Találatok a következő kifejezésre: Egy terhességi nagyon (181 db)

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

Csináltam egy terhességi tesztet, és negatív lett. De úgy veszem észre a mellem nő, vannak kisebb rosszul létek, és nagyon nagyon fáradékony vagyok, a menzeszem is késik. Vajon lehetnek ezek a terhesség jelei? Vagy ne álltassam magam?

Legjobb válasz: Lehet hogy korai volt a tesz! Vagy holnap reggel próbálj ki egy másik fajtát, én tuti nem birnám ki azt a pár napot! sok szerencsét neked, és két csikos tesztelést kívánok!

Lehet hogy korai volt a tesz! Vagy holnap reggel próbálj ki egy másik fajtát, én tuti nem birnám ki azt a pár napot! sok szerencsét neked, és két csikos tesztelést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Állatlában mindig késik a menzeszem, úgy 30-32 napos.Az a baj, hogy már 2 tesztet csináltam, és persze más fajta! Hát nagyon bízom, hogy terhes vagyok. Mert már most is eltudnék aludni!!! :) )
Persze, nagyon is lehetnek. Lehet hogy korán teszteltél. Próbáld pár nap múlva megint!
Sok függ attól, hogy hány naposak a ciklusaid illetve mióta késik.
Ha ez vigasztal:én 6hetesen teszteltem halvány pozitívat, elõtte kb.2-3héttel 2 negatívat.:) Sok Sikert!
A kérdező hozzászólása: Vígasztal!Köszönöm szépen a biztatásokat! Nagyon bítom benne, hogy egy pindurka baba cseperedik a pocimban! Még egyszer köszönöm!!

Ha egy hete nagyon lent volt a méhszájam és nyitott volt, most pedig nagyon fent van, alig érhető el, mintha burkot vont volna maga köré, és zárt. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. A méhszáj akkor szokott alacsonyan lenni, és kissé kinyilni, mikor peteérés van, és mikor menzesz. A köztes idõkben fenntebb van. Ha az az 1 héttel ezelõtti dolog a peteérésedkor volt, akkor most normális, hogy felhúzódott, nem jelent különösebben semmit. Ha már menzesz elõtt vagy, esetleg már késik is, akkor utalhat terhességre.

Attól függ, hogy hol tartasz a ciklusodban. A méhszáj akkor szokott alacsonyan lenni, és kissé kinyilni, mikor peteérés van, és mikor menzesz. A köztes idõkben fenntebb van. Ha az az 1 héttel ezelõtti dolog a peteérésedkor volt, akkor most normális, hogy felhúzódott, nem jelent különösebben semmit. Ha már menzesz elõtt vagy, esetleg már késik is, akkor utalhat terhességre.

17hetes terhes vagyok, nagyon szerettük volna a kisbabát. Eddig, illetve a terhességem elejéig dolgoztam folyamatossan. Most kb egy hete nagyon hiányzik a munkahelyem, és a munkatársaim. Mit tudok csinálni ilyenkor?

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat!!!megprobálok valamennyit megfogadni...hál'istennek csak "veszélyeztet",de amugy azért vagyok itthon,mert gyárba szalag munkán,/ami hát nem gyengén fizikai/voltam és elég nehezen viselem a terhességet,én is szerettem volna dolgozni,de állando ájulás és rosszulléteim vannak...ezért vagyok itthon...köszi mégegyszer a válaszokat....

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!megprobálok valamennyit megfogadni...hál'istennek csak "veszélyeztet", de amugy azért vagyok itthon, mert gyárba szalag munkán, /ami hát nem gyengén fizikai/voltam és elég nehezen viselem a terhességet, én is szerettem volna dolgozni, de állando ájulás és rosszulléteim vannak...ezért vagyok itthon...köszi mégegyszer a válaszokat....
Érthetõ, hogy hiányzik, hiszen még nincs veled a baba, tehát úgymond unatkozol. Menj be, látogasd meg õket, beszélgess velük kicsit. Majd szépen lassan élvezni fogod az otthonlétet és a készülõdést az anyaságra és nem fogsz unatkozni.
Néha látogasd meg õket a munkahelyen. Akár süthetsz, fõzhetsz is nekik valamit :)
Belenyugszol, és elfogadod, hogy mostantól más lesz az életed. Ez is egy áldozat a babáért. Ha van barátnõd, akkor próbálj vele, vagy velük több idõt tölteni, keress magadnak valami hasznos elfoglaltságot!
Milyen munkát végeztél? Veszélyeztetett terhes vagy, hogy nem dolgozol már, vagy fizikai munkát végeztél? Nálunk a legtöbb kismama legkorábban a 7. hónapban iratja ki magát, mondjuk ülõ munkát végzünk, szóval bírjuk, akkor nem jönnek már, amikor nem fér el a hasuk az asztalnál :D. Ha nincs gond, és normális a fõnököd, lehet megengedné, hogy visszamenj. Sajna még nálunk sem mûködik a 4 órás munkarend.
Miért maradtál otthon? veszélyeztetett vagy?

Tisztelt Főorvos Úr! Ebben az évben leszek 44 éves. Nem jött meg a menstruációm ezért vettem egy terhességi tesztet ami negatív lett, egy-két hónapja néha nagyon melegem lett a víz is folyt rólam. A terhesség tüneteit nem igazán veszem észre magamon. Tava

Tisztelt Főorvos Úr! Ebben az évben leszek 44 éves. Nem jött meg a menstruációm ezért vettem egy terhességi tesztet ami negatív lett, egy-két hónapja néha nagyon melegem lett a víz is folyt rólam. A terhesség tüneteit nem igazán veszem észre magamon. Tavaly szeptemberben voltam rákszűrésen. Olyan kellemetlen elmenni az orvoshoz csak azért mert még a változó kort sem tudom észre venni de inkább attól félek, hogy terhes vagyok. Tudna valami jó tanácsot adni? Előre is köszönöm. Marika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy hormonális egyensúlyzavar lépett, ezért mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást. Ne féljen attól, hogy tüneteiről beszámoljon, ez egyáltalán nem szégyellnivaló! Készséggel konzultálok Önnel személyesen. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy hormonális egyensúlyzavar lépett, ezért mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást. Ne féljen attól, hogy tüneteiről beszámoljon, ez egyáltalán nem szégyellnivaló! Készséggel konzultálok Önnel személyesen. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Ebben az évben leszek 44 éves. Nem jött meg a menstruációm ezért vettem egy terhességi tesztet ami negatív lett, egy-két hónapja néha nagyon melegem lett a víz is folyt rólam. A terhesség tüneteit nem igazán veszem észre magamon. Tava

Tisztelt Főorvos Úr! Ebben az évben leszek 44 éves. Nem jött meg a menstruációm ezért vettem egy terhességi tesztet ami negatív lett, egy-két hónapja néha nagyon melegem lett a víz is folyt rólam. A terhesség tüneteit nem igazán veszem észre magamon. Tavaly szeptemberben voltam rákszűrésen. Olyan kellemetlen elmenni az orvoshoz csak azért mert még a változó kort sem tudom észre venni de inkább attól félek, hogy terhes vagyok. Tudna valami jó tanácsot adni? Előre is köszönöm. Marika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy hormonális egyensúlyzavar lépett, ezért mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást. Ne féljen attól, hogy tüneteiről beszámoljon, ez egyáltalán nem szégyellnivaló! Készséggel konzultálok Önnel személyesen. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy hormonális egyensúlyzavar lépett, ezért mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást. Ne féljen attól, hogy tüneteiről beszámoljon, ez egyáltalán nem szégyellnivaló! Készséggel konzultálok Önnel személyesen. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Ha egy új tesztnél is megjelenik, akkor esélyes.
A kérdező hozzászólása: Én a Madi-Lab -ot használtam .! De kipróbálok több fajtát is! Köszönöm!
Én direkt 2 különbözõt vettem dm-ben, már nem emlékszem milyent mert 1 éve volt. :) De szerintem elég megbízhatók. De kérhetsz gyógyszertárban...
Vegyél 3 különbözõ tesztet. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: És ti/te melyik tesztet használjátok/használtátok? Melyik a legmegbízhatóbb?
nekem is halvány volt a második csík mindkét tesztemen. Ez mindenképp pozitív szerintem, de azért csinálj egy másikat a reggeli órákban(elsõ vizeletbõl), akkor a legmagasabb a terhességi hormon szintje, az a biztos.
Holnap reggel.
Igen
A kérdező hozzászólása: És mikor végezzem el a következõ tesztet?
100%hogy várandós vagy.Ha marad gratulálok, ha nem akkor eggyüttérzésem.

Szeméremajkamnál az egyik ér nagyon megvastagodott. A terhesség váltotta ki? Második terhességem, elsőnél nem vettem észre.

Legjobb válasz: nekem is volt.és ahogy nõtt a baba egyre nagyobb és csúnyább lett.De szülés után egy héttel eltünt.Ha fáj mindenképp mutasd meg a dokinak.

nekem is volt.és ahogy nõtt a baba egyre nagyobb és csúnyább lett.De szülés után egy héttel eltünt.Ha fáj mindenképp mutasd meg a dokinak.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj, nem is érzékeny. Fürdésnél vettem észre.

Terhesség nagyon fáj? Egy 10-es skálán mennyire?

Erre mindig kíváncsi voltam hogy nagyon fáj-e.. senki ne értse félre még csak 15 éves vagyok nem élek nemi életet meg semmi..

Legjobb válasz: A terhesség nem fáj , a szülés már inkább.

A terhesség nem fáj , a szülés már inkább.
Egyénenként változó, mint a menstruáció. Egyébként szülés :D
A kérdező hozzászólása: jah igen.. tényleg.. észre se vettem hogy félre írtam.. :P bocsi.. szóóval igen a szülés

Annak ellenére, hogy lehetett látni egy érő, nagy tüszőt fennállhat a terhesség 10 hete?

Legjobb válasz: Ha 10 hete fennállna a terhesség, akkor azt jobban lehetne látni, mint az érõ tüszõt.

Ha 10 hete fennállna a terhesség, akkor azt jobban lehetne látni, mint az érõ tüszõt.
(Az ellenpélda tankönyvi ritkaság, azaz az, hogy egy terhességet nem látnak, mikor egy érett tüszõt igen, és ráadásul egyszerre érik a tüszõ és van terhesség tulajdonképpen jóval kisebb eséllyel fordul elõ, mint az, hogy ötösöd lesz a lottón.) Errõl írtam a zárójelben. :)
"Nincsen peteérés terhesség alatt. Kizárja." De létezik ilyen, még akkor is, ha ritka. A neve superfoetacio.
Nem. Terhesség alatt nem érik tüszõ.
Nincsen peteérés terhesség alatt. Kizárja. (Az ellenpélda tankönyvi ritkaság, azaz az, hogy egy terhességet nem látnak, mikor egy érett tüszõt igen, és ráadásul egyszerre érik a tüszõ és van terhesség tulajdonképpen jóval kisebb eséllyel fordul elõ, mint az, hogy ötösöd lesz a lottón.)
Ha mégis nõne, akkor azt lehetne látni - van rá példa de igen ritka.
Terhességnél nem érik tüszõ szerintem.
A kérdező hozzászólása: A terhességi hét csak példa volt. Arra lennék kíváncsi, hogy az érõ tüszõ ott lehet-e terhesség alatt is? :)
Nem.A dokinak meg kell tudni állapítani egy 10 hetes terhességet.
A kérdező hozzászólása: Akkor nagy általánosságban mondhatjuk, hogy nincs tüszõérés terhesség alatt. Legalábbis az a normális, ha nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!