Találatok a következő kifejezésre: Egy srác hogy este (32 db)

Találkozom ma este egy sráccal, hogy oldjam fel a gyomorgörcsöt?

Több évvel ezel?tt tetszett egy hosszú ideig, de mostmár nem (évek óta nem láttam). Csak barátként találkozok vele, de most semmi hangulatom hozzá, nem is tudom hogy mir?l tudnánk beszélgetni. Lemondani nem szeretném.

Legjobb válasz: Csak írjatok valamit, hogy hangolódjam rá?

A kérdező hozzászólása: Csak írjatok valamit, hogy hangolódjam rá?
Figyelj...ha tényleg semmi hangulatod hozzá, akkor ne is erõltesd. Nincs értelme. A pasi még azt hiszi véletlenülhogy "labdába rúghat", te pedig á[email protected]ád csak a fejét.
Javaslom a keserusot, az jo gyomorgorcs ellen, barmelyik patikaban lehet kapni. Vizben feloldva kell meginni.
A kérdező hozzászólása: Tudtam hogy lesz egy ilyen a gyomorgörcsösre:) Elsõnek, szeretnék vele találkozni, direkt leírtam hogy nem akarom lemondani.
Akkor nem értelek...egy randi elõtt még megérteném a gyomorgörcsöt. De így, hogy összefutsz egy "baráttal", miért vagy ideges? Félsz, hogy esetleg lesz valami?:)
A kérdező hozzászólása: Félek hogy többet akar.
Akkor a saját szavaiddal megfogalmazod neki szépen, hogy nem lehet szó többrõl, mint barátság... Viszont akkor többet nem fogod látni a pasit, az szinte 100%.

Meg ismertem egy srácot, akivel a második este le feküdtem. Utána 3-4-szer találkoztunk és szexeltünk. Olyan szép volt minden hogy már el se hittem hogy igaz lehet! Aztán az utolsó este azt mondta hogy komolyan el kell rajtad gondolkoznom! O. o?

Nem lehetünk együtt mert szeptemberben megy vissza pestre és így csak szeret?k lettünk...egy hétig nem nagyon beszéltünk...aztán meg beszéltük hogy találkozunk, de megint el maradt! El mentem egy hétre balatonra, nem tudtam facebookozni, így írni sem! és most mikor írtam neki nem ír vissza pedig már fent volt meg telefonon is fent van! Mi történhetett??? :(

Legjobb válasz: Mielõtt a tipikus és sztereotip "minden férfi mocsok disznó" ösvényre terelõdne a kérdés, tudd, hogy nehéz bárkit is komolyan venni, aki már második este lefekszik az emberrel. Ez nem rosszindulat, sem lenézés, ahogy nem is csak nõkre nézve van így. Ti sem vennétek komolyan egy férfit, aki egybõl ágyban köt ki veletek, nem megbízható, szélcsap alaknak könyvelitek el, teljesen jogosan. Ha valakivel többet szeretnél, akkor ne feküdj le vele rögtön, mert így semmi jogalap vagy racionális elvárás nincs arra, hogy többnek tekintsen mint futó kaland. Ha bemegyek a zöldségeshez, és egy dinnyét szorongatva odamegyek a mérleghez, ne lepõdjek meg vagy csodálkozzak, ha vásárlónak néznek. Egyébként pedig, 24 éves vagyok, nem éppen öreg sem koravén, de komolyan ki lehet akadni azon, hogy a mostani kamaszok mennyire elfelejtettek beszélni, nyíltan, egyenesen. Ha szeretnél valamit, mondd ki, közöld vele.

Mielõtt a tipikus és sztereotip "minden férfi mocsok disznó" ösvényre terelõdne a kérdés, tudd, hogy nehéz bárkit is komolyan venni, aki már második este lefekszik az emberrel. Ez nem rosszindulat, sem lenézés, ahogy nem is csak nõkre nézve van így. Ti sem vennétek komolyan egy férfit, aki egybõl ágyban köt ki veletek, nem megbízható, szélcsap alaknak könyvelitek el, teljesen jogosan. Ha valakivel többet szeretnél, akkor ne feküdj le vele rögtön, mert így semmi jogalap vagy racionális elvárás nincs arra, hogy többnek tekintsen mint futó kaland. Ha bemegyek a zöldségeshez, és egy dinnyét szorongatva odamegyek a mérleghez, ne lepõdjek meg vagy csodálkozzak, ha vásárlónak néznek. Egyébként pedig, 24 éves vagyok, nem éppen öreg sem koravén, de komolyan ki lehet akadni azon, hogy a mostani kamaszok mennyire elfelejtettek beszélni, nyíltan, egyenesen. Ha szeretnél valamit, mondd ki, közöld vele.
Lehet át lettél baszva... ez van
Te huncut kis cuni :3 Nem szeretõk voltatok, az nem ezt jelenti. Szimplán dugtatok párat. Így jártál, fogd fel úgy, hogy jól kezdõdik a nyarad/kihasználtak, vagy ahogy szeretnéd. Továbbá tanuld meg, hogyan kell helyesen írni:)
Sok minden lehet, de látom te többet érzel mint hogy a szeretõje legyél.. valószinüleg õ nem érez ugyanugy mint te.. neki elég ha néha megdughat és ennyi. Szerintem inkább ezt a szeretõ dolgot is hanyagolni kéne mert csak magadnak okozol fájdalmat vele hiszen teljesen nem lehet a tiéd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó látni hogy van még normális, 20-as évekbeli fiatal aki így fogja fel a dolgokat! Köszönöm, ez egy igazi jó tanács és kritika volt! A Kritika mindig építõ jellegû!! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ismerek olyan párt akik az elsõ éjszakán egy bulin le feküdtek és azóta is együtt vannak! 3 éve!
Kivétel mindig erõsítheti a szabályt, te sem leszel kevésbé értékes ember az elhamarkodott lefekvés miatt - márpedig, ha többet szeretnél a sráctól, akkor mégiscsak elhamarkodott volt. Kalappal amúgy, sok sikert! :-)
Hát bizony sajnos tényleg le lettél pattintva a jelek szerint. Sajnálom, de vedd jó tapasztalatnak, ha már így alakult. Amúgy mi úgy jöttünk össze a barátommal, hogy két napot egyhuzamban együtt voltunk (éjjel is) és ezalatt szexen kívül minden volt, majd két nap múlva maga az aktus is megtörtént. 3 éve vagyunk együtt és elég komolyan tervezünk :) . És elítélhettek, de elõtte is volt két kapcsolatom, ami szexszel indult és komoly kapcsolat lett belõle. Szerintem nagyon fontos a szex egy párkapcsolatban, tehát jó "idõben" megismerni a másikat ilyen szempontból is, mert ha ez nagyon nem mûködik és nem passzolunk, számomra az jelentõs akadályt jelent. Persze nem vagyunk egyformák. L/25
Ja és nem kötekedni szeretnék, de ez szúrja a szemem: Advocatus Diaboli: Szeretõk azok, akik között szexuális kapcsolat van. Nem kell ehhez feltétlenül megcsalás (gondolom te azt hiszed, hogy ezt takarja). Két egyedülálló személy éppúgy egymás szeretõi, ha szexuális kapcsolatban állnak egymással. A párom nekem is a szeretõm, amellett, hogy a társam és a barátom is. L/25

Ha egy csaj este elköszönésnél írja a srácnak, hogy jóéjt, szép álmokat, (L), stb. , és a srác csak egy sziát küld, akkor nem tetszik neki a csaj?

Eddig mindig Õ(a srác) írta ugyanezeket, és én mindig vissza is írtam neki, hogy neki is jóéjt, (L), stb., de most csak egy sziát írt.:( Ez most mit akar jelenteni?

Legjobb válasz: lehet csak éppen rossz napja volt,vagy már annyira fáradt volt(ha lefekvésnél történt ez) h nemvolt kedve regényt írni..van mikor már én se írok mást oda csak annyit h szija..nem kell a legrosszabbra gondolni vagy esetleg kérdezd meg tõle aranyosan h nincs e semmi gond,fõleg h ezelõtt õ írta mindig ezeket..gondolom elég jóban vagytok ahhoz h ezt megkérdezd óvatosan:Dfel a fejjel;)

lehet csak éppen rossz napja volt, vagy már annyira fáradt volt(ha lefekvésnél történt ez) h nemvolt kedve regényt írni..van mikor már én se írok mást oda csak annyit h szija..nem kell a legrosszabbra gondolni vagy esetleg kérdezd meg tõle aranyosan h nincs e semmi gond, fõleg h ezelõtt õ írta mindig ezeket..gondolom elég jóban vagytok ahhoz h ezt megkérdezd óvatosan:Dfel a fejjel;)
semmit :) de tényleg nem kell olyat belelátni a dolgokba, ami nincs is ott
édes jó istenem!
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Ma egész este (egész beszélgetésünk alatt) kicsit morcosnak tûnt. Mesélte, hogy ma összeveszett az egyik haverjával, és a lába is nagyon fáj, mert ma kisebb baleset érte, stb. Szóval lehethogy ezért volt durci... meg általában korábban is szokott lelépni, csak most nem tehette, úgyhogy fáradt, álmos is lehetett.:D De azért majd holnap megkérdezem, hogy mi a baja.:) Köszi mégegyszer!
10 hónapja vagyunk együtt a párommal, de õ is mindig csak ennyit ír vissza. Hogyha jó kedve van, akkor még egy mosolygós emote-ot is. Szerintem se kell ezt túlagyalni...
A kérdező hozzászólása: De Õ más.:D Õ mindig ír mindenfélét, csak most nem.:(:D Na köszi.:)


3 hete randizok egy sráccal. Mindíg csak este 10 után hív. Mindíg este/éjszaka találkozunk. Lehet hogy barátnője van?

Nálam alapszabály, hogy els? a bizalom. De most mégis meginogtam. 3 hete ismerjük egymást. És tényleg csak 10 után hív fel (smst ír korábban is). És lényegében éjszaka találkozunk. Nem akarom piszkálni, féltékenykedni. Nem is lenne miért, hiszen csak ismerkedési fázisban vagyunk, találkozgatunk, dumálunk, csókolózunk.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül barátnõ az oka, mert ha komolyan járna valakivel, akkor valószínûleg együtt is aludnának. Mindenesetre azzal nincs semmi gond, ha rákérdezel, hogy miért csak ilyen késõn hív ill. találkoztok. Vagy szervezz egy napközbeni programot (pl. kiállítás), aztán meglátod, mit szól hozzá.

Nem feltétlenül barátnõ az oka, mert ha komolyan járna valakivel, akkor valószínûleg együtt is aludnának. Mindenesetre azzal nincs semmi gond, ha rákérdezel, hogy miért csak ilyen késõn hív ill. találkoztok. Vagy szervezz egy napközbeni programot (pl. kiállítás), aztán meglátod, mit szól hozzá.
Vagy mi lenne, ha megbeszélnéd Vele? Vagy egyszerûen mondd meg Neki, h Neked a 10óra után már késõ van. Szeretnél délután találkozni Vele.
Sajnos hasonló az én helyzetem is. Én is megszavazok már az elején egy olyan bizalmat, ami hasonlóképpen, mint téged, "nem enged" meginogni. Nekem a szülõk, barátnõk nyitották fel a szemem, mondván, hogy vállaljon fel a srác nappal is, emberek közt, és ne bújkáljunk, meg ilyesmi. Nehezen adtam nekik igazat, merthogy a srác nappal dolgozik, nem ér rá, ilyesmi... Meg ugye mindenki azt mondogatta, hogy biztos van neki más csaja is... Meguntam, és letisztáztuk a helyzetet. Állítólag nincs más barátnõje, (ezt én el is hiszem), de most az idõbeosztása tényleg nem enged többet. (Tudom, mert tényleg így van:(( ) Mindezt azért meséltem el, mert tudom, hgy milyen helyzetben vagy, mert akaratlanul is fél az ember, pláne egy kapcsolat elején. Én is azt javaslom, hogy kérdezz rá konkrétan (nem kell hárpiásan, csak szépen, békésen), hgoy van e különösebb oka annak, hogy csak este találkoztok. Ha érzi, hogy észrevettél vmi bibit, azon lesz, hogy megoldja, ha akar téged. Ha meg nem, annyit ért. Még most az elején tisztázd, jobb, mintha akkor, amikor már totál szerelmes vagy belé. Sok sikert, és csak bátran!
Azért ezt nem ártana vele beszélni, hogy miért csak éjszaka találkoztok.Ha nem munka vagy egyéb ilyen elfoglaltság van a dologban, akkor szervezzetek nappalra valami programot.Ha nem jó neki semmikor se vagy csak kifogások vannak esetleg, akkor el lehet gondolkodni, hogy mi lehet esetleg a háttérben, ha nem a fent említett dolgokról van szó.Ugyhogy kérdezzél rá nyugodtan, amíg még az elején vagytok.
Hát, akkor sajnos nem tudsz mit tenni, mint elfelejted.
Mi lenne, ha megkérdeznéd, hogy mi az oka?
Én hasonlóképpen jártam, csak pont fordítva. A pasi kb 10 után nem hívott, aztán kiderült, hogy nõs. Mindenképpen beszéld meg a pasival még idõben, most derüljön ki, aminek ki kell. :)
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem, barátnõje van.

Egy srác megkérdezte hogy este 6-órakor nem érek-e rá, nem szex céljából. Vajon csak szexet akar? Mit tegyek?

és nekem ez az egész fura volt hogy este akar talizni ezért megkérdeztem mit akar csinálni és ? rá vágta hogy NEM SZEXET nekem valahogy fura hogy egyb?l a szex jutot eszébe.télleg azt akarja? amugy ? 15 éves én 14

Legjobb válasz: A mai fiataloknak egybõl mindenrõl a szex jut eszébe... Lehet, hogy õ csak 6-kor ér rá, mert elõtte valami dolga van, de azért szeretne veled találkozni. Ha nagyon furcsállod, akkor ne menj el, mond hogy nem jó, mert dolgod van és keressetek egy másik, délutáni idõpontot. De ezzel az erõvel bármilyen idõpotot is mond, akkor is megkérdezted volna, hogy mit fogtok csinálni... Szexelni bármikor lehet, nemcsak este. Na meg a pasiknak nem olyan a gondolkodásuk, mint a nõknek, õk "egyértelmûbbek".

A mai fiataloknak egybõl mindenrõl a szex jut eszébe... Lehet, hogy õ csak 6-kor ér rá, mert elõtte valami dolga van, de azért szeretne veled találkozni. Ha nagyon furcsállod, akkor ne menj el, mond hogy nem jó, mert dolgod van és keressetek egy másik, délutáni idõpontot. De ezzel az erõvel bármilyen idõpotot is mond, akkor is megkérdezted volna, hogy mit fogtok csinálni... Szexelni bármikor lehet, nemcsak este. Na meg a pasiknak nem olyan a gondolkodásuk, mint a nõknek, õk "egyértelmûbbek".
Vagy csak lehet hogy azért mondta, hogy nehogy egybõl rosszra gondolj.Lehet, hogy tényleg csak akkor érne rá.Ki tudja...ám ha az ellenkezõ esetet nézzük.Ha AZÉRT hívott volna, akkor valami olyasmit mondott volna, hogy mennyél át hozzájuk meg egyebek.Engem majdnem behúztak evvel...egy 17 éves fiúval sms-eztem.Mindíg át akart hívni hozzájuk.Aztán amikor megkérdeztem hol lakik, megállt a légzésem.VIII.kerület.Nah akkor már tudtam, hogy az elsõ naptól kezdve miért karat állandóan áthívni hozzájuk.Amikor meg megmondtam neki(csak úgy hátúlról...)hogy én még fiatalnak érzem magam a szexhez, mondta, hogy jó teljesen megérti.Másnap már nem is hívott, nem küldött sms-t se, és hála istennek azóta sem... Talán próbálj majd meg beszélgetni vele, olyanokról, hogy õ mikor szeretné elveszíteni (csak kíváncsiságból!).Ha pontos idõt mondd rá (pl.jövõre)akkor ne várj túl sokat.Én a barátomnál ezt csináltam, és azt mondta rá, hogy ha majd egy olyan lányt talál, aki készen lesz rá, és imádják egymást, majd akkor szeretné elveszíteni.Namost ez a lány én lettem =)Szóval tudd meg a jövõbeli szándékait, és talán ki tudod találni, hogy mi is a célja.. Remélemsegítettem! Üdv.:[email protected]
A kérdező hozzászólása: õ mindig rá ér
Mondjuk nem írtad, hová hívott. Mert ha nyílvános helyre, mondjuk moziba vagy parkba sétálni, akkor biztosan nem szexelni akar. Ha viszont a szobájába, akkor kicsit gyanús a dolog. Na de te még mindig mondhatod neki: a szobádba nem akarok menni, de ha akarod akkor itt és itt szívesen találkozom veled.
Megkérdezhetnéd (oké, hogy nem mered, de merd!)
A kérdező hozzászólása: De mégis hogyan?
Mit mondott minek hívott el?
Kérdezd meg azt, hogy nem zavarja-e a barátnõjét. Ebbõl több dolgot is megtudhatsz, és ha mégsem randi nem kellemetlen :)
Gondolom, ha ennyire hûséges akkor veled is az lenne.
Kezdeményezz te! Olyan nehéz azt?
Nyugtasd meg, ne erõltess dolgokat, ha nem tud megszólalni, próbáld te beszéltetni, stb.
Nos, akkor elárulok egy "nagy titkot": lányok egymás között remekül tudnak kommunikálni lehelletfinom, alig érzékelhetõ jelekkel. Rengeteg mindent ki tudnak fejezni egyetlen mozdulattal, pillantással vagy épp testtartással. A fiúkkal szemben azonban ez a kommunikációs forma TELJESSÉGGEL HASZNÁLHATATLAN, mivel - tisztelet a kivételnek, de az esetek abszolút többségében - TELJESEN VAKOK az ilyesmire. Rendre elõfordulnak olyan helyzetek, hogy kétségbeesetten panaszkodnak egymásnak barátnõk, hogy már nem tudnak "egyértelmûbben jelezni" a kiszemeltjüknek, hogy tetszik nekik, de õk mégsem veszik észre. Nos, most már tudod, miért van ez: õk egyszerûen nem tudnak mit kezdeni ezzel a kommunikációs csatornával. Megoldás tehát, ha tényleg abszolút egyértelmûen és SZAVAKBAN IS kifejezed az érzéseidet. Ha tényleg szimpatikus neked, nyugodtan fogd meg akár te a kezét egy alkalmas pillanatban, nézz mélyen a szemébe, mondd neki konkrétan és kereken, hogy tetszik, ill. adott esetben, ha már elõrehaladtak annyira a dolgok és tényleg úgy is érzed, hogy _szereted_. Nyithatsz te is az elsõ csókkal. 21. század. + vegyél példát a skanináv nõkrõl: http://eszmetar.wordpress.com/2011/03/05/ki-kezd-aki-kerdezi/

Beszélgettek egy sráccal facebookon de ma este elment egy buliba aminek az a lényege, hogy kap egy "csavart" és meg kell találnia a párját, , mennyi az esélye, hogy egy bombázó lesz a párja és lenyúlja előlem?

Legjobb válasz: Nos Hasznos esetek száma / összes lehetséges esetek száma: Legyen a hasznos eset: - ha nem jön össze a csavar "párájval". Legyen az összes eset: - Keresi, megtalálja, lecserél rá. - Keresi, megtalálja, nem cserél le - Keresi, nem találja meg - Nem keresi, túl részeg - Nem keresi, mert tetszel neki és nem is érdekli - Egyáltalán nem is érdekelted - Egyáltalán nem is érdekli a csavar Összes eset: 7 Hasunos eset: 5 5/7 = 71.42% Nagyjából 28,57% esélye van hogy összejön a csavar másik felével a bulin.

Nos Hasznos esetek száma / összes lehetséges esetek száma: Legyen a hasznos eset: - ha nem jön össze a csavar "párájval". Legyen az összes eset: - Keresi, megtalálja, lecserél rá. - Keresi, megtalálja, nem cserél le - Keresi, nem találja meg - Nem keresi, túl részeg - Nem keresi, mert tetszel neki és nem is érdekli - Egyáltalán nem is érdekelted - Egyáltalán nem is érdekli a csavar Összes eset: 7 Hasunos eset: 5 5/7 = 71.42% Nagyjából 28, 57% esélye van hogy összejön a csavar másik felével a bulin.
20%
A kérdező hozzászólása: hát remélem nem lesz semmi :/én is ott lettem volna a bulin csak lebetegedtem :( és ha összejön vkivel akkor megbolondulok :(
50%
A kérdező hozzászólása: :/
50 % vagy igen vagy nem
na összejött egy bombázóval?
A kérdező hozzászólása: hát még nem beszéltünk, de szoktam látni, hogy sok csaj képét lájkolja meg azt is, hogy valaki egyedülálló :(

Van egy 6 éves kapcsolatom, de van egy srác akivel talizok. egyik este taliztam vele, de utána láttam őt egy másik csajjal kézenfogva. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne nézzen hülyének úgy, hogy net űnjön féltékenykedésnek?

Igazából nem akarok t?le semmi komolyat csa egy kis kalad, de akkor is rosszul esett, hogy mással vol utánnam.És nem mondta meg, hogy ?k együtt vannak.

Legjobb válasz: te nem ugyanezt csinálod? van barátod, mégis találkozol vele. ha õ csinálja, az már nem az igazi? nem értem igazából a problémát. õ sem akar tõled komolyat, csak egy kis kalandot. ennyi lehet

te nem ugyanezt csinálod? van barátod, mégis találkozol vele. ha õ csinálja, az már nem az igazi? nem értem igazából a problémát. õ sem akar tõled komolyat, csak egy kis kalandot. ennyi lehet
ciki, ha a fagyi viszzanyal...
ha csak egy kis kaland akkor miért zavar. ennyi erõvel szpvá tehetné õ is h mért nem szakitasz a pasiddal. szoval sztem okod nincs rá
Szerintem sincs okod ra mert te ugyanazt csinalod pepitaban. mit szolna a te pasasod ha megtudna h ezt csinalod????? serti az onerzeted??? es az nem serti amikor te csalod a parodat???? szegeny pasas... azert ilyen aberalt nehany srac mert igy kitolnak veluk az olyanok mint te.
Úgy látszik, nem csak te vagy a nyitott kapcsolat híve, hanem az a srác is. A legszebb az lenne ha kiderülne, az a csajszi az állandó partnere, te meg a kaland vagy neki. Na erre mondta nagymamim mindig: Isten nem ver bottal.

Ha egy srác azt írja, hogy este nem csak szex, hanem meg is akar szeretgetni, az azt jelenti hogy?

szóval magyarul hozzám akar bújni meg romantikázni,de dugni is a végén?18/L

Legjobb válasz: Hogy anál is lesz.

Hogy anál is lesz.
Szerintem csinálj beöntést is.
Ez azt jelenti, hogy folyni fog a sminked a sok szopatástól!
"Ha egy srác azt írja" Na itt a baj...eléggé gáz hogy az ilyesmit nem személyesen beszélitek meg... nagyon ismerheted a tagot, gratulálok.
szex aztán pár banális kérdés: jó volt? én voltam ugye a legjobb? aztán fal felé fordulás és horty-horty
azt jelenti, hogy csak szexet vagy képes adni neki és ezt már kevesli és finoman célozna rá, hogy több kell neki. így példát mutatva neked megmutatja, hogy kell szeretgetni valakit, hogy megtanulhasd.
"anál lesz" ÁLLATOK XDDDDDD
Az azt jelenti, hogy fõznöd is kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!