Találatok a következő kifejezésre: Egy teljes kivizsgálás mit (3 db)

Érdemes évente legalább egyszer teljes bőrgyógyászati kivizsgálást kérni? Sokat járok bőr dokihoz, ezért is kérdem. Elmennék egy másik orvoshoz is, kiváncsiságból, hogy ő mit mond, de akkor már teljes kivizsgálást.

Legjobb válasz: Akkor nem érdemes ha tünetmentes vagy. Ha meg van valamilyen régóta tartó betegséged, nem árt ha másik szakvéleményt kérsz.Legalább megnyugszol tõle.

Akkor nem érdemes ha tünetmentes vagy. Ha meg van valamilyen régóta tartó betegséged, nem árt ha másik szakvéleményt kérsz.Legalább megnyugszol tõle.
Ha sok, furcsa alakú anyajegyed van, akkor mindenképp.

Egy teljes nőgyógyászati kivizsgálás mit tartalmaz?

Legjobb válasz: Hüvelyi vizsgálatot. Kézzel megtapintja a méhedet,a petefészkek környékét. Kivülrõl is megnyomja a hasad alját, hogy érzékeny-e. Azonkívül megnézi a cicidet is. A hüvelyi vizsgálat közben vesznek mintát rákszûrésre is. nem fájdalmas,max egy picit kellemetlen, kényelmetlen, de ki lehet bírni. Sõt az egészséged érdekében ki is kell! A doki naponta több tucat nõt lát így, szégyenkezned egyáltalán nem kell. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, akkor is ha cikinek érzed!

Hüvelyi vizsgálatot. Kézzel megtapintja a méhedet, a petefészkek környékét. Kivülrõl is megnyomja a hasad alját, hogy érzékeny-e. Azonkívül megnézi a cicidet is. A hüvelyi vizsgálat közben vesznek mintát rákszûrésre is. nem fájdalmas, max egy picit kellemetlen, kényelmetlen, de ki lehet bírni. Sõt az egészséged érdekében ki is kell! A doki naponta több tucat nõt lát így, szégyenkezned egyáltalán nem kell. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, akkor is ha cikinek érzed!

Teljesen kétségbeestem! Még egy hónap lehetőség, és utána Kaáli. Kb. hányszor kell menni a kivizsgálásokra a Kaáliba? Csak mert a munkám elég kötött. Nektek az első konzultáció után mikor volt az inszem?

Segítsetek! Teljesen kilátástalannak érzem a dolgot. A munkáltatónak kötelessége elengedni , tudom, csak az én melóm nem szokványos, meg még fizikai is. Ja, és nem szeretném, ha még kitudódna, hogy hova járunk!

Legjobb válasz: Szia. Ha nincs mèg semmilyen leleted akkor elèg sokàig fog tartani mert sok mindent kèrnek. A kaàliban akarod megcsinàltatni a vizsgàlatokat ? Elèg hùzos àrak vannak nàluk ,de viszont a màshol vègzett vizsgàlatok eredmènyeit is efogadjàk. Mi ùgy mentünk a konzira ,hogy minden megvolt amit kèrtek ès a következô ciklusban màr meg is volt az inszem.A konzira van màr idôpontod?

Szia. Ha nincs mèg semmilyen leleted akkor elèg sokàig fog tartani mert sok mindent kèrnek. A kaàliban akarod megcsinàltatni a vizsgàlatokat ? Elèg hùzos àrak vannak nàluk , de viszont a màshol vègzett vizsgàlatok eredmènyeit is efogadjàk. Mi ùgy mentünk a konzira , hogy minden megvolt amit kèrtek ès a következô ciklusban màr meg is volt az inszem.A konzira van màr idôpontod?
A kérdező hozzászólása: Még nincs idõpontunk, hétfõn beszéljük meg a részleteket a nõdokimmal. Az a bibi, hogy nekem megcsináltak minden vizsgálatot májusban. HSG, hormon, inzulin, spermavizsgálat. Azért kellett ezeket csinálni, mert májusban lapar mûtétem volt (PCOS vagyok). De úgy hallottam, hogy csak 6 hónapig visszamenõ leleteket fogadnak el. Sokat kellett várnotok az idõpontra? Még milyen vizsgálat kell?
Megint èn vagyok. A konzultòciòra kb. 2 hònapot kellett vàrnunk de ez mèg màjusban volt. Valòban a 6 hònapnàl nem règebbi leletek kellenek kivètel a hsg . Kèrnek hormon 3. ès 21. nap , ràkszürès, clamydia. hiv, hepatitis, ès sperma vizsgàlat.Ha Pcos vagy akkor lehet mèg màst is kèrnek ezt nem tudom. Szerintem hívd fel ôket minnèl hamaràbb , mert valahol azt olvastam , hogy most màr sokkal többet kell vàrni a konzira is.
A kérdező hozzászólása: A HSG-t nem kell megismételni? Ettõl is rettegtem :(
Nekem 2 èves a hsg-m ès nem kellett megismètelni.Volt màr laparoszkòpiàd is ùgyhogy nem hiszem , hogy kèrnek mèg egy àtjàrhatòsàgit.
vágûl is budapesti kaáliba mentél?én most jelentkeztem be. éniskivagyok kicsit.
A kérdező hozzászólása: Megvolt a második inszem is, de szerintem nem sikerült ez sem :(. Még 6 nap és kiderül. Te mikor mész?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!