Találatok a következő kifejezésre: Egy srác haver (120 db)

Amíg nem tudsz egy kérdést megfogalmazni érthetõen, inkább ne foglalkozz ilyesmivel!
A kérdező hozzászólása: tényleg elég összevisszaság lett, akkor leírom még egyszer :D ha egy sráccal töltöd az idõdet és tegyük fel be is jössz neki akkor nehezére esik neki kontrollálni hogy pl ne legyen merevedése vagy ilyesmi? Remélem jobb lett (:
Nem nagyon tudják, ha szép lány + kedveskedik + esetleg hozzájuk érsz stb akkor így jártál. :)
Tényleg jól megaszonta. De értem mire gondolt. Igazából, kontrollálni az érzéseit szerintem senki sem tudja, csak a cselekvéseit. Engem, mondjuk nem szokott érdekelni, hogy a lány mit gondol arról, hogy csak azért nem vetem rá magam azon nyomban, mert õ nem szeretné, és nem azért, mert tapintatlan bunkó vagyok, hanem mert, ha ez sértené, vagy rosszul esne a piciny lelkének, valószínû, hogy nem lenne velem kettesben, de akár társaságban is kerülne, tehát, ha felvállalja, azt, hogy beszélget velem, fõleg, ha kettesben, akkor szerintem nekem nem kell kellemetlenül éreznem magam, mert tudom, hogy õ tisztában van azzal, hogy marha mód áll rá a farkam :D
58%-os Válasz idõpontja 18:15 Ezzel arra célzok, hogy, ha engem zavarna az, egy illetõvel kapcsolatban, hogy rám van izgulva, akkor valószínû nem lennék vele kettesben, vagy ha társaságban vagyunk, akkor kerülném. Ha neki meg nem túl kellemetlen, vagy rossz érzés az, hogy nem csókolhat meg, vagy mi egyéb, és engem sem zavar a tudat, hogy izgul rám. Akkor nyugodtan beszélgetek vele
Jó mondjuk lehet bennem van a hiba, de nekem egy sima beszélgetéstõl nem szokott állni a farkam.Ennél kicsit több kell.Ha kicsit több van, akkor meg szerintem nem zavarja.:D
Én már voltam fiúval, és miközben beszélgettünk kettesben (de utcán ültünk egymás mellett), hát neki kezdett felállni...én meg kicsit furán éreztem magam, de nem esett rosszul, viszont õt zavarta, és kérdezte is, h ugye nem zavart, mert õ nagyon cikinek tartotta. De szerintem ebben nincsen semmi rossz. Szerintem erre is a "gyakorlat teszi a mestert" mondás érvényes. Vannak aki jobban, mások kevésbé tudják ezt kontrollálni.

Van egy srác (haver), akit jobban szeretek és kedvelek az aktuális barátomnál, tehát ranglistán előtte állna, de ő is "foglalt" már, szóval nem lehet semmi belőle; nem tudom, így érdemes-e együtt maradnom a barátommal, hogy "ő csak a második"?

Szeretem a barátomat is nagyon.

Legjobb válasz: Szerintem elég egyértelmû, hogy ha a közeledésedre meghátrált, akkor nem szeretne kilépni a mostani kapcsolatából. Magyarán ne tedd tönkre neki. Te neked viszont közölnöd kéne a sajátoddal, hogy kissé labilis az érzelmed iránta.

Szerintem elég egyértelmû, hogy ha a közeledésedre meghátrált, akkor nem szeretne kilépni a mostani kapcsolatából. Magyarán ne tedd tönkre neki. Te neked viszont közölnöd kéne a sajátoddal, hogy kissé labilis az érzelmed iránta.
mióta vagy együtt vele? Lehet ki kéne derítened, hogy a másik srác hog áll hozzád, és utána ha ugy van lépned...
Hasonlo cipoben vagyunk, csak en pasi vok es a csaj ugyanugy komoly kapcsolatban... Napi szinten latom :(
A kérdező hozzászólása: Igen. Köszi, hogy megértesz. Nem tudom azt generálni magamban, hogy a barátomat jobban szeressem, ha egyszer a "másikat" jobban bírom. De akkor ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásom? Ezek szerint így is mûködhet... Köszi
Szerintem tudatosan nem lehet az embernek magát arra kondicionálnia, hogy jelenlegi párjáért jobban odalegyen, mint pl. élete (egyik) nagy szerelméért. Pl. baráti társaságon belül egyik ilyen számomra álomcsaj minden korábbi próbálkozásomnál finoman leépített (most is van neki barátja), de most, hogy van csajom haverként tekint, gyakran eljárunk futni. Õ rendszeresen fut maratont is ezért az alkalmanként 8 kilométer meg sem kottyan neki, én nekem meg elég sok. Csajom kedvéért meg még a konyháig is gyakran lusta vagyok kimenni. Tehát érzem én is azt a helyzetet, hogy egy számomra vágyott nõért mennyivel többet lennék képes teperni.
Elhiszem neked, de azok alapján, amit írtál - és inkább ahogy írtad - más jön le, ezt te is láthatod - elég cask elolvasnod. Erre figyelj jobban, mert számos félreértéstõl kímélheted meg magadat. Ha pedig a jelenlegi kapcsolatodra koncentrálsz, és mondjuk a dráccal abarátságot kcisit "kevesebbre" fogod - tehát mondju kegy hónapig kevesebbet találkoztok, beszéltek... -, akkor szerintem nem lesz semmi gond, baj.
A kérdező hozzászólása: félreértesz. nem akarok szivatni senkit. nem vagyok "kihasználós", párját hip-hop cserélgetõs típus sem. A másik sráchoz sem közeledek, mert látom, hogy neki fontos a kapcsolata.
Ez épp elég indok rá, hogy tönkre menyjed a kapcsolatod. Vagy lépj ki belõle, vagy sürgõsen felejtsd el a másikat és koncentrálj arra, hogy a mostani barátoddal legyen jobb.
Heló! Nem tudhatod, milyen a másik sráccal, mert ezek szerint nem volt és nem is akar a barátod lenni. Továbbá, tudattad a barátoddal, hogy õ csak a "2."? Valahogy nem érzem fernek , hogy vle vagy, de közben másra vágysz, és csak az alkalmat lesed. Ez az "aktuális barátom" elég sokat sejtetõ - és nem jó értelemben. "Szeretem a barátomat is nagyon." Nyilván ezt se modntad így meg neki, pedig azért cska megérdemel annyit, hogy ne bohócként kezeld, akit úgy rángatsz, ahogy akarsz. A másik gyerek meg nem akar tõled mást barátságnál, az egyik legundorítóbb dolog lenne, ha a srác és a párja közé állnál.
A kérdező hozzászólása: de jól megvagyuk. egyszerûen annyi, hogy a másik sráccal kicsit jobb...
A kérdező hozzászólása: Friss kapcsolat, a másik srácnak tartós, több éves kapcsolata van, és barátként tekint rám - akárhányszor másképp próbáltam közeledni, visszahátrált -, de vele jobban érzem magam.
Elozohoz meg, en nem nyomulok ra, nem akarok keverest, pedig kedvel a csaj...

Mit jelent, ha egy srác haverom néhányszor bébinek szólított, pedig korábban soha?

Bejövök neki?

Legjobb válasz: Szeretnél bejönni neki?

Szeretnél bejönni neki?
Nem kifejezetten.
Ha ezenkivül add valami plusz félreérthetõ jelet feléd akkor bejössz neki ha nem akkor csak poénból mondja vagyis haversságból:)
A kérdező hozzászólása: Milyen félreérthetõ jelre gondolsz?:)
pl rád kacsint, megfogja a segged vagy a melleid, aládnyúl, lesmárol, megerõszakol stb
Nekem is van ilyen "haverom" Bar nekem õ be is jön, de nem vágom hirtelen miert lettem bébi, miközben nõje is van, de mégis ad arra utaló jeleket h benne lenne valamiben( olebe ultet, neha megsimogatja a hajam, masszirozza a vallam ilyesmi)


Randi vagy mi?
Milyen kis pink maca leszel :D Szerintem ez így jó. A papucsra szavazok. Bolerót ne húzz mert meleged lesz. Vagy húzz és ha kellemetlenül érzed magad benne akkor leveszed :)
A kérdező hozzászólása: nemtudom kaptam:D
ez így jó:) bár kicsit sok a pirosas rózsaszínes árnyalat. boleró mondjuk lehetne más színû. a trikó bershkás??:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100721/100_7704_www.kepfeltoltes. hu_.jpg
ha csak haver, akkor minek ennyire izélni a kiöltözéssel?? menj úgy, ahogy iskolába szoktál...
amúgy én nem szégyellném a hámlást, hisz nyár van, megeshet bárkivel.
Én így leírásra megdugnálak... ;)
képet képet a cuccokról :)
rakj már fel egy képet a kepfeltoltesre :) !Én egy sortba mennék(amit más néven forrónacinak is hívnak), feszülõs pólóval....bár nem ismerlek... mondj többet magadról. de nekem ez a boleró tornacsuka nem passzol.
A kérdező hozzászólása: és az atléta eléggé átlátszó, mert csipkés:) vagy ez nemjó? amugy csak topot nem akarok, mert foltokban hámlik a vállam és tök gáz:S
A kérdező hozzászólása: köszi:) ez igy jolenne: sort, pink szinú csipkés, de mégis sportos sportatléta, boleroval és tornacsuka.
valami rövid nadrág kicsit lazább felsõ és papucs vagy szandál szerintem :)
Szerintem legyél visszafogott, de egyben szexi is.Úgy értem ne akassz magadra 300 kiegészítõt, meg ne húzz miniszoknyát mélyen dekoltált haskivillantós felsõvel.
Teljesen átlagos ruhába mennék. Mondjuk én ünnepségeken se igazán öltözök ki.
A kérdező hozzászólása: és kicsit mégis izgulok... mert azért nem akarok béna lenni ruhában sem. mindig figyelek a normális megjelenésemre.
A kérdező hozzászólása: jah, neeem. csak összefutunk, mert osztálytársak is vagyunk, meg birjuk is egymást, de csak haverilag.
A kérdező hozzászólása: :D köszike. igen szeretem a rózsaszint meg a pinket:D oké akkor papucs:P

Elmondjam a barátomnak, hogy egy srác haverommal talizok?

Van pár srác haverom, és az egyik elhívott korizni. Nem akartam nemet mondani, mert biztos jó "móka" lesz , jókat tuidok vele hülyülni. Nem érzek iránta semmit, és sztem ? se irántam, csak barátságot.:) De nekem van egy barátom - 3 hete, és nem tudom, mit szólna hozzá, hogy fiúval találkozok, ahelyett, hogy vele lennék. Mondjam el neki, hogy talizok egy srác haverommmal, vagy inkább ne? Mármint ha kérdezio, hogy mit csinálok szombaton.

Legjobb válasz: Úúúú nagyon durva a helyzet... ha zavarja a "barátodat" mond neki, hogy jöjjön õ is. Aztán ha nemet mond, akkor meg ne járjon a szája.

Úúúú nagyon durva a helyzet... ha zavarja a "barátodat" mond neki, hogy jöjjön õ is. Aztán ha nemet mond, akkor meg ne járjon a szája.
Hát ha csak haverod, akkor miért ne mondhatnád. Persze ha a pasid neadjisten egy nagyon féltékeny típus, akkor lehet hogy fölösleges lenne, pláne ilyen rövid idõ után, mert minek idegeskedjen ok nélkül. Ha viszont nem ilyen paragép, akkor nem fog ügyet csinálni belõle. De azt mindenképp tedd egyértelmûvé, hogy csak a haverod, és nem jön be meg semmi.
Hát ez mondjuk nem hülyeség. Kérdezd meg mindkettõjüket, hogy jöhet-e a barátod, ill. van-e kedve. Ha a barátod nem akar menni, akkor lusta, stb., és annak nincs akadálya, hogy egyedül menj. Ha jönne, de a haver ellenezné, az ciki. Akkor lehet, szándékosan csak téged hívott az illetõ, ami nem szép dolog...
Szia! Mindenképp mondd el a barátodnak, hogy egy haveroddal akarsz találkozni, mert ha titkolózol akkor azt fogja hinni, hogy az a srác nem csak egy "haver".. Az õszinteség nagyon fontos! :)
Elmesélte a haverjának, hogy nem tudsz helyesen írni.
a másiknak tetszel.õ meg átengedett neki.ennyi
valószínû h a fiúnal van bnõje és szerintem ezt mondhatta neki a haverja ha meg nem akk bejössz a haverjának
Ezek a szilveszteri bulik...
Elmesélte neki, hogy milyen csúnya herpeszed szokott lenni :) Vagy csak féltékeny.
Jó neked, hogy te emlékszel a pillanatokra, hogy mit csináltál... Valaki elmondhatná nekem is, hogyan telt a szilveszterem!
sztem a pasinak barátnõje van és a haverja ezért rángatta el
Velem is volt már ilyen. Az én esetemben azért szólt a srácnak, hogy ne nyomuljon, mert tudta h csak le akar fektetni, s legjobb haverom ugye figyelmeztette õt, aztán folytatta, s nekem is szólt. Hát kiderült h igaza volt, s jól tette, én meg megköszöntem neki :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm : )

Egy srác elhívott randira, én nemet mondtam. Ezek után a haverja már nem fog elhívni?

Megismertem egy fiút a közös hobbinkon keresztül. Jól érezzük magunkat egymással,én már kezdem a barátomnak tekinteni,erre elhívott randizni. Nekem viszont ő nem jön be,a legjobb barátja azonban annál inkább! Nemet mondtam a randira,mondván hogy nincsenek meg az érzelmek részemről. A haverját még nem ismerem,de nagyon bejön,nem csak külsőleg,hanem amit eddig láttam belőle,emberileg is. Õt is meg fogom ismerni,mivel neki is ugyanez a hobbija és így egy a társaság... Viszont ez a srác tuti elmondta neki hogy hívott randira és stb. Ezek után esély sincs rá,hogy ő el fog hívni? Vagy ha megismerem és tényleg igazán tetszik,akkor mondjam meg a srácnak,hogy a haverja tetszik nekem? 19/L

Legjobb válasz: Hát az a baj, hogy a pasik nem szeretik a visszautasítást, és hajlamosak eltitkolni vagy elferdíteni a dolgot még a saját haverjuk elõtt is. (elnézést az általánosításért) Onnan gondolom, hogy amikor én visszautasítok egy fiút, akkor õ azt úgy mondja el a haverjainak, hogy igazából bármikor megkaphatna, csak így már nem érdeklem. Tehát szerintem fõ az õszinteség, és mondd el a pasinak, hogy a haverja tetszik, hátha lesz olyan jó fej hogy még segít is egy kicsit.(elmondja hogy a "haver" mit érez irántad, vagy hogy van e nála esélyed...stb )

Hát az a baj, hogy a pasik nem szeretik a visszautasítást, és hajlamosak eltitkolni vagy elferdíteni a dolgot még a saját haverjuk elõtt is. (elnézést az általánosításért) Onnan gondolom, hogy amikor én visszautasítok egy fiút, akkor õ azt úgy mondja el a haverjainak, hogy igazából bármikor megkaphatna, csak így már nem érdeklem. Tehát szerintem fõ az õszinteség, és mondd el a pasinak, hogy a haverja tetszik, hátha lesz olyan jó fej hogy még segít is egy kicsit.(elmondja hogy a "haver" mit érez irántad, vagy hogy van e nála esélyed...stb )
A kérdező hozzászólása: Õ elég õszinte, és biztos vagyok benne, hogy elmondta a haverjának, hogy visszautasítottam. Valószínûleg tényleg az lesz a legjobb, ha elmondom, hogy a haverja tetszik nekem, még ha rosszul is elsülhet a dolog...
Õszintén mondd el neki, de ez nagyon szarul fog esni a srácnak
"Õ elég õszinte, és biztos vagyok benne, hogy elmondta a haverjának, hogy visszautasítottam. Valószínûleg tényleg az lesz a legjobb, ha elmondom, hogy a haverja tetszik nekem, még ha rosszul is elsülhet a dolog..." A nõknél önzõbb lények tényleg nincsenek a világon... Te most komolyan meg akarod kérni azt a srácot, akit kikosaraztál arra, hogy segítsen összejönni a barátjával? Ez gyakorlatilag olyan, mint a földön fekvõ embert addig rugdosni, amíg mozog és nézni, ahogy szenved. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy az a nõ, akinek nem voltam elég jó, ne akarja már a segítségemet kérni. Továbbá, így lazán haza lehet vágni egy barátságot. Arról nem is beszélve, hogy annyi gerinc nincs benned, hogy te kezdeményezz a srácnál, vállalva, hogy esetleg téged is visszautasítanak... Nem, te megkérnéd azt aki neked nem kellett. Tudod meglepõ kedves kérdezõ, de nekünk is vannak érzéseink, és nem szeretjük ha szórakoznak velünk. Tényleg igazi nõ vagy, semmi másról nem szólsz, csak ÉN, ÉN, ÉN, ÉN!
A világ összes kése álljon beléd. Undorító amire készülsz és ezt nõként mondom.
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla, hogy nekem a haverja jön be. És az mennyivel jobb, ha kezdeményezek a haverjánál? azt gondolná a srác, hogy hátba támadtam, mert neki nem szóltam errõl... Egyébként nem megkérni akarom, hogy segítsen, hanem csak elmondani neki, hogy mi a szitu.
Aranyom, te baromi sokat képzelsz magadról és tényleg önzõ vagy. A világ nem körülötted forog, most nem hátba szúrod a srácot, hanem szembõl szíven és kéjesen forgatod is benne a kést. Téged nem a srác lelkivilága érdekel, hanem csak az, hogy ne kavarjon bele a kapcsolatodba a másik sráccal. Önzés a tetõfokon!
Neked szerintem már semmit sem kellene tenned. A többi válaszolóval ellentétben nem tartalak a megtestesült gonoszságnak, legalább nem hitegettél senkit semmivel. Viszont! Felesleges elmondanod a kikosarazott srácnak, hogy a haverja tetszik neked. Megismerkedsz a barátjával, és majd lesz valahogy. Lehet, hogy neki kapcsolata van, vagy nem tetszel neki egyáltalán. Ha kezdeményezni akar, akkor azt pedig majd megbeszéli a haverjával, akit te kikosaraztál, hogy nem lenne-e probléma. Majd õk egymást között lerendezik.

Ha egy srác elhív találkozni, miközben tudja, hogy a haverjának bejövök, lehetnek komoly szándékai?

Úgy értem: csak barátkozni akar,vagy lehetséges h többet akarna tõlem? Mivel nekem nagyon bejön a srác, de a haverja (egyik legjobb barátja) eléggé belém zúgott, így azt hittem, esélyem sem lehet nála. De elhívott egy programra (közös hobbinkból adódóan), pedig a haver (aki belém van zúgva) nem tudott volna jönni, tehát kettesben lettünk volna, ha igent mondok! Csak sajnos nem értem rá.:( és ezt rögtön mondtam is neki. Most mit kéne?? El fog hívni mégegyszer v most nekem kéne vmit? Lehet,hogy csak baráti talira gondolt? Csakmert én nem hívnám el a legjobb barátnõm kiszemeltjét kettesben talizni. Egyébként azóta a haver nem is keres :O pedig elõtte naponta keresett. 19/L

Legjobb válasz: Egészséges srác nem barátkozási szándékkal keresi szingli csaj társaságát, hanem testiséget is akar tõle. Egy csajért haverral is simán versenyezünk, aki ilyenkor önzetlenül visszavonul az elismeri, hogy vesztes alkat.

Egészséges srác nem barátkozási szándékkal keresi szingli csaj társaságát, hanem testiséget is akar tõle. Egy csajért haverral is simán versenyezünk, aki ilyenkor önzetlenül visszavonul az elismeri, hogy vesztes alkat.

Megszerettem egy srácot viszont a haverja belém zúgott mit tegyek?

Van 1 srác és nagyon régóta beszélünk de nemtudom pontosan h mit érezhet irántam .. viszont a haverjánál annál inkább mert már vagy 5x szerelmet vallot nekem :S mit kéne vajon tennem most ..

Legjobb válasz: Tudatni a sráccal, hogy tetszik, a haverral meg, hogy nem tetszik. :)

Tudatni a sráccal, hogy tetszik, a haverral meg, hogy nem tetszik. :)
és mindkettõ sok lenne? én tuti kipróbálnám mindkettõt, aztán majd döntesz, ha ennyire választani akarsz, de én azért bírom, ha van 4-5 egyszerre
Vidd el a csávót vacsorázni valj neki szerelmet (mármint a haverjának) tedd féltékennyé majd olvasd föl John Osborne-tõl a dühöngõ ifjúságot lábujhegyen állva kánonban!
A srác úgysem fogja elárulni a haverját azzal, hogy összejön veled.
Ha a srác akivel már régóta beszélsz úgy érzed nem adhat neked annyit mint a másik (aki már ötször) szerelmet vallott neked akkor habozás nélkül döntened kell.Persze ha srác haverja a számodra sem közömbös.De fontos hogy gyorsan eldöntsd mit akarsz mert könnyen két tûz közé kerülhetsz...egyszerre több pasit tartani meg kifelyezetten nem okos döntés...hidd el én tudom...:D

Szerintetek? Van egy srác suliba nem beszélek vele az osztályával se. De a haverja amikor mentem le a lépcsön odajött hozzám hogy tetszek a haverjának. én erre nem mondtam semmit mert siettem.

Azota az a srác aki azt mondta hogy tetszek a haverjának állandóan köszön..

Legjobb válasz: kérdezd meg a sráctól,hogy bejössz-e neki semmit nem veszíthetsz,tudom hogy jönnyebb mondani mint csinálni de az rdekében hogy legyen egy kapcsolat tenni kell

kérdezd meg a sráctól, hogy bejössz-e neki semmit nem veszíthetsz, tudom hogy jönnyebb mondani mint csinálni de az rdekében hogy legyen egy kapcsolat tenni kell


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!