Találatok a következő kifejezésre: Egy szép lány (1234 db)

Miért gondoljátok, hogy egy szép lány elérhetetlen? Mit kéne tennie, hogy ne az legyen? Kezdeményezzenek a lányok?

Legjobb válasz: Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!

Szép lány---sok udvarló--nagy konkurencia--hatalom a csaj kezében--próbálkozók ezáltal kiszolgáltatottak, hiszen bármikor koptathatja és válogathat a másik 250 pasi közül--stressz--világfájdalom--végül a gyakorin sírás, hogy a lányok ilyenek olyanok--depresszió--kell ez a francnak--és kikezdenek a jó népek egy elérhetõ hétköznapi normális lánnyal aki talán csak rá koncentrál--nem biztos, de valószínûbb mint az etalon..istennõ kinézetû szép lány! Hát ezért! Mit kéne tenni? Felnõni...korrektül viselkedni..egyszerre egy pasival foglalkozni...komoly párkapcsolatot keresni és nem felszínesnek lenni pl akinek izmosabb a háta és a vállai 2 méter szélesek akkor inkább az a pasi kell és társai...persze tudom én ilyen a tinikor...majd idõsebb leszel aztán talán másabb lesz!
Szép lányok--->Kevés srác aki bepróbálkozik, mert mind azt hiszi, hogy ennek a csajnak tuti a pénz meg a külsõ kell----> ezért kevés fiú megy oda---> = magányos szép lányok..
Realitás és logika. Egy szép csajnak szép csávója is lesz. Ez a természet törvénye, meg a hasonló a hasonlót vonza és így tovább. Ebbõl követezik, hogy a szépek csak szépekkel kezdenek ki, hogy minden jó legyen. A rondák meg megmaradnak egymásnak. Jobb esetben kihalunk.
Csak a tündérmesékben, kedves utolsó.
azért mert a szép lányokat a férfiak egymásra licitálva körberajongják! így a szép lányok elvárják, hogy ki legyen nyalva a seggük!
Ne, szerintem ne kezdeményezzenek a lányok. De... A lányok többnyire elég jól tudják irányítani, hogy mit engednek meg, és mit nem. Egy szép lány bátoríthatja a fiúkat a kezdeményezésre pusztán azzal, ha rájuk néz, rájuk mosolyog, esetleg visszamosolyog, ha észreveszi, hogy a fiúk figyelik. Így nem te kezdeményezel, csupán megengeded a fiúknak, hogy kezdeményezzenek.
van a lovak bránerét igaza az utcsónak :D
Utolsónak van igaza :/ :( 21L
Például...:D
Én már régóta nem így gondolom. El is érem õket.
viselkedjen ugy :)
Vagy az nem az volt.mind1
Ezt max az önbizalom hiányosok gondolják, vagy azok akiknek még nem esett le, hogy egyszer élnek és nincs veszteni valójuk.
Ilyesmit már kérdeztél
márpedig igaza van ... te élsz tündérmesékben sztem A nõk élvezik ha minél több csávó liheg utánuk és imádnak játszani velük... Jó persze az nem mindre igaz h imádnak játszani velük de kivétel nélkül igaz mindre h imádják ha egyfeszt lihegnek ugrálnak körülöttük egymással versenyezve mert imádják ha a középpontban lehetnek... ha ugy érzik h õk khrvajó csajok. ennyi, és ezt több nõi ismerõsöm is megerõsítette már

Mi a különbség egy különleges és egy szép lány között?

Legjobb válasz: Nem tudod? Komolyan nem? :( A különbség: a különleges lány nem csak simán szép... Õ vmiben jobb, több, mint a többi... Õ neked különleges, s nem kell egy szépségverseny gyõztesének lennie! A szép lány külsõre lehet, hogy szép, de belsõleg csúnya...

Nem tudod? Komolyan nem? :( A különbség: a különleges lány nem csak simán szép... Õ vmiben jobb, több, mint a többi... Õ neked különleges, s nem kell egy szépségverseny gyõztesének lennie! A szép lány külsõre lehet, hogy szép, de belsõleg csúnya...
Aki szép az szép. Aki különleges az nem feltétlenül szép, viszont egyedi és van kisugárzása. Már ha külsõségekrõl beszélünk... ha belsõrõl, akkor az amit az elõttem szóló leírt.
Vagyis õ sem belsõrõl írt, de kicsit másfelõl közelítette meg... mindegy, álmos vagyok bocs :)
Csak ahogy én gondolom , azt írom, ez nem biztos hogy világigazság. Attol hogy valaki nekem nem tetszik, nem is lesz sosem különleges. Attol hogy valakit szépnek tartok, még nem biztos hogy õ különleges.Akit különlegesnek tartok az alap hogy szépnek tartom, és ez mellett számos olyan tulajdonsága is van, amit én fontosnak tartok, preferálok, az átlagból kimagaslónak tartok. Fõleg érdeklõdési kör, világfelfogás, dolgokhoz való hozzáálást értek ezen plusz tulajdonságok alatt.Attól hogy egy nõ csak szimplán gyönyörû, de semmi különlegeset nem fedezek fel benne, még olyan érdektelen lesz számomra mint a sicc.Mert két óránál tovább már unnám a társaságát csak azért.

1 biszex srác be akart venni egy hármas szexbe, ahol egy harmadik tag egy szép lány lett volna, akkor lehetséges, hogy mégsem vagyok olyan ronda, mint ahogy gondolom, vagyis tetszhetek akár szép lánynak is, csak még nem találtam meg azt a szép lányt?

Azt mondta, hogy neki fontos, hogy a fiúnak szép arca legyen, ez gondolom célzás volt, hogy helyes, jóképû gyereknek tart. Na, de ha ez így van, akkor miért nem tapadnak rám a szép lányok, miért van az, hogy ha én nyomulok a szép, vonzó lányokra többnyire bunkók vagy egyszerûen cak benyögik élbõl, hogy van pasijuk, kb. úgy, hogy rám sem néznek igazán az utcán vagy a neten a képemre azt írják, hogy ronda vagyok. Nem értem én ezt már. A hármasba nem mentem bele, mert hetero vagyok és hánynék, ha egy fiúval kéne hozzérnünk is egyáltalán.

Legjobb válasz: hm...inkább ezt vedd egy jó pontnak. ki mondhatja el azt magáról, hogy bevették volna egy 3-as szexbe. kis lépésekkel kell haladni, most léptél 1-et,. kaptál egy "dicséretet". legközelebb meg kitudja, rád akaszkodik egy bomba 10-10-es csaj.

hm...inkább ezt vedd egy jó pontnak. ki mondhatja el azt magáról, hogy bevették volna egy 3-as szexbe. kis lépésekkel kell haladni, most léptél 1-et, . kaptál egy "dicséretet". legközelebb meg kitudja, rád akaszkodik egy bomba 10-10-es csaj.
Irányítsd hozzám!
Kacifántos a sztorid :D

Ha egy szép lány megcsókolt, akkor már ronda nem lehetek?

(nem ismertem)

Legjobb válasz: Érdekes, hasonló eset vagyok, mint te. Nincs önbizalam, önbecsülésem és mindig is rondának tartottam magam, aztán nagyot néztem, amikor szép lányok fordultak utánam az utcán vagy bámultak, szemezgettek velem buszon vagy voltak egyértlemûen zavarban a közelemben. Én sajnos még csak ronda, kövér lányokkal smároltam és nem nyomult rám egy szép lány sem. :/

szerintem kamugép vagy
Érdekes, hasonló eset vagyok, mint te. Nincs önbizalam, önbecsülésem és mindig is rondának tartottam magam, aztán nagyot néztem, amikor szép lányok fordultak utánam az utcán vagy bámultak, szemezgettek velem buszon vagy voltak egyértlemûen zavarban a közelemben. Én sajnos még csak ronda, kövér lányokkal smároltam és nem nyomult rám egy szép lány sem. :/
megcsókolt és a békából királyfi lett...
Szerintem is kamu vagy
na, az végülis nem rossz, hogy lepipázott. farkald is meg valamelyik nap. az majd dob az önbizalmadon.
Szerintem is kamu, én szép lány vagyok, de sosem tennék ilyet, szerintem még egy csúnya lány sem, fõleg nem józanon...
szerintem te ezt csak álmodtad haver és ronda vagy ha azt gondolod magadról, más változat hogy örömlány volt a csaj
Ott az utca kellõs közepén leszopott? Az igen...ébredj fel.
és miért nem farkaltad meg? hencegsz itt egy csókkal. kevés ez ahhoz.
nem lehet, h szép srác volt, csak csajnak tûnt?
De vajon miért nem válaszol a kérdezõ?:D Gondolom elsüllyedt szégyenében
A kérdező hozzászólása: miért kamuznák ilyennel kapcsolatban? mi értelme lenne? Na jó, párszor már összefutottunk és szemeztünk, de sosem beszéltünk eddig. Pláne úgy hogy én õt túl jónak tartom magamhoz. Önbizalmam sincs, így hogy mentem volna oda? Lehet úgy is írni a kérdést, hogy hogy fogadjam el magam olyannak amilyen vagyok?
Kamu! A lányok nem adják ennyire le! Mellesleg utálnak szopni!
Ronda attól még lehetsz. 1, a szépség relatív 2, ki tudja miért tette, amit tett
De attól még lehetsz ronda, lehet õ a rondákra bukik.
Ez tuti kamu.Valami hihetõbbet találj ki.
ez olyan romantikus :D:D:D:D és valósághû :D:D:D:D
korotok?
A kérdező hozzászólása: nemhiszem hogy látom többet, egyik este az utcán jött oda megkérdezni merre van ez meg az, aztán egyszer csak a számba motoszkált a nyelvével, aztán lecidázott. Úgy jött oda mintha 1000éve ismerne.
A kérdező hozzászólása: csak azért mert nincs túl sok önbizalmam, vagy nem tudom miért nem érdekelnek még a lányok...meleg biztos nem vagyok.
A kérdező hozzászólása: leszopott csak, de én nem csináltam semmit, nem kértem semmire. csak csinálta. nem volt részeg se õ se én.
vagy meglátta benned a szépet, nem feltétlen a külsõdben...

Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?

Legjobb válasz: Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.

Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.
Dia ilyen alapon nekem már 3 szobás kertes házam van a mennyben XD
Az elsõnek igenis igaza van! Ha senkinek képzeled magad akkor senkiket fogod vonzani. Ha istennek képzeled magad akkor meg azokat.
Szerintem túlmisztifikázáztok az életet.
Elsõ, nem feltétlenül helytálló az állításod. Lehet a kedves kérdezõ tényleg egy senki...De akkor legalább ismeri magát.
Hajnali 5:43-kor ezen agyaltál, öcsém, és még kérdezed, miért nincs egy jó nõd?
Én is így vagyok, sztem ez azért van így, mert rondák vagyunk. :(
mert sajt. milyen hülye kérdések már ezek.. mi mégis honnan szopjuk ki? szerintem azért érzed így mert 6 ujjad van a bal kezeden de lehet hogy tévedek..
Ez az önbizalom hiánya. Légy kicsit bátrabb. :) Még a mondás is úgy tartja h AKI MER, NYER.
1. Azért érzed senkinek magad, mert kevés az önbizalmad. Ettõl még a lányoknak tetszhetsz. (Sok lány sokkal jobban kedveli a részben félénkebb fiúkat, mint a nagypofájú önzõket.Csak túl félénk azért ne legyél, illetve azt már ne áruld el nekik, mert az már zavaró.) 2. A dolog nem úgy kezdõdik, hogy a szép lányok maguktól zargatnak a telefonszámodért. Neked kell kapcsolatba lépni velük, beszélgeti, haverkodni, kérdezni 1-2 dolgot. A lányok azt is értékelik, ha valaki mindig mond 1-2 kedves bókot nekik. Erre is felfigyelnek, nem kell egy folyton poénkodó pofagépnek lenni. ha így adzs esélyt az életnek, valamelyikkel majd kialakul valami. 3. A szép lányok között is van önbizalomhiányos... vagy valaki, akinek éppen TE kellesz, a te megértésed, humorod, a te simogatásod vagy valami más tulajdonságod.
Milyen szavakkal bokojjunk egy lanynak hogy ne legyen anyira serto meg ne legyen olyan nyomulos hogy lassa hogy nem nyomulni akarok hanem csak egy szimpla bokot adni :P
Volt ra pelda is hogy setaltam egy lanyal es sokszor elal a lelegzetem is anyira teccik nekem es nagyon nem is szeretnek a kozepe belevagni hanem szepen lassan regota ismerem o is engem sokszor viszautasitott de egy szempontbol nem is akar elvesziteni mert kotodik hozam es donteskeptelen vagyok mit tegyek:S
Es kerlek egy tapasztalt ember irjon ne hujesegeket mert eleg rossz hejezetbe vagyok sajnos:( valami lelkeisot szoveget irjatok
mert a szép lányok lenéznek mindenkit a faszba
Mert egy emos f*sz vagy.
Túl van misztifikálva ez az egész. Hidd el a "szép lányoknak" is lehet rengeteg gondja. Ugyanúgy emberek, mint mondjuk te vagy én. Volt nekem olyan szép barátnõm akirõl álmodni sem mertem. És mégsem éreztem vele magamat jól, mert hiába volt szép, olyan segg hülye volt, hogy kösz inkább nem... :) Az éremnek 2 oldala van. ha ezt felfogtad, onnantól nincs mirõl beszélni.
Az elõzõ válaszoló nagyon mélyenszántó volt :) És teljesen egyetértek vele, egyépként én is így vagyok, az a baj hogy elzárod magad körül a világot. Ezzel nem arra célzok hogy menj oda, játszd meg magad, hanem ha oda megy valaki, társavlogni próbál veled, ne légy közönbös, bocs a helyesirásert, meghülyült a telefonom :D
Szia!! Egy picit magabiztosabnak kel lenned, hiddel az rengeteget számít. Soha nem szabad magad leírnod, hiszen ez látszik rajtad, ha akarod ha nem. Hatalmas szived lehet, ha ilyenek jutnak eszedbe, hogy vajon miért nem kapsz meg egy szép lányt. Kicsit engegy magadhoz közelebb embereket, hogy õk is megláthasák!! Soha nefélj nyitni. Ha sétálsz az utcán, akkro ne csak néz, lás is. Akkor rájöhetsz sokmindenre.
Szerintem ne legyél ilyen vissza húzódó látszik hogy az vagy.Közelítsd meg a lányokat aki épp tetszik beszélgess vele és akkor majd alakul.Ha tetszik valaki akkor nem tétlenül kell állni és bámulni hanem közeledni kell hozzá szépen apránként.Meg honnan veszed hogy nem tetszel senkinek. Kerülj közelebb ahhoz aki tetszik én ezt javaslom.
egy nõ nem egy kib*szott unikornis....eszik, iszik, és igen kaksizik is....csak kezeld emberként mert a szép lány se tökéletes.....
azért, mert felszínes vagy, és nem látsz a dolgok mögé. ameddig nem rendelkezel ehhez kellõ intelligenciával, addig nem is érdemelsz semmilyen lányt, esetleg egy buta libát.
Én nem hiszem, hogy egy szép lányt sem érdemelnék meg, de sokszor senkinek, egy hulladéknak érzem magam lányok közelében.Lehet fejben van a probléma, de ha nem segít valami külsõ körülmény, akkor nem tudom mi lesz.:/
Ti csak wowoztok otthon? :) A legtöbb bunkó és beképzelt haveromnak mindnek Top Csajai vannak. Miért? Azért mert eltudják, hitetni, hogy õk is TOP pasik!! Ezt egészen addig nem hittem el, amíg a 100 kg (zsíros) haverom akinek két anyajegy van a fején, a külsejével semmit nem törõdik, egy olyan csajjal jelent meg a kártyaversenyen, hogy megfagyott körülötte a levegõ. S lakása se kocsija. De nagyon laza, intelligens, s beképzelt a semmire.
Szerintem a másodiknak van igaza. Lehet, hogy tényleg senki, és akkor jó önismerõ. Legalább ez, ha más nem.
:) ):) ):) ) itt aztan megbeszelik a dolgokat:) )
a lányok általában szépekre buknak. ahogy a fiúk is a jó nõkre. egy szemüveges kocka is a legjobb nõkre veri ki a monyát
képet a srácról is megmondom hogy csúnya e!
a facebook azért nem az igazi. rólam is van néhány kép, amiken sokkal szebb vagyok, mint valójában.
Lehet csak más fogalma van a széprõl.
persze a mesékbe vagy ha kõgazdag a srác
Ismerek. A barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Azért durva, mert lehet én már bejöttem egy szép csajnak. Azért durva, mert azóta sem találtam egy szép csajt sem, akinek bejönnék, úgy látszik én valami ritka ronda fiú vagyok, ha tényleg van szép csaj, akinek bejövök, ott tuti van valami defekt szerintem.
A fiúk nem szoktak szépek lenni csak helyesek. ;) By Orsi
vannak a helyes fiuk, a menok, es a kettonek a kevereke ami megint mas es nem megyek bele. By oroszka
Igen ismerek 1 olyant
A szépség mindenkinek mást jelent, attól is függ milyen környezetben nõtt fel hogyan nevelték stb.. a mai lányok/fiúk csak a médiából szerzik az elképzelésüket a szépségrõl pedig amint tudjuk a reklámoknak és filmeknek általában nem sok köze van a valósághoz.
igen ismerek, a baratnom... a baratja eleg csunya, de ez semmi amelett h eleg g*ci, mindekit szivat stb, de a baratnom el va ajulva tolle mert vele kulonosen kedves, es elozekeny, ezenkivul vicces is...

1 hete a fiu hullámosom kapott egy szép lány hullámost. Probal neki a fiu kedveskedni viszont a lány még nem hajlando semmire. Vajon meddig tart amig ugymond "megtörik" és hajlando lesz vele barátkozni? . (ha egyaltalan fog)

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tetszik a lánykának a fiúcska :( Nálunk is van olyan lány aki durván bánik (néha) a párjával, és van olyan is amelyik végtelenül szelíd és a párjával is odaadó. De maguktól választottak párt és kitartanak egymás mellett. Türelem, biztosan összeszoknak elõbb utóbb. Szép napot :-)

Lehet, hogy nem tetszik a lánykának a fiúcska :( Nálunk is van olyan lány aki durván bánik (néha) a párjával, és van olyan is amelyik végtelenül szelíd és a párjával is odaadó. De maguktól választottak párt és kitartanak egymás mellett. Türelem, biztosan összeszoknak elõbb utóbb. Szép napot :-)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ..igazábol még csak egy hete hogy itt van és amúgy sincs más választása..szerintem ha megszokja az új helyét akkor majd barátibb lesz
deh van kizárva majd jön olyan lány akivel egymásra találtok, nyugodj meg:)
jaj nem kell ez a sajnáltatás, senki nem fog sajnálni, állj a sarkadra és nyisd ki a szádat, nem azért nincs barátnõd mert csóró vagy hanem mert [email protected], bocsáss meg de ez az igazság.
Dehogy van kizárva:D
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom magam csak feltettem egy kérdést.Amúgy annyiban igazad van hogy a sok pénzéhes nõ akikkel találkoztam annyira lepusztított hogy ha meglátok valahol egy szép lányt oda se megyek hozzá mert úgy vagyok vele hogy úgy sem rám kíváncsi hanem arra hogy mim van.
ha neked kikötés a "szép lány" akkor másnak miért ne lehetne kikötése a lakás vagy a kocsi? láthatólag te sem az értelemre, meg az érzelemre utazol akkor meg minek szidsz másokat az átlagos szép lányoknak nem kikötése egyik sem amit ide leírtál max a hülye p*csáknak, valszeg pont õk azok akikre vágysz bárhogy is csûröd csavarod a szót
Talán ne diszkóban meg plázában ismerkedj :S Több férfi ismerõsöm panaszkodik a pénzéhes nõkre, de én nem sok ilyennel találkoztam, nem tudom, hova jártok, hogy csak ilyenekt láttok...
én szép nõ vagyok, de k..vára nem érdekel a pénz! nekem az elsöprõ személyiség kell, ami vagy van vagy nincs.
A nõknek jogos elvárása hogy a férfi teremtse meg az alapvetõ létbiztonságot! Amúgy meg sok szegény szépség van aki szabad!
"A nõknek jogos elvárása hogy a férfi teremtse meg az alapvetõ létbiztonságot!" Ez rendben van, de akkor ne jöjjenek állandóan a nagy emancipációjukkal!
A kérdező hozzászólása: Az idáigok nem vagyok léhûtõ dolgozom és mellettem sem kell nélkülöznie senkinek.viszont luxust nem tudok biztosítani.És úgy veszem észre hogy a nõk nem a biztonságot várják el hanem a luxust.
Nem. Ha jól nézel ki, jól dugsz és nem egy ribancot akarsz felszedni. Ja meg állítólag van szerelem is, de ez nem bizonyított.
A kérdező hozzászólása: Kinézettel nincsen gond odáig még nyerõ szoktam lenni.Sõt 1éjszakás kalandok terén sincs gondom.Szerintem a szex is jól megy mert több lány is van aki viszajáró vandég... :-)))))Csak egyszerûen egy normális kapcsolatot nem tudok kialakítani.Alányok akiknek úgymond én vagyok a szeretõje többségében gazdag idõsebb palikkal vannak akik bár sem érzelmileg sem szexben nem tudják nekik megadni azt amit szeretnének mégis velük vannak mert anyagilag viszont igen. :-(((((Én sem vagyok csóró dolgozom maszeolgatokis de nekem nincsenek 100millióim és ezért én megmaradok a hú de jól néz ki katagóriában. :-((((((A gazdagnál meg mind1 hogy néz ki mind1 hogy rendes-e kedves-e romantikus-e...pénzeli õket és nekik ez a lényeg.
Akiket a vagyonod motivál a megismerésedre azok abba is lesznek szerelmesek nem beléd!És számukra ez egyben csapda is, mert az ember rosszul érzi magát a szerelme nélkül!Ha nem kapják meg a "szerelmüket" boldogtalanok, de te még ott vagy és csak a "szerelmet" akarják tõled!Hát nem kedvesek ezek a gyönyörû lányok!Nagyon kevés az a nõ aki a gazdagságát (ne adj Isten) elvesztõ férje mellett marad hosszabb ideig!Mert a répa nem elég vacsorára, kell a guba is, anélkül éhen hal.
nem! ettõl fögetlenül lehet szép lány a barátnõd sok pasi azt hiszi hogy minden lány a pénzre, kocsira és lakásra hajt pedig ez nem így van!:)
Nincs kizárva, de valóban megnehezíti a helyzetet.
Nem kizárt dolog. Inkább jobban nézz körül. Ne csak azokat lásd meg akik feltûnõen viselkednek. Lehet egy olyan lányt fogsz észere venni aki nem épp szépecske, DE attól még tud szeretni és valószínûbb odaadóbb is. 29/N.
Butaságokat gondolsz errõl!
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ki van zárva az hogy szép legyen. Köszi a válaszokat most már legalább megerõsödött bennem az a tudat hogy lehetek én akármilyen helyes kedves romantikus a szép nõket a gazdagok viszik el.
Akkor én is ezekbe tartozom, azért mert valaki szilikonos nem kell lenézni.Én is átlagos pasikkal szoktam összejönni. amúgy a havi 500 ezres fizu kevés. Ilyen anyagi helyzetben amiben az ország van, mindenki szeretné magát biztonságban tudni!
19:50 te hülye vagy amugy énis szép vagyok, legalábbis ezt mondják és ha beleszeretek valakibe le.rom a gazdagságát pasim egy szobában élt 5 tesójával és suli melett prübált dolgozni ennyit errõl
a csajnak miért kéne tudnia h mid nincs ?:O:S mondd neki el azt amid van ...
attól függ mire gondolsz "szép lány" alatt. egy lány lehet úgy is szép, hogy nem hajaz egy pornó színésznõre sem. aki meg csak a pénzre hajt, azzal nem is érdemes kezdeni
Felmérgelnek az ilyen buta kérdések!!! Sajnállak, ha ezt gondolod a nõkrõl általánosságban. Ez kb. ilyen: A nagy farkú pasik utálják a töltött káposztát? 32/L
Szépnek mondott, jó alakú, nagymellû, hosszú hajú, kihívóan öltözködõ nõ vagyok (dekoltált ruhák, miniszoknya, stb) - ezeket én nem tartom olyan fontosnak, csak azért hangsúlyozom, mert Te se a belsõ értékekre vagy kíváncsi :P - a barátom egy helyes, kedves, intelligens, az enyémhez hasonló érdeklõdésû, az ágyban kiváló - és egyben csóró srác. Elõzõ kapcsolatomat amikor megszakítottam, az ex aznap örökölt több milliót - mégsem jutott eszembe, hogy döntésemen változtassak. Errõl ennyit, hogy milyen értékek fontosak számomra.
Csóró vagyok, gyönyörû barátnõm van. Nem, nem szilikonos, hanem természetesen nagymellû, ha már te ez alapján választasz párt :P de agya is van, lehet azért nem a kigyurtkopaszizomagyuakkal van...de beismerem kevés az iylen nõ^^
09:38-as vagyok Mondom, hogy ne ribancokkal próbálkozz! Azokat jó megdugni és ennyi, de ne várd tõlük, hogy elõrébb helyezzenek mint a pénzt, mert egyszerûen nem olyanok. Hidd el nekem. Én egy nagyon-nagyon jó nõvel vagyok, pedig még kocsim sincs most :) nemhogy 100 millióim. Szóval fel a fejjel :) ! f/29

Van egy lány aki most jön össze velem, de nem az az igazi tehát én kiskoromban meg nemrég még arrol ábrándoztam hogy egy szép lány lesz az első aki megcsókol, ő is szép lány de nem pont az akire annyira vágytam. Szóval most mit tegyek?

Õ is szép lány kedves is, viszont nem pont az akire télleg télleg vágytam... :$ nah meg még lenne egy bónusz kérdés: Hogyan csókoljam meg? xD naon hülye vagyok ehhez hiszen ? az els? lány aki tényleg meg is csókolna, de hogy vegyem rá arra, hogy megcsókolhassam?

Legjobb válasz: hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.

hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.
A kérdező hozzászólása: jogos ^^ mert senkimse volt eddig... öö :$ amugy ha nem is egyböl de az elsõ randin smaci vagy... késõbb? :P
Ez nem konkrétan idõfüggõ. Érezni fogod szerintem mikor eljött A pillanat:) )
A kérdező hozzászólása: :D:D gondoltam erre a válaszra :D köszi :D
majd ráérzel a pillanatra
A kérdező hozzászólása: hát az van hogy talizunk meg fogjuk egymás kezét (tudom nagyon sok de ez az elsõ lány...) és valamikor csak úgy simán elfáradunk leülünk vmi hûvös helyre és mind a ketten azt próbáljuk találgetni, hogy mit gondol a másik... egyszerûen hogy "vezethetném fel a témát", hogy smároljunk? egyszóval mindaketten kínunkban kaparjuk a falat és nem tudjuk hogy mit csinájunk a kitalálok vmit akkor jáccunk... fél percig és elõröl
(1. kommentelõ vagyok) ha fogjátok egymás kezét az már sokat jelent. tehát már akar tõled vmit. vagyis nem fog pöcsönrugni ha lesmárolod. szerintem egyértelmû hogy arra vár õ is hogy vki csináljon már vmit csak félénk. úgy kell felvezetned a témát hogy amikor ültök a hûvös helyen akkor ha úgy érzed hogy romantikus a pillanat (sötét van, 2esbe vagytok, nálam ez a legideálisabb) akkor átkarolod a derekát vagy megfogod a kezét a szemébe nézel és elkezdesz hajolni felé lassan és megcsókolod. mindezt egy szó nélkül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!