Találatok a következő kifejezésre: Egy szép lány hogy néz (14 db)

FIÚK! Nektek milyen egy szép lány? Hogy néz ki? Milyen az alkata? Mit szerettek a lányokba?

Legjobb válasz: Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.

Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.
Ki legyen békülve önmagával, legyen vidám, mosolygós és ápolt (nekem ebbe a testedzés is beletartozik). Társaságban büszke lehessek rá. Kb ennyi. Nekem az, hogy milyen formájú az arca, meg hány cm egyáltalán nem számít. 33/Ffi
Nálam Õ jelenti az abszolút ideált [link] Legyen jó fej, ne bunkózzon, tudjon magától is csacsogni kb ennyi :) 21F
olyan dugnivaló kis aranyos :) mell & fenék
165 magas, 50-55 kg, hosszú sötét haj , kerek popsi, akkora mellek hogy beleférjen a tenyerembe.Mosolygos , nyitott , legyen humorérzéke és szeresse ha küzdenek érte.Valamint csináljon nekem rántott húst, de jó sokat :D

Egy szép szexi lány hogy néz ki?

Milyen lábakkal? derékkal? fejjel? stb?

Legjobb válasz: ízlés kérdése. Pl. ha neked a magas, szõke, zöld szemû llányok jönnek be, szép vékony derékkal, az a másik embernek nem jön be. Amúgy nekem a szépségkirálynõk nem tetszenek, ez is csak ízlés dolga, én túl vékonynak, mûnek tartom õket. Egy szexi lány szerintem nem csak csontból áll, hanem van rajta husi, fognivaló.

ízlés kérdése. Pl. ha neked a magas, szõke, zöld szemû llányok jönnek be, szép vékony derékkal, az a másik embernek nem jön be. Amúgy nekem a szépségkirálynõk nem tetszenek, ez is csak ízlés dolga, én túl vékonynak, mûnek tartom õket. Egy szexi lány szerintem nem csak csontból áll, hanem van rajta husi, fognivaló.
Hosszú lábakkal, nem Tesco-s zacsival takarandó fejjel, csinos derékkal és szõrtelen hónaljakkal rendelkezik.
Nekem az olyan lányok tetszenek akiknek nincs lábuk meg derekuk. Tehát számomra ez teljesen mind1:)
Mindenkinek más az ízlése, így nem lehet általánosságban elmondani hogy milyen a szexi.
Szerintem megcsinál mindent az ágyban -bevállalos.
Jól játszik 12-húros gitáron....meztelenül:)
mint én :P .. egyetértek az elõttem szólóhoz:)
Hát.. ez mindenkinek a saját ízlése, egyénisége.. mondjuk a legtöbb fiúnak az jön be, ha a lány jó az ágyba, és karcsú, jó a dereka, és nincs dzsumbuj a hónalján, meg a lábán..:D
Ha a nézését akarod viszonozni, akkor nézd te is!:)
Beszélgethetsz vele ott, de túl sokat ne lájkolj max néha ha vmi tényleg tetszik. Nem tudná eldönteni hogy mit akarsz ha amúgy meg nem beszélsz vele. Elõbb sztem kicsit haverkodjatok.
A kérdező hozzászólása: Azzal felkelthetem az (érdeklõdését) irántam ha, facebookon sokat lájkolok neki? Vagy ezzel összezavarom?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom hogy alakul majd de azért köszi mindenkinek!
Akkor azon az egy órán kell kipuhatolnod hogy mi érdekli és utánna már ha arról beszélsz vele, szórakoztatod akkor majd odaszokik a többi órán is. Ha mázlid van olyan a tanár hogy nem baj ha dumáltok az óráján.
A kérdező hozzászólása: Meg állandóan a barátainál van.Szünetekbe meg orákon is csak egy órán ül mellettem.
A kérdező hozzászólása: Csak egy dolog neheziti meg a dolgot.Nem itt lakik.:( Egy falubol jár be. Csak a mamája lakik a városba. Meg én menzás vagyok ö pedig nem.
Próbálj meg beszélgetni vele bármirõl. A tanárokról, a suliról, a zenékrõl, stb... Aztán akár el is hívhatod valahova, sétálni... Hazakísérheted... Hát ha sokszor néz, rád mosolyog, zavarba jön stb...
Ahogy a haverjaiddal szoktál :) Tegyük fel hogy igent mond, akkor utánna mit csinálnál? Mennyivel lenne jobb mint ha még nem tudod a választ? Akkor bátrabb lennél?
A kérdező hozzászólása: Hogy barátkozzak vele? Nem tudom hogy kell.:(
Kérdezz rá. Bár inkább csak barátkozz vele elõször, ha tényleg félénk akkor lehet nemet mond akkor is ha igen.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudhatom meg hogy bejövök e neki?
A kérdező hozzászólása: Egy óran mellete ülök de semmi.Nem tudok miröl beszélni vele.Nem tudom mit mondjak neki nem is bisztos hogy bejövök neki. Egy barátomnak nemet mondott.Azt mondta nem akar még barátot.
Én is félénk vagyok, és én is mindig nézem a srácot... :D És ha õ odajön dumálni, akkor tök jót beszélünk, viszont én nem megyek oda hozzá beszélni. Szóval neked kell erõt venned magadon. :D
Ha megszólalni nem mertek hát írjátok le! Aztán már mindkettõtöknek elered majd a nyelve. (tapasztalat) Amúgy gyanús, hogy van valami vonzalom csak egyikõtök se lép.
A kérdező hozzászólása: Meglessz!:D


sziia, kánten vagyok montázsiból!
nem mert biztos nem áll le egy fogatlan segédmunkással:(
Na ezért aztán érdemes egyetemre járnod, ha amúgy egy életképtelen vagy... Látszik hogy még sosem szólítottál le lányt.
De értelmesek a válaszok... :) Én most vagyok elsõs gólya, szívesen venném, ha odajönne egy srác, bármit mondhatsz. Pl "szia, elsõs vagy? Még nem találkoztam veled, xy vagyok. Ha segítségre van szükséged, nyugodtan kérdezz". De tényleg bármit, megkérdezheted, milyen szakos, ha közös órátok van, kérdezd meg, leülhetsz-e mellé.

Nem vagyok valami szép, sajnos. Hogy szedhetnék fel valami szép lányt? Nem volt még barátnőm, a lányok nem ugy néznek rám mint egy fiura, hanem mint egy jóbarátra...

16 éves Fiú vagy.De nekem meg barátn? kell...nem pedig "barát". Járok bulizni is...és még ott se...vannak akik tetszenek de akárkire is rányomulok mindig megpróbál lerázni... Segitsetek, mit tehetnék.

Legjobb válasz: Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)

Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)
Vannak akiknek nem a külsõ az elsõ. Ezeket a lányokat diszkókba fogod megtalálni hanem mondjk tráskeresõ oldalakon, vagy simán az utcán. De nekem már volt olyan hogy felvettem egy szép lányt msn-re és mondat neki:-szia -szia -láttalak xy.hu oldalon és nagyon szép vagy. még nem látott engem de letiltott. Mindenesetre ne add fel és add önmagad.
Szerintem hülyeség, hogy csak az izomra buknak. Fõleg, hogy én is gyúrok, és nem egy szálkás típus vagyok (azaz igazi izomagy kinézet), és nem hogy jobban bejönne, de inkább taszítja a hölgyeket. Szóval a jóval elöbbi válaszolónak annyiban lehet igaza, hogy a srác a szövege miatt olyan sikeres, nem pedig a kinézet miatt. Ha tényleg csak az számítana, akkor nem próbálnának lekoptatni lépten-nyomon. A legfájdalmasabb az, amikor a szemedbe mondják, hogy túl izmos vagy és nem tetszel neki...
Nem értem ha te azt állítod magadról, hogy nem vagy szép, akkor miért akarsz szép lányt? Ha azt akarod, hogy a belsõd értékeljék te se a kinézetre hajts! Lehet, hogy te is tettszel olyannak, aki esetleg neked nem tettszik. Lehet nem vagy túl jóképû, de azért lehetsz igényes.Jó frizura, dögös parfüm, csinos ruha....
Bocsi a helyesírási hibákért:) Elõzõ válaszoló
Figyu szerintem sok lány va aki nem a külsõt nézi pl. éns me azt nézem deh akk cserébe énis elvárom hogy ne azt nézzék:) Nme mondom hogy csúnya vagyok de nemsi iylen mindneki álma lány, ha gondolod bezsélgethetünk msn-en és meglátjuk hátha lessz valami:) Ha felkeltettem érdeklõdésedet nyugodtan írj e-amilt:) És sztem aki a külsõt nézi az csak azért verseng hogy neki "szebb" pasija legyen mint másnak:P Tamilina(15)
1. hozzászóló vagyok. Egy valami biztos ha nem is vagy szép a diszkóban minden lány az izomra bukik (meg a pénzre). ismerek egy embert nem jóképû egy kicsit se de izmos és jó megjelenése és szövege van. a csajok meg buknak rá. igaz nagy részük ilyen diszkó ribi de a normális lányok is az izomra buknak.
nekem szépfiú barátom van, volt is sok..és párszor megjártam már ezzel...:S
Egy fiúnál egyáltalán nem fontos az hogy szép legyen, sõt! Engem nem is vonzanak a szépfiúk. A lányok inkább a belsõ tulajdonságai miatt szeretnek bele egy fiúba. Legalábbis azok a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak és nem csak felszíneset. A diszkó tényleg nem a legjobb hely az ismerkedésre. Ott van a net, kávézók, teázók, iskola, könyvtár és még nagyon sok hely ahol rá találhatsz egy kedves lányra:) Légy nyitott, kedves, és kezdeményezõ! Ne félj az elutasítástól, mindenki átesik rajta, de csak így van esélyed megismerkedni valakivel. Sok sikert!;)
De te is írod h nem vagy szép, de azért szép lányt akarsz fel szedni
Mi lenne ha a való életben próbálnál ismerkedni és leszakadnál az istenverte fészbukról?!
Tudod... nem kéne olyan gyökérnek lenni, hogy neten próbáld felszedni õket.
vagy bénák a képeid vagy amikor "szemeznek" veled, akkor nem azért néznek, mert helyesnek találnak.... de ez csak tipp, a leírásod alapján ez a 2 lehetöség van
Hencegés nice try

Véleményetek szerint egy dundibb lány lehet szép, és a kinézete miatt van esélye arra, hogy szerelme legyen? Nem nézik le az alkata miatt szerintetek? :/

várom a válaszokat

Legjobb válasz: Van esélye, hogy szerelmed legyen, de sokkal kisebb, mintha bomba alakod lenne. Sajnos tapasztalatból beszélek... Én az utóbbi egy évben nagyon sokat felszedtem (vizsgaidõszak alatt zabáltam, meg sem mozdultam és ez a folyamat vizsgák után is tartott...). Az arcomat sokan szépnek tartják, még így kövéren is, de amikor meglátja a testemet egy férfi, egybõl kiábrándul. Nem egy pasi mondta már, hogy összejönne velem, HA lefogyok. Szóval én nem sok esélyt látok arra, hogy legyen normális párkapcsolatom, amíg túlsúlyos vagyok. Már csak azért sem, mert rettentõen gátlásos lettem, nem tudok önmagam lenni. El is határoztam, hogy hétfõtõl diéta lesz.

Van esélye, hogy szerelmed legyen, de sokkal kisebb, mintha bomba alakod lenne. Sajnos tapasztalatból beszélek... Én az utóbbi egy évben nagyon sokat felszedtem (vizsgaidõszak alatt zabáltam, meg sem mozdultam és ez a folyamat vizsgák után is tartott...). Az arcomat sokan szépnek tartják, még így kövéren is, de amikor meglátja a testemet egy férfi, egybõl kiábrándul. Nem egy pasi mondta már, hogy összejönne velem, HA lefogyok. Szóval én nem sok esélyt látok arra, hogy legyen normális párkapcsolatom, amíg túlsúlyos vagyok. Már csak azért sem, mert rettentõen gátlásos lettem, nem tudok önmagam lenni. El is határoztam, hogy hétfõtõl diéta lesz.
Nem lenne egyszerûbb felemelni a segged és sportolni, ahelyett, hogy egész életedben azon sopánkodnál, hogy vajon lehet-e szerelmed igy, és ha lesz is valakid, folyamatosan azon rágódj, vajon tetszel-e neki tényeg? Ha elégedetlen vagy magaddal, akkor tegyél ellene. Nem a fél karod vagy lábad hiányzik, nem vagy halálos beteg, ezen tudsz változtatni, akkor változtass!
most az még kérdés szàmomra, hogy az arcod szép e. Nekem van több olyan ismerösöm is akik dundik, de mégis nagyon nöiesek és az arcuk is szép :) baràtjuk is van
Akkor viszont orvos, lehet hormonális is probléma, nem csak az, hogy nem mozogsz eleget és tömöd magad, mint ahogy sokan hiszik.
A kérdező hozzászólása: Kedes válaszoló aki ezt írta:nem lenne egyszerûbb felemelni a segged... én kézilabdázom, táncolok és hiába próbálok lefogyni, nem tudok :S
Kövér vagyok, voltam 120 kg, jelenleg 100 (170 cm mellé). 5 éve van párom, már võlegényem és mellette kikezdtek velem nem egyszer. Ha lenéznek is, érdekel? Boldog vagyok, az a lényeg, nem? 21/L
Én 158cm és 53kg vagyok, igazából nem annyira dundi, hanem inkább löttyedt... elég sok háj van rajtam. Suli mellett nem tudok sportolni, így csak nyáron tudok ezzel foglalkozni sajnos. Amúgy próbálok elõnyösebb ruhákat hordani és eddig még senki sem szólt be amiatt, hogy kerekebb vagyok az átlagnál. De nem tagadom, hogy mindig is hátránynak éreztem ezt a fiúknál. 16/L
én 175 cm vagyok és 82 kilo. Viszont ettõl függetlenül elég nõies vagyok, tudom mi áll jól nekem mi nem, és barátom is van, volt is.:] De most nagy elhatározás hogy lefogyok:)
Attól függ mennyire dundi. ha 165 cm-hez 65 kg az még elmegy, mert az csak dundi. de ugyanehhez a magassághoz 70-90 kg már kövér.
Lehet szép, sõt, valakinek kifejezetten az tetszik. De le is lehet fogyni, ha nem érzed így jól magad. Meg azért ez attól is függ, mennyire dundi...
A kérdező hozzászólása: Az arcomon egy pattanás sincs...és az arcommal semmi bajom nincsen csak a testemmel...
120kg és 175cm vagyok, 4és fél éve van barátom, együtt élünk, és az egyetemen a csoporttársaim megõrülnek a féltékenységtõl, hogy ilyen imádnivaló, kedves, udvarias férfit fogtam is, aki egyszerûen oda van értem, és én is érte.

Ha nézem egy lány mellét, amíg ő másfele nézeget, attól még látja, hogy hova kalandozik a tekintetem? Ha látja, hogy nézem és nem szól rám, az mit jelenthet? Nagyon szép cicijei vannak, és nem is kell kivágott felsőben lennie, gyönyörű a csaj.

Legjobb válasz: Lehet, hogy észreveszi, lehet, hogy nem. Én is észre szoktam venni, és nem szólok, tudom, hogy csak vonzza a tekintetét és annyi, most ezen mit hepajkodjak?

Lehet, hogy észreveszi, lehet, hogy nem. Én is észre szoktam venni, és nem szólok, tudom, hogy csak vonzza a tekintetét és annyi, most ezen mit hepajkodjak?
mennyi idõs vagy? és mennyi a lány? sztem ha össze is akarsz jönni vele akkor elõsször a kezét fogd meg v a combját de ne azintimrészeit... De ha nekem vki megfoja a mellem akkor nem igazán szoktam azt hinni, h véletlen... Ám ha még tetszel is neki akkor akár szarul is eshet az, h az egyetlen érintkezésetek véletlen... :D
Nyújtsd ki a lány elõtt a kezed, hogy 'oda nézz' és mikor visszahúzod a kezed akkor simitsd végig rajta a kezed, mint egy véletlenül. Ha ügyesen csinálod, akkor a mozdulatod nem lesz elég direkt ahhoz, hogy megpofozzon, vagy szóvá tegye, de érezni fogja és ez már pszichológia, hogy ezt a szexuális töltetû pozitív érzést veled fogja azonosiítani, úgyhogy ha többet akarsz tõle, mint barátság, akkor ez egykis elõpuhításnak tökéletes.
A kérdező hozzászólása: vagy leejtek valamit a földre? és óvatosan belehajolok az ölébe? "véletenül"? komolyan kérdezem:)
Szerintem keményen csavard meg a bimbóját :D
ahogy már ezt elõttem is elmondták, köztudott, hogy a lányok térlátása sokkal kifejlettebb, jobb... a nõk ha elõre néznek nem teljesen élesen, de látják mi történik mellettük.. míg a fiúk kisebb térlátással rendelkeznek azaz nem képesek *olyan jól* látni 170-180°-ban, mint a nõk. szóval öcsém ezt szívtad :'d
Te hülye véletlen mozdulattal fognád meg ha a vége így is úgy is a fogdosás amit szeretnél akkor ne zavarjon semmi csak keményen :D
A kérdező hozzászólása: egy csomószor össze ér a kezünk, meg a lábunk is. minidg keresztbe vannak a lábai a pad alatt és nekem is. amikor összeér a cipõnk nem szokta elrántani, hanem egy fél perc után kb, de akkor is óvatosan veszi el, nem elkapja. és ha megsimitanám a combját? nagyon odáig vagyok érte.
lefejelne
A kérdező hozzászólása: Angolon a padtársam. Nagyon jól megvagyunk. Arra gondoltam, hogy valami véletlen mozdulattal megfognám? vagy csak végig simitanék rajtuk. szerintetek hogy reagálna? nem az a k.u.r.v.a. típus, nagyon okos lány és még csinos is.
Simán látom. Tegnapelõtt is kiszúrtam, hogy az egyik osztálytársam mit kukkol. Engem nem zavar, legyezgeti a hiúságomat. :) )
Lehet, hogy látja, csak direkt elfordul. Én is úgy szoktam, aztán hadd bámészkodjanak. :D Ha egyértelmûen látja, akkor csak nem érdekli.
Az emberi szem látószöge hozzávetõlegesen 170-180° között van. ... oppsz.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy szereted.:) A lányok szeretik az egyenes beszédet, max nem jön össze a lánnyal.:)
Rám is mindig azt hiszik, hogy 16-17 vagyok, pedig egyidõsek vagyunk :S
Ajánlom, hogy ne vezess traktort, mert akkor több esélyed lesz :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon értékelem a hozzászólásokat akkor mégsem a külsõmmel van a gond azért mert valaki mg. munkagépekkel dolgozik él hal értük akkor az dögöljön meg ? semmirekellõ paraszt ? Akkor még is csak ezzel a van baj. Nike cipõ meg ilyen márkás holmik nélkül is az vagyok aki. Ai ezt a kommentet irta akkor te a cipõbe leszel szerelmes meg a adidas pulcsiba? érdekes figura lehetsz.
"Ai ezt a kommentet irta akkor te a cipõbe leszel szerelmes meg a adidas pulcsiba? érdekes figura lehetsz." Nem, de amíg úgy öltözöl mint egy katona addig ne is számíts rá, hogy szóba állnak veled a lányok. Egyébként 20/F vagyok. Nem a márka a lényeg csak arra akartam utalni, hogy trendibben kéne öltöznöd.
Elárulom srácok, hogy a nõk az elegáns férfiaktól õrülnek meg igazán, nem a trendi menõ minden második emberen megtalálható tucatgöncöktõl :)
Az öltönyösök?
Például :) Ezerszer hamarabb fordulunk meg egy öltönyös férfi után, mint a 23. ugyanolyan szabású pólós srác után. Az öltöny, ing férfiasságot sugároz, ez a trendiség pedig divatot. A nõk pedig a férfiakat szeretik.
A kérdező hozzászólása: Nem öltözök ugy mint egy katona te nem tudod miért voltam terepruhában akkor egyébként vaddisznóhajtás elött volt. Csajtéma is emberfüggö aki akar csajozik aki meg nem akar az meg nem. De én már belefáradtam a sok sikertelenségbe egyszerüen nem megy de miért pont velem baszik igy ki a sors. Körülnézek a környezetembe pl. ott az msn üzenöfal látom sok ismerösnél kint van a szivecske meg igy szeretlek béby ugy szeretlek. Fáj nekem miért nincs ez ????? Pedig egy áldott jó lélek vagyok az a fajta ki tüzbe tenné másért a kezét ha kell. Sokan ezt nem értékelik.
Szia! Én egy 17 éves lány vagyok és semmi gond a külsõddel éppen annyira vagy férfias amennyire kell :D Nem tudom hogy öltözködsz mert a képekbõl nem derül ki de nem is az a fontos hanem ha kedves vagy lányokhoz rájönnek hogy egy fõnyeremény vagy számukra :D
Sztem nem nézel ki rosszul. Szabad kérdezni, milyen magas vagy, és hány kiló?
A kérdező hozzászólása: Végre valami biztató szavak is kerültek ide, 170/60 nem vagyok az a ketteslétra alkatu :D
Ismerek egy srácot, hasonló (külsõre és alkatra, csak õ 54 kiló), mint Te, Neki sem volt barátnõje 20 éves koráig. Neki mindig a fiatalabb lányok körében volt sikere, 21 évesen egy 15 éves csajjal járt. Lehet, ebben az irányban kéne szétnézned :)
Szia! Bocsi hogy a saját példámat hozom föl de csak igy tudom szemléltettni a dolgot:) 17 éves lány vagyok és nem vlt még barátom de egyszer elkezdtem azt hogy ha vlt egy kis idõm becsuktam a szemem és arra gondoltam miylen jó lenne ha lenne barátom erre rá 2 hétre megjelent egy srác az életembe és megkérdezte járok-e vele mire én azt válaszoltam nem de sokkal nagyobb önbizalmam vlt és sorra jönnek a srácok akik közül választhatok :D és kevésbé elképzelhetettlen hogy egyszre boldog pár kapcs.-ban fogok élni :)
Szia! Saját példámból kiindulva-a lányok a nagydumás, magabiztos fiúkat kedvelik. Szóval azt tanácsolom, ne is törõdj a külsõddel, gyúrj inkább a magabiztosságra és gyakorolj be pár kevésbé röhejes csajozós dumát. Ja és ne görcsölj rá a csajozós témára. Most inkább szánj egy kis idõt magadra aztán ha úgy érzed "készen állsz" mehet a csajozás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, a dumámmal nincs gond, a jókor jóhelyen elsütött viccekhez értek a legjobban lehet ez is a bajom mindenböl viccet csinálok :D Én magam sem értem mit nem csinálok jól szóval nem egyszavas ember vagyok. Bár lehetne a lányok fejével gondolkodni de sajnos NEM :D
Sztem te nem szeretnéd hogy a mi fejünkkel gondolkodj :) Durva dolgokat tudnál meg :) xD
Hiányzik a stílus, amúgy annyira nem lennél gáz. Valami menõbb Nike cipõ, normális farmer, kapucnis felsõ és máris nem lennél ilyen semmilyen.
Hát...... ez bezony nem baba arc!!!!!! Sztem nem a , , babaarccal'' van itt a probléma...... 16/L
igaz én lány vagyok szintén 21 de engem is 18nak néznek legalább 10év múlva ez jól jön ^^
Képet...Képet...Képet...Képet...Képet...
Nyithatsz egy kosármúzeumot majd. Ennek is van haszna. Én is tervezem.
Ez a Justin Bieber-szindróma. Sokkal kisebbnek látszol, mint amekkora vagy. De ha a kiszemelt lány elkapta a Bieber-fiebert, akkor nincs probléma :D
Nõk helyett értelmes dolgokkal töltheted az idõdet: Megtanulsz pl. profi módon programozni, halálra keresed magad, és mindennap másik nõd lehet. Persze nem muszáj cserélgetni õket.
A kérdező hozzászólása: Tegyek be képet ? nane :D
Érdekes, én mindig azt hittem, hogy sok lány bukik erre... De úgy látszik csak az én környezetem ilyen "elvetemült" =) Én 20 éves vagyok, de általában 15-16nak néznek, mert alacsony vagyok és kislányos az arcom is. Épp ezért én nem is tudom magam elképzelni, egy nagy darab borostás/szakállas férfival, mert kényelmetlenül érezném magam mellette. És nem hiszem, hogy én lennék az egyedüli olyan lány, aki kifejezetten a hozzád hasonló típusú pasikat keresné, úgyhogy, hajrá és ismerkedj!
Sajnálom, nekem nem tetszik a kisfiús kisugárzás, viszont jópár lánynak igen, nem kell elkeseredned.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110121/DSC00030_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/110113/DSC00029_www.kepfeltoltes.. Nincs mit takargatnom tessék...
Militeri babaarc. Komolyság. Valami elõnyösebb nincs? Egyébként a farakás tetszik. 19L
semmi extra nincs is olyan baba arcod ...
Közelebbit, légyszi, alig látszik valami az arcodból. Én amúgy imádom az ilyet:-D 22L
A kérdező hozzászólása: Jót derültem a kommenteken :D föleg a farakásos háhá tessék itt egy másik http://kepfeltoltes.hu/view/110122/DSC00032_www.kepfeltoltes..
Miért lenne baj?:D Én 15 vagyok 150cm :S és sokan óvodásnak néznek:SXDD Amúgy sztem aranyos vagy #.# :D
nem vagy csúnya nekem bejön a baba arc
Szerintem azzal semmi baj sincs, hogy fiatalabbnak tûnsz mint amennyi vagy. Sok lány oda van a kisfiús, babaarcú pasikért. Én pont nem ebbe a kategóriába tartozok, de ettõl még sok más lánynak tetszel és tetszhetsz.

Hogy lehet az ha egy lány nagyon dögösen néz ki akkor tuti h nagyon szép házba lakik gazdagság stb?

neten nem is látni olyan lányt aki nagyon szép és olyan házba lakna mint más család ahol havi 120.000 b?l kell megélni.. nekik minden luxus

Legjobb válasz: Valóban sokszor akad ilyen, viszont biztos vagyok benne, hogy nem függ össze a szpség a gazdagsággal. Mellesleg ne a neten nézelõdj, mert nem ad pontos arányú adatokat. Hogy érted, hogy "nagyon dögösen néz ki"? Vannak olyan lányok, akikre az ismerõseim szinte kivétel nélkül azt mondják, hogy "nagyon dögös", stb., viszont nekem nem igazán jön be...

Valóban sokszor akad ilyen, viszont biztos vagyok benne, hogy nem függ össze a szpség a gazdagsággal. Mellesleg ne a neten nézelõdj, mert nem ad pontos arányú adatokat. Hogy érted, hogy "nagyon dögösen néz ki"? Vannak olyan lányok, akikre az ismerõseim szinte kivétel nélkül azt mondják, hogy "nagyon dögös", stb., viszont nekem nem igazán jön be...
*, hanem inkább "más fajta" lányok tetszenek nagyon...
Talán azért, mert ma már a "dögös" jelzõt azokra használjuk, akik menõk és feltûnõek. Márpedig egy olyan lány, akinek a szülei mondjuk turkálóban veszik a ruháit (ma már egyre többen vannak, válság, stb), általában(!) nem olyan harsány, és az önbizalma sem végtelen ez okból kifolyólag. Ellenben egy gazdag csaj, akinek mindene megvan, full önbizalom, minden ruhájából kilóg legalább a fehérnemûje, ha nem egyéb része, tiznhárom sincs még, de már nem tudod, mi az eredeti hajszíne, vagy hogy hogy néz ki az orra, mert nem látszik az alapozótól... A a dögös. Mert megvan a márkás ruhája, a fodrásza, s sminkje, stb... Gondolom, mindenkinek ismerõs a szitu...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!