Találatok a következő kifejezésre: Egy tücsök marad életben (1 db)

Egy tücsök meddig marad életben "rabságban"?

Egy tücsök befészkelte magát a kamránkba. Kezdjük már unni az éjszakai koncertjét.

Legjobb válasz: Én nekem például 3-4 db tücsköm az egész nyarat át vészelte! Nem igényelnek különös tartási módot, csak elég salátát kell nekik adni!

Én nekem például 3-4 db tücsköm az egész nyarat át vészelte! Nem igényelnek különös tartási módot, csak elég salátát kell nekik adni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Állatkedvelők tudtok ilyen helyet?

Olyan állatboltot budapesten ahol keresnek eladót?

1

Felelős Állattartók! Ti hogy kezelitek, ha a rokonaitok, ismerőseitek nem úgy állnak az állattartáshoz mint ti? Szaporítanak, nem oltatnak, sajnálják a pénzt állatorvosra, stb. Adódnak belőle konfliktusok?

Legutóbb csúnyán összevesztem a barátommal, mert nagy vígan közölte, hogy képzeljem el, kiskutyáik születtek, de persze ők azt sem tudták hogy vemhes a kutyájuk. A kutyával való foglalkozás egyébként kimerül náluk annyiban, hogy valaki ad enni valamit a kutyának és csókolom, az meg elvan magának az udvaron. Amikor elmondtam mit gondolok a szaporításról (pedig egyébként is tudja :O) megsértődött, és kiosztott, hogy én ugyan ne minősítsem a családját, és ne hasonlítgassam őket a szaporítókhoz, akiket a haszon hajt.

Hasonló eset, hogy normálisan megkértük a szomszédot, aki egyébként közeli rokon, hogy legyen szíves NE etesse a kutyánkat (minden nap adott neki valami [email protected], (kakaós csigát, pizzát, csirkenyakat, brióst), erre azóta is többször találtam kis péksüteménydarabokat, amiket meghagyott a kutya. Legszívesebben elküldeném a p*csába, de akkor oda lenne a jó viszony.

Szinte mindenkivel össze tudnék veszni valami ilyesmin a környezetemben, egyedül egy olyan embert ismerek a saját családomon kívül, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik. Valószínűleg figyelmen kívül kellene hagynom ezeket, de sajnos nem megy. :(

5

Dunakilitin vagy környékén merre érdemes elmenni egy félnapos kirándulásra?

1

Az árt a bigglie-nek a sok szőlő?

12

Tudtok ilyen állatot?

Szeretnék tartani itthon valamilyen állatot. Ketrecben tartható rágcsálóra gondolok, ami alapvetően nyugis (csak hogy meglegyen az ölemben, lehessen simogatni), de játszani is lehet vele valamilyen szinten. Nem lenne hátrány, ha kellő takarítás mellett nem lenne elviselhetetlenül büdös sem, és nem okozna hihetetlen nagy károkat. :) Ötletek?

6

Mért harap a görényem?

Pár napja kerül hozzám egy 12 hetes göri, kézhez van szoktatva, az előző gazdáját, akitől vettem, nem harapdálta és nyugodt volt nagyon, amikor Õ fogta. Mondta, hogy egy ideig szoknia kell az új helyet, és félénk lesz 1-2 hétig, de nagyon agresszív velem, csak kesztyűben tudom megfogni. El fog ez múlni nála, ha megszokja ezt a helyet ?

2

Pattogós egér rendelése postán?

Sziasztok! Szeretnék egeret rendelni a kígyómnak de sajnos nemtalálok olyan oldalt ahonnan lehet rendelni esetleg fagyasztottat vagy élőt linkelnétek nekem egy párat?! előre is köszönöm!

0

A kutyam eggyaltala nm eszia tapot, neh eggyet kettot szetrag d ennyi. Talalkozott mar vlaki ezzel az esttel? Es hogy szoktattatok ra a tapra?

10

Nagyon fél a kecském. Egy helybe áll és rezeg, mi lehet a baj?

Tegnap hoztunk egy kecskét egy farmról, de nem akar megbarátkozni velünk. 400 bárány és 15 kecske volt ott.
Az ólban 1 helybe áll, nem eszik, nem iszik, rezeg, ha megyek feléje elkezd szaladni amerre tud az ólban.
Még ki sem fogom tudni kötni őt legelni.
Megfogja szokni, vagy fog félni? mert ott nem volt emberhez szoktatva, csak amikor terelték őket az ólba.
Félek hogy valami baja lesz, mert nem akar enni

6

Az Ugró egerem haldoklik, mit tegyek? Itattam etettem de semmi!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!