Találatok a következő kifejezésre: Egy srac erez (52 db)

Mit jelent, ha egy srác érez 'valami negatívságot' velem kapcsolatban?

Kérdeztem, hogy gondolja, de csak annyit mondott, hogy 'nem tudom miért és hogyan'. Nem keres már annyit, mint eddig. Miért? 19l

Legjobb válasz: sajna ejteni akar de nincs elég bátorsága ezt elmondani

sajna ejteni akar de nincs elég bátorsága ezt elmondani
A kérdező hozzászólása: Igazából együtt sem vagyunk. Megírtam neki, hogy ne keressük egymás társaságát muszájból, nem haragszom meg, ha nem keres
akkor ráéreztél a "végre"
A kérdező hozzászólása: Pont ennyit ért ez a srác (is)...

Szeretek egy sracot, de ugy erzem o szegyenlos, es azt mondta csak baratkent erez irantam... mit tegyek?

16 vagyok es nagyon szeretem a volt osztalytarsamat,de nem tudom hogyan kerulhetek vele szorosabb kapcsolatba,mert o baratkent erez irantam:(

Legjobb válasz: Hát ezt neked kell eldöntened, mert mi sajnos nem ismerjük a srácot. Ha azt mondja csak barátként érez irántad, akkor valószínûleg így is van. Vagy ha kapcsolata volt, akkor lehet, hogy még nem tudja eldönteni mit szeretne, mert még nem lépett túl az elõzõ kapcsolatán. Idõvel minden kiderül. Addig is maradj vele nagyon jóban, beszélgessetek sokat, és ismerd meg még jobban! Próbáljatok meg olyan témákról is beszélgetni, amikrõl eddig nem mertetek! :) Sok sikert! :)

Hát ezt neked kell eldöntened, mert mi sajnos nem ismerjük a srácot. Ha azt mondja csak barátként érez irántad, akkor valószínûleg így is van. Vagy ha kapcsolata volt, akkor lehet, hogy még nem tudja eldönteni mit szeretne, mert még nem lépett túl az elõzõ kapcsolatán. Idõvel minden kiderül. Addig is maradj vele nagyon jóban, beszélgessetek sokat, és ismerd meg még jobban! Próbáljatok meg olyan témákról is beszélgetni, amikrõl eddig nem mertetek! :) Sok sikert! :)
Én is voltam ilyen helyzetben, én nagyon-nagyon rossz volt :-((( Errõl két mondás jut eszembe: "Csak azért mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogyan Te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged teljes szívével" "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd"

Van egy srac nagyon erdekes a kapcsolatom .3 honapot irogatunk suliban nem beszelunk . Oran nez neha osszenezunl . Vanamikor nagyon undok! Baratnoim szerint szeret nem vagyok benne bisztos mar szamtalanszor erez?

Legjobb válasz: te még egy mondatot sem tudsz összerakni picilány! honnan veszed h szeret is a srác...egyáltalán nem tuti, félre is értheted..a te korodban meg a srácok...hááát....ne várj sokat...de magadtól sem!

te még egy mondatot sem tudsz összerakni picilány! honnan veszed h szeret is a srác...egyáltalán nem tuti, félre is értheted..a te korodban meg a srácok...hááát....ne várj sokat...de magadtól sem!
Óvatosan kérdezd meg tõle. Hány éves vagy?


szerintem ne higgy neki, lehet h szereted, de találni fogsz egy olyan srácot, aki téged is szeretni fog, és lehetõleg facér lesz :D
(Hát szerintem, elõször nézz körül itt az "ételekitalokban", fincsi kajákat találhatsz, az jó kedvre derít ;) --- csak vicceltem, muris, hogy ide tetted ezt a kérdést) A srácot valószínûleg egy bizonyos fokig érdekled, de csak míg épp meglegyezgeted a hiúságát azzal, hogy tudja, oda vagy érte. Ha igazából érdekelnéd, lépne feléd és veled akarna járni, nem a másik lánnyal. A helyedben nem foglalkoznék vele úgy, mint potenciális "pasimjelölt", legfeljebb olyan szinten, hogy ugrassam, tehát minden olyat csinálnék továbbra is, amitõl kiborul, no, de én ilyen kekeckedõs fajta vagyok. Keress olyat, aki viszontszeret és aki nem csak mondja, majd visszavonja és csak elvárásai vannak feléd. Ha összejössz majd egy ilyen sráccal, csak mosolyogni fogsz a másikon, aki csak egonövelõnek használ.
Tedd fel a kérdésedet a megfelelõ helyen! Amúgy meg állj a sarkadra és kérdezd meg tõle egyszer és mindenkorra, hogy lehet-e kettõtökbõl valami. Esetleg keríts valami alibipasit magadnak és akkor meglátod, hogy hogyan reagál.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam az alibipasis dolgot már rég! Nagyon kiborult utána, a haverjai vigasztalták meg! Egyébként köszike a válaszokat
A kérdező hozzászólása: nah akkor most mi lenne a legjobb? segítsetek
hát elõször szem szakítani kéne a másik lánnyal, ha tényleg szeret megteszi érted ha nem teszi meg nem szeret, nem tudja mit veszít te találsz magadnak jobbat aki viszont szeret és boldogan éltek míg nemtom mi történik... a lényeg az hogy elször a mostani kapcsolatát rendezze, ne legyen annak a szerencsétlen máésik lánynak fájdalma miattad mégha nem is ismered neked se esne jól ha megcsalnának, gondolom én
A kérdező hozzászólása: hát igen az bizti! Egyébként egyszer beszélt bnõm vele és akkor azt mondta, tudja hogy ki vagyok, az a lány akivel szokott szemezni és hogy szakít a bnõjével. Csak aztán látott másokkal és utána mondta, hogy nem. Aznap kivoltam és látta és õ is kivolt, mert a haverjai vigasztalták. E-emailban megírta , de másnap nem jött suliba sem.
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek????

Gáz msnen elmondani az érzéseidet egy lánynak? (lányok ti mit szólnátok, ha egy srác elmodaná nektek msnen, hogy többet érez)

Legjobb válasz: a párommal mi így jöttünk össze :D 2 év barátság után mondta hogy többet érez, én is így voltam vele, és már egy éve együtt vagyunk teljes harmóniában és boldogságban.

a párommal mi így jöttünk össze :D 2 év barátság után mondta hogy többet érez, én is így voltam vele, és már egy éve együtt vagyunk teljes harmóniában és boldogságban.
nekem is msn-en mondta el, és semmi gáz nincs ^^..most együtt vagyunk =)
nyugi nem gáz :) :)
én is igy jöttem össze a barátnömmel. MSN-en nyiltabban lehet beszélni, nem szégyellösködsz, és nem látja az arcod amikor irsz hogy mien képet vágsz. De az jobb ha személyesen, igy csak azok mondják meg akik félnek attól hogy látja az ember arcát amikor megmondja neki, nem tudja mit szól hozzá
Nekem nagyon tetszene. Szeretem az ilyen dolgokat. msn sms. Szerintem izgalmas és a legtöbb lány szereti. Csak aztán élõben is mond el neki.
Szerintem gaz...en is jol egyeztem egy edes lannyal nem egy orszagba elunk es minden este chateltunk, legalab fel evig. Mondanom se kell nagyon bele szerettem es a lany is szerelmes lett belem. Egy este epp a kapcsolatokrol beszelgettunk es ereztem hogy azt varja hogy elmondjam neki. Nagyon nehez volt nem megmondani neki, de annyit mondtam neki hogy amikor elobe talalkozunk akkor folytassuk ezt a temat. Ebbol o is rajott de megis elobe mondtam meg neki hogy mit erzek es aztan megcsokoltam... hat nem jutott szohoz:p ELOBE MOND MEG NEKI NE MSN-EN!!!NEM LESZ ANNAL SZEBB NAPOTOK SOHASEM:)
Értem én, hogy fékezõ-tényezõ meg minden, de akkor is gerinctelen dolognak tartom, az ilyesmi komoly dolog, személyesen kell megbeszélni. Ehhez tartom magam, még akkor is ha emiatt nem leszek képes elmmondani vkinek, és egyedül maradok :D (összefoglalva: "Van egy véleményem. Kemény vélemény, de nem mindig értek vele egyet." Dönts el magad, hogy megjátszható-e és, -te ismered õt jobban - hogy mit szólna hozzá)
nekemis MSN-en mondta el. :D És valóban igaz. hoyg MSNen nyiltabb gátlástalanabb az ember... de mond neki élõbenis :) az az igazán jó :D
inkább élõben kellene, lehet, hogy így jobban zavarba jössz, de legalább látja a lány, hogy tényleg komolyan gondolod.
örülnéknekinagyon.(: (L)Zs.(L) L/16
dugj egy jót és érezd jól magad.
sokan kijelentik azt h érzelmek nélkül...de az sosem tart sokáig...egy idõ után nem is sok idõ után..már elõtörnek az érzések mert emberek vagyunk és érzünk! Nem olyan biztos az h nem érez semmit!

Mit tegyek, ha van egy srác, aki egy évvel fiatalabb nálam és nagyon bejön nekem. De én kollégista vagyok és most jön a nyár. Ja és nem tudom, hogy Õ mit érez vagy érez-e vmit?

Szóval bejön nekem egy srác. Múltkor egy sportversenyen együtt voltunk, poénkottunk, egy picpt flörtöltünk. Aztán másnap reggel egy mosoly mindkettönk részér?l a folyóson. Nagyon jófej srác, mindenkivel kedves. De nem tudom, hogy ha közelednék felé mit reagálna. Szerettem volna megnézni az adatlapját myvip-en, de nem tudok rejtetten belépni(vki tudja miért nem lehet?) és így nem merem megnézni, hogy van -e barátn?je, meg hogy mégis milyen.

Legjobb válasz: Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.

Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.
Szerintem nyugodtan nézd meg myvipen. Nem baj, ha nem tudsz rejtetten belépni, hisz ismer, és lehet, hogy õ is nagyon kedvel téged. :D UI.: Arra én is kiváncsi lennék, hogy miért nem lehet rejtetten belépni? :D

Van egy srác de van neki kapcsolata de nagyon sokat beszélünk és már el kezdett rá célozgatni hogy kiván stb lehet hogy érez vmit irántam?

Legjobb válasz: Azt már biztos érzi, hogy szivesen megfektetne. De hogy ennél többet érez-e, azt nehéz ennyibõl megmondani.

Azt már biztos érzi, hogy szivesen megfektetne. De hogy ennél többet érez-e, azt nehéz ennyibõl megmondani.
A kérdező hozzászólása: de ha már igy érzi akkor csak nem minden jó a párjával
A pasik mások. Akkor is képesek félrekefélni ha egyébként jó a kapcsolatuk amibõl eszük ágában sincs kilépni. A szexet és az érzelmeket remekül külön tudják választani. Ezért nagy üzlet a prostitúció.
Ne vedd készpénznek a dolgot. Ha igazán téged akar, akkor ott fogja hagyni a barátnõjét és nem csak kihasználni akar. Ha csak hiteget, akkor csak meg akar fektetni.

Mit érez egy srác, mikor rángatja a vállát nagymenősen?

Mindkett?t vagy néha csak az egyiket...

Legjobb válasz: Most nem értem a kérdést:S Mit érez ha rángatja a vállát?Mármint hogy értve rángatja? Pl megrántja a vállát mert: nem tudja, vagy megmozgatja kicsit, mert el van gémberedve, vagy mert olyan mint a 2 ajtós szekrény, és akkor úgy közlekedik, hogy a vállának kilengése van?

Most nem értem a kérdést:S Mit érez ha rángatja a vállát?Mármint hogy értve rángatja? Pl megrántja a vállát mert: nem tudja, vagy megmozgatja kicsit, mert el van gémberedve, vagy mert olyan mint a 2 ajtós szekrény, és akkor úgy közlekedik, hogy a vállának kilengése van?
mindenkinek vannak hülye szokásai, a jobbak idõben leszoknak róla.
Epilepsziás rohama lehet.
Én még életemben nem láttam ilyet o_O
idegzsába XD
Flegma dolgokat, vagyis leszarom, kb ennyit.
A kérdező hozzászólása: Olyan értelemben rángatja a vállát, hogy annak nincs elõzménye, vagyis nem reagál semmire, egyszerûen idõszakosan megmozgatja a vállait, de semmi olyan nincs az arcán, miszerint ezt azért tenné, hogy javuljon a tartása. :D Remélem így érthetõbb :)

Az egyik lány ismerősömet bántotta egy srác. A srác egy bizonyos kisebbség tagja, de a baránőm nem akarja, hogy én és az apja megkeressük és össsze vissza verjük. MIért van ez? Érez valamit iránta? Vagy csak minket félt?

Az els? terv a volt hogy rágyújtjuk a házat, mos már csak a bakancsal történ? herénrugásnál vagyunk.

Legjobb válasz: Szarrá verném az ilyet.Sok sikert. 21/f

Szarrá verném az ilyet.Sok sikert. 21/f
utolsónak: egyenes?? mikor láttál cigányt egy az egybe odaállni vkivel szemben? sosem. mindig csak csoportosan a gyengébbek, idõsek elé, és késsel. tényleg egyenes, marhára :@
Teljesen igazad van abban, amit leírtál, csak sajnos nézd mellé, hogy titeket fognak elõvenni mindenképpen, és nagyon csúnyán megszivatnak a rendõrök. Hiába van igazatok. Idáig jutott ez az ország...
Öljétek meg õket a g*cibe, az egész putrit. Nem számítanak, nem emberek, csak mocskos cigányok. Csak a tetemeket jól el kell tüntetni. Sok sikert!
Sajnos a roma az a rassz, aki leginkább a verésbõl ért. Összeteszem a két kezem, hogy ezidáig sikerült és remélem, ezután is elkerülöm õket. Mellesleg, ha ilyet tervezel, akkor azt ne tudasd ország-világgal. Gondolom csak ugratod a kedves válaszolókat. :)
nézd, az h cigányok semmit sem jelent .. ha bántjátok õket, eröszak eröszakot szül, és nehogy ti üssétek meg a bokátokat!!! és õk már nem kisebbség, hanem lassan többség ....
A kérdező hozzászólása: Ha a legjobb barátod lányát többször megütné, majd fogdosná egy putri szökevény békénhagynád? Én 21vagyok a lány 14 az apja meg 33
Kézigránát kell...!!!Egyébként vascsõvel verném pépes masszává a fejét.
A kérdező hozzászólása: El lett sikálva a dolog. Ma elintéztük, verés, vér erõszak nélkül, egész egyszerûen szolgálati fegyvert fogtunk a tarkójához 2oldalról.
Az se rossz megoldás.
Mit tegyél mond meg a csajnak hogy nem lessz verekedés stb. aztán mennyetek el a sráchoz és magyarázzátok el neki hogy egy 14 éves lánnyal nem így kell bánni. Csak 8 napon túli sérülés ne legyen:D
Cigány egyenes... Úr isten te MELYIK ORSZÁGBAN ÉLSZ? Láttál már cigányt 1v1-be? Max 14 éves lányok ellen. Láttál te már cigányt puszta kezes embernek nekimenni kés nélkül? Láttál te már cigányt nekimenni gárdistának vagy skinheadnek (leszámítva az 1v10 szituációkat). Sikítva menekülnek és bújnaka putrijaikba, ha megjelenik valahol a gárda vagy a rendõrök mögé bújva 20 méterrõl mernek csak szidkozódni és köpködni. És a cigányok nem jelentgetnek fel??? HOL ÉLSZ TE? Nekik mindent szabad, de õk ha a lábára rálépsz már szalad az ombuccmanhoz meg a mónika sóba és RÁSSZISTÁZIK.... Darálóba az összessel. Kérdezõ: Ha az én lányommal csinálták volna ezt nem érdekelne, hogy mit érez (amúgy is én magam záratnám kolostorba inkább, minthogy cigánnyal járjon), már ízekre szedtem volna a kölyköt. És nem tudna se a család, se a pereputty megállítani.
Én csípem a cigányokat. Van bennük erõ. Ez tiszteletet ébreszt. Nem játszadoznak, ütnek, vernek, ölnek. Valahogy primitív, de egyben egyenes. Nem játszanak feljelentõsdit, vagy ilyen-olyan bírósági szarságokat.
Ebben a helyzetben nem igazán tanácsos a megbeszélést, elvégre elképzelhetõ, hogy mennyire erös a gyülölet. Sem azt h rágyujtsátok a házat de a bakancsal történö herénrugás telyesen jol hangzik XD, remélem acélbetétes bakkancsra gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Igen mi is. Csak a szerencsétlen csaj nem tudj mit tegyünk. MErt hogy õ érez iránta valmit. Mi is érzünk...GYÛLÖLETET
gartulálok...büszke vagyok rátok!Vajon õk mit csináltak volna, h pld ti csináljátok ezt a lányával?Azt kapták, amit megérdemeltek!A putrijuk egyik fele a rendõrségen, a másik a házatokban lenne, ha ezt csinálta volna valaki a lányával a mocskosnak!így kéne velük bánni világszerte, nem jogokat adni nekik....KÖTELESSÉGEKET!!!!ne a [email protected]ából éljen, hanem a munkájából!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!