Találatok a következő kifejezésre: Egy west white terriert szeretnénk. Két (1 db)

Egy west highlant white terriert szeretnénk. Két hét alatt szobatiszta lesz egy westi?

Mi 10 éves ikrek vagyunk, és egy west highland white terriert szeretnénk!!!!!!A két lány unokatesónknak westiük van és állítólag két hét alatt szobatiszta lett csak nemtudjuk hogy ez igaz e-?.!Ezért kérünk néhány westie tulajdonost hogy írjon.

Legjobb válasz: Ti multkor még nem yorkit akartatok?nem függ a fajtától,h mikor lesz szobatiszta.minden nevelés és kutya kérdése,de 2hét alatt tuti nem.sztem.

Ti multkor még nem yorkit akartatok?nem függ a fajtától, h mikor lesz szobatiszta.minden nevelés és kutya kérdése, de 2hét alatt tuti nem.sztem.
Nekem vesztim van, hát nem lesz 2 hét alatt szobatiszta.Talán 3-4 hónap mulva, rendszeres szoktatás után.
A kérdező hozzászólása: Igen mi akartunk Yorkit több tulajdonos azt mondta hogy imádni való , kutyus de egy westi kevésbé makacs!..És nekünk ezt ajánlották inkább.De azért még mindig közel áll a szívünkhöz a yorki!!! Azért köszönjük a válaszokat!:D
Szia! Két hét alatt biztos nem lesz az, mert kiskorban még nem tudja egy kutya sem addig tartani a pisit, kakit, mint egy nagyobb, de meg lesz az csak türelmesnek kell lenned. Ha lent vagy kint vagy vele és pisil dícsérjétek, jutalmazzátok így azt hogy ott pisil pozitív élménnyel fogja társítani. Egyébként a yorki és westi is terrier vérbõl van, tehát mindkettõ elég temperamentumos, de szinte minden nevelés kérdése. Egy nyugodt kutyát is el lehet rontani, de egy szeleburdit is meg lehet zabolázni :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a vemhes kutyámat kiskutyáknak való táppal etetem az a benne lévő kiskutyáknak is jobb mint ha nagykutyának való táppal etetném?

2

A Facebookon "Boo" nevezetű kiskutyus milyen fajta kutya?

3

Csendes tüzelés lehet a rendes tüzelés után 1 hónappal?

1 hónapja fejezte be a tüzelését a szukám, de most az ivartalanított kanom ugyanúgy érdeklődik utána és ő fel is veszi. Ez normális? Nem vérzik, talán lehetséges, hogy kicsit meg van neki dagadva a pérája, de nem biztos, mert eléggé bundás és a rendes tüzelésnél sem volt annyira látványosan megdagadva.

1

Milyen kutyafajta a "Tappancs játszani szeretne" c. könyv főhőse?

https://www.google.hu/search?q=tappancs+j%C3%A1tszani+szeret..

5

Szerintetek menjek el egy másik orvoshoz a kutyámmal?

Ágybanalvós a kutyám. Reggel nyújtózkodás helyett (elkezdte, de nem fejezte be), nyüsszentett egyet. Ezután figyeltem, hogy hogyan viselkedik. Gyakran leült, látszódott a szemén, hogy fájdalmai vannak, és teljes testes rázkódás helyett csak a fejét rázta. Elvittem dokihoz azonnal. Útközben sikerült teljesen megrázkódnia, és úgy csinált mintha semmi problémája nem lenne, már nem is ült le, és szaladgált is. A doki jól megnyomkodta, azt mondta a térde van kificamodva, de ez természetes, mert már kilenc éves. A papírra azt mondta, hogy fájdalmat nem mutat, bár szerintem csak annyira fél olyankor, hogy még nyüszíteni sem mer. Haza hoztam, ágyban feküdtünk kicsit, furán viselkedik, és néha bizonyos mozdulatoknál sír, és látom, hogy fáj neki valami. 5 perc múlva már valamennyire megy a labda után, de azt is otthagyja, ami nagy szó. Valahogy nem bízok az orvosban, pedig rengeteg kérdést feltettem neki, hogy biztos-e a dolgában, és úgy is nézett ki, mint aki tényleg biztos. Alaposan megvizsgálta... de én aggódom.

14

A kutyam 8 honapos, es a tegnap az alatorvos azt mondta, hogy a szemfoga mar 6 honaposkoraban ki kellett volna esnie. Ezert azt mondta, hogy fel kell vagni a foghusat es ki kell vagni a fogat ez igaz? Allatorvosok irjanak! De a tobbiek is irhatnak

12

A Domoszlói-Vadász havanese kennelről mi a véleményetek?

http://www.szafi.hu/domoszloi/havanese/Havanese-fooldal-hu.htm

3

A kutyám morgott amikor evett. De most megváltozott a helyzet normális ez?

idáig nem lehetett a tányérja felé menni mert védte , most leszoktattam a morgásról ezzel a technikával:


na most meg nem tudom megsimogatni amikor eszik mivel a következő van ha felé nyúlok egyet morog és elmegy a táltól. nem tudom akkor megsimogatni amikor eszik ha szolok neki hogy menj onnét egy nagyot beleharap az ételébe és elmegy ott hagyja, meg amikor mellette vagyok és eszik ha hirtelen mozdulatot teszek vagy megijed vagy elmegy a táltól. ez normális?

3

1, 5 éves lány westie kutyám 1-2 hónapja nagyon bekomolyodott. Mi lehet vele?

Régebben nagyon játékos volt, most meg olyan komor.

4

SOS a házunk előtt elütöttek egy kutyát?

Az előbb elütött 1 kocsi 1 kis termetű kutyát.Odébb ment,de esett össze fele,valószínűleg belsővérzése lehet.
Kocsink nincs,busz most nem megy,állatorvost nem tudok hívni.Mit tehetnék érte?Nagyon sajnálom,és senki nem tesz semmit,mindenki csak nézi szegényt. :(

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!