Találatok a következő kifejezésre: Egyedülálló anyaként igénybe (2 db)

Egyedülálló anyaként is igénybe vehetem a szocpol támogatást? Négy gyermekem van egyedül nevelem őket! Ha igen akkor ennek mik a feltételei? Ha nem akkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: szia!igen! én csak azzal tudlak biztatni hogy mi most adtuk el a lakásunkat amit egy egyedülálló anya vett meg 3 gyerekkel. õ megkapta a szocpolt. persze csak a felét mert használt lakásról volt szó. a kölcsöne otp-s mert nem volt egy fillérje sem. úgy alakult a dolog hogy a szocpolt vette a bank önerõnek és a többit megkapta hitelbe.szerintem a leghitelesebb választ a bank tudná neked adni a feltételekrõl de megkapod az biztos!!!

szia!igen! én csak azzal tudlak biztatni hogy mi most adtuk el a lakásunkat amit egy egyedülálló anya vett meg 3 gyerekkel. õ megkapta a szocpolt. persze csak a felét mert használt lakásról volt szó. a kölcsöne otp-s mert nem volt egy fillérje sem. úgy alakult a dolog hogy a szocpolt vette a bank önerõnek és a többit megkapta hitelbe.szerintem a leghitelesebb választ a bank tudná neked adni a feltételekrõl de megkapod az biztos!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!

Egyedülálló anyaként milyen kedvezményeket vehetek igénybe a baba születése után?

Legjobb válasz: Ugyanazok járnak, mint nem egyedülállóként, plusz magasabb családi pótlék. Vagyis jár az anyasági támogatás is. A csp összege meg 13700Ft, 12200 helyett. És az önkormányzatotoknál érdeklõdj utána, hogy kaphatsz-e tõlük támogatást.

Ugyanazok járnak, mint nem egyedülállóként, plusz magasabb családi pótlék. Vagyis jár az anyasági támogatás is. A csp összege meg 13700Ft, 12200 helyett. És az önkormányzatotoknál érdeklõdj utána, hogy kaphatsz-e tõlük támogatást.
A kicsit magasabb csp-n kívül minden más keresetfüggõ, nem befolyásolja, h egyedülálló vagy-e.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!