Találatok a következő kifejezésre: Egy-egy zsírleszívó mennyi zsírt (1 db)

Egy-egy zsírleszívó műtéttel mennyi zsírt tudnak eltávolítani a sebészek? Van ennek maximuma?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz..a zsírleszívás után könyebben visszajön,mintha életmódot váltanál.14évesen lette versenysportoló,és azóta minden zsirpárnától könnyedén megszabadultam.Ez hatásos:)

Csatlakozom az elõttem szólóhoz..a zsírleszívás után könyebben visszajön, mintha életmódot váltanál.14évesen lette versenysportoló, és azóta minden zsirpárnától könnyedén megszabadultam.Ez hatásos:)
3 litert mondanak, ennél több már szövõdményeket okozhat.
Biztos, hogy többet le tudnak szívni mint 3 liter, fôleg, ha van mibôl. De most a "legújabb", hogy lehántják a nagy zsírréteget, majd a börödet méretre szabják és visszavarják... Egyre jobb lesz... A végén már majd egyen-testtel születünk és mindenki olyanra szabatja magát amilyenre akarja... Életmód váltás, egészséges kaja, mozgás! Más úgy sem segít, csak ideig óráig. Ezt minden kövér ember tudhatja már... (én is közéjük tartozom ;)
magát a zsírsejteket (amiknek a mérete nõ/csökken) távolítják el. ha változik a test, marha idomtalanná válhat ...
3 liter kevés!!!Nekem úgy szívtak le 5 Litert, hogy jó alakom van vagy volt.csak csipõmrõl nem ment le.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik és mi is ez pontosan?

Plasztikai orvost kérdeztem meg az interneten ,hogy lehet e kerek arcból kicsit hosszúkásabbat csinálni és azt mondta ,hogy lehet de nem mondta meg ,hogy hogyan vagy ,hogy mi a neve.. valaki nem tudná megmondani? implantátum vagy lefaragnak ? És hol lehet ilyet csináltatni?

köszönöm a válaszokat előre

10

Ha szilikonmellet szeretnék csináltatni, hogyan találhatnám meg arra a megfelelő orvost?

Mindenképpen tökéletes eredményt szeretnék elérni, meg legyek vele elégedve. Honnan lehet tudni, hogy az az orvos megcsinálja-e azt, amire nekem szükségem van? És ha nem tetszik a végeredmény??
Megbánta már valaki??
(Egyébként valószínű nem csináltatok, de mivel pici mellem van, játszok a gondolattal, de sajnos sok a kockázat(?) )

3

Mit szólnátok, ha a feleségetek szilikonmelleket csináltatna?

Én gondolkozom a dolgon, és nem nagyon tudunk zöld ágra vergődni. Roppant kellemetlen az alakom: a derék-csípő arányom oké, de mellben két számmal kisebb vagyok. Ez az öltözködésnél komoly gond: egyáltalán nem tudok egyberuhát venni, kosztümöt, bikinit, fehérneműt pedig csak olyan helyen, ahol külön árulják az alsó- és felsőrészt.
Ráadásul meg is ereszkedtek a melleim egy kicsit.

A kapcsolatunk elején mondtam, hogy szeretnék 2-3 gyereket, viszont amikor befejeztem a szoptatást a legkisebbel, utána szeretném megnagyobbíttatni a melleim. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy konfekcióméret lehessek. Illetve a dolog másik oka, hogy pocsék kötőszöveteket örököltem, tuti hogy szoptatás után borzasztóan lógni fog a mellem.

Õ az elején azt mondta, hogy ő műnek tartja a szilikonmelleket, és nem szeretné, hogy nagy lufijaim legyenek. De amikor kifejtettem neki, amit fent leírtam, azt mondta, végül is érthető, gondolkozik rajta.
Most lassan itt az ideje a gyerekvállalásnak. Így ismét napirendre került a téma. Most megint ellenzi.

Mit tegyek? Nem szeretném, hogy esetleg emiatt elhagyjon, viszont nagyon szeretném megcsináltatni ezt a beavatkozást. Nagyban megkönnyítené az életem, és önbizalmat is adna. Vajon számíthatok rá, hogy megérti és elfogadja? Valakinek van esetleg tapasztalata a dologban?

7

Hol lehet kapni olyan szilikonszerűségű anyagot amivel a melltartót kiszokták tömni?

Mi annak a neve?Hallottam már róla,de sehol nem találok információt.Köszönöm.

6

Volt már valakinek hasplasztikája? Konkrétan a bőrfelvarrásra gondolok, milyen szövődményi és veszélyei lehetnek?

0

Szekszárd környékén piercinges?

Ilyet szeretnék:
Szekszárd-on esetleg tud valaki egy megbízható piercingest? Ugyanis azt olvastam, hogy nem ajánlatos lövetni, hanem inkább szúratni.

0

Létezik olyan, hogy gribedlit (bájgödör, mosolygödör) operálnak az arcra?

ha létezik ilyen, a hozzávetőleges árakra is kiváncsi lennék.

5

A füllem nagy zavar valami otthoni praktikával nem tudok tenni ellene? Nem áll ki nagyon csak egy kicsit az átlagostól. Vagy mütét nélkül? Várom a normális ötleteket köszönöm.

5

Az orrsövény műtét mennyibe kerül? Volt már valakinek ilyen műtétje? Mik a tapasztalatok?

8

Két anyajegyemet levetettem a héten az arcomról. Milyen krémmel érdemes kezelnem a varratszedés után, hogy minél szebben gyógyuljanak?

Nem tudom igazán, hogy mennyire vagyok keloidra hajlamos, mert még soha nem volt semmilyen műtétem. Az arcom sajnos állandóan problémás de a hegek mindig szépen gyógyultak a pattanások után.
A Contratubexet és a La roche posay - cicaplastot ajánlották nekem. Kicsit jobban hajlok az utóbbira, mivel a contratubexet félnék a napnak kitett helyre kenni és itt a jó idő. Tapasztalatok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!