Találatok a következő kifejezésre: Egy tündér mondja, (3 db)

Egy tündér azt mondja, hogy ha akarod, egy napra kipróbálhatod, milyen a másik nem bőrében élni. Ha tehetnéd, kipróbálnád a másik nemet?

Nem lennél bombacsaj vagy szuper hapsi, csak egy átlagos (de nem visszataszító) személy. Meglenne mindened, ami egy napra kellhet: ruhák, valamennyi pénz (nem vagy milliomos), kívánságod szerinti tele h?t?, egy lakás, stb. Ha kipróbálhatnád, mit csinálnál?

Legjobb válasz: Ilyen feltételek mellet miért ne? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet más nemûnek lenni! :) Szerintem egyébként ugyanazt csinálnám egy napig, mint általában, de az is éppen elég fura lenne idegen testben...

Ilyen feltételek mellet miért ne? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet más nemûnek lenni! :) Szerintem egyébként ugyanazt csinálnám egy napig, mint általában, de az is éppen elég fura lenne idegen testben...
én mindenféle helyzetbe kirpóbálnám!! nagyon kiváncsi lennék mi lenne utána a véleményem!:)
Ha pasi lennék, tuti az összes szembejövö csajt meghuznám, és félmeztelenül mászkálnék.:)
valószínüleg megtapasztlaltatnám a pasi testemmel mindazt, amit egy nõ eltûr egész élete során!
Én is kipróbálnám sztem tök jó lehetne kipróbálni nekem tuti teccene.én már sokszor gondoltam is erre. ( csajszi vagyok)
Jó lenne egy napig nõnek lenni, még a diszkóba is beengednének, ahová amúgy nem. Kiosztanék pár maflást a tapperolós csíráknak, aztán ugyanolyan részeg lennék mint általában, és amikor már nincs többé kontroll, én is a csajokra nyomulnék. Kivágnának, hogy a lábam nem érné a földet, de másnap nem kéne szégyellnem legalább.
Egy pasi bõrében... furcsa lenne, de egy napra biztos, hogy benne lennék. Elõször jól megnézném magam a tükörben és kiverném :D Kiváncsi vagyok, hogy milyen a férfiak számára az orgazmus. Aztán délelõtt valami õrültséget csinálnék pld.: elmennék egy messzi városba és meztelenül járkálnék az utcán, vagy egy hosszú kabátot felvennék és tinilányokat ijesztgetnék. :D (Egyszóval: magamutogató lennék) Délután élvezném, hogy nem kell takarítani, mosogatni, porszívózni. Inkább ledöglenék a tévé elé egy kis sör meg chips társaságában és az alakomra valamint az egészségemre nem ügyelve "ellazulnék". Mielõtt átváltoznék egy utcalánnyal összefeküdnék, de megbeszélném vele, hogy csak a menet után fizetek. Mikor jól betettem a csajnak elhúznék a francba és várnám, hogy visszaváltozzak. :D
Lany vok.En is szivesen kiprobalnam. Pl kivancsi vok milyen erzes a ferfiaknak az orgazmus.Ugyhogy tuti, hogy sexelnek azonnal :)
Én is kipróbálnám, milyen pasinak lenni, de csak pasival feküdnék le. :)
Hát persze
Kezdetnek kiverném párszor...aztán megnézném, milyen lánnyal csinálni. De örökre semmi esetre nem lennék pasi...olyan sokat bénáznak, most nem?
igen, kipróbálnám! érdekelne h milyen a szex a másik nem szemszögébõl, vagy h mit gondolnak valójában, amikor mondanak vmit...
En is kiprobalnam:)
Naná. Sokat gondolkodok, milyen lehet hogy ott lóg és lötyög valami a gatyában. Lány vagyok, és sokat gondolkodok ezen:) Kipróbálnám a sex-et és a 24 órából 20-on keresztül bámulnám magam a tükörben:)
Naná!
Én is kipróbálnám:) (nõ vagyok) Legfõképp, hogy összehasonlítsam, hogy a férfi orgazmus nagyobbat üt-e, mint a nõi:) És gondolkodásilag is egy férfi mindent egészben, egyszerûbben lát át, viszont a nõi agy elmerül a részletekben.... (és ez néha fejfájással jár:) )
Én nem bújnék pasi bõrébe.Én jólérzem magam nõként.Különben meg a pasik minden vacaktól pánikolnak, meg egy hivatalos ügyet sem képesek megoldani nõ nélkül(akinek nem inge...), és én inkább a magam ura vagyok .Így tökéletes az életem.És az anyaság érzését sem hinném hogy bármi pótolhatná.
Én nõ vagyok, de valahogy sztem pasiként sokkal egyszerûbb lehet minden! :S
No vagyok! Persze, hogy kiprobalnam. Van egy baratnom aki konnyuveru de tagadja, probalkoznek nala aztan majd lebuktatnam.
öhm... én fiú vagyok, és mégis belemerülök a részletekbe, persze a lényeges részletekbe... xD
Miért is ne! Érdekes lenne elejében biztos, de benne volnék.
Kipróbálnám férfiként! :)

Beleszerettem egy fiuba, és ugy érzem kölcsönös a dolog mennyi idö utan mondja egy pasi meg, hogy szerelmes? Becézni szokott kicsim, édesem, tündérem.

Legjobb válasz: Becézgesd te is, és ha nyomulni fog (fogdos, meg akar csókolni), akkor valószínû, h tetszel neki. Ha csak nem kihasznál...

Becézgesd te is, és ha nyomulni fog (fogdos, meg akar csókolni), akkor valószínû, h tetszel neki. Ha csak nem kihasznál...
hány évesek vagytok? :D
A kérdező hozzászólása: 30n 33f 1honapja vagyunk együtt
Az én barátomról már 2 hét ismertség után lerítt, hogy belém van zúgva, és kb akkor mondta elõször, hogy szeret. Ez immáron 2, 5 éve, de most is ugyanúgy néz rám, mint akkor :) Viszont pl. egyáltalán nem becézzük egymást... A pasitól függ, hogy mennyire meri kimutatni az érzelmeit. Ha már együtt vagytok 1 hónapja, és érzed is rajta, akkor talán nemsoká mondani fogja :)
Amég a nõk azt várják el h a pasi kezdeményezzen.. (ha a csajnak tetszik a pasi) addig ne is várjanak semmit.. mert ugyse lesz belle semmi ;)
A kérdező hozzászólása: Már együtt vagyunk, volt szex is, csak az a bizonyos szeretlek szó nem hangzott el...nem várok én rá mindenben szoktam kezdeményezni, de jól esne ha ö mondaná ki elõször :)
ezt jól jegyezd meg: egy férfi nem mondja egy évnél korábban, hogy szerelmes beléd, mert azt hiszi, hogy kikosaraznád...mond el te neki!! 35/l
A kérdező hozzászólása: Ilyeneket hisznek?De nekem mondták már más pasijaim hamarabb persze akkor még fiatalabb voltam.Nemrég léptem ki egy 7 éves kapcsolatból.Az a baj, hogy én sem akarom elijeszteni azzal, hogy szerelmet vallok neki :)

Lányok! Mire gondoltok és mit tennétek legszívesebben akkor, mikor az utcán sétálva egy vadidegen emelt hangon azt mondja nektek pl. , hogy "szia, kis tündérkém, de dögös vagy! "?

Tökön rúgnátok? Leparasztoznátok? Vagy csak szó nélkül mennétek tovább?

Legjobb válasz: Elröhögném magam és szó nélkül mennék tovább. 23/L

Elröhögném magam és szó nélkül mennék tovább. 23/L
Nem reagálnék semmit, mennék tovább. Sajnos rengeteg idióta szaladgál az utcákon, az ember kénytelen megtanulni, hogy az ilyesmire jobb nem reagálni semmit.
Több hasonló is volt már velem, bár legtöbbször cicának szólítottak.. Hááááát.. mikor milyen hangulatom van... van, hogy "meg se hallom", vagy ha amúgy is ideges vagyok, akkor bemutatok, és megyek tovább xDD Nem méltó egy hölgyhöz, de amit az illetõ beszólt, az se méltó egy úriemberhez, innentõl kezdve meg nincs mirõl beszélni :D 19/L
Továbbmennék. A dögös szó nálam out-of-dictionary.
Még az a szerencse ha csak beszólnak! Nap mint nap megfogdossák a lányokat a buszon, utcán stbi, csak senki nem beszél róla, mert megalázó!
Semmit, mert ad 1: úgy se hallanám meg; ad 2: ha mégis, akkor sem éri meg ilyen szerencsétlennel foglalkozni.
én ilyenkor mindig úgy csinálok mintha meg se hallanám és megyek tovább
Ha tetszik vki, azt mondd: " Szia, tudom h nem is ismersz de szerinem szép vagy. " esetleg: " Szia XL vagyok és tetszel nekem
Én megijednék! De ha azt mondaná, hogy "gyönyörû vagy!" Akkor visszamondanám, hogy köszönöm és továbbmennék. 25n
Csak továbbmennék szó nélkül. A tündérkétõl meg amúgy is kiver a víz a nevem miatt.. De ha utánamfütyülnek arra van egy szöveg ami tetszik (csak még nem mertem kipróbálni, mert félek hogy ezek a dokkmunkások leütnének egy lapáttal cserébe): Kutyának nézel vagy anyádat rigó [email protected] :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!