Találatok a következő kifejezésre: Egy szűz nehezebb (4 db)

Egy szűz lánynak nehezebb kivenni a tampont, mint berakni?

Hiszen amikor veszem ki akkor nagyobb lenne mert megszívja magát vérrel..

Legjobb válasz: Általában nem jelent gondot, mivel elég rugalmas a szûzhártya.

Általában nem jelent gondot, mivel elég rugalmas a szûzhártya.
Meg mivel mikor kiveszed már nem száraz a tampon ezért könnyebb kivenni...
Nem nehezebb, mert nem száraz, a szûzhártya meg tágul annyit.
az igaz hogy amikor kiveszem cseppet fáj de tényleg csak cseppet és ki lehet bírni. énis szûz vagyok.
amikor megtelik, akkor könnyebb kivenni. picit kellemetlen, de nem fájdalomnak nekevzném. a szûzhártya rugalmas, ha szûz vagy, használj kicsi vagy normál méretû tampont, akkor nem lehet probléma.

Egy 22 éves szűz fiúnak vagy egy 22 éves szűz lánynak nehezebb komoly kapcsolatot kialakítani szerintetek?

Legjobb válasz: A fiúnak azért nehéz, mert több az esélye a bénázásra, meg azért én se kezdenék szûz pasival... A csaj meg hagyja magát és kész, max akkor bénázhat ha õ lenne felül.

A fiúnak azért nehéz, mert több az esélye a bénázásra, meg azért én se kezdenék szûz pasival... A csaj meg hagyja magát és kész, max akkor bénázhat ha õ lenne felül.
Egyértelmûen a fiúnak.
Azért az se mindegy, hogy egy vonzó pasi szûz, vagy egy ronda csaj szûz, mert az utóbbi tök mindegy, hogy még nem volt senkivel, akkor se nyerõ, ebbe a felállásba a pasinak van esélye. De fordítva a csaj a nyerõ.
18:35 csajnak tök 8 akad olyan aki megdugja. tudod ha nincs ló jó a szamár is alapon. Erre jó példa ha keresel egy képet egy ronda kövér lányról, és felteszed egy társkeresõ oldalra. 24 óra altt lesz minimum 20 leveled, ebbõl 19en személyesen is találkoznának vele. A dögös pasi meg nem lesz szûz ilyen korára, mert neki lesznek "kérõi" akarata ellenére is, úgy mint a dögös csajoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és hát ez így gáz. De szerintem egy lánynak is nehéz, fõleg, ha otthon várja a herceget vagy eljár otthonról, de a csalódások miatt úgy tesz, mintha nem érdekelné senki.
Kérdezõ. A lánynak élni kéne az életét, és nem azon gondolkodni hogy akkor 20 évesen vagy 25 évesen veszti el. Ez nem egy lappangó és kellemetlen betegség amin az értelmes ember próbál minél elõbb átesni, egy egy állapot, ami az ember életében 1x adatódik meg. Nem lesz soha többet elsõ alkalom. Ha lesz valakid úgyis lesz, ha meg nem lesz hát nem lesz. Nem létszükséglet a szex, nem fogsz meghalni ha nem csinálod, akkor meg minek ilyenen egyáltalán agyalni.
ha alacsony, vékony fiúról van szó, mint én, akkor a fiúank nehezebb, de ha a fiú jól néz ki, magas, izmos, akkor alapból nem is lehet szûz 22 évesen és mindig sikeres a lányoknál, mert tapadnak rá a lányok és kész
A lánynak mindeképpen könnyû, jön a pasi akinek viszonylag jól kell kinéznie, magabiztosnak kell lennie, jó dumával kell rendelkeznie, aztán bátorság, kezdeményezõkészségre is szüksége van. És mindezek mellett ott a kémia, meg a humor. szóval ez nagyon nehéz tud lenni fõleg ha a nõ nem segít!!! és valjuk be nem igazán szoktak. hát igen könnyû áthárítani a problémákat a másikra. Aztán visszafogott vagy zárkózott fiú megint csak nehezen teremt kapcsolatot, aki csóró és meglátszik megint nehezen, ha nincs kocsija az is gáz, szóval van egy rakás dolog ami extreme módon megnehezíti a dolgunkat. és mi a helyzet a nõvel: veszel egy szexy ruhát, +smink. jön a csávó te meg csak bólogatsz, igen igen igen, és már mehetsz is szexelni. ennyi, ebben mi a nehéz. nem értem a nõket, mi a fenééért gondolják hogy nekik nehéz lenne. Ha egy nõ jól néz ki, onntól kezdve nyert ügye van, nem számít szinte semmi más, még az sem ha büdös, mivel még az is talál magának pasit. de ha egy pasi az, na az a hálál, valszeg szüzen fog meghalni, ha nem megy el prostituálthoz. Az a legjobb az egészben számotokra, hogy semmit sem kell csinálnotok, így aztán egy pár nõnek igen csak nagy önbizalma tud kialakulni. És ilyeneket mondanak hogy na mutasd mit tudsz. bezzeg ha a csajnak kéne udvarolni letörne a szarva
00:53 Pontosan, emiatt van ennyi öntelet nõ aki csak a válogatáshoz ért. minden ujjára jut 10-10 pasi, szóval van mibõl válogatni.
Fiúnak. Míg a 20 éves csajt a 16tól a 60 évesig minden korosztály meg akarja dugni, addig a fiúnak csak a 20éves avagy a buliban lerészegedett 16-17 éves kislányoknál van esélye. Amúgy is egy csajnak elõny ha még nem járt benne senki, egy fiúnak meg gáz ha még nem járt senkiben.
20 feletti szûz fiúnak nem is érdemes ismerkednie a lányokkal, én legalábbis amondó vagyok. Nem keresem a lányok társaságát, így legalább semmi esélyem arra, hogy megalázzanak a tény miatt, úgyis ezt tenné a 99%uk, ha megtudnák az igazságot.
Egyértelmûen a fiúnak. Egy lány esetén akár pluszpontot is jelenthet, ha még szûz, hiszen az ember arra gondol, milyen erkölcsös, nem fekszik le akárkivel, pedig már biztos rengetegszer megtehette volna. Egy fiú számára viszont aligha dicsõség, hiszen a társadalmi elvárások szerint neki kell udvarolnia, és ha még egy lányt sem sikerült meghódítania, az arra vall, hogy mekkora lúzer.
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de ez a , , csaj hagyja magát és kész"...hát ez nagyon gáz megfogalmazás én nem így képzelem ezt a dolgot. De ez alapján, aki ilyen korban szûz, ássa el magát?
Nem kezdenél, mert leprás, igaz? :)
A fiúnak, mert õ csúnya.
hát, ha 22 évesen mindkettõ szûz, akkor feltételezem, hogy még nem volt komoly kapcsolatuk (vagy mondjuk vallási/egészségügyi okokból nem, de ezt most hagyjuk). és ha nem volt még komoly kapcsolatuk, akkor nem túl tapasztaltak ismerkedés terén, ha pedig nem tapasztaltak ismerkedés terén, akkor mindkettõnek nehéz lesz.
A kérdező hozzászólása: De miért? én totál azt érzem, hogy fordítva van az egész...
fiú. a lánynak könnyû. csak hagyni kell, hogy levadásszák
Fiúnak.
17:40 akkor a te szemedben nem pasi az aki nem volt még életében nõvel. Te is egy öntelt magaszeretõ csaj lehetsz ha ezt tényleg így gondolod. Remélem sosem fogok hozzád hasonlóval találkozni az életem során, bár most hogy ez írom sablon mintára készültök szóval lehet hogy mégis...
Én már 6 éve nem vagyok szûz és még a normált is kellemetlen felhelyezni.Próbáld meg de szerintem most még elég a kicsi.
Nem is feltétlen a méretével van a 'baj', a nagyobb jobb akkor, ha erõsebben vérzel.. Ha a minit kicsinek találod, próbáld ki a "Light days"-t (OB), én is azt használom, nem vastagabb a mininél, csak kicsit hosszabb. 15L
Én szûzen csak a minit tudtam használni. A normál már kellemetlen volt. De barátnõm szûzen is tudta használni a normált. Szerintem embere válogatja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
próbáld meg, szerintem azis fölmegy ha erõs a vérzésed, óvatosan helyezd föl
Nekem a mini is a szûzhártyámba szorult és nõgyógyász szedte ki.De a barátnõm a nagyot is fel tudja tenni szüzen, a közepest szárazon. Szerintem a hártya vastagsága és a rése is befolyásolja.

Mikor egy pasi szűz lánnyal fekszik le, akkor az elején nehezebb neki a behatolás? 18/L

Legjobb válasz: Valamilyen szinten nehezebb, de a lényeg az h lassan kell.

Valamilyen szinten nehezebb, de a lényeg az h lassan kell.
a petting sokat segit
Nyilvánvaló.
A csajszit a lehetõ legjobban fel kell izgatni és akkor nem lehetnek normális esetben gondok.
Igen Fõleg ha a lánynak van (nem mindenkinek van) szûzhártyája, illetve ép még (nem szakadt el tampontól vagy mástól). De még ha nincs is szûzhártyája vagy már elszakadt, akkor is valsz szûkebbnek érzi majd mint többi nõt
Persze. :) Bár én még mindig olyan szûk vagyok, mintha szûz lennék.Élvezi is a párom, nekem meg az elején mindig egy picit fáj, nem kis mérettel rendelkezik. :/ :) 18L
Nincsen szoros összefüggésben a testalkattal. Rajtad pedig egy kisbaba feje (10 cm) ki fog majd férni. Olyan férfit nem ismerek (emberben), akinek ilyen méretei lennének. De a legkisebb pesszárium is 6 cm... és az még akkor is bemegy, ha egyáltalán nem vagy izgatott. Inkább az lehet a gond, hogy el kellene lazulnod, és izgatottnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó... kisebb testalkatú lány vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Oké. Akkor nekem szerintem "nehezen" fog menni. :( Már az is kicsit fáj, ha tampont teszek be... :S
Én nagyom fel tudok izgulni, a párom mindent meg is tesz érte. :) Én vagyok az a szûk lány.Tudom, hogy ott egyszer egy baba fej is ki fog férni, de nekem tuti nem lesz könnyû szülésem.Ezt a nõgyógyász is elmondta. :D De annyi baj legyen, alig várom, hogy gyermekem szülessen. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!