Találatok a következő kifejezésre: Egy villanyszerelő mennyi (12 db)

Egy villanyszerelő mennyit keres külföldön? Például Angliában Hollandiában vagy Németországban?

Legjobb válasz: Alkalmazottként? Vállalkozóként? Nem mindegy. Amúgy nehogy azt hidd, hogy pont te kellesz az angoloknak, hollandoknak, németeknek. Ha nincs ismerõsöd, esélytelen már. nem az van, mint pár éve.

Alkalmazottként? Vállalkozóként? Nem mindegy. Amúgy nehogy azt hidd, hogy pont te kellesz az angoloknak, hollandoknak, németeknek. Ha nincs ismerõsöd, esélytelen már. nem az van, mint pár éve.

Elektromos közművet szeretnék a telkemre. Kihez forduljak? Egy villanyszerelőhöz? Milyen papírok kellenek hozzá? Mennyibe fog ez kerülni?

Legjobb válasz: A helyi áramszolgáltató létesít vételezési helyet (villanyórát) a telkedre, szal elõször leginkább hozzá. Ha már van rajta épület, akkor elõször abban építtesd ki a hálózatot/földelést villanyszerelõvel (ha még nincs), és utána köttesd be a szolgáltatóval. De itt egy tájékoztató: http://www.eon.hu/eon.php?id=1,1,1,5,2

A helyi áramszolgáltató létesít vételezési helyet (villanyórát) a telkedre, szal elõször leginkább hozzá. Ha már van rajta épület, akkor elõször abban építtesd ki a hálózatot/földelést villanyszerelõvel (ha még nincs), és utána köttesd be a szolgáltatóval. De itt egy tájékoztató: http://www.eon.hu/eon.php?id=1, 1, 1, 5, 2
Akkreditált villanyszerelõvel elkészítteted a tervet, megcsináltatod a belsõ villanyszerelést, vagy csak egy vételezõ helyet. és a papírokkal bemész az elektromos szolgáltatóhoz. Ha minden rendben, akkor kijönnek a szolgáltatótól és ha akkor sem találnak kifogást a kiépítés ellen, bekötik és plombálják a mérõt.
A kérdező hozzászólása: Csak egy üres telkem van nincsen ház.
A kérdező hozzászólása: Ugy tudom a villanyszerrelõ tulajdoni lapot és térkép másolatot fog kérni, a tulajdoni lap az ugye megvan de a tèrképmàsolatot honnan tudom beszerezni? És a villanyszerelõ munkadijján kívül mit kell ilyenkor megfizetni még?


Egy villanyszerelő segédmunkás mennyi bért kérhet Romániában?

Legjobb válasz: Ugyanannyit amennyit egy román segédmunkás ugyanilyen munkakörben.

Ugyanannyit amennyit egy román segédmunkás ugyanilyen munkakörben.
kb 1000 lejt
az a varostol fugg, egy kis varosban nem kerhetsz annyit, mint egy nagy varosba....de, ha ide akarsz jonni csodbe messz az tuti
Áltlában napi 40-50 lej/nap a segedmunkások bére. Átszámolva 6320-7900 HUF/nap

Ausztriában egy villanyszerelőnek körülbelül mennyi a fizetése?

Legjobb válasz: Nagyon változó. Kb brutto 1600 euro.

Nagyon változó. Kb brutto 1600 euro.
Nekem a netto 1900 körül mozog, van hogy több, van, hogy kevesebb, de átlagban ennyi. 13adik, 14.-ik havi kevesebb, az olyan 1600 eur.

Manapság mennyit keres egy villanyszerelő Budapesten?

Vagy hol érdemes ebben a szakmában elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Nálam 650/óra a kezdõ.

Nálam 650/óra a kezdõ.

Angliába mennyi keres általában egy villanyszerelő?

Meg lehet élni pl Angliába egy villanyszerelői szakmával?

Mennyi egy villanyszerelő átlagfizetése Magyarországon?

Az átlagfizetés az elsődleges kérdés, de ha valaki villanyszerelőként dolgozik, és leírja saját fizetésének összegét, tapasztalatait, az is érdekel!

Mennyi a NETTO fizetése egy villanyszerelőnek külföldön?

Arra lennék kínáncs mennyi az a pénz amit kézbe kikap. pl.: Németország Ausztria Anglia. Milyen szint? nyelvtudás kell a boldoguláshoz? Németországa és Ausztriába az angol nyel jó?

Legjobb válasz: Németországba és Ausztriába a NÉMET nyelv a jó! Ha tudsz angolul az csak elõny, de a kommunikáció németül zajlik!

Németországba és Ausztriába a NÉMET nyelv a jó! Ha tudsz angolul az csak elõny, de a kommunikáció németül zajlik!
A kérdező hozzászólása: És a Netto fizetés mennyi??
Nálunk No-ba ahol melózom kb 700.000-et kapnak.. de kell tudni németül + a szakmához is érteni kell..

Mennyit keres külföldön egy villanyszerelő?

Arra lennék kíváncsi mennyit keres a villanyszerel? külföldön pl.: Németország Ausztria vagy Angliába, és hogy mennyire keresett szakma. Esetleg a villamos mérnököket is.

Legjobb válasz: Ausztriában a bejelentett munkások minimálbére 1000 Euró. De valahol biztos kapnak többet is. Villamosmérnököket pedig mégjobban megfizetik, és keresik is õket az osztrákok...

Ausztriában a bejelentett munkások minimálbére 1000 Euró. De valahol biztos kapnak többet is. Villamosmérnököket pedig mégjobban megfizetik, és keresik is õket az osztrákok...
A kérdező hozzászólása: Ez az 1000 Euro nettó vagy bruttó?
nettó
A kérdező hozzászólása: és milyen szintû nyelvtudás szükséges? Ausztriába Németországba csak a német nyelv jó ( az angol nem )?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!