Találatok a következő kifejezésre: Egy szép lány hogy néz ki (6 db)

FIÚK! Nektek milyen egy szép lány? Hogy néz ki? Milyen az alkata? Mit szerettek a lányokba?

Legjobb válasz: Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.

Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.
Ki legyen békülve önmagával, legyen vidám, mosolygós és ápolt (nekem ebbe a testedzés is beletartozik). Társaságban büszke lehessek rá. Kb ennyi. Nekem az, hogy milyen formájú az arca, meg hány cm egyáltalán nem számít. 33/Ffi
Nálam Õ jelenti az abszolút ideált [link] Legyen jó fej, ne bunkózzon, tudjon magától is csacsogni kb ennyi :) 21F
olyan dugnivaló kis aranyos :) mell & fenék
165 magas, 50-55 kg, hosszú sötét haj , kerek popsi, akkora mellek hogy beleférjen a tenyerembe.Mosolygos , nyitott , legyen humorérzéke és szeresse ha küzdenek érte.Valamint csináljon nekem rántott húst, de jó sokat :D

Egy szép szexi lány hogy néz ki?

Milyen lábakkal? derékkal? fejjel? stb?

Legjobb válasz: ízlés kérdése. Pl. ha neked a magas, szõke, zöld szemû llányok jönnek be, szép vékony derékkal, az a másik embernek nem jön be. Amúgy nekem a szépségkirálynõk nem tetszenek, ez is csak ízlés dolga, én túl vékonynak, mûnek tartom õket. Egy szexi lány szerintem nem csak csontból áll, hanem van rajta husi, fognivaló.

ízlés kérdése. Pl. ha neked a magas, szõke, zöld szemû llányok jönnek be, szép vékony derékkal, az a másik embernek nem jön be. Amúgy nekem a szépségkirálynõk nem tetszenek, ez is csak ízlés dolga, én túl vékonynak, mûnek tartom õket. Egy szexi lány szerintem nem csak csontból áll, hanem van rajta husi, fognivaló.
Hosszú lábakkal, nem Tesco-s zacsival takarandó fejjel, csinos derékkal és szõrtelen hónaljakkal rendelkezik.
Nekem az olyan lányok tetszenek akiknek nincs lábuk meg derekuk. Tehát számomra ez teljesen mind1:)
Mindenkinek más az ízlése, így nem lehet általánosságban elmondani hogy milyen a szexi.
Szerintem megcsinál mindent az ágyban -bevállalos.
Jól játszik 12-húros gitáron....meztelenül:)
mint én :P .. egyetértek az elõttem szólóhoz:)
Hát.. ez mindenkinek a saját ízlése, egyénisége.. mondjuk a legtöbb fiúnak az jön be, ha a lány jó az ágyba, és karcsú, jó a dereka, és nincs dzsumbuj a hónalján, meg a lábán..:D

Hogy lehet az ha egy lány nagyon dögösen néz ki akkor tuti h nagyon szép házba lakik gazdagság stb?

neten nem is látni olyan lányt aki nagyon szép és olyan házba lakna mint más család ahol havi 120.000 b?l kell megélni.. nekik minden luxus

Legjobb válasz: Valóban sokszor akad ilyen, viszont biztos vagyok benne, hogy nem függ össze a szpség a gazdagsággal. Mellesleg ne a neten nézelõdj, mert nem ad pontos arányú adatokat. Hogy érted, hogy "nagyon dögösen néz ki"? Vannak olyan lányok, akikre az ismerõseim szinte kivétel nélkül azt mondják, hogy "nagyon dögös", stb., viszont nekem nem igazán jön be...

Valóban sokszor akad ilyen, viszont biztos vagyok benne, hogy nem függ össze a szpség a gazdagsággal. Mellesleg ne a neten nézelõdj, mert nem ad pontos arányú adatokat. Hogy érted, hogy "nagyon dögösen néz ki"? Vannak olyan lányok, akikre az ismerõseim szinte kivétel nélkül azt mondják, hogy "nagyon dögös", stb., viszont nekem nem igazán jön be...
*, hanem inkább "más fajta" lányok tetszenek nagyon...
Talán azért, mert ma már a "dögös" jelzõt azokra használjuk, akik menõk és feltûnõek. Márpedig egy olyan lány, akinek a szülei mondjuk turkálóban veszik a ruháit (ma már egyre többen vannak, válság, stb), általában(!) nem olyan harsány, és az önbizalma sem végtelen ez okból kifolyólag. Ellenben egy gazdag csaj, akinek mindene megvan, full önbizalom, minden ruhájából kilóg legalább a fehérnemûje, ha nem egyéb része, tiznhárom sincs még, de már nem tudod, mi az eredeti hajszíne, vagy hogy hogy néz ki az orra, mert nem látszik az alapozótól... A a dögös. Mert megvan a márkás ruhája, a fodrásza, s sminkje, stb... Gondolom, mindenkinek ismerõs a szitu...


Miért van az velem, hogy szemezek egy lánnyal a villamoson aki jól néz ki, de látok egy csúnyácskábbat és nem megyek oda a széphez mert a másikat megsajnálom, szerintetek?

Legjobb válasz: Nem tudom.Lehet túlzottan együtt érzõ vagy.Beleképzeled magad a csúnyácskább szerepébe.Valószínûleg csak túlkombinálod a dolgokat.Nem hinném,hogy a másik lányt bántaná, ha egy ismeretlen odamegy egy másik ismeretlenhez.Barátnõknél talán már más a helyzet.

Nem tudom.Lehet túlzottan együtt érzõ vagy.Beleképzeled magad a csúnyácskább szerepébe.Valószínûleg csak túlkombinálod a dolgokat.Nem hinném, hogy a másik lányt bántaná, ha egy ismeretlen odamegy egy másik ismeretlenhez.Barátnõknél talán már más a helyzet.
Gondolj arra, hogyha neked nem tetszik a másik lány (akit te csúnyácskának találsz), az azt jelenti hogy nem hozzá való vagy. Mert a sors egy másik embert szán neki, akinek lehet hogy éppen õ a szép, és az, akit szebbnek tartasz, meg a csúnyácska. Mivel, ez teljesen viszonylagos, hogy mi szép és mi nem.

Még szűz vagyok. És megtetszett nekem egy lány iwiwen. Közel lakunk egymáshoz csak az a baj, hogy ki van irva hogy kapcsolatban él. De az a helyzet, hogy én el is hiszem, mert nagyon szépen néz ki. Mit tegyek? Tényleg nagyon megtetszett nekem.

Legjobb válasz: hat nem igy mukodik am, hogy megtetszik valaki es mindenaron. Ha kapcsolatban el, akkor pedig hagyd beken, keress olyat, aki elerheto. Most ha minden nekunk tetszo embernek nekiesnenk, milyen lenne mar a vilag. van egy csomo elerheto ember..keress olyanokat.

hat nem igy mukodik am, hogy megtetszik valaki es mindenaron. Ha kapcsolatban el, akkor pedig hagyd beken, keress olyat, aki elerheto. Most ha minden nekunk tetszo embernek nekiesnenk, milyen lenne mar a vilag. van egy csomo elerheto ember..keress olyanokat.
Szerintem is bölcsebb dolog békén hagyni, keress valaki olyat, aki nem él kapcsolatban. Rengeteg gyönyörû, okos, és magányos nõ él Magyarországon, tegyél róla, hogy eggyel kevesebb feküdjön le egyedül! :)
Szia, ahogy a "hulye" felfogásodból látom szerintem nem lehetsz tobb 15-nél...:) Hallod interneten nem érdemes felszedni csajokat, ennek nincs semmi jovoje... Miért nem keresed a lányok társaságát inkább személyesen...?
Hany eves vagy?
ne iwiwen csajozz. dugni sem lehet ott. ha meg élõben nem mersz valakihez odamenni, akkor mit vársz késõbb?
Rám is mindig azt hiszik, hogy 16-17 vagyok, pedig egyidõsek vagyunk :S
Ajánlom, hogy ne vezess traktort, mert akkor több esélyed lesz :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon értékelem a hozzászólásokat akkor mégsem a külsõmmel van a gond azért mert valaki mg. munkagépekkel dolgozik él hal értük akkor az dögöljön meg ? semmirekellõ paraszt ? Akkor még is csak ezzel a van baj. Nike cipõ meg ilyen márkás holmik nélkül is az vagyok aki. Ai ezt a kommentet irta akkor te a cipõbe leszel szerelmes meg a adidas pulcsiba? érdekes figura lehetsz.
"Ai ezt a kommentet irta akkor te a cipõbe leszel szerelmes meg a adidas pulcsiba? érdekes figura lehetsz." Nem, de amíg úgy öltözöl mint egy katona addig ne is számíts rá, hogy szóba állnak veled a lányok. Egyébként 20/F vagyok. Nem a márka a lényeg csak arra akartam utalni, hogy trendibben kéne öltöznöd.
Elárulom srácok, hogy a nõk az elegáns férfiaktól õrülnek meg igazán, nem a trendi menõ minden második emberen megtalálható tucatgöncöktõl :)
Az öltönyösök?
Például :) Ezerszer hamarabb fordulunk meg egy öltönyös férfi után, mint a 23. ugyanolyan szabású pólós srác után. Az öltöny, ing férfiasságot sugároz, ez a trendiség pedig divatot. A nõk pedig a férfiakat szeretik.
A kérdező hozzászólása: Nem öltözök ugy mint egy katona te nem tudod miért voltam terepruhában akkor egyébként vaddisznóhajtás elött volt. Csajtéma is emberfüggö aki akar csajozik aki meg nem akar az meg nem. De én már belefáradtam a sok sikertelenségbe egyszerüen nem megy de miért pont velem baszik igy ki a sors. Körülnézek a környezetembe pl. ott az msn üzenöfal látom sok ismerösnél kint van a szivecske meg igy szeretlek béby ugy szeretlek. Fáj nekem miért nincs ez ????? Pedig egy áldott jó lélek vagyok az a fajta ki tüzbe tenné másért a kezét ha kell. Sokan ezt nem értékelik.
Szia! Én egy 17 éves lány vagyok és semmi gond a külsõddel éppen annyira vagy férfias amennyire kell :D Nem tudom hogy öltözködsz mert a képekbõl nem derül ki de nem is az a fontos hanem ha kedves vagy lányokhoz rájönnek hogy egy fõnyeremény vagy számukra :D
Sztem nem nézel ki rosszul. Szabad kérdezni, milyen magas vagy, és hány kiló?
A kérdező hozzászólása: Végre valami biztató szavak is kerültek ide, 170/60 nem vagyok az a ketteslétra alkatu :D
Ismerek egy srácot, hasonló (külsõre és alkatra, csak õ 54 kiló), mint Te, Neki sem volt barátnõje 20 éves koráig. Neki mindig a fiatalabb lányok körében volt sikere, 21 évesen egy 15 éves csajjal járt. Lehet, ebben az irányban kéne szétnézned :)
Szia! Bocsi hogy a saját példámat hozom föl de csak igy tudom szemléltettni a dolgot:) 17 éves lány vagyok és nem vlt még barátom de egyszer elkezdtem azt hogy ha vlt egy kis idõm becsuktam a szemem és arra gondoltam miylen jó lenne ha lenne barátom erre rá 2 hétre megjelent egy srác az életembe és megkérdezte járok-e vele mire én azt válaszoltam nem de sokkal nagyobb önbizalmam vlt és sorra jönnek a srácok akik közül választhatok :D és kevésbé elképzelhetettlen hogy egyszre boldog pár kapcs.-ban fogok élni :)
Szia! Saját példámból kiindulva-a lányok a nagydumás, magabiztos fiúkat kedvelik. Szóval azt tanácsolom, ne is törõdj a külsõddel, gyúrj inkább a magabiztosságra és gyakorolj be pár kevésbé röhejes csajozós dumát. Ja és ne görcsölj rá a csajozós témára. Most inkább szánj egy kis idõt magadra aztán ha úgy érzed "készen állsz" mehet a csajozás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, a dumámmal nincs gond, a jókor jóhelyen elsütött viccekhez értek a legjobban lehet ez is a bajom mindenböl viccet csinálok :D Én magam sem értem mit nem csinálok jól szóval nem egyszavas ember vagyok. Bár lehetne a lányok fejével gondolkodni de sajnos NEM :D
Sztem te nem szeretnéd hogy a mi fejünkkel gondolkodj :) Durva dolgokat tudnál meg :) xD
Hiányzik a stílus, amúgy annyira nem lennél gáz. Valami menõbb Nike cipõ, normális farmer, kapucnis felsõ és máris nem lennél ilyen semmilyen.
Hát...... ez bezony nem baba arc!!!!!! Sztem nem a , , babaarccal'' van itt a probléma...... 16/L
igaz én lány vagyok szintén 21 de engem is 18nak néznek legalább 10év múlva ez jól jön ^^
Képet...Képet...Képet...Képet...Képet...
Nyithatsz egy kosármúzeumot majd. Ennek is van haszna. Én is tervezem.
Ez a Justin Bieber-szindróma. Sokkal kisebbnek látszol, mint amekkora vagy. De ha a kiszemelt lány elkapta a Bieber-fiebert, akkor nincs probléma :D
Nõk helyett értelmes dolgokkal töltheted az idõdet: Megtanulsz pl. profi módon programozni, halálra keresed magad, és mindennap másik nõd lehet. Persze nem muszáj cserélgetni õket.
A kérdező hozzászólása: Tegyek be képet ? nane :D
Érdekes, én mindig azt hittem, hogy sok lány bukik erre... De úgy látszik csak az én környezetem ilyen "elvetemült" =) Én 20 éves vagyok, de általában 15-16nak néznek, mert alacsony vagyok és kislányos az arcom is. Épp ezért én nem is tudom magam elképzelni, egy nagy darab borostás/szakállas férfival, mert kényelmetlenül érezném magam mellette. És nem hiszem, hogy én lennék az egyedüli olyan lány, aki kifejezetten a hozzád hasonló típusú pasikat keresné, úgyhogy, hajrá és ismerkedj!
Sajnálom, nekem nem tetszik a kisfiús kisugárzás, viszont jópár lánynak igen, nem kell elkeseredned.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110121/DSC00030_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/110113/DSC00029_www.kepfeltoltes.. Nincs mit takargatnom tessék...
Militeri babaarc. Komolyság. Valami elõnyösebb nincs? Egyébként a farakás tetszik. 19L
semmi extra nincs is olyan baba arcod ...
Közelebbit, légyszi, alig látszik valami az arcodból. Én amúgy imádom az ilyet:-D 22L
A kérdező hozzászólása: Jót derültem a kommenteken :D föleg a farakásos háhá tessék itt egy másik http://kepfeltoltes.hu/view/110122/DSC00032_www.kepfeltoltes..
Miért lenne baj?:D Én 15 vagyok 150cm :S és sokan óvodásnak néznek:SXDD Amúgy sztem aranyos vagy #.# :D
nem vagy csúnya nekem bejön a baba arc
Szerintem azzal semmi baj sincs, hogy fiatalabbnak tûnsz mint amennyi vagy. Sok lány oda van a kisfiús, babaarcú pasikért. Én pont nem ebbe a kategóriába tartozok, de ettõl még sok más lánynak tetszel és tetszhetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!