legjobb válasz: egyrészt attól függetlenül, hogy rühellem a cigányokat, nem tartom valósnak, hogy valódi egyetemisták arra gondolnak, hogy majd a sok iskolázatlan putris 10 gyerekes cigányból egy élhetõ államot tarthatnak fenn. ez az egyik, a másik pedig, hogy egy tartomány különválásához és függetlenedéséhez sok-sok minden kell, pl nem árt ha a többi állam is elismeri a függetlenségét.

egyrészt attól függetlenül, hogy rühellem a cigányokat, nem tartom valósnak, hogy valódi egyetemisták arra gondolnak, hogy majd a sok iskolázatlan putris 10 gyerekes cigányból egy élhetõ államot tarthatnak fenn. ez az egyik, a másik pedig, hogy egy tartomány különválásához és függetlenedéséhez sok-sok minden kell, pl nem árt ha a többi állam is elismeri a függetlenségét.
A kérdező hozzászólása: De ha valaki szervezkedik az állam ellen attól sem? Ha valaki az állam szétverését célzóan tesz olyan dolgokat, mellyel annak a puszta létét veszélyeztetheti, attól sem?
Senkit nem foszthatnak meg állampolgárságától. Visszavonhatják attól a személytõl aki jogtalanul szerzett állampolgárságot.
A kérdező hozzászólása: Már csak az eredeti kérdésre szeretnék végre választ kapni, mert bár úgy hallottam, de valyon tényleg úgy is van e, hogy ahogy adhat, ugyanúgy meg is vonhatja egy állam az állampolgárságot, elvileg bárkitõl, a több csak már adalék, hogy (-részben)miért is érdekel ez a kérdés. Sok nromától is nyugodtan meg lehetne vonni(-s én meg is tenném), mert hát szerintem legalábbis nem kell egy államnak mindent eltûrnie minden feltétel nélkül, ahogy azt mi tesszük!!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy ha Magyarországon csinálnák+azt, amit a franciák, akkor mindjárt minimum azzal lenne tele a világsajtó, Izraeltõl-Japánig, hogy minálunk ismételten újjáéled a fasizmus, +hogy Magyarország lábbal tiporja a nemzeti kisebbségek emberi jogait, +hogy Magyarországot így+úgy kellene szankciókkal bûntetni, s még kártérítési kötelezettséggel is megfejelnének minket, mi nem a "gyõztesek Európáját" képviseljük, egyébként is, a jó k*rva nénikéjüket, ebbõl az országból már egy árva kib*szott rögöt se senkinek, inkább mindenki adja vissza amit tõlünk mások jóvoltából kapott, vagy legalább KÁRTALANÍtsAnak minket is!44
Ezt már én is hallottam romák szájából, annyi h én a putris fajtából. Simán meg lehet egyébként csinálni, sõt csinálják is meg. Kapják meg Borsod megyét meg Szabolcsot aztán csõ. Egyébként mielõtt valaki anyázna, borsodi vagyok, szerintem rohadtul nem változtatna, ha leválasztanának minket, itt már így is sok roma van. Csak jobban járna az ország, igaz kisebbek lennénk, de hát na. Annyi, h készülne mellé egy nyilatkozat, h roma ide többet nem teheti be a lábát. Aki meg rinyál, h így hogy fogja lesz*opni a roma haverja far*kát, az meg nyugodtan mehet vele, biztosan fogja élvezni Cigányisztán vendégszeretetét, kultúráját. Jah, arra lennék még kíváncsi, h vajon meddig húznák?
Nem esne nekünk senki. Franciaországban mit gondolsz , mit csináltak, amikor a cigányok ott is elkezdték azt, amit mi? Hoztak egy határozatot, miszerint a cigány nem maradhat 90 napnál tovább sehol, tovább kell költöznie. Ha nem megy, kivonul a rendõrség vagy a katonaság, jól elrépázzák õket puskatussal meg gumibottal, és kihajítják határon kívülre. Mégsem olvasni sehol se olyanokat hogy fúúúj csúnyarossz rasszista franciák... Akik meg fújoznak, le vannak szarva. Költöztessük melléjük a famíliát, aztán pátyolgassák õket, ha ennyire szeretik õket, ne én tartsam már el az adómból ezt az emberiség söpredéke tolvaj bûnözõ fajt...
A kérdező hozzászólása: De ha esetleg nekikesünk, akkor+a fél világ esik nekünk, mert hát mi ilyen+olyan-rasszista-faj gyûlölõk+még mindjárt antiszemita, s még minden más barbár-elmaradott, elfajzott állatok vagyunk.Egyszerûbb lenne az állampolgárságot megvonni tõlük, különösen a szervezkedõkkel, s a segítõikkel szemben, hogy akkor menjenek el máshova államot alapítani, ha tudnak, s persze ha van hová, sokkal civilizáltabb lenne, igaz akkor is nekünk esne sok nemzet, s ország, mert hát ki fogadná be õket?
Mit gondoltok, a putris cigányoknak hogyhogy nem volt idáig országuk, miért nem hoztak létre idáig államot? Megmondom én - mert KÉPTELENEK rá. Ez az emberi faj egyszerûen NEM életképes, gazdaállat nélkül már rég kipusztultak volna maguktól, csak mi vagyunk olyan ostobák hogy életben tartjuk õket...
A kérdező hozzászólása: Nos ezt már nem elõször hallottam valóban tanult cigány emberek szájából, utaltak arra, hogy a zsidóknak sikerült megalapítaniuk Izraelt, akkor õnekik miért ne sikerülne egy saját roma államot létrehozniuk, hiszen a magyar állam "segíti is õket ebben"mert hát sehol sem kapnak annyi, s olyan szintû támogatottságot mint itt, pl:Európában egyedül itt vannak cigány-önkormányzatok, mert sehol sem segítik õket annyira mint nálunk, bár mindenki bírál minket az ún szegregációk miatt, de sehol sem tettek-tesznek igazán semmit a romák, s úgy általában a kisebbségek jogaiért-felzárkóztatásáért annyit mint mi, még ha még vannak is hibái-fogyatékosságai ennek a rendszernek, úgy tûnik ez csak Magyarországon fontos annyira, hogy politikai-kormányzati szinteken is foglalkozzanak a kérdéssel!
Franciák nem francia cigányokat tuszkoltak ki, hanem olyanokat akik NEM állampolgárok. Ilyet mi is tettünk, asszem román volt az a kis köcsög aki megkéselt egy srácot a Blahán. Más dolog, hogy visszajön pillanatok alatt és folytatja....

Milyen érzést vált ki egy álló és egy lankadt pénisz látványa a nõkben?

Ugye már az is más ha csak máshogyan néz az egyik ember a másikra, vagy más a hanglejtése, vagy csak más a testtartása.

Legjobb válasz: Ha a számomra megfelelõ férfié akkor akár lankadt akár áll, kívánatos látvány. Ha lankadt, arra késztet, hogy pillanatok alatt állóvá varázsoljam a számmal, ha áll, akkor pedig nagyon izgató és minél elõbb magamban akarom tudni :)

Ha a számomra megfelelõ férfié akkor akár lankadt akár áll, kívánatos látvány. Ha lankadt, arra késztet, hogy pillanatok alatt állóvá varázsoljam a számmal, ha áll, akkor pedig nagyon izgató és minél elõbb magamban akarom tudni :)
Ez kizárólag a férfin múlik kihez tartozik, és akkor mindegy milyen állapotban van, önmagában nem vonzó, sõt ha nem tetszik a férfi és nem vonzódom hozzá, akkor inkább zavaró.
Belõlem semmit nem vált ki.
Hát számomra a még vagy már lankadt az sokkal érdekesebb, mint az álló. Az álló már nem kihívás, sõt ha az ember aggódik, hogy nehogy becsússzon egy gyerek, akkor még menekülésre is késztet. Viszont a lankadttal lehet játszani! Vagyis inkább a tulajával! Millió féle módon izgatni, hogy ne lankadjon úgy! ;-) Szerintem sokkal szórakoztatóbb tevékenység felizgatni egy férfit, mint maga az aktus. Érthetõ?

Ha a Sátán egy állat képében jelenne meg, akkor milyen állat lenne?

Talán egy macska? Csak mert az én fülemnek a Lucifer elég macskás név.

Legjobb válasz: Ember. Mert az a legnagyobb állat...

Ember. Mert az a legnagyobb állat...
Estleg egy nõ?! :)
:D Jaja. Maru alakjában kísértene.
A macskák az alvilági kapu õrzõi, nem? :D Semmikép nem macska lenne a sátán, inkább valami pedofil szakállas emberállat...
És azt tudja e itt bárki hogy Lucifer latin név azt jelenti fényhozó!Õ a fény a tudás képviselõje ahogy Madách is megírta!És ha õ a fény a tudás képviselõje akkor ki a sötétség és a nemtudás megtestesítõje? A költõ írta: És oly szörnyûek az állat hõs igék, Nagyon telitalálat! Miért kell az emberi abnormalitást az állatokra áttestálni?
fekete macska fekete fehér kutya kos pók ahogy te elképzeled az két mitologiai lény egyvelege: a három fejû kutya Cerberosz, az alivlág õrzõje a görög mitologiában és a mantikórból áll...
én a pirosszemü csincsilla nyuszikának:)
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy én a sátánt mindig is a saját ízlésem szerint, azaz egy Háromfejû kutya, kos szarvakkal, hátán denevérszárnyakkal, és sárkányfarokkal képzeltem el. (Sokan azt mondják élénk a fantáziám...)
Szerintem hörcsög lenne.
Piros szemû oroszlán
bibliában tán kígyóként jelent meg állatként. de fekete farkas, fekete kecske vagy ilyesmi is lehetne. a macska az inkább boszis, nem sátános sztem.
Szerintem [email protected] seggû kóbor kutya képében.
kígyó, sárkány
Páva.

Animal planeten van egy reklám, egy pici állat, akkor kb mint a kezem, egy egy ujja, milyen állat?

Legjobb válasz: nem õ az? http://buncogo.buzz.hu/files/maki.jpg

Amit az elõttem szóló küldöd, õt úgy hívják hogy koboldmaki !

Szeretnék egy 2millió forintos használt lakást venni a szülőfalumban. Egyedül álló anya vagyok, és tartósan beteg gyermekemmel hoszabbítot gyesen vagyok. Élettársam most állt munkában. Milyen lehetőségeim vannak hitel szempontjából?

Legjobb válasz: Sajnos ilyen kis értékû igatlant egyik bank sem fogad el fedezetnek a hitelhez. Csak úgy tudod megvenni hitelbõl ezt a lakást, ha egy másik ingatlant ajánlotok fel a banknak, hogy arra jegyezze be a jelzálogjogot.

Sajnos ilyen kis értékû igatlant egyik bank sem fogad el fedezetnek a hitelhez. Csak úgy tudod megvenni hitelbõl ezt a lakást, ha egy másik ingatlant ajánlotok fel a banknak, hogy arra jegyezze be a jelzálogjogot.

Egy rendőrnek milyen körülmények között áll jogában tüzet nyitni valakire?

Legjobb válasz: Ja és még valamit, mert látom nagyon nem vagy képben. Olyan a nem létezik, hogy jogában áll. Vagy köteles fegyvert használni, vagy tilos neki. De ez sosincs az õ döntésére bízva.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99400034.TV Kb az oldal közepe fele van a lõfegyverhasználat. Minden le van írva!
Ja és még valamit, mert látom nagyon nem vagy képben. Olyan a nem létezik, hogy jogában áll. Vagy köteles fegyvert használni, vagy tilos neki. De ez sosincs az õ döntésére bízva.
Ne Te ezt honnan vetted, hogy kötelessége és nem joga a lõfegyverhasználat??? Ez nekem új, talán új rendõrségi törvényt fogadtak el a hétvégén???
Minden olyan esetben ha a fegyverhasználat feltételei fennálnak.
Egy esetben biztos; ha azonos vagy nagyobb tûzerejû fegyverrel (halálosan) veszélyeztetik õket.
Az a kérdés, hogy hogyan fenyegeti?! A rendelkezésére álló kényszerítõ eszközökbõl azt használja, amelyiket a cél elérésére megfelelõnek találja. Egyiket sem köteles használni, bár értelemszerû, hogy ha valaki kést ránt, és határozott a szándéka, akkor a rendõr sem a gázspray-ért vagy a gumibotért fog nyúlni. De ha fegyvert is ránt, még az sem jelenti, hogy használni is kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó.
Kedves tudatlan amihez nem ertesz ahoz ne ugass be. Nincs olyan h nincs kotelessege vagy joga. RTV ben megtalalod. Vagy sajat elhatarozasbol vagy parancsra hasznalhat fehyvert. Ha buncselekmenyt kovetne el parancsra akkor nem hasznalhat. Tomegben levoszemellyel szembe csak akkor ha az egyes szemelyel szembeni feltetelek fennalnak de idezhetek is neked nyomorek: a sajat elete testi epsege ellen intezett tamadas elharitasara, masok elete testi epsege ellen intezett tamadas terrorcselekmenyek stb megagadalyozasa elharitasa....stb attol h te tudod vhonnan de nincs mogotte biztos tudas ne magyarazzal okorsegeket...ha a te eleted kene h vedje megolnek es o meg hat az aldozat aztmondta loni kene de netegyem mar mert nincs jogom hozza...o tanulta tudni fogja hidd el lehet epp a segged fogja megmenteni! By
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ez nekem szólt?
ha túsz van nála vagy fegyver vagy valami merényleg bomba csampészés és ha õ is tüzet nyit :D

Egy fogtechnikus munkája pontosan miböl áll? Milyen érettségi kell hozzá? Milyen lenne egy ilyen szak?

Legjobb válasz: Sima középfokú nem kell emelt a fogtechnikus egy okj-s szakma (bár 2013-tól csak iskolarendszerû képzésben tanulható tanfolyamon nem) oda extra követelmények nincsenek. A fogtechnikus fogtechnikai laboratóriumban kivehetõ, rögzített és kombinált fogpótlásokat, restauratív protetikai és fogszabályozó készülékeket készít, illetve javításokat végez.

Sima középfokú nem kell emelt a fogtechnikus egy okj-s szakma (bár 2013-tól csak iskolarendszerû képzésben tanulható tanfolyamon nem) oda extra követelmények nincsenek. A fogtechnikus fogtechnikai laboratóriumban kivehetõ, rögzített és kombinált fogpótlásokat, restauratív protetikai és fogszabályozó készülékeket készít, illetve javításokat végez.

Nemigazán tudom elképzelni milyen, hogy néz ki egy álló pénisz farmeren keresztül?

Már többször éreztem a barátomon feküdve (még nem volt szexuális kapcsolat,szüzek vagyunk),hogy ott kemény,de nem tudom,hogy mennyire vagy hogyan,ez azért volt,mert felállt neki? vagy csak alap állásban éreztem vagy a farmer slicce volt.Milyen,hogyan néz ki mennyire dudorodik,hogy biztos legyek benne,hogy tényleg merevedése van,felizgult? Ne adjatok olyan választ,hogy lehet azt látni,mert azzal semmire nem megyek. 18/l

Legjobb válasz: Egy dudort erzel a farmerjen, de minek akarod faremeren keresztul latni h milyen ha felall neki?Huzd le a sliccet es meglathatod...

Egy dudort erzel a farmerjen, de minek akarod faremeren keresztul latni h milyen ha felall neki?Huzd le a sliccet es meglathatod...
Ez sokmindentõl függ. Például hogy a párod hogyan "hordja" a szerszámot. Én pl ha felülre rakom, akkor a slicc vonala erõsen dudorodik, ha merevedésem van, innen tudja a párom is. Ha alul van, akkor vagy nagyon durván kidudorodik, vagy felküzdi magát felülre, és a púpos slicc effektus lép itt is életbe. :D Nomeg a barátod méreteitõl is függ, hogy éppen hogy néz ki. 17/F
ha valami keményet érzel, akkor az a farka, ennyire egyszerû:-)Amugy kukkants be és akkor egyértelmûvé válik
Szerintem attól is függ, hogy melyik tipusba tartozik a barátod mert van akinek teljesen felhajlik egészen a hasához símul és azoknál egy hosszúkás dudor látszik a slicc mentén, akinek meg a hasához képest derékszögben elõreáll annak szinte teljesen kinyomja a nadrágot. Az én barátomnak pl elõrefelé mered ezért nem lehet nem észrevenni ha merevedése van annyira kidudorodik a nadrágja.

Szerintetek egy egyedül álló, egy gyermekes anya hogyan juthatna házhoz? Milyen lehetőségek vannak?

albérletben lakom a kisfiammal.jó lenne egy saját ház.

Legjobb válasz: Túl sok lehetõség nincs ha nincs pénzed arra ,hogy vegyél egy sajátot.Talán ha összejönnél egy olyan pasival akinek már van saját lakása.

Túl sok lehetõség nincs ha nincs pénzed arra , hogy vegyél egy sajátot.Talán ha összejönnél egy olyan pasival akinek már van saját lakása.
A kérdező hozzászólása: az az igazság, hogy "saját erõbõl" szeretnék házhoz jutni... nem pasik által...
Ha összespórolod az önerõt, elég magas a jövedelmed ahhoz, hogy kapj hitelt, akkor reménykedhetsz.
3 lehetõség van 1. egy pasassal összeköltözni akinek saját lakása van 2. összegyûjtöd az önerõt, és ha jó fizetésed van akkor veszel fel hitelt és vidéken veszel egy bank által lefoglalt ingatlant olcsóbban 3. Reménykedsz, hogy egyszer talán már nem lesz a lista élén senki akinek több gyereke van mint neked, így sorra kerülsz. Megjegyzés: Sokan vagyunk akik egyedülálló anyukák és 1 gyerekkel albérletben élünk.. Jó magam is. 14 éve van beadva a kérelmem az önkormányzat felé lakás ügyben. Még mindig reménykedek..(mert ugye a remény hal meg utoljára)
Hát mondjuk dolgozni és félretenni. Ha a nagymamák tudnak vigyázni a kicsire, akkor esetleg másodállás, amíg össze nem jön az önrész
Jelenleg Budapest külterületén már 8 millió forinttól tudsz venni 2 szobás erõsen felújítandó házat kisebb, közepes (300-600nm) telekkel. Kérdés, hogy ez mennyi idõ alatt jönne össze, mert ugyebár hitellel ez 20 év törlesztéssel felmehet több mint a duplájára. Ahhoz, hogy 3 év alatt vehess egy ilyet, nem árt némi szülõi segítség legalább 1/3-ad részben és havi 400e netto fizu, bevétel. Mert azért addig is 100-150e elmegy rezsire is közben havonta.
Rosszul szervezted a dolgot , a volt férjrõl kell lehúzni a lakást , aztán mehet , így szokták a csajok .... Keresned kell valakit akit lehúzhatsz , pasi, szülõ , akárki más lehetõség kevés van. A hitelt az életben nem fizeted vissza egyedül , ha megkapod egyáltalán , a végén még az is elveszik , amid van. Vagy legyél hmmm ( fizetõs barátnõ ) , na azok el tudnak tartani egy gyereket úgy , hogy még marad is...
hacsak nem vagy agysebész vagy atomtudós havi nettó 500-al amivel még mindig spórolni kell addig a felettem lévõ lehetõségeket ajánlom. én 40 vagyok (férfi) húsz éve hajtok mint állat (nettó 2-300e) és most talán összejön egy ócska öreg ház 16m ért. egyedül öróülj hogy élsz. férfi nélkül ma egy nõnek gyerekkel..max szülõk...

Melyik cipő? Kislányomnak most venném az első cipőjét. Már egyedül áll, kapaszkodva lépked, egyedül még nem jár. Milyen márkát ajánlanátok?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõzõvel. Addig, amíg nem megy önállóan, nem kell cipõ, kint még úgysem nagyon sétálgat egy darabig. Amikor a fiam kicsi volt, akkor 6 hetesen vinni kellett csípõ vizsgálatra, és ott azt kérték, hogy önálló járáskor vigyem vissza kontrollra. Neki kellett a szupináló cipõ, Salust vettem neki, amivel teljesen elégedett vagyok. Ha majd önállóan megy, nézesd meg a gyerekorvossal, vagy ortopédorvossal, õk majd eldöntik, kell-e szupináló cipõ, vagy jó a hagyományos is. Akármilyent veszel a legfontosabb szempontok: -tartsa a bokáját -kellõen rugalmas legyen a talpa -lehetõleg bõr legyen, ha megengedhetitek magatoknak, mert az természetes anyag lévén, szellõzik

Egyetértek az elõzõvel. Addig, amíg nem megy önállóan, nem kell cipõ, kint még úgysem nagyon sétálgat egy darabig. Amikor a fiam kicsi volt, akkor 6 hetesen vinni kellett csípõ vizsgálatra, és ott azt kérték, hogy önálló járáskor vigyem vissza kontrollra. Neki kellett a szupináló cipõ, Salust vettem neki, amivel teljesen elégedett vagyok. Ha majd önállóan megy, nézesd meg a gyerekorvossal, vagy ortopédorvossal, õk majd eldöntik, kell-e szupináló cipõ, vagy jó a hagyományos is. Akármilyent veszel a legfontosabb szempontok: -tartsa a bokáját -kellõen rugalmas legyen a talpa -lehetõleg bõr legyen, ha megengedhetitek magatoknak, mert az természetes anyag lévén, szellõzik
Mi is ebben a helyzetben vagyunk.1 éves a lányom egyedül még nem megy.Játszótér miatt vettem neki a La-Gambában egy vászoncipõt.Akciósan 2000FT-ért.Arra tökéletes hogy a játszótéren abban legyen.
Eddig a D.D. Step cipõk jöttek be nálam.
Amíg nem indul el, én nem vennék cipõt. A lakásban teljesen felesleges cipõt adni rá, az ácsorgáshoz, lépkedéshez. Majd ha elindul, akkor vegyél csak. Addig még nõhet a lába is és akkor teljesen feleslegesen adtál ki egy rakás pénzt, ha esetleg ki is növi. Elsõ cipõnek sokan ajánlják a suplinált cipõket. Ilyen pl a Supi és a Szamos. A kisfiam elsõ cipõje Supi volt, de õ 10, 5 hónaposan elindult. Ez egy 18-as cipõcske volt, amit pikk-pakk ki is nõtt. Mi gyógytornára is jártunk (nem a lába miatt), én rákérdeztem, hogy milyen cipõt vegyek a kisfiamnak. Mivel a fiam lába teljesen egészségesen fejlõdött, annyit mondott a gyógytornász, hogy ne legyen benne haránt emelõ, had fejlõdjön magától a lába. Így mi az Elefanten márka mellett döntöttünk. Azt mondta, az teljesen jó. Minden szezonra ezt a márkát veszem. Fiam már 2, 5 éves. A lába még mindig rendben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a segítséget, én is fogok venni, valószínüleg nem a legolcsóbbat, az Elefantenrõl olvastam most a legjobbakat. De még egyszer utána nézek.
Én vettem cipõt annak ellenére, hogy még önállóan nem járt. Leginkább azért, mert sokat lábujjhegyezett, a szandál óta errõl szinte teljesen leszokott, szebben tartja a lábát. A másik, meg pont a játszótér volt. Én letettem mászni, ha nem volt túl hideg, de sokat fel is állt, ehhez pedig kellet a cipõ télen. A babakocsiban sem akartam, hogy fázzon a lába. Otthon a parkettánk nagyon csúszik, zokniban sokszor el is csúszott, a szandálban, ami rugalmas talpú, nem. Richter márkát vettem.
Én vennék egy akár milyet nagyon olcsón, az arra a pár lépésre tökéletes, ki tudja, mire rendesen elindul a gyereked már csak szandi fog kelleni, ezt meg nem fogjátok kihasználni.
Hosszas kutakodás után Elefantent vettünk mi is a Deichmannban. Lehet kapni direkt olyat, ami rendes bõrbõl van (nagyjából vízálló), az alja-orra meg gumi, de csak darabokban, így elég meleg és strapabíróbb, de ketté lehet hajtani teljesen a talpát. Tehát tud benne álldogálni és négykézláb mászni is. Bokafogósat meg tényleg akkor érdemes venni, ha már fõleg önállóan megy és nem sokat mászik. (Az enyém 9 hósan kezdett el kapaszkodva menni, de csak 16 hósan idult el egyedül, így aztán igen sokat négykézlábalt a játszótereken.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönjük. A játszóterezést hogy oldjuk meg? Ne engedjem le, ameddig nem jár egyedül?
A kérdező hozzászólása: Igen, már más is mondta, hogy amíg nem jár egyedül, addig nem kell. De mit csináljak a játszótéren? Már szeretne lemenni, a mászáshoz még hideg van, a vízes földön meg nem szeretném, ha puha talpú cipõben ácsorogna. Vagy ezt Ti hogyan oldjátok meg? A szobában zokniban van.
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírása után 2 nappal megtette kislányom az elsõ önálló lépéseket, azóta sem ölben, se babakocsiban nem hajlandó közlekedni, csak gyalog. Végül Superfit cipõt vettem, kézben az tûnt a legjobbnak. Kívül-belül bõr, rugalmas talpú, bokafogós. És a legfontosabb, hogy elsõ pillanattól abban is tökéletesen tud járni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!