Találatok a következő kifejezésre: Egy teljesen lányt (358 db)

Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat.

Legjobb válasz: Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat. Remekül válaszoltál is a kérdéseddel.

Lányok! Néznétek pornót együtt egy teljesen ismeretlen fiúval, akit még csak most ismertél meg neten? Nem kellene szégyenkezned sem, mert alapból így állapodtok meg, hogy együtt nézitek és senki sem fogja gáznak tartani ezért a másikat. Remekül válaszoltál is a kérdéseddel.
Milyen buxa az aki egy ismeretlennel alapból pornót néz?
Érdekes egy kérdés, gondolom nem csak nézni fogjátok ...
hát ha abban állapodsz meg vele h csak nézitek...sztem ja...de ûgyse csak annyi lenne belõlle
En azért egy ismeretlen fiuval ilyesmit nem néznék.Ki tudja hogy reagálná le a torténéseket:-)))
Szerited ki az a hülye, aki ismeretlenül leülne veled pornót nézni, hogy aztán film közepén letámadd?
Háát...Én is megismerkedtem a neten pár hónapja egy fiúval, tök jól összebarátkoztunk, de mi csak külön-külön néztünk elõször pornõt, aztán mi egy gyilkosos, véres filmmel, indítottunk, ami annyira béna volt, hogy már jó, és csak aztán kezdtünk pornót nézni, de õ többet akart, mint nézni...;)

Mit szólnátok abban az esetben (amibe én kerültem) ha egy teljesen normális, visszafogott lánnyal többszöri randi után összejöttök, és az első együttlétkor meglepő dolgok derülnek ki róla?

Ugyanis miután elcsattan az els? pár csók, meglepve éreztem, hogy bizony nyelvpiercingje van amit nem is gondoltam volna róla... mondjuk ezzel nem is volt bajom, csak egyáltalán nem gondoltam volna róla, hogy van neki. Majd elkezdtem vetk?ztetni és látom, hogy köldökpiercingje is van, de ezzel nem volt vége, ugyanis a mellében is volt és lent is, méghozzá 3db! (1csiklóban 2 kisajakban)...

Legjobb válasz: Azért, mert pc-i vannak, attól még teljesen normális nõ. A pc-tõl nem lesz hülye vagy vad. Persze, ennyi pc viselése, fõleg ilyen helyeken már egyfajta életérzést(vadságot és/vagy bevállalósságot) megkíván, de ettõl még lehet teljesen normális. Barátnõmnek is van 5 pc-je plusz mindkét fülében tágesz is, mégis teljesen normális. Kicsit vadabb az átlagnál a szexben, de ez meg pozitívum, legalább szereti élvezni az életet. 19f

Azért, mert pc-i vannak, attól még teljesen normális nõ. A pc-tõl nem lesz hülye vagy vad. Persze, ennyi pc viselése, fõleg ilyen helyeken már egyfajta életérzést(vadságot és/vagy bevállalósságot) megkíván, de ettõl még lehet teljesen normális. Barátnõmnek is van 5 pc-je plusz mindkét fülében tágesz is, mégis teljesen normális. Kicsit vadabb az átlagnál a szexben, de ez meg pozitívum, legalább szereti élvezni az életet. 19f
Nekem bárki bármit mond, az a csaj nem 100as aki kijuggasztja a pináját és tele rakja fémmel. 20f
Hát nem tudom, de mindig a legszendébb a legdurvább:) Bár nekem fura, h elmegy a szalonba és szétteszi a lábát egy idegennek...
Megint én vagyok, akinek az imént kommentet írtál. Nekem ugyan sehol sincs piercingem sõt tetoválásom sem, de ha ez tényleg úgy van ahogy nagyon szépen megfogamztad, ad valami pluszt és izgató és gyakorlatilg mára már tetszik is Neked. Elgondolkodtat és lehet én is tetetek. Meglepem a kedvesem. Köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk a történeted.
A kérdező hozzászólása: Igazán nincs mit! és örülök, ha ezzel segíthettem :) és annak is, hogy az én hozzászólásom elõremozdíthatott új gondolatok, izgalmak keresésében... és vélhetõleg megtalálásában is! Valóban megleped a párod egy ilyen rejtett ékszerrel? Ha nem idegenkedik ilyen jellegû kiegészítõktõl, biztos õ is megszereti majd... mert ugye az intim ékszerek csak a kettõtök kedvéért van amirõl csak ti tudtok és élvezitek... persze csak ha olyan helyre szeretnéd tetetni.
Ne dugjatok trafó állomás mellett! :D
Én arra jöttem rá, hogy sokszor azok a legnagyobb r.bik akikrõl utoljára gondolnád... Vagy ha nem is ri.bik, elég vadak... Hát, meglepõ az biztos, de mit lehet erre mondani. Voltam már hasonló helyzetben, de erre nem lehet mit mondani. Nem azt mondom, hogy földhöz vágott a dolog de meglepõdtem. Azért durva, hogy ennyi pc-je van... :) Bocs, hogy bekérdezek de jelentett valami extrát az, hogy lent is voltak piercingek? Még nem volt ilyen csajom, akinek lent is lett volna.
KVA SZERENCSÉS VAGY!!!! :) Örülj neki, nem minden lány ilyen bevállalós!
ma 00:23 Az, hogy a fémet bevállalja, nem azt jelenti hogy a szexben is az. :)
A kérdező hozzászólása: Természetesen meglepõdtem, mivel kívülrõl egyáltalán nem mondtam volna meg, hogy van neki... ugye az összes testékszere rejtett helyen van. Személyisége sem egy lázadó, abszolút normális, szolid, visszafogott lány! Mint kiderült nem is egy férfifaló természet, csupán õ ezeket a piercingeket izgatónak tartja (azok is)és magának csináltatta. Számomra elõször kicsit idegenek voltak (de azt tudni kell, hogy visszafogott ízléses ékszerei vannak, nem azok az ormótlanok) majd megtetszettek... izgalmas, mert nem a megszokott dolgokkal találkozik az ember, no és nem utolsó sorban kis pluszt is adnak! Ja és nem mondanám vadnak az ágyban...
és Te kérdezõ egyébként mit éreztél? Meglepõdtél csak vagy csalódtál és másabb volt emiatt a szex? És tényleg mlyen volt vad vagy szerény a csaj az ágyban?
13:52! A nõgyógyásznak is széttesszük, pedig õt sem ismerjük... A szülésznek is széttesszük, pedig vele sem vagyunk mindennapos kapcsolatban. Ha elmész urológushoz... Szóval ez hülye szöveg. Pasi is elmegy piercingeshez. Nekem is volt a nyelvemben, meg egy csomó helyen piercingem. Ott lent is van, de ettõl nem vagyok vadabb, vagy bevállalósabb. Pusztán tetszett, azért csináltattam. Mondjuk nekem olyan csinálta, akinél már többször voltam, nem idegen. De lehet pont az idegen a jobb, akit utána nem lát többet az ember.
Nem okozna bennem felháborodást ha pc-i vannak. Elfogadnám olyannak amilyen, és boldogan élnék vele a továbbiakban is.
Én örülnék neki, jók az ilyen csajok ;)
Azt mondják, hogy a vadnak tünõ lányok szendék az ágyban és a visszafogott lányok pedig vadak :) Ez lehet a titok :P De ez csak jó mert megtud téged lepni. :D
Jó ha van lenn is pc, ráakaszthatsz egy láncot és ráncigálhatod magad után.
Szia! Nekem is van a nyelvemben pc, de a barátom nem rajong érte, ha éppen hosszú estének nézünk elébe, pl hétvégén, akkor mindig ki is veteti velem.Neki nem jön be, sem csóknál sem máshol... Egyébként meg szeretnék én is még, de nem intim területre, hanem orrba és szemöldökbe, de nem hinném, hogy azt is díjazná, így maradok pc nélkül.

Lanyok, hogyan kozeledjen feletek egy teljesen idegen pasi?

Legjobb válasz: Hát az attól függ. Hogy-hogy teljesen idegen? Szoktad látni a lányt valahol, vagy csak facebookon találtad meg ?

Hát az attól függ. Hogy-hogy teljesen idegen? Szoktad látni a lányt valahol, vagy csak facebookon találtad meg ?
Miért a lányokat kérdezed?Õk az idegen pasi?
Leginkább sehogy.
A lányok nem bíznak meg idegenekben, még akkor sem, ha a pasas teljesen kulturáltan néz ki. Tapasztalat.
Kedves 4-es! Az a baj, hogy a kulso nem minden. Ha valaki normalis akkor az ugy is beszel mar az elso pillanattol. Szoval szerintem siman lehet ismerkedni csak legyel kedves.:) Es akkor lehet, hogy szobaallnak veled.:)

Van egy lány, aki meg akar verni, mert állítólag flörtölök meg írogatok a pasijának, de ez nem igaz, mert másba vagyok szerelmes, és ma is rám jöttek vagy 10-en. Nem bírom ezt idegileg! Mit tegyek? Lassan tönkre megyek teljesen. (Lány 14 év. )

Már öngyilkos akarok lenni miattuk! :( (bunkókne!:/)

Legjobb válasz: Ne! Öngyilkosságon ne is gondolkodj! Mondd meg a lánynak higgadtan, hogy nem te voltál és ha nem hiszi el, akkor is tudod, hogy ez nem igaz. Esetleg kérdezd meg, hogy honnan veszi, hogy te írogatsz neki. Ha az ügyet higgadtan kezeled és látszik rajtad, hogy biztos vagy a válaszodban, akkor biztos rájön, hogy õ a hülye. Egyébként megmondanád (ha nem titkos) hogy az a lány mégis mennyi idõs?? Mert ha azzal fenyeget, hogy megver.. akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy nálad idõsebb legyen. (Már bocs, nem úgy gondoltam. )

Ne! Öngyilkosságon ne is gondolkodj! Mondd meg a lánynak higgadtan, hogy nem te voltál és ha nem hiszi el, akkor is tudod, hogy ez nem igaz. Esetleg kérdezd meg, hogy honnan veszi, hogy te írogatsz neki. Ha az ügyet higgadtan kezeled és látszik rajtad, hogy biztos vagy a válaszodban, akkor biztos rájön, hogy õ a hülye. Egyébként megmondanád (ha nem titkos) hogy az a lány mégis mennyi idõs?? Mert ha azzal fenyeget, hogy megver.. akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy nálad idõsebb legyen. (Már bocs, nem úgy gondoltam. )
A kérdező hozzászólása: 14 mint en. Ma probaltam higgadtan megbeszelni meg is beszeltuk, ettol fuggetlen reggel var a sulim elott es megver.. Ma is ramuszitott egy lanyt csak elkerultuk egymast.:(( nembirom.
ha fenyeget és embereket küldözget rád, akkor ez egyértelmûen rendõrségi ügy. legalább a szüleidnek szólj, ezt egyedül ne is próbáld megoldani. rengeteg kegyetlenség szorult az emberekbe, gondolom ezt sajnos tudod. Keress felnõtti segítséget. Ha debreceni vagy akkor meg írj nekem, mert én is az vagyok, és kerítek valakit aki segíthet. a másik gondolatom, . mivel már az öngyilkosságon gondolkozol emiatt hívd fel fülkébõl a lelki segélyt itt vannak a számai: http://www.sos505.hu/index.php?option=com_content&view=artic.. szerintem nekik volt már dolguk hasonló esetekkel és segíteni fognak valamit kitalálni! - egy ember sem éri meg hogy öngyilkos legyél miatta!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már kezd csillapodni ez az egész.. :) mindenképp felhívom õket, ha megint gáz lesz! :)
na végülis mi lett?:D
A kérdező hozzászólása: összeverekedtünk, pontosabban, nekem jött, én meg nem vagyok hülye, tehát nem hagytam magam. a végeredmény az lett, h eltört az ujja, és már nem piszkál. köszönöm mindenkinek, aki segített!!:)
Hmm eltört az ujja nem piszkál meglett leckéztetve :) De azért nem kell másoknak is eltöricskélni az ujját mert a végén nem lesz senkinek ujja :) (aki nem érti a viccet ne szoljon be :) )
Menj be a rendõrségre és meséld el az egészet. Hidd el, rendõr vagyok

Ha egy fiú felhív egy lányt telefonon egy teljesen jelentéktelen kérdés miatt, amire ráadásul ő is tudja a választ, akkor bejön neki a lány?

Szóval ez csak ürügy lehetett? És nem sms, hanem hívás. Jelenthet ez valamit? :)

Legjobb válasz: Nem biztos, én is felszoktam néha hívni a volt barátnõmet hogy elmondjam neki mekkora egy r*banc..:D 17f

Nem biztos, én is felszoktam néha hívni a volt barátnõmet hogy elmondjam neki mekkora egy r*banc..:D 17f
Jelenthet is meg nem is.
Különben miért hívná fel? :)
#1 kommentelõ gonosz vagy. Amúgy szerintem bejössz neki . És egyébként mit kérdezett? :)

Veletek volt már olyan, hogy alakultak egy sráccal a dolgok, (leveleztek, hiteget, hogy ő más mint a többi talállkoztok esetleg egy csók is elcsattan) te teljesen belezúgtál meg minden aztán összejött egy másik lánnyal?

Velem másodszorra történik ez és nehéz feldolgoznom.A legrosszabb az az ,hogy mindig olyan csajokkal jönnek össsze akik ilyen kis pics*k. 19/l

Legjobb válasz: Nem. És nem pocskondiázok más lányokat sem. 21L

Nem. És nem pocskondiázok más lányokat sem. 21L
Minden férfi azt mondja hogy õk másak mint a többiek.Mostanában kezdtél el ismerkedni pasikkal?Ne dõlj be nekik, nagyon jó színészi képességgel rendelkeznek, még sokat kell tanulnod te szegény lány :)
Minden férfi azt mondja, és majdnem minden nõ be is dõl ennek. Éljenek az okos, de nem feminista nõk! F25

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)

Lányok! A hétvégén a fürdőben nem egy olyan lányt láttam akin fehér fürdőruha volt. Miért ilyet vesztek mikor, ha viszes teljesen átlátszó?

Tudatában vagytok vagy egyszer?en nem érdekel, ha átlátszik a puncitok?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a fehér átlátszik, mivel van egy második réteg is a punci és a fehér bikini között.

Nem hinném, hogy a fehér átlátszik, mivel van egy második réteg is a punci és a fehér bikini között.
5. miért nem zavart ?
nem minden esetben látszik át a fehér, és ha egy tökéletes alakú napbarnított lányon van akkor a fehér nagyon jól néz ki.
Mert ostoba, és szárazon felpróbálja, örül a fejének, hogy de ku.rvajól néz ki, és aztán a strandon meg pislog. Vagy direkt csinálja.
megválaszoltad a saját kérdésed ugye tudatában vagy? pont ez a lényege.
Pont azért. Bár szerintem az egész fürdõruha felesleges, a legjobb a nudin, ott nem kell ilyen marhaságokkal foglalkozni.
nekem is csak késõbb eset le, de akkor már nem nagyon zavart :) . Nézzenek, ha jól esik...
A fehér tényleg jól néz ki a jó alakú, szépen lebarnult lányokon. Ha van a muff és a bikini közt egy kis betétrész, akkor nem is látszik át jobban, mint egy bármilyen színû másik. Nekem nincs ellenemre. 23/F

Fiúk, ti lefeküdnétek egy olyan lánnyal, aki teljesen lapos, de a többi testrésze jól néz ki?

Csak úgy kíváncsiságból kérdem.

Legjobb válasz: Nem, a kis mellû lányoknak még soha nem volt barátjuk, gyereket se' szültek, de még csak egy numerára se' kellettek senkinek. Hülye kérdésre hülye válasz.

Nem, a kis mellû lányoknak még soha nem volt barátjuk, gyereket se' szültek, de még csak egy numerára se' kellettek senkinek. Hülye kérdésre hülye válasz.
Ha Normális és szép az arca akkor Usgyi neki..:DD persze a barátság elötte nem hátrány!:D
Nem! Nem vagyok pedofil!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. :)
hát lefeküdni az hétszentség hogy igen :D éveken át vele maradni csak akkor ha szeretném nagyon :P Annyira nekem sose számított a mellméret f18
Igazából amíg nem dagadt egy nõ, emellé emberi arca van és normális, humoros és kedves, teljes mértékben teszek rá, hogy lapos-e :D
A kérdező hozzászólása: Mármint úgy értem, elöl lapos.
Lehet, hogy perverznek számítok, de nekem pl. pont a kis mell tetszik...
csak abban az egy esetben, ha szerelmes lennék
Én még soha nem feküdtem le az áldozataimmal... Üdv, az úthengeres!
A kérdező hozzászólása: Benne van a kérdésben, hogy teljesen lapos...
Mennyire lapos? Ha borogatná elmúlana vagy azért van vmi?
persze én köpök a mellekre
Attól függ mennyire lapos, bár személy szerint a feneket jobban preferálom, mint a melleket.
Szerintem a mell nem minden.. ha a 2 kezemet mással is le tudom kötni :D

Fiúk, mit szólnátok, ha együtt laknátok a barátnőtökkel, és egy teljesen átlagos hétköznapon hazatérve rajtakapnátok őt egy másik LÁNNYAL a közös ágyatokban, félreérthetetlen helyzetben?

Legjobb válasz: Lány vagyok, de elképzeltem a helyzetet... A pasi helyében azonnal szakítanék. Nem akarnék leszbivel együtt élni... Mennyivel jobb, mintha pasival csinálná? Senkive ne csaljon meg. :S

Lány vagyok, de elképzeltem a helyzetet... A pasi helyében azonnal szakítanék. Nem akarnék leszbivel együtt élni... Mennyivel jobb, mintha pasival csinálná? Senkive ne csaljon meg. :S
Ezek szerint ritka kivétel vagyok, de ez akkor is megcsalás. Nem számít, hogy lánnyal tette.
Körbekínálnám a kolbászom.
detto. jól megbasznám mindkettõt, aztán a sajátomat még utoljára leszopatnám , és mehet a fenébe . kitérdekel, hogy lánnyal tette, akkor is megcsalt.
Talán egy kicsit zavarna, de megbocsátható, lányokra nem vagyok féltékeny.HA férfival csinálná, összetörném mindkettõnek az arcát.
Hát kipróbálta ezt is. Kíváncsi. Lánnyal nem gáz szerintem. Megmutatnám neki, hogy jobban nyalok mint egy csaj:D
Csatlakoznék, aztán valószínûleg szakítanék vele. 21F
jól néz ki a másik csaj ?:D ha igen: hát megbocsájtom a félre qrást ha .. :D nos minden pasi vágyálma h 1x 2 csajt döngessen :D vtöbbet :D és ha adott a helyzet miért ne :D 19F
Nem tom. Nekem a barátnõm szereti a lányokat is, de ugye egy pár mindenben osztozik egymással, így megígértettem vele, hogy ha akad barátnõje, akkor vele is. :) Viszont ha pasival csinálná a hátam mögött (magaslabda!), akkor lezúznám én is mindkettõt, sõt, az egész házat is.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:57 Bocs, de látszik, hogy lány vagy. :) Nem véletlenül kérdeztem a fiúkat. :)
Szerintem beszélgetni kéne. a lány elmondhatta volna a pasinak h mit akar. a pasi meg mond valamit, és ha az nem tetszik a csajnak akkor válsszon h a pasi v a másik nõ
Hát én lány létemre is úgy gondolom, ha pasi lennék, hogy elöbb közéjük vetném magam és utána szakítanék.
Beszállnék harmadiknak! F.
Megpróbálnék beszállni, ha, nem engedik szakítás, ha igen lett mégegy csajom. :-))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!