Találatok a következő kifejezésre: Egy tábla hogyan (157 db)

Milyen gepigenyu kell legyen egy tablet hogy vigye a gta 4 er?

1,5 Ghz Android 4.0

Legjobb válasz: Dual Core Cortex A9

A kérdező hozzászólása: Dual Core Cortex A9
Nincs gta 4 androidra. Csak vice city meg a III. (Meg vannak Gangsar ok rengeteg. PL a rio. AM vinni fogja (paíron)
A kérdező hozzászólása: De a youtobe n lattam hogy androidos samsung telefonon a gta 4 ment.
ha azt látod a youtube-on hogy az öngyilkosság jó akkor leugrasz a parlament rõl? nem kell mindent elhinni ami ott van ja és kis 10 éves barátom elárulok ég egy nagy titkot gondolom nézed HErBY-t és õ sem a napját azzal tölti hogy a kádban van és dumál.
Max windows8-as tablet alatt tudom elképzelni
A kérdező hozzászólása: Azt en is lattam 280 000 forintert.

Ha nem veszek parkolójegyet hanem csak kiteszek a szélvédő mögé egy táblát hogy "áruszállítás" akkor nem büntetnek meg?

És ha a parkoló?r észreveszi mikor pont megyek vissza az autóhoz csak simán egy büntetést írna vagy feljelent vagy mi a következménye? (normális válaszokat kérek és azokat el?re is köszönöm)

Legjobb válasz: Az áruszállitás még nem ment fel a parkolójegy vétele alól. Simán megbüntetnek. Fel nem jelent, csak megkapod a mikulás csomagot.

Az áruszállitás még nem ment fel a parkolójegy vétele alól. Simán megbüntetnek. Fel nem jelent, csak megkapod a mikulás csomagot.
Ha nem akarsz parkolásért fizetni akkor: 1.) Közlekedj sofõrrel aki a címen kitesz, majd elmegy egy ingyenes helyre parkolni, majd visszamegy érted! 2.) Közlekedj robogóval, azokkal már meg szabad állni járdán is, és nem kell a parkolásért fizetni! 3.) Közlekedj kerékpárral, l. mint fentebb... 4.) Közlekedj gyalog.
Van egy ismerõsünk, aki egyszerûen átteszi egy másik kocsiról a mikulás csomagot a sajátjára, így a parkolóõr azt hiszi, már megbüntették.
Kérd el Liptai Claudiától az elhunyt édesanyja rokkant-parkolókártyáját..
A kérdező hozzászólása: Ez kicsit morbid volt, mozgássérült kártyája van anyámnak de nem nagyon merem használni mert ha elkapnak vele az kb 300.000 ft.Valami hasonló ötlet esetleg a parkolásért való fizetés megúszására?
A kérdező hozzászólása: igen ezt már én is hallottam csak nem tudom mûködik e ismerõsödet nem szokták megbüntetni?
A kérdező hozzászólása: És ahoz mit szóltok ha veszek egy csomó a fém 100 assal megegyezõ alátétet(kb 2 ft db ja) és azt dobom be a gépbe elfogadja vajon?
Nem fogadja el...
tessék, egy normális válasz: Te antiszociális féreg!... :-)

Ahhoz, hogy egy közösségi rendszert tudjak ki épiteni weblapon ahhoz regisztráciokór egy táblát hozzon létre a felhasználó, vagy marathat símán úgy, hogy egy adott táblához adja hozzá?

ismerősnek jelőlés üzenet küldés lenne csak. köszi

Legjobb válasz: Ameddig ezt nem vágod, addig ne akarj ilyet csinálni, mert gány lesz. Egyébként az adatbázis szerkezetéhez sosem adunk hozzá regisztrációkor táblákat o.O nem is értem... Mindig a megfelelõ adatokat mentjük el a helyükre DB-ben...

Ameddig ezt nem vágod, addig ne akarj ilyet csinálni, mert gány lesz. Egyébként az adatbázis szerkezetéhez sosem adunk hozzá regisztrációkor táblákat o.O nem is értem... Mindig a megfelelõ adatokat mentjük el a helyükre DB-ben...
nagyon ritka és speciális eset mikor új táblát hozunk létre a felhasználó azonosítójával. ez olyankor fordul elõ, mikor kevés felhasználó van, de egy-egy tábla iszonyat nagymennyiségû adatott tárolnánk. (értsd több száz milliós adatbázis) Ha sok felhasználó van, és mind kap egy-egy táblát, egy adatbázison belül, elõbb mint uitóbb eléred a lemezkezelésben a maximális fáljok számát az adatbázis mappájában.
Ha asebbesség a gondod, akkor megfelelõ tábla típus indexekkel csodákat lehet elérni. Index nélküli táblában amiben van 100 ezer sor, akár perces lekérdezést is eredményezhet, míg ha megfelelõ index, index párok vannak, akkor akár a töredéke.
töredék alatt milli secundumokra gondolj!
A kérdező hozzászólása: oké, akkor majd kivõvitem egy üzenetek sorral az adott táblát és oda tárolja majd az üzeneteket, az ismerõsnek jelõlést meg hagyom még, mert ott két fél kell, hogy ez aktuális legyen nem?
Egy üzenetek sorral a felhasználók táblát? Remélem rosszul értettem amit írtál... Neked elemi ismeretek hiányoznak, így ne akarj ilyen rendszert csinálni. Kezdj neki ennek: http://www.libri.hu/konyv/adatbazisrendszerek-alapvetes.html
Gondolkozz logikusan! 1. Csinálj egy felhasználók táblát. Ebbe legyenek a regisztrált tagok, mindenki kapjon egy ID-t. 2. Csinálj egy üzenetek táblát, ebben tárolhatod el az elküldött privát üzeneteket. Egy oszlopba a FELADÓ ID-je, egybe a CÍMZETT ID-je, egybe az üzenet, egybe a tárgy (ha kell), egybe pedig a küldés idõpontja. 3. Csinálj egy ismerettség táblát, abba mondjuk legyen egy oszlopban a kezdeményezõ fél (ID-je), egy másik oszlopba a másik fél (ID-je), egy harmadikba pedig az, hogy elfogadta-e az ismerõsnek jelölést a másik fél. Ez az oszlop lehet boolean. Három tábla nem sok, szerintem így a legegyszerûbb. Ha segítség kell, akk írj privátba.


"szeretnék venni magamnak egy tablet notebookot" Most akkor tablet vagy notebook? :D
De jó egyeseknek, hogy maguknak veszik, és azért, hogy simsezhessen rajta
Szeretnél SIMS -ez értjük. De melyik SIMS -rõl lenne szó? 2 vagy 3 ? Ha tabletben gondolkozol akkor : http://www.ea.com/the-sims-3-android Notikon is szépen elszaladgál minimál grafikával.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszólónak küldüm a tablet notebook az olyan hogy egy tabott összerakhatsz notebookra
A kérdező hozzászólása: a sims2 és kiegészitõi
Neked nem tablet kell, nem is notebook, fõleg nem olyan baromság, minthogy "tablet notebook". Neked egy tablet PC-re lesz szükséged. Itt van egy jó: http://www8.hp.com/hu/hu/products/laptops/product-detail.htm..
Vagy vegyél egy HP Slate 2-t. Elvileg lehet azt is itthon kapni, de a HP oldalán a link valamiért nem mûködik.

Hogy hívják azt a játékot, amikor van egy tábla (alatta mondjuk egy kép), te a tábla szélén állsz, és le kell faragni a táblát, hogy megjelenjen a kép?

de közben a táblán rohangál egy kis valami, és vigyázni kell, hogy el ne kapjon. Hol tudnám online játszani vagy letölteni? lefaragni úgy kell, hogy pl kivágsz bel?le egy kis kockát, és azon a részen elt?nik a tábla.

Legjobb válasz: MAHJONGG Azt hiszem az az

MAHJONGG Azt hiszem az az
A kérdező hozzászólása: sajnos nem :(
régen játszottam ilyesmivel, a volfied-re gondolsz szerintem, illetve valami modernebb változatára
A kérdező hozzászólása: igenigen, köszi szépen! :)

Mi kell ahhoz, hogy csak úgy kitehessek egy táblát a 4-es főút mellett?

Kell valami engedély vagy valami az önkormányzattól?

Legjobb válasz: Attól függ, mi van a táblán. Ha az, hogy "Szilveszteri buli erre --->>>", akkor nem kell semmi. De ha a forgalom szempontjából például zavaró lehet, megtévesztõ (pl. egy ál-sebességkorlátozó-tábla), akkor kell engedély, és valószínûleg nem is kapsz.

Attól függ, mi van a táblán. Ha az, hogy "Szilveszteri buli erre --->>>", akkor nem kell semmi. De ha a forgalom szempontjából például zavaró lehet, megtévesztõ (pl. egy ál-sebességkorlátozó-tábla), akkor kell engedély, és valószínûleg nem is kapsz.

Egy tábla csokoládé hogyan égethető le? Mit tegyek, hogy ne ragadjon rám? Mennyit mozogjak és mit?

Legjobb válasz: Nem kell lemondani, csak tudni kell mértéket tartani. Egy tábla az sok, de egy kis mennyiséget be lehet iktatni. Például reggel, egy normális, fehérjedús reggeli után, vagy közvetlenül edzés után. Ekkor kifelyezetten ajánlott az egyszerû szénhidrátok bevitele. (igaz, hogy a csokiban sok a zsír is, ezért próbálj meg minõségi, lehetõleg eredeti étcsokoládét fogyasztani. És max. 30-40 grammot egyszerre. Persze aki keveset mozog, egész nap kocsiban meg irodában ül, este meg a tévé elõtt, az tényleg jobb, ha SOHA nem eszik csokoládét.

Nem kell lemondani, csak tudni kell mértéket tartani. Egy tábla az sok, de egy kis mennyiséget be lehet iktatni. Például reggel, egy normális, fehérjedús reggeli után, vagy közvetlenül edzés után. Ekkor kifelyezetten ajánlott az egyszerû szénhidrátok bevitele. (igaz, hogy a csokiban sok a zsír is, ezért próbálj meg minõségi, lehetõleg eredeti étcsokoládét fogyasztani. És max. 30-40 grammot egyszerre. Persze aki keveset mozog, egész nap kocsiban meg irodában ül, este meg a tévé elõtt, az tényleg jobb, ha SOHA nem eszik csokoládét.
Ez jobb mint a somlói galuskás kérdés. Egy tábla csoki kb. 550kcal/100g! Amit kb 2óra folyamatos kocogással lehet ledolgozni azt amit 10 perc alatt beviszel. Ha nem tudod letenni a csokit akkor ahhoz sem lesz elég akarateröd hogy 2 órát fuss naponta. Tehát csak tartod a súlyod vagy még hízol is. Te döntesz!
Napi 30 perc intenzív moszgás csodákat mûvelhet. Sétálj, biciklizz, fuss, amihez csak kedved van. Arra nem nagyon tudok praktikát, hogy mit tegyél, hogy ne menjen rád. Talán minimálisra csökkenthetnéd az édességet, vagy egy darabig, amíg le nem megy pár kiló teljesen kerüld ki. Persze vannak, akik olyan alkatúak, hogy akármennyi csokit megehet és nem hízik semmit. Sajnos én sem ebbe a csoportba tartozok. Így nekünk marad a kevesebb adag, vagy a lemondás... és a mozgás, ami amúgy is hasznos mindenféle szempontból. Ktartás neked! Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) (sajna mi akkor az "édességlemondó" fajtába csöppentünk :()
A másik hoyg edzés után csak akkor kell bevinni szénhidrátot ha izomtömeget akarsz növelni. Ha diétázol akkor tilos mert épp akkor égetné a zsírt a szervezet de ha megadod neki a tápanyagot akkor abból nyer energiát.

Hogy lehet azt megcsinálni minecraftban, hogy egy tábla csak úgy lebeg? Vagy ez egy plugin? Ha igen akkor pls linkeljétek?

Legjobb válasz: Addolsz magadnak egy légblockot és arra rakod rá a táblát(szerintem valahogy így kell)

Addolsz magadnak egy légblockot és arra rakod rá a táblát(szerintem valahogy így kell)
légblokk..grat (y) 2 tábla kell hozzá és összerakod a kettõt úgy hogy azt hidjék egymásra hogy a másik fal így blokkfrissüléskor sem esnek le. Én Mceditel szoktam csinálni , egymás háára tenni õket.
Pluginnal könnyû megcsinálni. WorldGuard a neve. Ha betetted a plugint, írd be, hogy /stoplag aztán tegyél le egy blokkot, oldalra rá a táblát. Aztán a tábla mögül üsd ki a blokkot, a tábla bitt marad. Tegyél a tábla másik oldalára egy másik táblát. Aztán írd be, hogy /stoplag -c Kész! Bonyolultnak tûnik, de nem annyira :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Amm van benn WorldGuard! :)
Ez egy low-end tablet. Ezekkel a tulajdonságaival meg kell tanulnod együtt élni.
Nekemis ilyenem van, d e nem csinál ilyeneket, kikell cseréltetni, nekem is kilett ugyanez mert nekem pl az elsõnél még kikapcsolva is világított a képernyõ egyik ledje, a forrosodás sem normális nekem max langyos szokott lenni ez a normál, a tied túl sok áramot vesz fel ezért forró
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: ennek a tabnak az aksi kapacitása: 2200 mAh/3.7v hány órát kéne neki kibírnia?
kb 3-4 óráig bírnia kell ha folyamatosan használod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!