Találatok a következő kifejezésre: Egy szép lány hogy (474 db)

FIÚK! Nektek milyen egy szép lány? Hogy néz ki? Milyen az alkata? Mit szerettek a lányokba?

Legjobb válasz: Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.

Mivel magas vagyok ne legyen alacsony kerek arc, nem vastag szemöldök barna szem <3 karcsú és elmosogatnak XD + minden mást általában amit a lányok "csinálnak" az ágyban.
Ki legyen békülve önmagával, legyen vidám, mosolygós és ápolt (nekem ebbe a testedzés is beletartozik). Társaságban büszke lehessek rá. Kb ennyi. Nekem az, hogy milyen formájú az arca, meg hány cm egyáltalán nem számít. 33/Ffi
Nálam Õ jelenti az abszolút ideált [link] Legyen jó fej, ne bunkózzon, tudjon magától is csacsogni kb ennyi :) 21F
olyan dugnivaló kis aranyos :) mell & fenék
165 magas, 50-55 kg, hosszú sötét haj , kerek popsi, akkora mellek hogy beleférjen a tenyerembe.Mosolygos , nyitott , legyen humorérzéke és szeresse ha küzdenek érte.Valamint csináljon nekem rántott húst, de jó sokat :D
1 szál vörös rózsa, szép üzivel.
atol füg mit akarsz tõle, járni vele v sexelni?ha a máodik ak egy hatalmas vibrátort, ha elsõ ak egy csokor rózsát
nagy arc az elsõ válaszadó. :D Kérdezõ: tudom ajánlani a bonbont és a virágot. tuti siker reméljük. ^_~
Ugyanazt mint a csúnya lányoknak; kis csoki, virág (egész csokor talán túlzás). Egy rövid üzenettel különösen jó, de óva intelek a versírástól. (rengeteg csajnak írtam már, de még ha tetszett is nekik, inkább csak elijesztette õket)
A kérdező hozzászólása: nem ciki rögtön elsöre virágot vinni?
apukááám!!! rólam lepattanna a tangám örömében ha elsõre virágot kapnék. nem szószerint értem, de nagyon tetszene, az tuti. ha falós a lány mint én akkor sztem egy finom süti szalvétában nagyon aranyos. de egy ismerõsömet úgy várta egy srác az elsõ randin, hogy a metróaluljáró peremére kitett egy pohár vörösbort és ott itták meg. persze ez este jobb
Szerintem plüss virágot vegyél neki, virágboltban kapható az is!Az nem hervad el, és bármikor ránéz, eszébe jutsz majd!

Ha látok az utcán, boltban stb. ilyen hétköznapi helyeken egy szép lányt hogyan szólítsam meg?

Az a lényeg hogy olyan lányokat akiket nem ismerek hogyan szólítsam meg, illetve mivel, mit mondjak neki? :S Elég nehéznek t?nik, de úgy odamennék egyszer, mások meséltek hasonló szitukat ahol m?ködött. Segítsetek ti is! Köszi

Legjobb válasz: Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)

Még annyit kifelejtettem, hogy arra is reagáljak, hogy szerinted sanszos, hogy át akar csak verni a srác, ha idegenként leszólít. Gondolom ezzel arra célzol, hogy csak ki akar használni, csak a tested akarja. Honnan tudod? Honnan tudod, ha esélyt sem adsz neki? Honnan tudod, hogy nem mellette leszel a legboldogabb az életedben? Honnan tudod, hogy nem épp az igaz szerelmet utasítod el magadtól ezzel a hozzáállással? Erre találták ám ki a randevú fogalmát. Szimpi a srác, megadod a számod, õ felhív és találkoztok. Randiztok párszor, beszélgettek, megismeritek egymást. Azt mondod 2 mondat alapján nem tudod eldönteni, hogy angyallal, vagy ördöggel van dolgod. Erre való a randi, hogy el tudd dönteni! Egy randi, vagy akár több, tök mindegy! Nem kötelez semmire, csak esélyt adsz magadnak a boldogságra. Ha meg sem próbálod, mert mindenkirõl rosszat feltételezel, akkor ne is várj jót, mert kizárod az életedbõl! Nem akartalak megbántani, de remélem sikerül egy picit felnyitni a szemed, mert egyre több fiatal magányos és ennek ez az egyik oka..
Simán meg lehet állapítani egy srácról, hogy milyen szándékkal szólít meg. Még a személyiségi jegyeit meg lehet állapítani, legalábbis azokat, amik ebbõl a szempontból fontosak. Persze lehet tévedni is, de általában milyen kimenetele lehet egy ilyen beszélgetésnek? Itt nyilvános helyekrõl van szó: busz, bolt, stb. Biztos, hogy nem fog ott helyben megerõszakolni... Ha pedig meg akar erõszakolni, akkor pedig biztos lehetsz benne, hogy nem fogja izgatni, hogy szóba állsz-e vele, vagy nem...szóval, ha egy srác megpróbál beszélgetni veled, akkor az már szinte biztosíték rá, hogy tetszel neki is nem bántani akar. Ha viszont eljuttok odáig, hogy megadod egy idegen srácnak a telefonszámod, akkor azért tetted meg, mert szimpatikus volt neked, mert tetszett. Ha nem szimpi, nem adod meg a számod. Ennyi. Ha megadod, akkor mi történhet? Vagy felhív, vagy nem. Ha igen és még mindig úgy gondolod a dolgot, mint mikor megadtad a számod, akkor megbeszéltek egy randit. Ami szintén nyilvános helyen fog meg esni. Kb. errõl szól az ismerkedés. Ha meg akar erõszakolni, vagy eladni prostinak, akkor biztos nem fog ennyi energiát fordítani a dologba... De biztos naiv vagyok és én gondolom rosszul...
Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)
Mondd neki, hogy Szia! Aztán a többi meg majd jön magától, csak az elsõ szó nehéz ..:D
Szerintem így nem nagyon érdemes ismerkedni, bocsi! Én legalábbis nagyon gyanakvó lennék, ha valaki így megszólítana. (Mert nem tudnám mit akar..)
3.nál a pont:) )
Teljesen mindegy, hol és hogyan szólítasz meg egy lányt, a sikered úgyis csak a külsõdön múlik!
Az, hogy fiú vagyok, vagy lány teljesen lényegtelen. Ugyan azt tudom mondani, mint eddig. Ha leszólít egy srác, abból, ahogyan azt teszi, jó eséllyel el tudod dönteni, hogy milyen ember. Ha valaki utánad kiabál valami gusztustalan beszólást, azzal nem kell törõdni, de mondhatod komolyan, hogy ha megszólít egy kedvesnek tûnõ srác, akin látszik, hogy tisztára zavarban van, el van pirulva stb., ne mond már, hogy azt gondolod, hogy tuti csak meg akar erõszakolni, vagy csak ki akar használni. Vagy ha egy jóképû, határozott srác szólít le, õ valószínû nem megerõszakolni akar, mert tud magának partnert találni, ha meg csak szexet akar, ahhoz te is kellesz, hogy sikerüljön, ha csak kihasznál, az a te hibád is. Ismételni tudom csak magam: ha ettõl elzárkózol, azzal a boldogság esélyét tolod el magadtól, mert a szociális köröd is bezárulhat egyszer és akkor nem nagyon van más... De ez a te döntésed, csak azért tépem a számat, mert hátha legközelebb mikor egy normális fiú megszólít, akkor ez beszélgetés jut majd eszedbe, vagy ha neked nem, talán van olyan lány aki ezt olvassa, úgy gondolkodik, mint te, de átértékeli a dolgokat.
Oké, szerintem akkor sem így kell ismerkedni.. Továbbra is gyanakvó leszek, lehet én vagyok túlságosan bizalmatlan az emberekkel, de nem fogok utcán ismerkedni. Továbbra is kitartok amellett, hogy a kérdezõnek is inkább az ismerõseinek ismerõsei között kéne szétnéznie, nem az utcán. Megkérdezhetem, hogy Pesten laksz-e? (Ugye nem?) Ha mégis, akkor nagyon optimista a hozzáállásod, kicsit talán túl optimista. Még mindig nem tudom lány vagy-e, vagy fiú. Ha lány vagy akkor te is pontosan tudod, hogy milyen (enyhén szólva) rosszindulatú beszólásokat szokott kapni egy fiatal lány az utcán. Tudom, hogy nem minden ember olyan, de ezek után nekem elveszett a bizalmam az ismeretlen emberekben. Ha fiú vagy szívesen mondok neked néhány ilyen megalázó beszólást, amiket én kaptam... Ezek után mondja nekem valaki, hogy ismerkedjek utcán..
Értékelem, hogy segíteni akarsz, meg a jószándékot, de nem fog megváltozni a véleményem. Én csak azt mondom, hogy nem bízom az ismeretlen emberekben.. (Nem olyanokról beszélek akiket egy barátom útján ismerek meg, mert az teljesen más. Ott megbízom a barátom véleményében.) De gondolj bele, te is úgy kezdted, hogy rögtön a szellemi képességeimet bíráltad, pedig most már látom, hogy egy értelmes, intelligens ember lehetsz, és mégis... Tudom, hogy interneten könnyebb ilyen dolgokat írni, mert ez mégiscsak egy arctalan, névtelen dolog, de akkor is rögtön egy beszólással kezdted.
ha jól sejtem a kérdezõ nem egy 30-40éves ipse. inkább tippelek 15-17év köré. Na most ebben a korban ha valaki ad a külsejére (ápolt stb) akkor biztosan értelmes ember, nem pedig egy perverz állat. a másik meg az, hogy az elõttem szólónak van igaza: nyílvános helyen nem erõszakol meg senki, ha meg meg akar erõszakolni, akkor nem megy ismerkedni, csak megprobálja a dolgot. mellesleg engem is érdekelne egy a leszólítós téma:D életembe 1x mentem oda ismeretlen lányhoz, de még azelõtt berezeltem és elköszöntem, hogy a nevét megtudtam volna :( azota is bánom. nagyon szép lány volt :)
Utolsó válaszolónak: Második vagyok. Tényleg nagyon ügyes lehetsz, ha meg tudtad állapítani 2 sorból a szellemi szintemet. Kíváncsi vagyok, hogy lány vagy-e. Mert ha igen akkor is nagyon ügyes lehetsz, mikor odajön hozzád egy vadidegen az utcán és megállapítod két mondatból, hogy meg akar erõszakolni, át akar verni, vagy netalántán jószándékkal közeledik. Akkor most gondolj bele, hogy a mai világban melyik a legvalószínûbb. Ha fiú vagy, akkor tök mindegy. Örülj, hogy neked nem kell ilyenektõl tartanod, de tartsd a fejedben, hogy lányoknak igenis kell!
Ha olyan csajt fogsz ki, mint a második válaszoló, akkor ne is bánd, hogy nem jöttök össze! Ha egy csajnak annyi gógyija sincs, hogy nem tudja mit akarsz tõle, ha ismeretlenül leszólítod, akkor nem is lehet jövõje a kapcsolatotoknak, mert nem vagytok azonos szellemi szinten. Egyébként ilyenkor kettõ választásod van: az elsõ az, amit a 3. írt, azaz megszólítod és megpróbálsz beszélgetni vele, gyakorlatilag bármirõl, ami ugye arra megy ki, hogy a végén elkéred a számát. A másik lehetõség, hogy nem húzod az idõt, rögtön megmondod neki, hogy azért szólítottad meg, mert úgy érzed örökre bánnád, ha nem tetted volna meg, mert mikor megláttad kellemesen szorító érzés hasított a szívedbe.
Csak a külsõ számít, bla, bla, bla...
Persze. Beszóltam, mert felkaptam a vizet! :) de ez nem a személyednek szólt, hanem a helyzetnek.

Fiuk ha az utcán sétálltok vagy egy padon ültök és megláttok egy szép lányt, hogyan fejezitek ki hogy bejön nektek? Sokat bámuljátok? Vagy odamentek?

sok pasi megnéz az után meg figyel,de egyik se jön oda ,pedig nem hinném h olyan elutasitó lennék,vagy tán csak azért neéznek mert olyan kiábránditó vagyok?persze vannak a nagyonszép lányok is ,ezért sem értem h miért pont engem bámulnának...egyáltalán a fiuk csak azokra a lányokra hajtanak akik a legszebbek vagy az olyanokra is akik átlagosak?

Legjobb válasz: mindenkinek más a legszebb ami lehet hogy a többség szerint átlagos, de egy valakinek több:) én csak nézném mert nem biztos hogy oda mernék menni:S félnék az elutasítástól..

mindenkinek más a legszebb ami lehet hogy a többség szerint átlagos, de egy valakinek több:) én csak nézném mert nem biztos hogy oda mernék menni:S félnék az elutasítástól..
Megdobálom õket fagyival.
Elõkapom a brét és meglengetem a fejem felett.
lehet csak félnek :O
Ha nem látunk, nem tudjuk. Küldj egy képet
Én pl. azért nem megyek oda mert van barátnõm. De amúgy a jóseggû csajokat megnézem.
viccesen odakiabálom, hogy :"fütty" :)
fintorgok vagy lenézõ fejet vágok :)

Nemrég összejöttem egy szép lánnyal. Hogy adjam be neki, hogy kívánom? De nagyonnagyon. Még ő is meg én is szüzek vagyunk.

Lehet valami bajunk, ha csak fenékbe adom neki? Szüleink észreveszik rajtunk? 14/F-L

Legjobb válasz: apám, ha egy szûz, 14 éves csajt ráveszed az análra, minden elismerésem. De 14 évesen még rohadtul nem kéne közösülni! Hello! Petting legyen elég egyelõre. Majd ha eltelt 2 év. Ráadásul 2 szûz...

apám, ha egy szûz, 14 éves csajt ráveszed az análra, minden elismerésem. De 14 évesen még rohadtul nem kéne közösülni! Hello! Petting legyen elég egyelõre. Majd ha eltelt 2 év. Ráadásul 2 szûz...
szárazon análba mehet neki...tuti nem fogja észre venni senki
szerintem dugd ha kivánod.
Basszus szerintem petting se legyen még, ember azt írtad nem rég 14 éves gyerekek vagytok maradjatok a csóknál még 2-3 évig.
A kérdező hozzászólása: -.-"
aszondja milyen petting.....-.-'''' könyörgöm, elõbb legyél tisztába ilyen dolgokkal, mielõtt kefélsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ebbõl is látszik, hogy még nincsitt az ideje..: Milyen petting? o.O
Hogy adjad be neki? Mond neki ezt: "Kívánlak mint Maci a piknikes kosarat!"
Nem való még ez neked öreg...olvass utána a netten! Csak kínlódás volna mind kettõtöknek ami szerencsétlen esetben jó hosszú ideig elkísérne és mérgezné a leendõ kapcsolataidat...ezt hidd el nekem.

A szomszédba van egy szép lány. Hogy szólitsam meg?

Olyan szép én meg kövér vagyok :( mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Van kedved beszélgetni?

Szia! Van kedved beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: Szia mèrt ne (:
Csak természetesen. Vagy keress valami kifogást: "Nálatok is elment az áram?"- vagy valami hasonló. :)
Esetleg közben van kedved fagyizni (stb.) egyet?:D
A kérdező hozzászólása: és ha elutasit vagy valami akkor mit tegyek?
Nem minden a külsõ faszos..:D Menj oda és hívd el randira ha visszautasít keresel egy másik lányt.
hello szomoszéééd :D

Találkoztam az utcán egy szép lánnyal, hogy tudnék vele beszélgetést kerdeni?

Legjobb válasz: szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

szólítsd meg és kérdezz vmit (lehetõleg ne eldöntendõ kérdés legyen)

Mobilrol irok. Itt vagyok a szolnoki vasutalomason es latok egy szep lanyt. Hogy szolitsam le? Mit mondjak neki? gyorsan mielot lelep?

kerlek titeket gyorsan irjatok valami jot!

Legjobb válasz: szia. miújság? merre utazol? mikor indul a vonatod? stb

szia. miújság? merre utazol? mikor indul a vonatod? stb
tõled megolvadnak sínek is szivem
jó a csöcsöd! dugunk? :D
jó a csöcsöd kõ kóla
Szia, tiszta gyökér vagyok. Nem tudom minek szólítsalak le, ha nem tudok magamtól kinyögni egy mondatot.
Ennyire nem lehetsz magatehetetlen. Köszönj neki, kérdezd meg, hová utazik.
na mi van? felszedted?
kérdezd meg hogy az east festre jön e :D
13 vagyok, ha szép a csaj, te se légy ronda, tudom hogy ez nem így mûködik, de több esélyed van, és kapj be egy rágót, a büdös száj nem fog bejönni neki, az tuti
Jé tényleg! Nekem is van, eddig fel sem tünt! :D
szia, elment már ez, vagy az a vonat? aztán valamit mesélj neki, hol voltál, hova mész, és hogy ö hová, honnan, ha látod, hogy nem veszi tolakodásnak, akkor lépj tovább, hol laksz, hova jársz suliba, vagy hol dolgozol, ami eszedbe jut, végül is mindegy, csak beszélgessetek, aztán jöhet egy telefonszám, és egy újabb tali, valami jó helyen
Im kiss your tits baby
Mobilról írok én is. Jéé vannak ékezeteim.
Kérdezd meg, merre megy, melyik vonatra száll, stb. Ha ez megvan, kérdezhetsz egyéb dolgokról is (hol lakik, mi a neve, stb)
Melyik vonat stb
szia az én nevem xy és te?
"Szia! Találkozunk valamikor?" Talán ez bejön..
A kérdező hozzászólása: hat megadta a szamat remelem ez most nem kamu szam lesz.

Ha láttok egy szép lányt hogyan szólítjátok le?

Arra lennék kíváncso , hogy ki , hogyan sokta leszóllítani a lányokat vagy hogyan szokott csajozni egy lázában , utcán vagy bárhol ?

Legjobb válasz: Szia...Ja bocsi összekevertelek valakivel

Szia...Ja bocsi összekevertelek valakivel
Szia! Aranyos lánynak talállak és ide kellett jönnöm hozzád. Y vagyok.
16:57es a széles mosolyt kihagytad:D
szia! Van kecskéd?
Szia! Alig ismertelek meg, ruhába, olyan más vagy.
helló, szia. megtetszettél.

Miért gondoljátok, hogy egy szép lány elérhetetlen? Mit kéne tennie, hogy ne az legyen? Kezdeményezzenek a lányok?

Legjobb válasz: Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!

Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!
Szép lányok--->Kevés srác aki bepróbálkozik, mert mind azt hiszi, hogy ennek a csajnak tuti a pénz meg a külsõ kell----> ezért kevés fiú megy oda---> = magányos szép lányok..
Realitás és logika. Egy szép csajnak szép csávója is lesz. Ez a természet törvénye, meg a hasonló a hasonlót vonza és így tovább. Ebbõl követezik, hogy a szépek csak szépekkel kezdenek ki, hogy minden jó legyen. A rondák meg megmaradnak egymásnak. Jobb esetben kihalunk.
Csak a tündérmesékben, kedves utolsó.
azért mert a szép lányokat a férfiak egymásra licitálva körberajongják! így a szép lányok elvárják, hogy ki legyen nyalva a seggük!
Ne, szerintem ne kezdeményezzenek a lányok. De... A lányok többnyire elég jól tudják irányítani, hogy mit engednek meg, és mit nem. Egy szép lány bátoríthatja a fiúkat a kezdeményezésre pusztán azzal, ha rájuk néz, rájuk mosolyog, esetleg visszamosolyog, ha észreveszi, hogy a fiúk figyelik. Így nem te kezdeményezel, csupán megengeded a fiúknak, hogy kezdeményezzenek.
van a lovak bránerét igaza az utcsónak :D
Utolsónak van igaza :/ :( 21L
Például...:D
Én már régóta nem így gondolom. El is érem õket.
viselkedjen ugy :)
Vagy az nem az volt.mind1
Ezt max az önbizalom hiányosok gondolják, vagy azok akiknek még nem esett le, hogy egyszer élnek és nincs veszteni valójuk.
Ilyesmit már kérdeztél
márpedig igaza van ... te élsz tündérmesékben sztem A nõk élvezik ha minél több csávó liheg utánuk és imádnak játszani velük... Jó persze az nem mindre igaz h imádnak játszani velük de kivétel nélkül igaz mindre h imádják ha egyfeszt lihegnek ugrálnak körülöttük egymással versenyezve mert imádják ha a középpontban lehetnek... ha ugy érzik h õk khrvajó csajok. ennyi, és ezt több nõi ismerõsöm is megerõsítette már

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!