Találatok a következő kifejezésre: Egy-két napja a (576 db)

Lehet kihagyni napokat.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszod :)
Én szoktam, heti 2 napot mindenképp kihagyok.
A kérdező hozzászólása: es nem változott a hatása h kihagytál?nem gyengült??
A kérdező hozzászólása: koszonom :) de en csak 11nap ota szedem, de mar tudom h baj ha kihagyok parnapot. :)
A kérdező hozzászólása: vagy is h nem baj !! elirtam :)
Én mindig beszedtem egy levelet, aztán tartottam legalább két hét szünetet, ha még akartam szedni. Abban a két hétben pedig folytattam a diétát, sok folyadékot ittam és minden nap tornáztam. Így nagyonis volt hatása. De két levélnél többet nem szedtem be egy fél éven belül. A sok leírt mellékhatásból semmit nem éreztem, nem voltam sosem rosszul, viszont a yo-yo effektus sajnos fellépett nálam, ha nem tartottam be utána a diétát.

A One Step egy perces terhességi tesztet lehet már egy-két nappal a mensi előtt használni? Mert semmi olyan tünetem nincs, mint mensi előtt szokott lenni, még a mellem sem fáj, csak mintha nagyobb lenne.

Legjobb válasz: Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.

Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.
A One Step tesztet a (nem)várt menstruáció után 1-2 nappal érdemes megcsinálni, elöbb biztos negativ lesz

Aki terhes, mit érez egy-két nappal a mensi előtt?

Pl. ha valaki görcsöl rendszeresen a mensi elött, akkor is görcsölt amikor terhes maradt? Terhességi mellfeszülés egyforma a mensi elöttivel?

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama

Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama
Nekem alhasi szurkálások elõzték meg, de már 1 héttel a mensi idõpontjáig és utána is volt. Rettentesen aluszékony voltam mensi elõtt két nappal. Nekem ennyi volt. A mellfeszülés csak a pozitív teszt után volt. Sajnos a babó nem akart nálam maradni.
én semmit. egyszerüen csak nem jött meg!!

Miért ilyen passzív a politika rovat egy-két nappal a választások elõtt?

Legjobb válasz: Azért mert Magyarországon nincs politika. Ami itt van az tragédia.

Azért mert Magyarországon nincs politika. Ami itt van az tragédia.
Passzív? Nézd vissza az elmúlt 2 nap kérdéseit.
Mert a gyiken amúgy is kevesen vannak, gondolom régen még fészbuk elõtt biztos jobban mehetett, ma már minden ott zajlik.
Hétköznap van (dolgoznak), most meg még éjszaka is (alszanak). Majd meglátod, szombaton milyen forgalom lesz itt.
A kérdező hozzászólása: " Passzív? Nézd vissza az elmúlt 2 nap kérdéseit." Nézd vissza mi volt itt négy éve. 3 hónapon keresztül percenként jött egy kérdés és 60-100 válaszok jöttek rá.
" Mert a gyiken amúgy is kevesen vannak, gondolom régen még fészbuk elõtt biztos jobban mehetett, ma már minden ott zajlik." Sokáig én is azt hittem, hogy a fészbúk, de aztán kiderült, hogy a "trollokkal" való küzdelemben az üzemeltetõk teljesen ellehetetlenítették az új felhasználókat. 5 percenként egy kérdés az oldallal ismerkedni vágyót nem fogja itt tartani. Legkésõbb a második 5 perc után lelép, és többé vissza se néz. Kérdéseket is csak 2 óránként írhat ki, a statisztikája nem jelenik meg, jelenteni nem jelenthet akkor sem, ha sértik. Szerintem ezért fogy az oldal ilyen ütemben.
Ki kire szavaz? :)
mert unalmas az a fanatikus primitiv hozzállás amit egyesek politikai ismeretnek tudnak be
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kampány körülbelül már egy éve "keményen" zajlik, és már észre sem vesszük, hogy most elvileg tényleg kampány idõszak van. Az embereknek meg elege van, nem hisznek már semmilyen magyarországi politikai erõben. Most hatalmas tétje van a választásoknak, de már belefásultak az emberek. Amúgy szerintem totál kiegyenlített a mezõny ez a valóság, nem amit össze-vissza kamuznak. Bármi elõfordulhat, de ehhez meg csak annyit, hogy (talán 1990 kivételével) eddig rendre "nem várt eredmény" született. Egyébként nézd meg a "kampányt". Nincs egy TV-vita (pedig például '98-ben még pártelnökök vitája is volt (Torgyánnal, Csurkával, Hornnal, Kunczéval, Lezsákkal, Áderral(!), utóbbi azért ment a "Vezére" helyett, mert az olyan "fontos ember" lett hirtelen az elsõ forduló után, hogy "nem ért rá..." ...és öszintén:nézzük meg a két "fõ" "választási plakátot": a bohocost, meg az "a miniszterelnök" címût, ami alatt van hogy: "csak a Fidesz". Szóval ez nem kampány

Egy-két napja a szám sarka ki van pirosodva és fáj, amikor húzódik. Ha valami hozzáér csípi. Mit tegyek, hogy hamar elmúljon?

Legjobb válasz: Szerintem kenegesd vastagon Labelloval,lehet, hogy afta. Ha csunyabb lenne azert mutasd meg a haziorvosnak.

Szerintem kenegesd vastagon Labelloval, lehet, hogy afta. Ha csunyabb lenne azert mutasd meg a haziorvosnak.
Nekem is szokott ilyen lenni, bár nem tudom mi ez és mitõl van:s Én svédcseppel szoktam ecsetelni egy nap 3-4 alkalommal. Ez gyógynövényes és alkoholos tehát fertõtleníti és gyógyítja. Éjszakára be szoktam kenni egy kis körömvirág krémmel és így pár nap alatt elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Béres cseppem nincs, akkor nappalra teszek rá labellót, estére meg körömvirágot, remélem hatni fog :)

34 hetes kismami vagyok és egy-két napja a pocakom a köldököm körül nagyon fáj, mintha izomlázam lenne. Ez normális? Vagy csak azért fáj mert tágul a bőröm? A baba jól van, foylamatosan mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama

Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama
Szia!!Nekem a hasam aljában van izomláz, meg a combomban..a doki azt mondta azért, mert már nagy a babó és nehéz a pocaknak...31hetes kismama (jah, az én babám 1755gr)
Szia! nekem is ott fájt. A doki mondta, nõ a babám. Nincs baj! Ne izgulj. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtat hogy másnak is van ilyen érzése. Már én is gondoltam rá, hogy most biztos hirtelen nõ sokat és ezért van, csak furcsálottam, hogy csak a köldökömnél érzem. Mégegyszer köszönöm a válaszodat és boldog babavárást és kitartást a továbbiakban!

Úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal, hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet első két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezetű tablettát. Lehet ezt?

Arra gondoltam, hogy úgy késleltetném a menstruációmat egy-két nappal,hogy a 21 fogamzásgátló tabletta után a hét napos szünet els? két napjában bevennék egy-egy szem Norcolut nevezet? tablettát (

Legjobb válasz: Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

Fizikálisan kivitelezhetõ, sokan "játszanak " ezzel, lehet kicsit csúzstatni, vagy kihagyni egy-egy mensit. Azt a fogamzásgátlót szedd tovább, amit amúgy is szedsz. Utána te döntöd el, hogy a ciklusod marad az eredetiben, vagy csúsztatod két nappal az egészet, vagy végig szeded és nem menstruálsz. De sokszor ne csinálj ilyet, néha-néha lehet, de nem állandóan.

Van még két napom a menstruációig. Ma észre vettem a tisztaságin egy barna pöttyöt. Mi lehet ez? Mensi?

A h?m elég régóta fennt van, mensi el?tt soha nem szoktam pecsételgetni, de igazából ez nem is annak néz ki. Mi lehet ez? Régóta szeretnénk babát már, és eddig ezeket nem tapasztaltam. A folyásom s?r? már napok óta. Várom a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)

Nekem pecsételéssel szokott kezdõdni kb. 2 napig az van. De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elõ, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás? Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hõd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni. Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel! Sok sikert:)
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen rossz mikor olyat írnak ide amit nem szeretnél hallani. Én soha az életben nem barnáztam mensi elõtt, mégis az elmúlt 2 ciklusom óta igen. Azt mondják az ember szervezete néha átalakul. Ha a hõd nem esik le akkor siker, de nekem a barnázás után már esni kezd és akkor már tudom hogy megint mensi. De minden ember más. Itt igazából mindenki a saját tapasztalatait írja le, ami vagy rossz neked vagy jó. Én is kaptam már olyat is hogy tuti babás vagy a tünetek miatt. És sajna nem. Mindenki más. Nagyon szorítok hogy neked ez a barna a baba legyen. Üdv
Én szoktam mensi elõtt barnázgatni és ez így volt akkor is, amikor már terhes voltam. Sõt 3-4 hónapos terhesen is elõfordult 2-szer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!