Találatok a következő kifejezésre: Egy-két napja a (550 db)

Lehet kihagyni napokat.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszod :)
Én szoktam, heti 2 napot mindenképp kihagyok.
A kérdező hozzászólása: es nem változott a hatása h kihagytál?nem gyengült??
A kérdező hozzászólása: koszonom :) de en csak 11nap ota szedem, de mar tudom h baj ha kihagyok parnapot. :)
A kérdező hozzászólása: vagy is h nem baj !! elirtam :)
Én mindig beszedtem egy levelet, aztán tartottam legalább két hét szünetet, ha még akartam szedni. Abban a két hétben pedig folytattam a diétát, sok folyadékot ittam és minden nap tornáztam. Így nagyonis volt hatása. De két levélnél többet nem szedtem be egy fél éven belül. A sok leírt mellékhatásból semmit nem éreztem, nem voltam sosem rosszul, viszont a yo-yo effektus sajnos fellépett nálam, ha nem tartottam be utána a diétát.

A One Step egy perces terhességi tesztet lehet már egy-két nappal a mensi előtt használni? Mert semmi olyan tünetem nincs, mint mensi előtt szokott lenni, még a mellem sem fáj, csak mintha nagyobb lenne.

Legjobb válasz: Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.

Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.
A One Step tesztet a (nem)várt menstruáció után 1-2 nappal érdemes megcsinálni, elöbb biztos negativ lesz

Aki terhes, mit érez egy-két nappal a mensi előtt?

Pl. ha valaki görcsöl rendszeresen a mensi elött, akkor is görcsölt amikor terhes maradt? Terhességi mellfeszülés egyforma a mensi elöttivel?

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama

Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama
Nekem alhasi szurkálások elõzték meg, de már 1 héttel a mensi idõpontjáig és utána is volt. Rettentesen aluszékony voltam mensi elõtt két nappal. Nekem ennyi volt. A mellfeszülés csak a pozitív teszt után volt. Sajnos a babó nem akart nálam maradni.
én semmit. egyszerüen csak nem jött meg!!

Egy-két napja a szám sarka ki van pirosodva és fáj, amikor húzódik. Ha valami hozzáér csípi. Mit tegyek, hogy hamar elmúljon?

Legjobb válasz: Szerintem kenegesd vastagon Labelloval,lehet, hogy afta. Ha csunyabb lenne azert mutasd meg a haziorvosnak.

Szerintem kenegesd vastagon Labelloval, lehet, hogy afta. Ha csunyabb lenne azert mutasd meg a haziorvosnak.
Nekem is szokott ilyen lenni, bár nem tudom mi ez és mitõl van:s Én svédcseppel szoktam ecsetelni egy nap 3-4 alkalommal. Ez gyógynövényes és alkoholos tehát fertõtleníti és gyógyítja. Éjszakára be szoktam kenni egy kis körömvirág krémmel és így pár nap alatt elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Béres cseppem nincs, akkor nappalra teszek rá labellót, estére meg körömvirágot, remélem hatni fog :)

34 hetes kismami vagyok és egy-két napja a pocakom a köldököm körül nagyon fáj, mintha izomlázam lenne. Ez normális? Vagy csak azért fáj mert tágul a bőröm? A baba jól van, foylamatosan mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama

Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama
Szia!!Nekem a hasam aljában van izomláz, meg a combomban..a doki azt mondta azért, mert már nagy a babó és nehéz a pocaknak...31hetes kismama (jah, az én babám 1755gr)
Szia! nekem is ott fájt. A doki mondta, nõ a babám. Nincs baj! Ne izgulj. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtat hogy másnak is van ilyen érzése. Már én is gondoltam rá, hogy most biztos hirtelen nõ sokat és ezért van, csak furcsálottam, hogy csak a köldökömnél érzem. Mégegyszer köszönöm a válaszodat és boldog babavárást és kitartást a továbbiakban!

Úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal, hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet első két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezetű tablettát. Lehet ezt?

Arra gondoltam, hogy úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal,hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet els? két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezet? tablettát (

Legjobb válasz: Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

Van még két napom a menstruációig. Ma észre vettem a tisztaságin egy barna pöttyöt. Mi lehet ez? Mensi?

A h?m elég régóta fennt van, mensi el?tt soha nem szoktam pecsételgetni, de igazából ez nem is annak néz ki. Mi lehet ez? Régóta szeretnénk babát már, és eddig ezeket nem tapasztaltam. A folyásom s?r? már napok óta. Várom a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)

Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen rossz mikor olyat írnak ide amit nem szeretnél hallani. Én soha az életben nem barnáztam mensi elõtt, mégis az elmúlt 2 ciklusom óta igen. Azt mondják az ember szervezete néha átalakul. Ha a hõd nem esik le akkor siker, de nekem a barnázás után már esni kezd és akkor már tudom hogy megint mensi. De minden ember más. Itt igazából mindenki a saját tapasztalatait írja le, ami vagy rossz neked vagy jó. Én is kaptam már olyat is hogy tuti babás vagy a tünetek miatt. És sajna nem. Mindenki más. Nagyon szorítok hogy neked ez a barna a baba legyen. Üdv
Én szoktam mensi elõtt barnázgatni és ez így volt akkor is, amikor már terhes voltam. Sõt 3-4 hónapos terhesen is elõfordult 2-szer.

Ti minden nap találkoztok a barátotokkal/barátnőtökkel? Nagy ügyet csinál belőle a barátnőtök, ha egy-két nap nem találkoztok egy héten?

Legjobb válasz: nem minden nap, de azért 2 naponta ha ráérünk mindketten azért elvárom. ugyanis elvileg szeretjük egymást és együtt akarjuk tölteni az idõnket. Ha azt mondaná hogy ne találkozzunk mert és itt egy jó indok van azt megértem még de azt pl utálom ha hülye kifogásokat talál ki vagy bunkózik csak mert nem mondja ki hogy egész nap játszani akar vagy valami

nem minden nap, de azért 2 naponta ha ráérünk mindketten azért elvárom. ugyanis elvileg szeretjük egymást és együtt akarjuk tölteni az idõnket. Ha azt mondaná hogy ne találkozzunk mert és itt egy jó indok van azt megértem még de azt pl utálom ha hülye kifogásokat talál ki vagy bunkózik csak mert nem mondja ki hogy egész nap játszani akar vagy valami
hát mivel õ pesten tanul én meg 200 km-re tõle ezért nem, de nyáron normál esetben minden nap olyan du. 1 tõl 10-11 ig. De mivel szeretjük egymást ezért minden egyes eltöltött perc tökéletes :D
Nem hál istennek... Én is meg barátom is olyanok vagyunk, hogy kell egy kis nyugi egyedül is, vagy másokkal. Régen ebbõl nekem pl sok problémám volt, hogy exem visítva hisztizett, ha egy héten csak 6x találkoztunk, mert biztos nem szeretem, és írásos bizonyítékot kellett szereznem az atyaúristentõl, hogy miért nem érek rá... Most ha valaki azt mondja, nincs kedvem most semmihez, akkor a másik vállat von, hogy okés. Amúgy kb heti 3-4x találkozunk, együtt alszunk, ilyesmik, ha több dolgunk van, akkor ritkábban, vagy csak együtt alszunk. 21L
húú, 1-es, ez tök igaz, sok pasi ilyen, h kifogásokat talál, pedig csak egész nap játszani akar :D:D mi amúgy minden nap találkozunk ugyanis együtt élünk :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!