Találatok a következő kifejezésre: Egy teljesen lányt hogy (144 db)

Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat.

Legjobb válasz: Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat. Remekül válaszoltál is a kérdéseddel.

Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat. Remekül válaszoltál is a kérdéseddel.
Milyen buxa az aki egy ismeretlennel alapból pornót néz?
Érdekes egy kérdés, gondolom nem csak nézni fogjátok ...
hát ha abban állapodsz meg vele h csak nézitek...sztem ja...de ûgyse csak annyi lenne belõlle
En azért egy ismeretlen fiuval ilyesmit nem néznék.Ki tudja hogy reagálná le a torténéseket:-)))
Szerited ki az a hülye, aki ismeretlenül leülne veled pornót nézni, hogy aztán film közepén letámadd?
Háát...Én is megismerkedtem a neten pár hónapja egy fiúval, tök jól összebarátkoztunk, de mi csak külön-külön néztünk elõször pornõt, aztán mi egy gyilkosos, véres filmmel, indítottunk, ami annyira béna volt, hogy már jó, és csak aztán kezdtünk pornót nézni, de õ többet akart, mint nézni...;)

Lanyok, hogyan kozeledjen feletek egy teljesen idegen pasi?

Legjobb válasz: Hát az attól függ. Hogy-hogy teljesen idegen? Szoktad látni a lányt valahol, vagy csak facebookon találtad meg ?

Hát az attól függ. Hogy-hogy teljesen idegen? Szoktad látni a lányt valahol, vagy csak facebookon találtad meg ?
Miért a lányokat kérdezed?Õk az idegen pasi?
Leginkább sehogy.
A lányok nem bíznak meg idegenekben, még akkor sem, ha a pasas teljesen kulturáltan néz ki. Tapasztalat.
Kedves 4-es! Az a baj, hogy a kulso nem minden. Ha valaki normalis akkor az ugy is beszel mar az elso pillanattol. Szoval szerintem siman lehet ismerkedni csak legyel kedves.:) Es akkor lehet, hogy szobaallnak veled.:)

Fősulis, egyetemista lányok, hogy reagálnátok, ha egy srácról, akivel alakul valami kiderülne, hogy még nem volt párkapcsolata, vagyis még teljesen tapasztalatlan ilyen téren? Mondjuk 21-24 év közötti a fiú.

Emiatt lehet, hogy esetleg nem mennétek bele egy kapcsolatba vele vagy adnátok neki egy esélyt? Mikor jobb, ha kiderül, kapcsolat legelején vagy kés?bb?

Legjobb válasz: Az, hogy régen mi volt az szerintem teljesen lényegtelen. Az a fontos, hogy most mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha úgy érzem, hogy jó vele, akkor teljesen mindegy, hogy hány nõvel volt elõttem. A párkapcsolat téma elõbb-utóbb úgyis fel fog jönni és akkor elmondod. Nem kell ezen izgulni.

Nalam ez tenyleg lenyegtelen.Egyszeruen nem ez szamit.
ha rákérdez, mond meg, hogy nem volt még hosszútávú kapcsolatod. nem kell részletezni, ha nem kérdezget annyira. az én párom se mondta meg, sõt, azt se, hogy nõvel se volt még, és ezért mikor elõször együtt voltunk egy nyaraláson volt, 12en aludtunk egy szobában...(délután történt, csak mi voltunk benn, de na...ha tudom, nem így lett volna). nem kell mondani, részletezni, csak ha kérdezi 20£
Ha egyébként mindenben megfelel annak, amilyet én keresek, akkor nem számítana. Nem ez alapján választok, az õszinteség viszont fontos. De én egyébként is olyan nõ vagyok, aki nem szereti a kalandozó, összevissza k*félõs férfiakat, úgyhogy minél kisebb az adott szám annál jobb.:)
ha s csaj ilyenen gondolkodik hogy emiatt eldobna 1 kapcsolatot akkor már most jobban jár a srác ha nem erõlteti. Micsoda kérdés ez?:S
A múltnak vége, a jövõ még nem érkezett el, én a jelennek élek. Ha szóba kerül elvárnám, hogy õszinte légy hozzám, de soha nem érdekelt hogy kinek hány barátnõje volt elõttem. Azt meg gondolom mondanom sem kell, hogyha emiatt esélyt sem ad, nem érdemli meg, hogy te küzdj, esetleg szenvedj miatta.
Ettõl még természetesen adnék neki esélyt :) Annyi, hogy ne próbáld magad mártírnak beállítani emiatt, mert az borzasztó. Kezeld lazán a témát, ha elõjön, akkor ne titkold, de ne is ezzel indíts természetesen :)
Az, hogy régen mi volt az szerintem teljesen lényegtelen. Az a fontos, hogy most mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha úgy érzem, hogy jó vele, akkor teljesen mindegy, hogy hány nõvel volt elõttem. A párkapcsolat téma elõbb-utóbb úgyis fel fog jönni és akkor elmondod. Nem kell ezen izgulni.
Amikor szóbakerül. Nagyon szerencsétlenül jön ki, ha ezzel indítasz, viszont hazudni tilos.
Én is tök hasonló srác vok, amit leírtál a kérdésben. Érdekelne a válasz.
utolsó:meg is van a hibád, miért nincs csajod. fogalomzavarban szenvedsz. ugyanis a magabiztosság nem jelent egyet a beképzeltséggel. ha más dolgokat is így összemosol, nem csodálom hogy nem keres senki, mert nem lehet normálisan beszélgetni azzal aki mindent félreért.
Nem keres senki? :D A fogalom zavara nem nálam van jelen... tesókám, a "sok csaj beadta volna a derekát" azt jelenti, hogy keresnek! :DDD Ej de megkeseredett irigykedés íze van az irományodnak... :\ Sehol nem írtam, hogy a magabiztosságom beképzeltségre épül. Kevered itt a szezont a fazonnal, utána meg rám kened a [email protected] ez nem szép dolog. "Akkor én egy beképzelt nyominger vagyok, mert van tartásom, és nem szeretem a "hétköznapi" bulizást. :D " ezt a 47. válaszra reagálva írtam... ejnye ejnye...
# 50/52 igen. talán tényleg elvárják, hogy egy ostoba diszkópatkány legyél aki mindenkinek nekiesik, talán nem is hiszik el hogy létezik ilyen, vagy ha még el is hiszik, nem tudnak mit nyújtani számodra. ha elutasítod õket, azt sértésnek élik meg. bizonyára létezik kivétel, de azok sem ütik meg a lécet nálad. egyszer valakinek csak sikerül...
# 52/53 látod, én megmondtam hogy benned van a hiba ;) gondolom a buta lányok sem ütik meg a lécet - tehát beképzelt vagy. :)
A buta lányt csak kihasználni tudnám... Inkább tiszteletben tartom a kevésbé érdeklõdõ világnézetét, és hagyom, hogy a buta srácokkal éljenek boldogan. Amit én beszélek, az a buta lányok számára hülyeség, tehát az õ szemükben én vagyok buta... akkor most hogy is van ez? A világon nem jó, és rossz, buta, és okos ember van, hanem úgy, mint a szivárványban, sokszínûek. Én mondjuk kék vagyok, akkor mondjuk nem fogok összejönni egy zöld színnel, mert nem passzol. Persze ízlések és pofonok. Nekem a világomban megvannak a "passzoló színek" lehetõségei... Ez nem magasabbrendûség, csak szimpla elfogadás... Ezt én nem beképzeltségnek élem meg. De te tudod milyen vagyok. ;)
# 55/55 így is meg lehet fogalmazni hogy valaki nem képes felfogni dolgokat de jó hogy így látod, szerintem meg túlságosan egyszínûek, túl sok a zöld... milyen motorod van?
Akkor én egy beképzelt nyominger vagyok, mert van tartásom, és nem szeretem a "hétköznapi" bulizást. :D Ettõl még kiegyensúlyozott és boldog életet élek. Van hobbim, motorom, és emellett sok (iskolai ismerettség) lány ismerõs, aki "beadta volna a derekát már", mert flörtölni jó, de hamar "kibukik" az a lány, aki a szememben "kevés". Soha nem játszadoztam a lelkükkel, vagy testi adottságaikkal. Én korrekt, lelkileg ép, és magas mércés srác vagyok, aki az érzelmekre is fektet! Ezt hívják nyominger beképzeltnek? :D hát legyen... :DDD
talán mert õk a lányokat szeretik
engem személy szerint nagyon izgatnak a szûz fiúk, bár még sosem volt szerencsém egyhez sem :$
# 43/46 akinek van tartása az "beképzelt", ezért marad örökké egyedül, aki meg egyszerûen nem bulizós, az "nyominger".
Hali, sehogy, ha kedves, értelmes srác. Majd bevezetem én a jóba ;) :D Kapcsolat legelején derüljön ki.
hát elõször is nem kell rögtön bevallani, esetleg késõbb. amúgy meg csak az önmagában nem zavarna.
Sok bullshit mellett: igen, várhatóan negatív hatása lenne. Ezért ne mondd el. Nyugi, elõször élesben annyira nem leszel gáz, mint hinnéd. A teendõ, amit tenni kell, elég egyszerû: nyald ki, aztán rakd bele. Ezt nem lehet elhibázni. Tudasd be a dolgot annak, hogy õ, a nõ az új illetve a helyzet az új.
meg lehet állapítani hogy miért szûz. látszik valaki viselkedésésn hogy azért mert nyominger, és a belesüppedt az önsajnálatba mert egyszer elutasította egy csaj, vagy azért szûz mert van tartása. akinek van tartása és azért nem volt nõje mert nem akarta rögtön az elsõ útbaesõvel elveszíteni, az magabiztosabb, mikor elmondja nem olyannak hat hogy "jaj, hát nem kellettem senkinek de remélem azért te megszánsz" v. "minden csaj eddig hû de gonosz volt velem" hanem az úgy mondja ki ezt a tényt mint egy tök természetes, nem szégyellnivaló dolgot és kész.
Ezeknek nem szabad semmi ilyet elárulni, mert olyankor a legkegyetlenebbek. Minél kedvesebb és szerencsétlenebb vagy egy nõ szemében, annál szánalmasabban néz rád, aljas egy állatfajta. Sorry..
Ha azt feltételezed, hogy sok a zöld, akkor én meg azt feltételezem, hogy rövid benned a "színskála". :) Persze ezt teljesen békésen merem megemlíteni, mert nem újabb vitatémát szerettem volna indítani ezzel. (a motorom nem idevaló téma. :) )
Szarul reagálnak rá.Pont most dobott ki egy.
Egy 28 éves szûz és alacsony és kocka ismerõsöm most jött össze egy 20 éves szép és okos lánnyal. Mi sem értjük, hogy hogy hozták össze, de SIKERÜLT NEKI! Szóval hajrá.
Én 24 évesen kezdem már feladni teljesen. Mi a fenének próbálkozni, ha semmi esély rá? Feleslegesen elpazarolt energia.
19 évesen szûz voltam a bnõm 17 és az elsõnél nem hitte el hogy szûz vagyok. Az hogy nem csinálta még nem jelenti, hogy tök hülye!!! Bár az utóbbi idõben a jelentõs gyakorlattal rendelkezõ srácok is elég prosztók, de egy próbát megér.
Ebben lehet valami, de több oka lehet annak, hogy miért vannak egyedül.
67/67: Az idõsebb lányokat illetõen talán el lehetne gondolkodni azon, miért is maradtak egyedül még idõs korukra is. A véleményüket is csak annyira vedd komolyan.
De az idõsebb lányok legfõképp ezért.Ha fiatal vagy akkor az a bajuk, hogy tapasztalatlan vagy, ha meg sok mindenkit megkúr.tál akkor meg az a bajuk.
a való életben ha visszautasítanak, többségében nem (csak) ezért utasítanak vissza. ezt fogjátok már fel!
Tök jó hogy itt minden csaj így gondolja, a való életben meg egyik sem :(
Engem nem zavarna. Mindenkinek el kell kezdeni valamikor. Talán még egy kicsit vonzó is lenne. 18/L
személyes okokból még énse lostmyvirginity. Pedig modell alkat vagyok helyes 195 cm magas. Jelentkezõk?:D mertmár unatkozomgec
Nekem tetszene, kimondottan izgalmasnak találnám. (De amúgy van barátom.)
én elfogadnám és adnék neki esélyt :) am én is hasonló cipõben járok
én biztos adnék neki egy esély, miért ne? akkor maximum elveszem a szüzességét :)
Én nem kockáztatok emiatt barátnõszerzéssel, egybõl megyek is prostihoz.
A valós életben eléggé fatális hátrány 2x feletti hímként ebben a skatulyában élni, ördögi kör, ami újratermeli megint minden újabb elutasítással. A legviccesebb kombináció az, amikor szûz huszonéves lányok adnak kosarat (mintha õk nem is abban a cipõben járnának), vagyis ha nõ vagy, bármikor lehet valakid, egy szavadba kerül csak, te döntesz, ha férfi vagy, áshatod el magadat bizonyos kor felett. 31 éves, szintén ilyen nyominger hímselejt
elõzõ válaszoló. ez nagyon rossz hozzáállás. nem szabad kerülni a csajokat és ezt nem csak szexuális szempontból mondom. érzelmek, szerelem, szex nélkül sokkal boldogtalanabb életet tudsz csak élni. a pofára esésektõl meg nem kell félni, azok az élet minden más területén is ott vannak, mégis tovább kell rajtuk lépni. elõbb-utóbb jön egy pozitív élmény, ha te is tényleg akarod. 22/f
Kedves kérdezõ! Én tapasztalatból tudok neked írni, tekintve hogy átéltem ezt és lett barátnõm. Ahogy az elsõ oldalon az egyik nõi válaszoló is megírta: "ettõl még adnék esélyt neki", és pontosan ezen a mondaton van a hangsúly. amint kiderül hogy még nem volt barátnõd olyan leszel elõttük, mint akin undorító kiütések vannak, ami még fertõzõ is... nekem úgy lett barátnõm, hogy jött egy lány, akinek tényleg én kellettem úgy ahogy vagyok, és akkor sem szaladt el, amikor kiderült, hogy még nem volt barátnõm. azt tudom mondani: hazudni tilos, de ne ezzel kezdd az ismerkedést. én anno sok olyan választ kaptam lányoktól, amik eléggé aláásták az önbecsülésemet. pl.: "bocsi, de nekem férfira van szükségem" - miután elmondtam neki hogy még nem volt kapcsolatom, stb. 24/f
Olyan jokat szoktam ferfikent nevetni ezeket a valaszokon:) Latszik, h az egeaz banda vegtelenul naiv. Most komolyan azt hiszitek, h a kerdezo igazabol mar dughatott volna Zimany Lindaval meg Dukaival csak mivel neki van tartasa nem ment bele? Itt szimplan arrol van szo, h felenk igy egyertelmu, h meg mindig nem volt noje es igy valszeg ti se lesztek a noi mivel nagyon nem fog bejonni a szerencsetlenkedese. Persze itt gyk-an megy a szokasos vetites, h minden vagyam egy szerencsetlen luuzer, de na, valljuk be a valo eletben nem ez jellemzo.
Ezen semmi nem múlik. Ha megkedveltem, és úgy érzem, összeillenénk, teljesen mindegy, hogy korábban már volt-e barátnõje, vagy sem. Az ismerkedés elején a tapasztalatoknak még nem is kell szóba kerülni. Ha már van köztünk egy kis bizalom, akkor pedig elõbb - utóbb feljön ez a téma is, nem kell görcsölni rajta egyáltalán.
Nem nagyon érdekelne a dolog. Ha jófej, aranyos, kedves akkor akkor is az ha még nem volt komlyabb párkapcsolata.
Az attól függ, hogy mennyi pénzed van. Ha kevés, akkor kiröhög téged. Ha pedig sok (amilyen gerinctelen, pénzéhes ringyó az egész nõi nem, akkor le szärja az egészet.
szép hogy itt mindenki aztmondja hogy nem érdekelné... vagy tényleg mire fõsulis korú lesz valaki ennyire megváltozik? 16-20 éves korom között a lányok 95% a amint megtudta (akár hamar akár késõbb) hogy még nem volt barátnõm azonnal lelépett. 20 után már kevesebb ilyenbe akadtam, és 3 hónapja van barátnõm, akit nem zavar hogy elõtte még nem volt semmi ilyen kapcsolatom. bízzunk benne hogy a 20+ korosztályban tényleg többen vannak akik rájönnek hogy ha valakinek még nem jött össze addig, az nem csak azért lehet mert lúzer :) ja és vele kb 2. randin került szóba, de nem túl részletesen, amikor jobban részleteztük hogy még nem volt meg hogy neki mi volt addig, akkor már együtt voltunk. 21/f õ 18
Hát, nem mondom, hogy nem gondolkodnék el rajta, hogy miért... De ha tetszik, nem nagyon érdekelne.
Szerintem is jobb, ha kiderül az elején, bár én sem kérdeztem meg a barátomtól, hogy mennyi kapcsolata volt eddig. Én semmiképp nem szalasztanám el a lehetõséget, és belemennék a kapcsolatba:)
Azt gondolnám, hogy eddig még nem találta meg azt a lányt, akivel esetleg párkapcsolatot tudott volna kialakítani. Ebben nincs semmi rossz, csak ahogy már valaki elõttem leírta, ne add elõ azt, hogy te milyen szerencsétlen vagy, és eddig nem kellettél senkinek. Légy magabiztos és büszke arra, hogy te komoly kapcsolatot keresel, és nem futó kalandokat :) Amikor szóba kerülnek a régi kapcsolatok, nyugodtan mondd el a lánynak, hogy neked még nem volt senkid. Én ettõl függetlenül biztos adnék esélyt ha bejönnénk egymásnak :) 19l
22:13 megmondta a frankót! Figyelj, én ugyanez vagyok, csak lányban. 22 éves vagyok, fõsulis és nekem sem volt még párkapcsolatom. Ugyanúgy aggódok, hogy ha majd összejön valaki akkor totál lúzernek fog gondolni emiatt :P úgyhogy nálam biztos csak a hozzád hasonló srácok jöhetnének szóba. Egyszerûen félnék másoktól, akik már tapasztaltabbak. Amúgy nálad mi az oka, hogy nem volt még senkid?
24 éves korára a másik felét is végig fogja, téged is beleértve.
Ha neked ez kérdés, hagyd meg a normális pasikat másoknak, te meg válassz olyat, aki a fél várost végigdugta 21 éves korára.
Nekem nagyon pozitív lenne, és így egy jó nagy piros ponttal indítana. Ez egy fajta hitelesség, bizonyítéka annak, hogy nem ment bele ilyen-olyan kapcsolatokba csak azért, mert ez kötelezõ manapság. Ebbõl arra is következtetnék, hogy van tartása, tehát átlag fölötti. :) Persze ennél összetettebb egy kapcsolat, és nem ez az alap, de nekem elõny, mint hátrány. :) Hangsúlyozom, nekem...
Nekem egyetemen volt az elsõ pasim. A mostani barátom egyetemista ahogy én is az vagyok, és neki sem volt eddig "csak" egy barátnõje...nekem nincs problémám vele....ha normálisan állunk hozzá a dolgokhoz, akkor rájövünk, hogy nem mindenki szoknyapecér, és attól lehet ugyanolyan kedves, aranyos, szerethetõ stb.
#23asnak teljesen igaza van! fontos a tapasztalat, nem a szexben, hanem az ismerkedésben is. nekem nagy vízválasztó volt az elsõ barátnõ: azelõtt mindig szerencsétlenkedtem randin, és nem mertem lépni sosem. azóta ha randizok és tetszik a lány, merek lépni.
A jó büdös ***** életbe, hogy lesz így nekem valaha barátnõm...hamarosan 24 leszek, és még senkim nem volt.
Hm, látszólag nem is veszítek sokat azzal, hogy kerülöm a csajokat. 24 éves vagyok, totál szûz, és inkább el se kezdem a csajozást, mert tudom, hogy ígyis-úgyis pofára esek. :)
# 8/38 akkor a kisebbséghez tartozol # 12/38 hatalmas különbségek vannak szûz és szûz között te csupán a pozitív vágyadat vázoltad föl. bár szerintem ez kissé szokatlan nõi oldalról, mivel a férfiak körében kulturálisan nem elfogadott és nem erény a tapasztalatlanság # 16/38 nincs értelme utólag macsót játszani. ha valaki félénk eleve és szerencsétlennek érzi magát, és ezért nem volt senkije, akkor nem is lesz büszke rá. # 19/38 igen, sajnos ez a jellemzõbb, tehát ha valaki nem akar semmi komolyat, jobb hazudni # 23/38 egyetértek, bár 1% esélyt adok rá hogy tényleg van ilyen # 35/38 nagyon sok lánynak nem jön be annak ellenére, hogy szépítenek a véleményükön # 36/38 ebben is van valami, de az elvárások ezt diktálják, és szerintem ez még mindig kevésbé aljas dolog, mint letagadni a pasik 2/3át, vagy szûzlánynak beállítani magad, vagy úgy szûznek lenni hogy közben más tereken "nagyon is tapasztalt" vagy. habár ezek egyéni döntések, és én azt mondom, hogy amíg nem verjük át egymást, addig nincs gond, de sajnos sokan nem merik felvállalni az életvitelüket. # 38/38 ezt gondold át és próbáld meg újra
Elõzõ jó nagy [email protected] [email protected] lehetnek.17f
a nõk nagy része elõnyösnek tekinti ha egy férfi tapasztalt, akkor is ha az illetõ is tapasztalatlan. ha találsz egy olyan lányt, akit nem érdekel, esetleg értékeli is, nagy szerencséd van ha nem komoly kapcsolatot akarsz, csak reszelni, mindenképp hazudj.
"mivel manapság nehéz olyan fiút találni akinek nem volt meg már vagy 500 lány" vagy nehéz olyat találni, aki nem kamuzza azt, hogy meg volt már neki vagy 500 lány...
Szerintem nem ciki ha a fiú még szûz... mivel manapság nehéz olyan fiút találni akinek nem volt meg már vagy 500 lány ... szerintem sok lánynak bejönne ez :) föleg ha a fiú jól is nézz ki :P
én 20 évesen ismerkedtem meg egyetemen a barátommal, aki akkor 23 volt elõttem csak egy komolyabb kapcsolata volt, de az nem volt túl boldog kapcsolat, sokat veszekedtek, és nem is veszítette el a szüzességét (nekem semmi kapcsolatom nem volt elõtte) és én megmondom, hogy én jobban örültem volna, ha az a kapcsolata se lett volna, mert jó ideig eléggé féltem, hogy hozzá hasonlítgat, õt még jobban szereti, vele jobb volt neki de ahogy telt múlt az idõ, és egyre jobban megszilárdult a kapcsolatunk, és mindezt szép lassan elfelejtettem (az is zavart, hogy az exe közös baráti társaságban van, és rendszeresen látta, de most már nem érdekel) szóval nálam egyáltalán nem volt hátrány a dolog, de nekem se volt tapasztalatom ezen a téren van egy barátnõm, aki 21 évesen (neki más volt korábban komoly párkapcsolata) egyetemen jött össze egy csoporttársával, akinek õ volt az elsõ barátnõje, és õt se zavarta, de aztán a srác valamiért szakított vele (állítólag elhidegült a nyár alatt)
Sõt, még azt is hozzátenném, hogy örülök annak, hogy nincs ún. "csomagja". Hogy az exével hol nyaraltak vagy hogy az exe szülei így meg úgy storyktól meg vagyok kímélve. Elég frusztráló érzés, ha összefutok egy pasival, akinek elõttem teszemazt egy 5-6 éves kapcsija volt. Nehéz újból az ilyen férfiakhoz közel kerülni, mert óhatatlanul is azt érzem, hogy összehasonlít egy két régi csajával.
nem olvastam el minden hsz-t, de nekem épp ilyen a partnerem õ 26 éves, elmondta, hogy nem volt elõtte csaja, csak én. Nem érdekelt, az se hogy bénán csókolozott az elején, mert szeretem. Örülök, hogy én lehetek az elsõ lány az életében, úgy igazából! Nincs ezzel probléma !
Ne ez legyen a bemutatkozószöveged, mert akkor buktad. Ne siránkozz ezen, mert akkor is. Ne mond azt, hogy volt 50 nõd, ha nem volt 1 se. Erre elég annyit mondani, hogy "keresem még az igazit". Kinek mi köze van hozzá kivel mennyi ideig voltál kapcsolatba?! Személyes tapasztalatból írtam...
Õszinte leszek: nagyon meg kell fognia valaminek a srácban, hogy ez ne zavarjon. Nekem fontos, hogy legyen tapasztalata mind párkapcsolati mind szexuális téren, én nem szeretnék tanítgatni senkit. Jobb, ha elmondod az elején, mert a hazudozás meg a sunnyogás tényleg kizáró ok.
Nekem most ilyenem van, amikor mondta, én örültem neki. :D Bár most nem úgy tûnik, h mûködni fog a dolog... Egyébként érdekelne a vélenyed - légyszi privátban mert nem akarom állandóan frissítgetni ezt az oldalt - hha úgyis vége lesz 1-2 hónap után max, akkor lefeküdjek-e vele, vagy ne? Mi fájna neki jobban? Najó bocsi h itt kérdezek, de külön kérdést nem akarok ennek kiírni. Én mint láthatod, adnék esélyt, nem gond ez. 20L
Nem szenvedek a kereséssel szerintem. Elmegyek prostituálthoz, hogy nyugodt legyek.
hát imádkozzál, hátha kifogsz egy felnõttesen gondolkodó lányt... de nagyon kevés az ilyen!
ja ez több mint 1, 5 éve volt, akkor 18 éves múlt a srác

Egyet értesz azzal, hogy teljesen természetes az, hogy egy nagyszülő jobban szereti (vagy közelebb áll hozzá) a lánya gyerekét, mint a fia gyerekét?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a jobban szeretésrõl szól a dolog, hanem hogy milyen kapcsolatot tud kialakítani a meny és az anyós. Én vagyok a lány van egy fiú tesóm. Még csak itt van gyerek. Én itthon vagyok és anyukámék akkor jönnek mikor csak akarnak. Ha reggel szólnak, hogy jönnek délben engem az sem érdekel. Ezt a tesómnál nem tudná megcsinálni, hisz tesóm, ha lesz gyerek akkor dolgozik. Anyukámék olyan természetûek, hogy nem igazán barátkoznak így annyira nem tudnak a tesóm barátnõjével sem kapcsolatot teremteni, ezért Õket feszélyezné, ha csak kettesben lennénk a menyével otthon. Biztos, hogy tesóm gyerekét is ugyan úgy fogják szeretni, csak nem biztos, hogy annyiszor fogják látni, mint az én gyerekeimet.

Nem feltétlenül a jobban szeretésrõl szól a dolog, hanem hogy milyen kapcsolatot tud kialakítani a meny és az anyós. Én vagyok a lány van egy fiú tesóm. Még csak itt van gyerek. Én itthon vagyok és anyukámék akkor jönnek mikor csak akarnak. Ha reggel szólnak, hogy jönnek délben engem az sem érdekel. Ezt a tesómnál nem tudná megcsinálni, hisz tesóm, ha lesz gyerek akkor dolgozik. Anyukámék olyan természetûek, hogy nem igazán barátkoznak így annyira nem tudnak a tesóm barátnõjével sem kapcsolatot teremteni, ezért Õket feszélyezné, ha csak kettesben lennénk a menyével otthon. Biztos, hogy tesóm gyerekét is ugyan úgy fogják szeretni, csak nem biztos, hogy annyiszor fogják látni, mint az én gyerekeimet.
Nem, de már kezd unalmas lenni ez a kérdés.
Nem értek egyet. Viszont nekem is van egy kérdésem. Egyetértesz azzal hogy egyre idegesítõbb ha valaki nem tud helyesen írni??????
ÕÕõõ. Nem. Miért is kellene ennek így lennie?
Mi ez a sok idegesítõ kérdés? Nem unod még?
Nem. Mindkét nagyszülõmnél vannak fiúk is és lányok is. Az egyik helyen a lányuk lányát szerették az unokák közül a legjobban, d nem azért, mert a lányuk gyereke volt (hasonló helyzetben a nagytöbbség ugyanígy ezzel az unokával kivételezett volna) A másik helyen 2 fiú és 2 lány gyereknél volt 2 fiú és 6 lány unoka. Ott a 2 fiú volt a minden, fõleg az elsõ fiú unoka (õ a legidõsebb fiú gyerek, a másik pedig a legfiatalabb lány gyereke) Mindkét helyen van lány gyerek (unoka) is.
Talán mert a te kérdésed elõtt 2 kérdéssel már hasonló kérdés van kiírva és elõtte számtalan hasonló kérdés.. Az emberek megunják ha minden órában ugyanaz a kérdés hangzik el...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mivel érdemeltem ki, hogy ilyen stílusban válaszoljatok. Én nem írtam még ki ezt a kérdést és hasonlót sem. Sajnálom, ha más már kérdezte ezt, nem vettem észre. Elnézést, hogy raboltam a drága idõtöket, mikor ti itt várjátok a komolyabbnál komolyabb kérdéseket. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Nálunk nem így van. Mindkét nagyim ugyanúgy szereti az összes unokáját. Egyik oldalon van egy kis csáléság, de errõl mi unokák is tehetünk bõven. 3 olyan unoka van, akikkel a nagyim tartja a kapcsolatot, illetve 1 olyan, akivel úgy alakult a dolog, hogy nem. Ebbõl a lány unokatesómat kedveli leginkább a nagyim, mert õ ott lakik nem messze tõle. Segít mindenben, kéznél van minden, tényleg irigylésre méltó a kapcsolatuk. Én vagyok a második a sorban, mert ugyan 300 km-rõl, de amennyit lehet én is vele vagyok, ha utazok gondolok rá, állandóan küldöm a képeslapot stb. A harmadik pedig a testvérem, akit valamiért sosem érdekeltek különösebben a távoli rokonaink, akikkel néhány havonta egyszer találkozunk csak, így a nagymamámmal sincs szinte semmilyen kapcsolatban. Persze érdeklõdnek egymásról, tudnak a másikról, de ennyi. Tehát én azt mondom, hogy itt a legtöbb a kapcsolatokon múlik szerintem.
Én még nem olvastam hasonló kérdést, ezért is klikkeltem ide. Háát, az én anyukám sokkal jobban kötõdik a kislányomhoz, mint a bátyám fiához, ez tény. De talán mert messze laktak, mi meg együtt. Egyébként nem természetes, csak egy lányt, jobban lehet babusgatni.
En sajnos sajat tapasztalatbol egyet ertek. A nagymamam sokkal jobban szereti az unokatestvereimet, mint engem es a testvereimet. Ok nemetorszagban elnek, es mindig repul ki hozzajuk, elhalmozza okez ajandekkal. Neke. a szulinapomat is alig tudja, pedig egyutt elunk. Eleg elszomroito, de sajnos en ezt tapasztaltam...
Egyszer olvastam valahol, hogy pl egy nagyszülõ abban biztos lehet hogy a lánya gyereke a lánya gyereke.. Hiszen õ szülte. De abban nem lehet biztos, hogy a fia gyereke a fia gyereke. Ha érted. Ez érdekes de sokszor ez miatt távolságtartóbbak, és nem is azért mert ez tudatos lenne, persze arra is van példa.
Utolsó, ezek szerint jól gondoltam. Én ezen sokat gondolkodtam régebben, és ugyanez jutott eszembe. A lánytól született gyereket nem szülhette más. Viszont a fiának a párja összefekhetett bárkivel és emiatt kialakulhat olyan helyzet, hogy a lánya gyerekét szereti jobban. Nem minden esetben lehet ez így, de olykor tuti.

Veletek volt már olyan, hogy alakultak egy sráccal a dolgok, (leveleztek, hiteget, hogy ő más mint a többi talállkoztok esetleg egy csók is elcsattan) te teljesen belezúgtál meg minden aztán összejött egy másik lánnyal?

Velem másodszorra történik ez és nehéz feldolgoznom.A legrosszabb az az ,hogy mindig olyan csajokkal jönnek össsze akik ilyen kis pics*k. 19/l

Legjobb válasz: Nem. És nem pocskondiázok más lányokat sem. 21L

Nem. És nem pocskondiázok más lányokat sem. 21L
Minden férfi azt mondja hogy õk másak mint a többiek.Mostanában kezdtél el ismerkedni pasikkal?Ne dõlj be nekik, nagyon jó színészi képességgel rendelkeznek, még sokat kell tanulnod te szegény lány :)
Minden férfi azt mondja, és majdnem minden nõ be is dõl ennek. Éljenek az okos, de nem feminista nõk! F25

Lányok hogy jobb egy méretes vastag pénisz nektek? Hogyan szeretitek inkább? Rövid szőrrel is jó vagy teljesen borotváltan? (petting, orál, szexnél) +Kor

Legjobb válasz: mindenkinek van egy saját izlése..de én valahogy jobban szeretem borotválva teljesen de ha neked másképp kényelmes akkor hagyd ugy..

mindenkinek van egy saját izlése..de én valahogy jobban szeretem borotválva teljesen de ha neked másképp kényelmes akkor hagyd ugy..
jah 19/L voltam:P
Én kicsit szõrösen szeretem. L/24

Hogy lehet bevalani egy lánynak hogy teljes szívedböl szereted?

osztálytársak vagyunk

Legjobb válasz: Elõbb kezdj el járni vele. Hívd el randira. Nézd meg hogy viselkedik veled és mnásokkal. Amíg így nem csinálod, addig nem is ismerheted teljesen a hibáival együtt. Addig az is lehet, hogy csak "gyerekes" belehabarodás. Randizzatok párszor, mert csak hogy osztálytársak vagytok, az igazán nem jelent semmit.

Elõbb kezdj el járni vele. Hívd el randira. Nézd meg hogy viselkedik veled és mnásokkal. Amíg így nem csinálod, addig nem is ismerheted teljesen a hibáival együtt. Addig az is lehet, hogy csak "gyerekes" belehabarodás. Randizzatok párszor, mert csak hogy osztálytársak vagytok, az igazán nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: az osztálytársam ismerem elègè szoktunk beszèlgetni meg ijenek csak azt nem tom hogy hogyan továb kicsit fèlènk vagyok:-(
Tanulj meg helyesen írni!
Én komolyan nem értem, hogy miért kell vallomásokat zúdítani rá, ha még nem is járnak??? Randizzanak. Teljesen szükségtelen már elõtte hajtogatni, hogy szereti. Azt se tudja, hogy hogy viselkedne az udvarlás folyamán. Ismerjétek meg egymást! Hívd el csak simán sétálni, vagy egy presszóba, jégkorcsolyázni stb. Nem kell ahhoz szerelmi vallomás. VAGY A MAI LÁNYOK EGYBÕL VÁRJÁK A PASIKTÓL??? NEM ÉRTEM! Aztán pedig úgy is jön magától. A legfontosabb a szeretet kimutatása, nem az hogy mondd!
Szerintem elijesztenéd magadtól a lányt ha "csak úgy" elhívnád randizni. Nem siesd a dolgokat. Elõtte próbálj meg közeledni hozzá, keresd a társaságát, beszélgess vele, nyisd ki elõtte az ajtót meg ilyen apró kis udvariasságok :D Akár apró ajándékot is vihetsz neki.
Csupasz, de nagyon röviden akár lehet szõrös is...
a farkad ne borotváld, maximum a körülötte lévõ szõrt!
A kérdező hozzászólása: és lányok hogy szeretitek ha egy kicsit szõrös vagy ha teljesen csupasz , tehát hogy néz ki jobban ?* bocsi ez lemaradt ?:$
Baltával.
A kérdező hozzászólása: és ha nem borotvával mivel szedjem le ?: D
Nekem jobban tetszik csupaszon :) pláne h nem szúr xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Az utolsó hozzászólóval értek egyet...a pasimnak van egy kis szõr a hasától indul egy vékony csíkban, lefelé vastagodik, olyan, mint egy kis nyíl, ami mutatja, merre kell haladni, szexi:) ...nekem furcsa lenne csupaszon...
olyan fél centi mondjuk jó 20
én úgy szeretem, ha van rajta egy kis szõr 20/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat :)
epilátorral :)

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)
Lumbu-lábi Lilla megcsinálja neked.
Szerintem nem gáz:D Nekem tetszenek a bolondos fétisek:D Ha a pasim, akkor meg egyáltalán nem zavarna, ha elõállna ezzel a zoknis dologgal:D
1. XD Amúgy zokni helyet, zombit olvastam.
A kérdező hozzászólása: Egy illetve nemis egy olyan lányról van szó akinek nem hinném hogy tetszene a dolog legalábbis eléggé hülyének nézne. Nincs senkinek ötlete?
Nem tudsz mit csinálni, bizti hülyének néznének a csajok, ha azzal mennél oda h szereted a a zoknis lábacskákat..
"drágám vegyél fel egy zoknit megfázol" "csillagvirág add oda az egyik zoknidat, hogy mindig eszembe juss róla... nem nem úgy értem, hogy büdös vagy...ne... ajj kérlek várj máár!!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!