Találatok a következő kifejezésre: Egy vagy másfél napos (2 db)

11 napos babám rászokott arra, hogy másfél-két órán át egyen, vagy mindvégig -kisebb pihenőkkel- amíg ébren van. Hogyan szoktassam le róla?

Még ha cicin lenne, az max félórát hagyom mostmár, de a tápszerrel is ezt csinálja. Két dologra tudok gondolni: 1. Vagy én rontottam el azzal, hogy minden pihen?nél büfiztettem eddig, majd folytattuk az evést, ha kért még. 2. Vagy az lehet, hogy alszik 4-5 órákat és csak 4-szer eszik egy nap, így nem tudja egyszerre azt a nagy menyiséget behozni, így amíg ébren van folyamatosan adagolja? Mit tegyek? Ébresztgetni sem szeretném igazából.

Legjobb válasz: 11 napos baba 4x eszik???? az nagyon nagyon kevés!!!! igen, vedd el tõle és adj neki 2-3 óra múlva. 3-4 óránként kéne ennie. az nem baj, hogy büfiztetsz kaja közben. inkább az a baj, hogy egy ekkora babának nagyon pici a gyomra, szilvamagnyi, te pedig gondolom nagyobb mennyiséget adsz neki mint kéne így rákényszeríted, hogy lassan egyen mivel gyorsan egyszerûen nem férne bele :/ ébreszgetni nem kell, azt írod egy ébrenlétet végig eszik. na akkor kell kétszer etetni, ébredéskor, fél órát eszik, játszotok aztán újra adsz neki ha látod elálmosodik. vizet adsz neki? ilyen melegben kell plusz folyadék!

11 napos baba 4x eszik???? az nagyon nagyon kevés!!!! igen, vedd el tõle és adj neki 2-3 óra múlva. 3-4 óránként kéne ennie. az nem baj, hogy büfiztetsz kaja közben. inkább az a baj, hogy egy ekkora babának nagyon pici a gyomra, szilvamagnyi, te pedig gondolom nagyobb mennyiséget adsz neki mint kéne így rákényszeríted, hogy lassan egyen mivel gyorsan egyszerûen nem férne bele :/ ébreszgetni nem kell, azt írod egy ébrenlétet végig eszik. na akkor kell kétszer etetni, ébredéskor, fél órát eszik, játszotok aztán újra adsz neki ha látod elálmosodik. vizet adsz neki? ilyen melegben kell plusz folyadék!
A kérdező hozzászólása: De kéri az ennivalót, ordít érte. Hogy ne adjak neki? :(

Egy vagy talán másfél napos volt a menzim, azota kicsiny barnás foltok vannak a tisztaságibetétemen8tényleg kicsik) Mi lehet ez? A közérzetem sem az igazi.

nem hánytam meg semmi,csak nem érzem magam olyannak amilyen szoktam lenni.tesztet nem csináltam még.Köszi

Legjobb válasz: Bocsi azt elfelejtettem irni hogy azota "megy a hasam"ez jelent valamit?

A kérdező hozzászólása: Bocsi azt elfelejtettem irni hogy azota "megy a hasam"ez jelent valamit?
Nekem is volt hasmenesem az elejen bar en nem vereztem. En helyedben mindenkepp csinalnek tesztet reggeli vizeletbol!Meg korai is lenne a hanyinger, ha terhes lennel ezutan fog jonni.sok sikert!13 hetes kismama
Szerintem is tesztelned kéna! Sok siket!
"Kategória: Otthon > Lakberendezés" - ??? De a babaszobát már azért berendezed? ;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!