Találatok a következő kifejezésre: Egy srác aki napjában (55 db)

Van egy srác, akivel napi szinten beszéltem. Bókolt (a maga vagány módján). Szerintetek lehet ebbõl valami, tetszek neki? Részletek lent

A srác régebben osztálytársam volt, mindig is tetszett egz kicsit. De elköltöztek..mostanában hívogatott..beszéltünk:) Szóvaltökjóvolt. Volt egy buli, ahova hazajött. Beszélgettünk, bókolt:) Voltak jelek amikbõl arra következtettem, hogy tetszek neki. Barátnõim mondták, hogy lehetne ebbõl valami. De messze lakik, már van "új" élete.:( A stílusa, viselkedése kicsit hasonoló az Éjjel-nappal bp.bõl Kristóféhoz. Bocsi, hogy ezt a példát hoztam

Legjobb válasz: Akkor kefél fûvel-fával? Remek.. ^^

Akkor kefél fûvel-fával? Remek.. ^^
A kérdező hozzászólása: Nem..nem kefél fûvel fával..-.-
Azt mondtad olyan..... egyébként eléggé bunkó paraszt gyerek volt ( a Kristóf) na de mindegy.

Igaz szerelem lehet? 2 éve jártam 1sráccal, azóta senkit se szerettem úgy, és a mai napig nem tudom elfelejteni. Szinte tökéletesnek érzem. Van egy srác aki 1éve küzd értem de 8évvel idősebb nálam, és ez zavar.

Szerintetek miért nem tudom elfelejteni,küzdjek érte vagy hagyjam?

Legjobb válasz: nem biztos hogy igaz szerelem volt. én lassan négy éve beleszerettem egy srácba. nem volt köztünk semmi csak vonzalom, de még azt se vallottuk be egymásnak. köbö pár napig találkoztunk meg minden és azóta nem láttam, és mindennap gondolok rá, bár már nem érzek semmit iránta... elõbb utóbb elfelejted!

nem biztos hogy igaz szerelem volt. én lassan négy éve beleszerettem egy srácba. nem volt köztünk semmi csak vonzalom, de még azt se vallottuk be egymásnak. köbö pár napig találkoztunk meg minden és azóta nem láttam, és mindennap gondolok rá, bár már nem érzek semmit iránta... elõbb utóbb elfelejted!
A kérdező hozzászólása: remélem.. meg persze hogy neked is sikerül :) nem értem amugy a srácot mert közölte hogy nem akar semmit de ugyan úgy irogat, vagyis egy darabig nem irt de most megint írt, és remélem ha hazajön külföldrõl kihív egyet beszélgetni..:) köszi a választ!
Szerintem igen! Mindenképp adj még egy esélyt a kapcsolatotokra. :)
ha valamire is érdemes srác lenne már rég irt volna, de irj neki ha szeretnél, próbáld meg te felszedni:D
XD ecsém... XD azért úgy a 2.-3. bökésnél rájöhetett volna h nem csak reflexbõl böktél vissza.. XD 1 kérdésem lenne: váltottatok akár 1 szót is v csak az egeretek élettartamát csökkentettétek?
A kérdező hozzászólása: Suliból látásból ismerem.
a suliban?:oo látásból?:oo azugy komoly.xdd én nem írnék rá a helyedben, mert.ha õ nem ír akkor én végképp nem fogok..meg, ha a suliban se beszéltek akkor meg minek?:D én visszase bökném.:D demondjuk tetudod.:D


Megismeredtem egy sráccal, aki már 5. napja nem keres! Mit csináljak?

2 hete ismertem meg, az els? hétben mindennap vagy minden 2. nap hívott/sms-t küldött. Semmi konfliktusunk nem volt és mégis ma van 5. nap hogy nem keresett. Mit csináljak? Ha egy sms-t küldök h "hiányzol" az ok? Nem akarok rámen?s lenni, de tudni akarom mi van most..

Legjobb válasz: Igen, ilyenkor az embernek jár az agya, hogy vajon miért nem kereshet. Régen ilyenkor én is végigpörgettem magamban, hogy biztos elfoglalt, dolga van, annyira nem komoly még a kapcsolat, hogy folyton keressen..stb. De aztán tényleg megtanultam a szabályt, hogyha egy pasi fel akar hívni és érdekled, akkor fel is fog. És nem fogsz napokig várni a hívására. Úgyhogy ez felejtõs...

Igen, ilyenkor az embernek jár az agya, hogy vajon miért nem kereshet. Régen ilyenkor én is végigpörgettem magamban, hogy biztos elfoglalt, dolga van, annyira nem komoly még a kapcsolat, hogy folyton keressen..stb. De aztán tényleg megtanultam a szabályt, hogyha egy pasi fel akar hívni és érdekled, akkor fel is fog. És nem fogsz napokig várni a hívására. Úgyhogy ez felejtõs...
Én egy lazább üzenetet írnék neki a helyedben. Pl mizujs hogyvagy? ilyesmi, mivel alig ismeritek egymást, az h "hiányzol" az túl sok sztem.

Lányok! Ha egy srác, aki bejön nektek, minden nap rátok ír facebookon, az nem zavaró?

úgy értem, hogy nem érzitek kicsit soknak, hogy ennyiszer nem kéne, mert nem is vagytok együtt

Legjobb válasz: Arra is gondolnod kell, hogy ha a lány kedves és értékeli, hogy valaki mer írni (manapság ritka), akkor nem akar elküldeni, hogy ne legyen rossz élményed, és ne legyél te is egy gyáva nyúl (mint a legtöbb mai fiú) emiatt. De ha nem tetszel neki, akkor ez számára is kínos, mert "lekoptatni" nem akar (a fenti okokból), viszont boldogabb lenne, ha nem írnál neki többet. Szóval... próbáld meg randira hívni. Ott kibukik minden, mert puszta kedvességbõl nem fog elmenni veled. Ha nem akar elmenni, akkor nem tetszel neki, kár a gõzért, mond, hogy oké, semmi baj. És egyszerûen csak ne írj neki többet, és akkor neked sem kínos, meg neki sem. Kényes dolgok ezek, nehéz jól kijönni belõle.

Arra is gondolnod kell, hogy ha a lány kedves és értékeli, hogy valaki mer írni (manapság ritka), akkor nem akar elküldeni, hogy ne legyen rossz élményed, és ne legyél te is egy gyáva nyúl (mint a legtöbb mai fiú) emiatt. De ha nem tetszel neki, akkor ez számára is kínos, mert "lekoptatni" nem akar (a fenti okokból), viszont boldogabb lenne, ha nem írnál neki többet. Szóval... próbáld meg randira hívni. Ott kibukik minden, mert puszta kedvességbõl nem fog elmenni veled. Ha nem akar elmenni, akkor nem tetszel neki, kár a gõzért, mond, hogy oké, semmi baj. És egyszerûen csak ne írj neki többet, és akkor neked sem kínos, meg neki sem. Kényes dolgok ezek, nehéz jól kijönni belõle.
ha bejön nekem a srác akkor miért lenne zavaró örülnék neki hogy én is érdeklem õt
Ellenkezõleg. Ha bírom akkor írjon csak:D
Na én fordítva vagyok ezzel. :S Én írok rá a srácra és kissé már kínosnak érzem, mert lehet, hogy csak udvariasságból beszélget velem, nem mer elküldeni a [email protected] Bárcsak az a srác is minden alkalommal rám írna, amikor csak fenn vagyok az oldalon. Szóval nekem nem lenne zavaró. :)
szerintem kicsit vissza kéne fogni a dolgot. Egy idõ után rohadt idegesítõ tud lenni az ilyesmi :((
Ha válaszol, és nem leráz, akkor szerinted zavarja?
hát nem zavar, ha bejön a pasi, csak az kissé unalmas ha pl minden nap ugyanazzal a kérdéssel indít, ugyanazokat kérdezi stb...
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok, de sebaj
bocsi , többet nem írok ha ennyire zavar :Ð
szerintem egyáltalán nem, csak lehet hogy ha nem jön be a srácnak az a lány, akk csak összezavarja, és azt hiszi h lehet belõle valami..

Egy srac, akit aznap ismertem meg ( nem randi, csak munkahelyi csapatepito nap) egesz nap velem beszelgetett, es hazafele a buszon mellettem ult, de ugy, hogy vegig hozzam simult, jelent valamit?

Vagy ez normalis fouk, ha teljesen a masikhoz simultok, ugy, hogy volt boven hely ?

Legjobb válasz: bakker....te hány éves vagy kérdezõ???

bakker....te hány éves vagy kérdezõ???
Kellesz neki. Szerinted miért dumált veled? Minek simult volna, ha nem, érted?
Fázott.
Kiakadok, azt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok tapasztalt, nem tudom ...
Nézd, ha nem árulod el a korod, nem tudjuk magunkat kiszörnyûlködni rendesen!:) Nem az észt akarom osztani, de visszagondolva a saját, fiatalsági bizonytalanságaimra nem általlottam használni a fejem, kikövetkeztetni mi miért. Magolva bizony nehéz az élet. Szexelni akar veled, ennyi biztos. Ahhoz meg kevés az infó, - meg ki látja a jövõt - hogy megmondjuk: többet is-e.
# 4 :'D én is én biztos leütöttem volna.

Valentin nap lesz, és egyedül töltöm. Viszont van egy srác aki tetszik. Elmondjam neki, vagy sem? És ha igen akkor hogy?

Semmi ötletem nincs. jó barátok vagyunk (sajnos csak ennyi) de én többet szeretnék. Szokott nálunk olyan lenni a suliban, hogy az aulában van egy doboz amibe be lehet dobni valentin napi cetlit, levelet, akármit, és ha látható helyen van rajta egy név akkor átadnák. Esetleg ott írjak neki? De mit? Nem vagyok valami magabiztos, ugyanúgy szoktam vele beszélgetni, de ha eszembejut hogy na akkor most térjek a témára akkor nincs merszem. :( félek hogy nemet mond és befuccsolt a barátságunk. Most fogunk ballagni, év végéig el akarom neki mondani hogy mit érzek, vagy a legutolsó pillanatban, vagy most. De ha most mondom és nemet mond ekkor egész évben ciki lesz, hogyha meg év végén és mégis igen akkor meg elszúrtam több hónapot is :(( Mit csináljak? írjak neki levelet valentin napkor? És a nevemet is írjam oda? Vagy valamit ami rám utal? (szoktunk levelezni) ?????

Legjobb válasz: Igen, légyszi írj nekem egy levelet. :)

Igen, légyszi írj nekem egy levelet. :)
A kérdező hozzászólása: neked?? :D nem hinném hogy te vagy az a srác akire gondolok.
Írj neki, jobb elõbb-mint utóbb. Nem kell év végéig bizonytalanságban élned. Ha pedig nem akar többet barátságnál, akkor pedig fölöslegesen áltatnád magad, így elõbb túljutsz rajta :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszi :) jöhetnek még vélemények, és ötletek, hogy miket írjak neki. A nevem rajta legyen a lapon???? vagy csak amirõl eszébe jutok??
Szerintem akár inkognitóban is írhatod!
szerintem írjál neki olyasmit amibõl rájöhet, hogy TE vagy az. Utalhatnál rá, hogy hogy nézel ki, hányadikos vagy, hol szoktatok találkozni. És írhatnád neki, hogy lehetne-e köztetek valami? és ha igen, akkor válaszoljon neked valamit, ha meg nem akkor, sajnálod hogy zavartad. Egy e-mail címet is írhatsz alá, név helyett. Nekem ez jutott eszembe..
te jót ég :D nem fogod el hinni, de én is ugyan így vagyok :) most fogok ballagni, és félek hogy ha nem mondom el neki most, akkor elveszítem.. én úgy vettem észre, hogy én is tetszek neki, mert elég sokat beszélünk és utalt is rá, de hülye voltam AKKOR és nem vettem észre. és ha most nem teszek valamit, lehet, hogy örökre elveszítem :(( de nincs merszem bevallani neki.. bocsi, hogy itt terhellek a gondommal úgy, hogy nem is adtam értelmes választ, de muszáj volt :| ha van kedved, írd meg privibe hogy hogy alakult a valentin nap :) sok sikert!

Ugye jön a Valentin nap. Van egy srác, aki teteszik, szerintetek adjak neki vmit Valentin napra?

A srác ált. megbámul, én is ?t, aztán nem is szólunk egymáshoz, néha beszélgetünk. De nagyon tetszik szerintetek adjak vagy ne?

Legjobb válasz: elõbb ismerkedjetek meg

elõbb ismerkedjetek meg
A kérdező hozzászólása: Ismerem, õ is ismer , mostani nyáron találkoztunk.
ok de közelebbrõl. beszélgetni szoktatok egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Igen :) !
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Õ 16, én 2 évvel kisebb vagyok, mint õ.
vigyél nyugodtan a többieket meg szard le

Van egy srác, akivel nagyon elvagyunk egész nap! és én lehet hogy többet érzek iránta mint barát! és ezt már ő is mondta hogy lehet ő is többet érez! De attól félek hogy ha összejövök vele és egyszer szakítunk elveszítem örökre! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!