Találatok a következő kifejezésre: Egy tücsök marad (3 db)

Egy tücsök valahogy beette magát a konyhába, a beépített pult mögé. Itt ciripel már egy napja, hogy lehet azt onnan kibombázni?

Legjobb válasz: Igazán aranyos kis válasz.... Kösz.... Ha neked ez jól esett, hát essen jól... Azzal meg ne törõdj, amit írtam, hogy legalább 3 tücsköt tudtam így kifogni. (Miután zöldséglevelekkel elõcsalogattam.)

Igazán aranyos kis válasz.... Kösz.... Ha neked ez jól esett, hát essen jól... Azzal meg ne törõdj, amit írtam, hogy legalább 3 tücsköt tudtam így kifogni. (Miután zöldséglevelekkel elõcsalogattam.)
Anyukáméknál egy hétig volt a szobában. Nappal kussolt, de estefelé elkezdte a muzsikálást. Õrjitõ volt. Aztán kihúzgálták a bútorokat, s meg tudták fogni. Hát a beépített szekrény mögül csak úgy tudjátok eltüntetni, ha õ akar kijönni. De nappal alszik. Ha unjátok az éjjeli zenét, akkor bespricceltek valamit, de akkorra meg megszeretitek.:)
Na ez tök jó válasz volt ..sajnos elfelejtette hogy só is kell hogy elõbb azt tegyél a farkára....
A nyakoncsípéshez ötlet: poharat ráborítani, alá egy papírlapot, az egészet egyszerre óvatosan fölemelni, aztán mehet ki a szabadba. Én három tücsköt szedtem össze így a lakásunkban. Amúgy az étel- és italcsali ötletet is jónak tartom.
Legalább ingyen zenétek van, megölni vigyáz mert nehogy ez is védett faj legyen mint a cigányok!!!
Vedd fel magnora tucsok ciripeleset, majd jatszd le neki. Ha hallja, azt hiszi, hogy egy masik tucsok az o territoriumaba lepett, es kijon. Amikor meg akarja tamadni a konyhaszekreny ele tett hangforrast, csipjetek nyakon es tessekeljetek ki a szabadba. Ez komoly, nem vicc. (Bocs, nincs ekezet a billentyuzetemen.)
A kérdező hozzászólása: Élve...? Eliminálni akarom a tücsköt :D
Azt mondjuk nem írtad, hogy élve kell-e, akkor kajacsali csapdával.
A chemotox gondolom megöli, fújd be a résekbe.
A szüleimnél egyszer régen a vécébe költözött be. Õk hagyták, mondván, nem zavar senkit. Telelni ment oda, érdekes volt, hogy télire kifehéredett a színe. Aztán tavasszal kiköltözött. Fura hogy hozzátok most költözött be, lehet elnézte a naptárat szegény :) Ötletem sincs hogy hogy lehetne kiszedni onnan, csak remélni tudom hogy találtok valami humánus megoldást, és nem bántjátok. De hogy tudott egyáltalán bemenni a pult mögé, ha be van építve?
Küldj utána egy pókszázlábút, az állítólag levadássza az útjába kerülõ rovarokat és nem is büdös, ráadásul befér a pult mögé.
Bombázást nem nagyon ajánlom, nagyobb károkat is okozhat mint gondolnád. Sõt, még az is lehet, hogy nem döglene meg az állat. De viccet félre téve, valami rovarirtó szerrel kinyírhatjátok ( csak ne valami büdössel, gondolom nem akarjátok szagolni) ! :)
csak éhenhal lassan
"Vedd fel magnora tucsok ciripeleset, majd jatszd le neki. Ha hallja, azt hiszi, hogy egy masik tucsok az o territoriumaba lepett, es kijon. Amikor meg akarja tamadni a konyhaszekreny ele tett hangforrast, csipjetek nyakon es tessekeljetek ki a szabadba. Ez komoly, nem vicc. (Bocs, nincs ekezet a billentyuzetemen.)" Ehhez még: Ez hím tücsök, az ciripel. A nyakon csípéshez már korábban leírtam a jól bevált módszert... És ez is komoly, és nem vicc..

Egy tücsök meddig marad életben "rabságban"?

Egy tücsök befészkelte magát a kamránkba. Kezdjük már unni az éjszakai koncertjét.

Legjobb válasz: Én nekem például 3-4 db tücsköm az egész nyarat át vészelte! Nem igényelnek különös tartási módot, csak elég salátát kell nekik adni!

Én nekem például 3-4 db tücsköm az egész nyarat át vészelte! Nem igényelnek különös tartási módot, csak elég salátát kell nekik adni!

Evett már valaki tücsköt? Milyen íze van, hogy kell elkészíteni? Csak azért kérdem mert olvastam, hogy olyan íze van mint a chips-nek (Kicsit olcsóbb lenne mint megvenni egy zacskó chipset)

Valaki ha tud valamilyen hasznos információt evvel kapcsolatban pl: elkészítés, beszerzés, vagy esetleg hol lehet ilyet enni? stb.. segítsen!

Legjobb válasz: szia!én is ugyanígy vagyok :P nem akarok úgy meghalni hogy nem kóstolok sáskát tücsköt vagy más rovart:Dmi mikor Görögországban nyaraltunk anyuék mesélték hogy ott vplt tücsök,csak nem volt gusztusuk megenni ;P(de kagylót ettek 8S )megkérdezték hogy kelll csinálni(értettek magyarul)...a recept: fognak jó nagy tücsköket/vagy sáskát/,és nyársra tûzi, majd ízlés szerint ropogósra vagy félig nyersre csináljuk....aztán megsózzuk és körettel vagy anélkül esszük(köret pl.:krumplipüré,saláta, de kiváló a chip is (mert ugye hasonló ízûek)vagy a kenyér,tojás.... nos hát ennyi volt,remélem tudtam segíteni

szia!én is ugyanígy vagyok :P nem akarok úgy meghalni hogy nem kóstolok sáskát tücsköt vagy más rovart:Dmi mikor Görögországban nyaraltunk anyuék mesélték hogy ott vplt tücsök, csak nem volt gusztusuk megenni ;P(de kagylót ettek 8S )megkérdezték hogy kelll csinálni(értettek magyarul)...a recept: fognak jó nagy tücsköket/vagy sáskát/, és nyársra tûzi, majd ízlés szerint ropogósra vagy félig nyersre csináljuk....aztán megsózzuk és körettel vagy anélkül esszük(köret pl.:krumplipüré, saláta, de kiváló a chip is (mert ugye hasonló ízûek)vagy a kenyér, tojás.... nos hát ennyi volt, remélem tudtam segíteni
Ha ennyire kíváncsi vagy rá, a horgászboltokban árulják csalinak.Sáskát, szöcskét, szárított rákot, vizibolhát a kisállat kereskedésekben vásárolhatsz.De magad is gyûjthetsz nyáron.Én ahogy a TV, láttam nyersen és élve eszik. ill szárítva.A rákot és kagylót, csigát, gyakorlatilag mindenhogy sütve, fõzve, nyersen, párolva stb.Hangyatojást és a lárvákat nyersen eszik.A pecások szívesen elmondják, hogy kell csontkukacot nevelni, de az is kapható.Jó étvágyat nektek.Azért irigylem a gyomrotokat.D.
Nem vagy normális!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kérem csak olyan írjon aki tud segíteni! Egyébként normális vagyok. Elsõ kommentelõtõl szeretném kérdezni , hogy õ még nem gondolkozott el azon , hogy milyen lehet a kagyló vagy más olyan étel ami hazánkban nem megszokott? Én csak nagyon kíváncsinak tartom magam és minden ilyesfajta ételt megakarok kóstolni! Visszavonnám az utolsó mondatomat a kérdésben :"(Kicsit olcsóbb lenne mint megvenni egy zacskó chipset)"
A TÜCSKÖT NEM TUDOM MILYEN, DE MIRE ÖSSZESZEDSZ EGY CHIPS-ES ZACSIVAL TUTI BELEGEBEDSZ.AZT TUDOM, HA 10 ET ÖSSZESZEDSZ AZ IS VAGY 3 ÓRA.HA NEKED MEGÉR 3 ÓRA MELÓT A TÜCSÖKSZEDÉS, AKKOR OKOS KÉRDÉS VOLT.HA NEM AKKOR SZÁMOLJ UTÁNA(1 ZACSKÓ CHIPS, HA NAGYON MÁJER 300 FORINT.3 ÓRA /300 FORINT=1 ÓRA 100 FORINT.) A KAGYLÓ EGYÁLTALÁN NEM NAGY SZÁM. HÜLYE KÉRDÉS NINCS, CSAK HÜLYE GYEREK-MR GARRISON-SOUTH PARK


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!