Találatok a következő kifejezésre: Egy teljesen lányt hogy lehet (16 db)

Egy teljesen ismeretlen lányt hogy lehet leszólitani, ha még ráadásul társaságban is van (pl. barátaival)?

Legjobb válasz: Eleinte próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust, ha sikerül, szemezzetek, ha õ is benne van, akkor már egyszerû, hogy hogyan szólítod meg, sõt, még az is lehet, hogy õ fog közeledni vagy esélyt ad azzal, hogy nem barátok gyûrûjében bukkan fel! Csak bátran!

Eleinte próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust, ha sikerül, szemezzetek, ha õ is benne van, akkor már egyszerû, hogy hogyan szólítod meg, sõt, még az is lehet, hogy õ fog közeledni vagy esélyt ad azzal, hogy nem barátok gyûrûjében bukkan fel! Csak bátran!
Bocsi de ez nem válsz hanem egy ujjab kérdés. MÉGIS MIT LEHET ILYENKOR MONDANI ha odamegyek???

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)

Hogy lehet bevalani egy lánynak hogy teljes szívedböl szereted?

osztálytársak vagyunk

Legjobb válasz: Elõbb kezdj el járni vele. Hívd el randira. Nézd meg hogy viselkedik veled és mnásokkal. Amíg így nem csinálod, addig nem is ismerheted teljesen a hibáival együtt. Addig az is lehet, hogy csak "gyerekes" belehabarodás. Randizzatok párszor, mert csak hogy osztálytársak vagytok, az igazán nem jelent semmit.

Elõbb kezdj el járni vele. Hívd el randira. Nézd meg hogy viselkedik veled és mnásokkal. Amíg így nem csinálod, addig nem is ismerheted teljesen a hibáival együtt. Addig az is lehet, hogy csak "gyerekes" belehabarodás. Randizzatok párszor, mert csak hogy osztálytársak vagytok, az igazán nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: az osztálytársam ismerem elègè szoktunk beszèlgetni meg ijenek csak azt nem tom hogy hogyan továb kicsit fèlènk vagyok:-(
Tanulj meg helyesen írni!
Én komolyan nem értem, hogy miért kell vallomásokat zúdítani rá, ha még nem is járnak??? Randizzanak. Teljesen szükségtelen már elõtte hajtogatni, hogy szereti. Azt se tudja, hogy hogy viselkedne az udvarlás folyamán. Ismerjétek meg egymást! Hívd el csak simán sétálni, vagy egy presszóba, jégkorcsolyázni stb. Nem kell ahhoz szerelmi vallomás. VAGY A MAI LÁNYOK EGYBÕL VÁRJÁK A PASIKTÓL??? NEM ÉRTEM! Aztán pedig úgy is jön magától. A legfontosabb a szeretet kimutatása, nem az hogy mondd!
Szerintem elijesztenéd magadtól a lányt ha "csak úgy" elhívnád randizni. Nem siesd a dolgokat. Elõtte próbálj meg közeledni hozzá, keresd a társaságát, beszélgess vele, nyisd ki elõtte az ajtót meg ilyen apró kis udvariasságok :D Akár apró ajándékot is vihetsz neki.
Rád unt. A terméketlen netes locsogás-fecsegésre. Szeretne egy hús-vér fiút.

Milyen jeleket lehet küldeni egy lánynak hogy tudja hogy tetszik, de azért ne égessem le magam teljesen?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg mig egyedül lssz és menj oda hozzá és mond el neki ,igy ha leégesz akkor csak elötte vágd el magad.

Szerintem várd meg mig egyedül lssz és menj oda hozzá és mond el neki , igy ha leégesz akkor csak elötte vágd el magad.
rámosolyogsz. de komolyan. arra bukom :)
Ebben nincs semmi égõ! Szerintem is jó ötlet, hogy mosolyogj rá, többször is, aztán ha látod, hogy õ is ilyenkor visszamosolyog, utána nyugodtan menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy lenne e kedve esetleg találkozni veled...nincs ebben semmi égõ!
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!:D Gergo_30F kösz hogy belinkelted ezt az oldalt sokat segítettél vele:D
önsajnáltatós kis ribanc ^^
Olyan vagy mint egy vilmos ;)
Gondolom mérleg, ha azután is folytatja, csak magaddal b.szol ki, mert sajnáltatni próbálja magát.
Egyedül szerintem nem leszel elég, több ember kell, hogy ezt mondja róla.
Az ilyeneket nem mindíg lehet, vagy ha mégis, sok idõbe telik.
Nem lehet meggyõzni õket...évek óta próbálom én is. Pedig mi már nagyon nem vagyunk tinik. Mindhiába. :)

Egy teljesen idegen lánnyal, akit csak az iskola folyosóin látok, hogy lehet megismerkedni?

Valószínűleg azt se tudja, hogy ki vagyok. Én is csak a nevét tudom, meg hogy hova jár (elég jó a kapcsolati háló:D). Hogy ismerkedhetnék meg vele?

Legjobb válasz: menj oda hozzá és kezdj el beszélni, kérdezgesd. mosolyogj, légy közvetlen. majd lépj le, menj oda máskor is.

menj oda hozzá és kezdj el beszélni, kérdezgesd. mosolyogj, légy közvetlen. majd lépj le, menj oda máskor is.
elsõ remekül leirta ;) tedd azt. sok sikert :)
egyetértek az elsõ válaszolóval, de ha félénk vagy, akkor elõször ráírhatsz egy kicsit facebook-on is, és utána már lehet h könyebb lesz dumálni vele... De az biztos nyerõbb, ha rögtön személyesen beszéltek :)
Menj oda, NEHOGY ráírj facen!!!!!!, mert egy csaj már azelõtt kiszúrja, hogy megnézted magadnak, mielõtt te magad rájöttél volna, és ha ráírnál, akkor megvan az esély, hogy elkönyvel [email protected], vissza se ír.
szerintem is menj oda, veszítenivalód nincsen:) amúgy meg kitudja, lehet õ is felfigyelt rád, csak úgy van vele, hogy te azt se tudod, õ ki:) szóóval: hajrááá:) ) 20l

Hogyan lehet megismerkedni egy teljesen idegen lánnyal?

Egy suliba járunk, de sose beszéltunk még, és más a baráti korunk is.

Legjobb válasz: odamész és hozzászólsz.

odamész és hozzászólsz.
Bátorsággal. Bár talán még az sem kell hozzá. El kell hinni azt, hogy igazán szép lány. Ha ez sikerül akkor nem fog eszedbe jutni az, hogy mi van akkor, ha netán nem vevõ rád és de ciki lesz utána.. Mert nem lesz, mivel tényleg szép és mi van ha bejön? Akkor meg azok akik mosolyognak rajtad csak pislognának, hogy hát ilyen is megesik ám. Amúgy a gimi egy picit szerencsétlenebb közeg, mint mondjuk egy egyetem. Ott simán lehet ismerkedni már. A gimiben szinte csak az ebédlõ ill a hazafele vezetõ út, ad alkalmat hasonlóra. Szóval ha egyszer egyedül lesz, valamilyen úton módon megszólítod. Csak úgy ártatlan szándékkal. Majd megint. Ha aranyos, akkor folytatod, ha olyan ellenséges és látod, hogy egyáltalán nem vevõ rá, akkor hagyod.. De ez már logikus ám. Aztán, ha már odamentél hozzá, ebédnél vagy mondjuk hazafele már vagy 3* akkor lehet figyelni, hogy megnéz-e a közege, vagy sem. Ugyebár ha elpofázza a barátnõinek, hogy mi is történt vele, akkor gondolkozik rólad, ami nem rossz elõjel.
verbálisan
Flour azt hirdeti, hogy Hello, szia, meg mizu meg hasonlók.
A suli még a jobbik eset ... teljesen esélyes, nem úgy, mint pl. az utcán.
ismerkedj a baráti körével is...
Ha már felfigyeltetek egymásra, akkor köszönj rá. Kerüljetek köszönönõ viszonyba, majd késõbb beszélgethettek is 1-2 mondatot. Aztán jönnek a sulibulik, rendezvények stb.. Bátorság kell és kitartás. Gyorsan nem lehet, vagyis nem túl hatásos, de "lassú víz partot mos."

Lehet hinni a megérzésünknek? Van egy lány aki tetszik nekem és bár mondta, hogy nem jönne össze velem, mégis úgy érzem, hogy nem teljesen azt mondja mint amit gondol.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)

Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)
A kérdező hozzászólása: Én is remélem (és gondolom)hogy az lehet amit leírtál.nem tudom jó ötlet lenne-e rákérdezni hogy mit gondol rólam azok után hogy azt mondta amit a kérdésben is meg említettem.mellesleg vannak sejtéseim miket gondolhat rólam, nem önteltségbõl mondom de nem hiszem hogy közömbös lennék a számára.

Miről lehet kideríteni egy kapcsolatnak az ismerkedős fázisában, hogy a kiszemelt fiú/lány csak szórakozni akar velünk, még mielőtt teljesen a hatása alá kerülnénk, és teljesen hülyét csináljanak belőlünk?

Tapasztalatokra, véleményekre lennék kiváncsi, hátha olvassák egy páran, és elkerülhetik ezzel a nem "tisztességesen játszó kedves" emberkéket, és hogy ne csalódjanak annyit a mai fiatalok.

Legjobb válasz: Lehet hogy ez nem tartozik szorosan a kérdéshez,de én a kapcsolatunk elején-többek közt- azzal tettem próbára,hogy mondjuk hajnali 4:30-ra beszéltem meg vele egy találkozót..aki akar téged,az jön,aki nem,az hülye lesz felkelni..de ez csak egy példa a sok közül:)

Lehet hogy ez nem tartozik szorosan a kérdéshez, de én a kapcsolatunk elején-többek közt- azzal tettem próbára, hogy mondjuk hajnali 4:30-ra beszéltem meg vele egy találkozót..aki akar téged, az jön, aki nem, az hülye lesz felkelni..de ez csak egy példa a sok közül:)
esetleg elhívni rokonokhoz, szuleidhez , mert, ha csak hulyíteni akar akkor nem szívesen megy.
Felvenni egy kamu msn-re kifaggatni, hogy van-e valakije, tetszik-e valaki neki... Én így buktattam le az egyik srácot mikor jártunk..és akkor arra fogta, mert hogy "emo" és hogy õ csak megakarja szívatni... na persze XD légy résen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!