Találatok a következő kifejezésre: Egy volt keresem, aki (63 db)

FBI :)
Menj el újra, hátha ismét dolgozok vagy írj a srácnak aki vele dolgozik, egy próbát megér!
vagyis ismét dolgozik, reggel van még!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem járunk arra, csak most beugrottunk, mert megláttuk :) Lehet ráírok a srácra, mást úgyse tudok :S

Mit csináljak ha egy srác összeakarjönni velem de amikor találkozunk akkor mindig a volt barátomat -akibe 2 évután is szerelmes vagyok-keresem benne és egyszerüen igy nincs meg az ami kéne pedig vele semi baj sincs?

És nemakarom elszalasztani hátha vele elfelejtem de nem akarom becsapni se és egy ilyen kapcsolatban lenni

Legjobb válasz: Még ismerkedj vele, hátha benne megtalálsz valami olyat, ami az elõzõ srácban nem volt. Tehát ne azt keresd benne, ami a másikban volt, hanem ami benne van meg, valami új! Mert amúgy semmi értelme az egésznek!

Még ismerkedj vele, hátha benne megtalálsz valami olyat, ami az elõzõ srácban nem volt. Tehát ne azt keresd benne, ami a másikban volt, hanem ami benne van meg, valami új! Mert amúgy semmi értelme az egésznek!
A kérdező hozzászólása: Igen egyetértek, megpróbáltam már de nemadom fel de ha nem megy hagyom az egészet :/
Most az lenne a legokosabb tulajdonképpen, ha hagynád az egészet. A szerelem sose ésszerû döntés, hogy ez a Józsi de jó fej, de rendes pasi, nem kéne elszalasztani... A szerelem egyszerûen jönni fog, amikor nem is készülsz rá. És hidd el, nem fogod tudni, hogy mi vonz benne, egyszerûen imádni fogsz mindent, ami Õ. Sajnos az élet nem olyan, hogy otthagy a szerelmünk és menetrendszerûen jön más. Lehet, hogy a következõ csak 1 vagy 2 év múlva jön. Addig ne görcsölj, ha valaki szimpatikus vagy megtetszik, ismerkedj vele, de ne aggódj. Tudod, van az a mondás, hogy a legtöbb esetben sok békát kell megcsókolnod az igazihoz:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak voltak :D És hagyom mert nincs meg az a bizonyos vonzalamo......


Parancsolj:) : http://lurva.blog.hu
A kérdező hozzászólása: Imádlak, köszönöm! :) :) :)
jézus...ez se agysebésznek készül...
nem tudtam, hogy a prostikat már egyetemen képzik :D
A kérdező hozzászólása: Nincs vele baj, legalább valós adatokat kapott. Gondolom, szerette is csinálni....:D
Ebbe beleolvasgattam, de én úgy emlékszem hogy valahol írta hogy csak kamu. Nem? Meg amúgy sem hiszem hogy van olyan tanár aki nevét adja egy ilyen szakdolgozathoz. Továbbá, egy névtelen tesztet szívesebben meg pontosabban kitölt az ember, mint így, mikor simán lejön hogy mit ír be.

Hisztek istenben? Szoktatok imädkozni esténkét? Vagy ez egy ciki kérés volt? Én hiszek benne, de nem adta meg nekem, a teljes boldogsägomat a csalädi életemben, pedig nem vétkeztem, akkor miért büntet?

Legjobb válasz: én is kb. lényegében azt irnám,mint az elõzõ válaszoló,hogy a rosszak hatással vannak rád is .. az,hogy Isten nem adja meg neked,ami kell annak van egy kis akadálya,ez a bûn.. a bûn egy elválasztófal Istentõl,a bûntõl elfordul az Isten. és ha neked anyád apád vagy vmelyik vérbeli rokonod nagy bûnöket követett el vagy a felmenõid akiket nem is ismertél, azoknak az átka ( mer ugye a bûnök következményei az átkok) rád is kihatnak , ezeket nevezik ilyen generációs átkoknak.szval nem kell neked bûnöznöd,elég ha a családból vki azt teszi, hisz egyek vagytok majdnem..egy helyre is megy a büntetés . én igy tudom h ez az oka nekem is úgy mondták istentiszteletes emberek..

én is kb. lényegében azt irnám, mint az elõzõ válaszoló, hogy a rosszak hatással vannak rád is .. az, hogy Isten nem adja meg neked, ami kell annak van egy kis akadálya, ez a bûn.. a bûn egy elválasztófal Istentõl, a bûntõl elfordul az Isten. és ha neked anyád apád vagy vmelyik vérbeli rokonod nagy bûnöket követett el vagy a felmenõid akiket nem is ismertél, azoknak az átka ( mer ugye a bûnök következményei az átkok) rád is kihatnak , ezeket nevezik ilyen generációs átkoknak.szval nem kell neked bûnöznöd, elég ha a családból vki azt teszi, hisz egyek vagytok majdnem..egy helyre is megy a büntetés . én igy tudom h ez az oka nekem is úgy mondták istentiszteletes emberek..
nem hiszek benne így értelem szerûen nem is imátkozom családi boldogságot meg ne várj nem létezõ embertõl
Ha bebizonyítod nekem h van isten, akkor elhiszem ! amúgy én bebizonyítom h nincs:D
Nem vétkeztél és mégis büntet?Ha olyan egyszerû lenne az élet, hogy aki "jógyerek" volt az cukorkát kap, aki rossz az meg kukoricán térdepel a sarokban, akkor nem is kellene HINNI, mindenki TUDNÁ, hogy van egy magasabb hatalom.
nem hiszek benne, elvagyok "nélkül" is... nem tudod semmivel sem bizonyítani hogy létezik, majd ha bebizonyítja akkor elhiszem, de addig csak a véletlen mûve...
Nem isten dönt a családi életedrõl, és semmi másról sem, minden ami veled történik az tõled és a környezetedtõl függ. Olyan az életed amilyenre alakítottad. És mindig változtathatsz rajta ha akarsz.
Hiszek benne.Imádkozok hozzá és sokat segít.
Igen, hiszek Benne! Szerintem ez sosem ciki kérdés:) Hogy nem adta meg neked a teljes boldogságot? Honnan vagy benne biztos, hogy az lenne a teljes boldogság, hogy ha most, itt az történne veled, amit te szeretnél? Õ bölcs és mindent tud rólad! Tudja a vágyaidat és nagyon szeret téged. DE õ tudja, hogy mikor mire van szükséged. Ha most nem az van, amire te vágysz - annak is oka van. Sokszor mi nem értjük, nem látjuk a lényeget. Pió atyától származik a következõ idézet: " Egy anya hímzést készít. Gyermeke egy sámlin ül, alulról látja a kézimunkát. Látja a csomókat, az összekuszált szálakat és így szól: - Mama, de hát mit csinálsz? Milyen összevisszaság ez? Akkor az édesanyja leereszti a hímzést, és megmutatja neki a másik oldalát. Minden szín a helyén van, és a szálakból pontosan, szépen kirajzolódik a kép. Igen, mi a hímzés fordított oldalát látjuk. Egy sámlin ülünk."
Én nem hiszek Istenben. Pedig szüleim nyomására református gimnáziumba is jártam. Máig sajnálom, hogy akkor ott nem álltam a talpamra.
Hiszek benne! Higgyél benne!
hogy miért van a sok rossz? mert kitiltottuk Istent mindenhonnan. akkor hogyan segítsen?? :O Egyébként e világ ura a sátán, aki minden rossz mögött áll am én hiszem Benne, nekem már bizonyított ;)
Nem tudtál volna egy linket betenni? http://www.nemetmarika.eoldal.hu/oldal/miert-turi-isten__
élj úgy mintha hinnél és hit lesz a jutalmad

Hosszútávon tényleg unalmasak az olyan csajok, akik odadobják magukat a pasiknak? Lehetséges, hogy egy olyan pasi, akinek eddig majdnem mindig ilyen típusú csajokkal volt dolga egy komolyabb csajt keres?

30+os pasiról van szó, aki az esetek 90% ában olyan csajokkal volt együtt, akik szaladtak utána; egy párszor lefeküdt velük, de nem igazán foglalkozott velük. Azóta jóban vannak, de semmi komoly. Lehetséges, hogy egy ilyen pasinak olyan csaj kell, akit nehéz megkapni, akinek vannak értékei, és nem az a tipikus lotyó

Legjobb válasz: Lehet unalmas, hogyha a csaj fut utána, nyilván, szerintem a férfiak jobban szeretnek kicsit "megdolgozni" a nõért, de ez nem jelenti azt, hogy az a csaj valóban unalmas lenne.

Lehet unalmas, hogyha a csaj fut utána, nyilván, szerintem a férfiak jobban szeretnek kicsit "megdolgozni" a nõért, de ez nem jelenti azt, hogy az a csaj valóban unalmas lenne.
Nem csak hosszútávon, már rövidtávon is. De nem arról van szó, hogy unalmas lenne, hanem idõ kell, hogy valami érzés kialakuljon a férfiban is, hogy ne csak a látvány legyen vonzó, hanem a nõ személyisége is.
Mondok egy példát. Ha a csaj fut a pasi után, akkor a pasinak pár alkalomra kell vagy egyáltalán, de ha ugyanez a csaj már vkivel összejön vagy randizgat akkor mindjárt érdekesebb mert küzdeni kell érte. Ez sokszor elõfordul.
Az értékes csajokat értékelik. Attól nem lesz egy csaj értékes hogy nehezen adja magát. Ha a csaj könnyen adja magát az lehet hogy lelohasztja az érdeklõdést, bár ha a csaj amúgy érdekes izgató és jófej is akkor kétlem hogy ne tudná valaki értékelni! Ha kapsz egy porsche-t ingyen akkor meg fogod becsülni, de ha mindenkinek ingyen adják és bármikor kaphatsz belõle akármennyit akkor már nem lesz olyan fontos. De ez mindennel így van. Az araboknál a víz az folyékony gyémánt. Nálunk meg csak tócsa ami bosszúságot okoz. Az udvarlás izgalma lehet hogy hozzáadódik a csajról kialakított képhez és emiatt tûnhet értékesebbnek. Hosszútávon az emberek unalmassá válnak. Minden kopik, minden múlik, minden öregszik és folyton változik, ami meg nem azt is meg lehet szokni de az továbbra is érték marad! Az ember nem ilyen! Az emberek változnak és ha valami elfogy, kihûl az már nem ugyanazt fogja kiváltani. Az is igaz hogy ez a változás azt is hozza hogy az igények is megváltoznak. És lehet hogy ez kiküszöböli a változást. A mai világban pl már mindenki meg tudja fizetni a DVD filmeket, de nem veszed meg mert már nincs rá szükséged hiszen otthon megnézheted online. Semmire nincs konkrét recept. 28F

Van egy csaj akivel már pár hónapja beszélünk neten. Van barátja, akivel nem épp az igazi minden. Régebben úgy volt találkozunk, de nem akar. Ha nem keresem akkor rám-rám ír. Miért?

Legjobb válasz: mert unatkozik. Nem érdekled férfiként, de valamivel el kell üsse az idõt. még nem is találkoztatok és már a barát-zónában vagy. sosem fogja hagyni hogy megdugd. A nõknek kell a személyes kapcsolat ha komoly szándékai vannak veled. Ha nem, akkor elég a virtuális is, ha éppen unatkozik. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, és szeretnél tõle többet is mint msn. De elõre megmondom hogy fog reagálni, nem fog ráérni... Nézz más puni után.

mert unatkozik. Nem érdekled férfiként, de valamivel el kell üsse az idõt. még nem is találkoztatok és már a barát-zónában vagy. sosem fogja hagyni hogy megdugd. A nõknek kell a személyes kapcsolat ha komoly szándékai vannak veled. Ha nem, akkor elég a virtuális is, ha éppen unatkozik. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, és szeretnél tõle többet is mint msn. De elõre megmondom hogy fog reagálni, nem fog ráérni... Nézz más puni után.

Egy volt szobatársamat keresem, aki a Petz Aladár Megyei Kórház szülészetén a 307-es szobában volt velem, 2007 november 15-én szültünk! Hogy találhatnék rá?

A lánya/lányod neve Liza, a az övé/tied akárcsak az enyém Eszter, azthiszem Gy?rújbaráti vagy Gy?rszentiváni (vagy), kíváncsi vagyok mi van velük/veletek, sajnos elfelejtettünk számot cserélni, akkor még nem volt netjük/tetek. Az is sok segítség lenne ha valakinek meg van véletlenül, a nov 16-i Kisalföld mert abban benne volt a babó teljes neve és esetleg rá tudnék keresni iwiw-en hátha... vagy valami tippet szívesen fogadnék.

Legjobb válasz: Szia! Próbáltad már elérni a Kisalföldet interneten? Biztosan van internetes oldaluk. Ott te is megtalálod a baba nevét. Csak tipp, de hátha bejön.

Szia! Próbáltad már elérni a Kisalföldet interneten? Biztosan van internetes oldaluk. Ott te is megtalálod a baba nevét. Csak tipp, de hátha bejön.
A kérdező hozzászólása: Igen, de annak idején õ nem kérte hogy feltegyék a netre a gyerkõ képét sajnos mivelhogy akkor még nem volt netjük. Az újságban benne volt az külön téma, de sajnos a honlap egész más mint az újság pl ez a rovat sem szerepel rajta, így nem tudom visszakeresni, az eszem meg úgy látszik szita mert nem jut eszembe sehogy sem a vezetékneve pedig a gyerkõ kötõjeles vezetéknevet kapott és arra is emlékszem, hogy nem szokványos nevek voltak.

Egy filmet keresek, annyira emlekszem belole, hogy egy fiatal csajrol volt szo, aki sehogy se tudott eljutni a csucsra, es semmivel nemtudta izgatni magat. Megmondana valaki a film cimet?

A filmben szo volt egy csajrol,akit senki,semmi nemtudott ugymond "ingerelni" ott lent,probalkozott orvossal,vibratorral de semmi hatasa nem volt,volt egy novere annak meg volt egy kislanya,ennyire emlekszem,halas lennek ha valaki megmondana a film cimet.koszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!