Találatok a következő kifejezésre: Egy srác a (3832 db)

Mitõl lenne ciki? Amíg nem megfogni akarja, addig kit érdekel ha nézi...
nem ciki csak végig nézel a másikon de ha bámulod az már baj
Ez olyan, hogy a lányok is nézik egymás melleit... szóval szerintem tök normális.
Kicsit fura lecsekkolni a dudort, ugyanis lankadt fszról ill. dudorról nem lehet eldönteni h milyen vastag és mekkora... még zuhanyban sem, mert egy 10 centis is lehet mereven 19 is. Szoval hülyeség, mert nem mérvadó, de maga a dudor lehet vonzó is :) 20F

Interneten összeismerkedtem egy sráccal. A srác 17/L én pedig 14/L. A fiú eljönne hozzám pár napra, és én is szeretném, de hogy közöljem apuval, hogy összejöttem egy sráccal és eljönne pár napra?

Sajnos apuval kell közöljem, mert jelenleg vele lakom, de a fiú már eljött hozzám 2-szer, és nagyon bejövünk egymásnak! De apuval még soha nem volt fiú témánk és, hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Lool.. a Srác 17L ? Most a b*ziság a menõ? o.O manapság sok(k) a ferdehajlamú.. -.-

14 évesen még ne legyen nálad a barátod pár napig. korai. Remélhetõleg Apukád is így fogja gondolni. Ja és nem akarsz vele lefeküdni, persze Te lehet nem de Õ???? 14 évesen menjetek el randizni, fagyizni, sétálni. Ez való egy 14 évesnek nem az hogy nálad legyen a srác....
Lool.. a Srác 17L ? Most a b*ziság a menõ? o.O manapság sok(k) a ferdehajlamú.. -.-
a srác egy 17 éves lány?? :O óvakodj tõle!
A kérdező hozzászólása: Mi nem dugni akarunk!! -.-" és létszives normális válaszokat embereek!! kössz!
Normális válaszokat vársz? De bakker 17 Éves Srác aki mellesleg Lány. Ez maga nem normális.fuhh. írhatnád egyértelmûen, tõlem lehettek bu*ik, lez*ik meg akármi, de a kérdés nem normális, így választ ne várj értelmeset.
Igen, hát persze...Elég valószínû, hogy egy 17 éves srác nem dugni akar.
sehogy! titkold el, hazudj neki! találj ki egy mesét, hogy õ egy osztálytársad, akinek elutaztak a szülei, és nálatok maradna 1-2 napra, mert egyedül fél! aztán mehet tiszi-toszi a kisszobádban!
Milyen apuddal a kapcsolatod? Ha nem viharos, akkor simán megmondhatod neki. Bár... A srác 17L mit jelent? Meg akkor most ki hány éves? Ha te vagy 14 akkor nem biztos hogy jó ötlet hazavinni, hacsak nem akarod fekete zsákba csomagolni, és elásni... És vigyázz!! Nehogy kihasználjon...!
állj oda elé és mondd meg h szeretitek 1mást és kész. az együtt alvással azonban 14 évesen vigyázz, mert lehet h csak ki akar használni!
A kérdező hozzászólása: úgy látom sokan nem értették a kérdést! én vagyok a 14 éves és a srác a 17 éves és egyikünkse meleg vagy ilyesmi! és én most nem a sex-rõl kérdeztem... hanem arról, hogy hogy mondjam meg apumnak? Mert télleg tetszünk egymásnak...és úgy érzem komoly kapcsolat lesz...
Akkor így kellett volna kiírni a kérdést: A srác 17 éves, én pedig 14 éves vagyok.
Szerintem meg mindenki megértette a kérdést, és azt is, hogy hiába vagy 14, nem vagy elég érett, hogy felfogd a válaszokat. A srác, ha nem is mondja ki nyíltan, de d.ugni akar. Annyi, hogy talán nem erõlteti rád. Még.Akár tetszik akár nem ez így van. Ha meg már 14 évesen hazahordod a pasikat, hogy legyenek ott pár napig, akkor bele se merek gondolni mi lesz késõbb...Remélem apukádnak azért több esze van mint neked.
Ti nem akartuk d*gni, de az éllet nem kivánságmûsor... Viccen kivül...amelyik 17éves nem akar d*gni az buza.
Kétszeri találkozás után még ne legyen ott alvás. Ne mondj neki semmit, úgysem fogja meg engedni. nekünk magyarázhatod hogy nem lesz dugás, és lehet hogy te nem is akarsz, de nem hiszem hogy ezt beveszi majd.
Dehogy lesz ez komoly te lüke! És mégis miért menne hozzátok pár napra, ha nem akarna megdugni?! Naiv .....
szerintem ne higgy neki, lehet h szereted, de találni fogsz egy olyan srácot, aki téged is szeretni fog, és lehetõleg facér lesz :D
(Hát szerintem, elõször nézz körül itt az "ételekitalokban", fincsi kajákat találhatsz, az jó kedvre derít ;) --- csak vicceltem, muris, hogy ide tetted ezt a kérdést) A srácot valószínûleg egy bizonyos fokig érdekled, de csak míg épp meglegyezgeted a hiúságát azzal, hogy tudja, oda vagy érte. Ha igazából érdekelnéd, lépne feléd és veled akarna járni, nem a másik lánnyal. A helyedben nem foglalkoznék vele úgy, mint potenciális "pasimjelölt", legfeljebb olyan szinten, hogy ugrassam, tehát minden olyat csinálnék továbbra is, amitõl kiborul, no, de én ilyen kekeckedõs fajta vagyok. Keress olyat, aki viszontszeret és aki nem csak mondja, majd visszavonja és csak elvárásai vannak feléd. Ha összejössz majd egy ilyen sráccal, csak mosolyogni fogsz a másikon, aki csak egonövelõnek használ.
Tedd fel a kérdésedet a megfelelõ helyen! Amúgy meg állj a sarkadra és kérdezd meg tõle egyszer és mindenkorra, hogy lehet-e kettõtökbõl valami. Esetleg keríts valami alibipasit magadnak és akkor meglátod, hogy hogyan reagál.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam az alibipasis dolgot már rég! Nagyon kiborult utána, a haverjai vigasztalták meg! Egyébként köszike a válaszokat
A kérdező hozzászólása: nah akkor most mi lenne a legjobb? segítsetek
hát elõször szem szakítani kéne a másik lánnyal, ha tényleg szeret megteszi érted ha nem teszi meg nem szeret, nem tudja mit veszít te találsz magadnak jobbat aki viszont szeret és boldogan éltek míg nemtom mi történik... a lényeg az hogy elször a mostani kapcsolatát rendezze, ne legyen annak a szerencsétlen máésik lánynak fájdalma miattad mégha nem is ismered neked se esne jól ha megcsalnának, gondolom én
A kérdező hozzászólása: hát igen az bizti! Egyébként egyszer beszélt bnõm vele és akkor azt mondta, tudja hogy ki vagyok, az a lány akivel szokott szemezni és hogy szakít a bnõjével. Csak aztán látott másokkal és utána mondta, hogy nem. Aznap kivoltam és látta és õ is kivolt, mert a haverjai vigasztalták. E-emailban megírta , de másnap nem jött suliba sem.
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek????

Az barátnőmnek Most van egy srác a netről és nem hisz nekem hogy átveri, mert csináltam egy kamu msn-t és felvettem rá a srácot és megbeszéltem vele egy talit kikérdeztem hogy van-e barátnője. A srác egyből bele ment a taliba. Mit tegyek?

Amugy a taliba egyb?l belement a srác persze én nem mentem el deh mikor utánna beszéltünk akor azt mondta hogy ? ott volt..

Legjobb válasz: Hát.. A naplózott beszélgetést átküldted már a b.nõdnek?

Hát.. A naplózott beszélgetést átküldted már a b.nõdnek?
Szerintem verd félholtra a csávót, aztán dugjad a csajt
csaj csajjal? Furis lenne.:D
A kérdező hozzászólása: nem küldtem még át a beszélgetést nem merem! Amugy lány vagyok én is!
Hát de küldd át...Más választásod nincs. Inkább kíméld meg a barátnõdet egy hatalmas átveréstõl...:S

Az egyik lány ismerősömet bántotta egy srác. A srác egy bizonyos kisebbség tagja, de a baránőm nem akarja, hogy én és az apja megkeressük és össsze vissza verjük. MIért van ez? Érez valamit iránta? Vagy csak minket félt?

Az els? terv a volt hogy rágyújtjuk a házat, mos már csak a bakancsal történ? herénrugásnál vagyunk.

Legjobb válasz: Szarrá verném az ilyet.Sok sikert. 21/f

Szarrá verném az ilyet.Sok sikert. 21/f
utolsónak: egyenes?? mikor láttál cigányt egy az egybe odaállni vkivel szemben? sosem. mindig csak csoportosan a gyengébbek, idõsek elé, és késsel. tényleg egyenes, marhára :@
Teljesen igazad van abban, amit leírtál, csak sajnos nézd mellé, hogy titeket fognak elõvenni mindenképpen, és nagyon csúnyán megszivatnak a rendõrök. Hiába van igazatok. Idáig jutott ez az ország...
Öljétek meg õket a g*cibe, az egész putrit. Nem számítanak, nem emberek, csak mocskos cigányok. Csak a tetemeket jól el kell tüntetni. Sok sikert!
Sajnos a roma az a rassz, aki leginkább a verésbõl ért. Összeteszem a két kezem, hogy ezidáig sikerült és remélem, ezután is elkerülöm õket. Mellesleg, ha ilyet tervezel, akkor azt ne tudasd ország-világgal. Gondolom csak ugratod a kedves válaszolókat. :)
nézd, az h cigányok semmit sem jelent .. ha bántjátok õket, eröszak eröszakot szül, és nehogy ti üssétek meg a bokátokat!!! és õk már nem kisebbség, hanem lassan többség ....
A kérdező hozzászólása: Ha a legjobb barátod lányát többször megütné, majd fogdosná egy putri szökevény békénhagynád? Én 21vagyok a lány 14 az apja meg 33
Kézigránát kell...!!!Egyébként vascsõvel verném pépes masszává a fejét.
A kérdező hozzászólása: El lett sikálva a dolog. Ma elintéztük, verés, vér erõszak nélkül, egész egyszerûen szolgálati fegyvert fogtunk a tarkójához 2oldalról.
Az se rossz megoldás.
Mit tegyél mond meg a csajnak hogy nem lessz verekedés stb. aztán mennyetek el a sráchoz és magyarázzátok el neki hogy egy 14 éves lánnyal nem így kell bánni. Csak 8 napon túli sérülés ne legyen:D
Cigány egyenes... Úr isten te MELYIK ORSZÁGBAN ÉLSZ? Láttál már cigányt 1v1-be? Max 14 éves lányok ellen. Láttál te már cigányt puszta kezes embernek nekimenni kés nélkül? Láttál te már cigányt nekimenni gárdistának vagy skinheadnek (leszámítva az 1v10 szituációkat). Sikítva menekülnek és bújnaka putrijaikba, ha megjelenik valahol a gárda vagy a rendõrök mögé bújva 20 méterrõl mernek csak szidkozódni és köpködni. És a cigányok nem jelentgetnek fel??? HOL ÉLSZ TE? Nekik mindent szabad, de õk ha a lábára rálépsz már szalad az ombuccmanhoz meg a mónika sóba és RÁSSZISTÁZIK.... Darálóba az összessel. Kérdezõ: Ha az én lányommal csinálták volna ezt nem érdekelne, hogy mit érez (amúgy is én magam záratnám kolostorba inkább, minthogy cigánnyal járjon), már ízekre szedtem volna a kölyköt. És nem tudna se a család, se a pereputty megállítani.
Én csípem a cigányokat. Van bennük erõ. Ez tiszteletet ébreszt. Nem játszadoznak, ütnek, vernek, ölnek. Valahogy primitív, de egyben egyenes. Nem játszanak feljelentõsdit, vagy ilyen-olyan bírósági szarságokat.
Ebben a helyzetben nem igazán tanácsos a megbeszélést, elvégre elképzelhetõ, hogy mennyire erös a gyülölet. Sem azt h rágyujtsátok a házat de a bakancsal történö herénrugás telyesen jol hangzik XD, remélem acélbetétes bakkancsra gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Igen mi is. Csak a szerencsétlen csaj nem tudj mit tegyünk. MErt hogy õ érez iránta valmit. Mi is érzünk...GYÛLÖLETET
gartulálok...büszke vagyok rátok!Vajon õk mit csináltak volna, h pld ti csináljátok ezt a lányával?Azt kapták, amit megérdemeltek!A putrijuk egyik fele a rendõrségen, a másik a házatokban lenne, ha ezt csinálta volna valaki a lányával a mocskosnak!így kéne velük bánni világszerte, nem jogokat adni nekik....KÖTELESSÉGEKET!!!!ne a [email protected]ából éljen, hanem a munkájából!
Elõnyei? Nem kérnek vonaton diákot, lehet 67, 5%-kal utazni. :D
Ja bocsánat, az már csak 50%, kár, hogy a régi jau' dolgokból nem maradt semmi...
gyerek jeggyel mehetsz be pl a moziba
Késõbb elõnyösebb lesz. A huszonéves lányok többségét nem igazán érdeklik a 15-17 éves fiúk. De biztos vannak kivételek. Személyi legyen nála mindig. El tudom képzelni, hogy bemegy a boltba és magyarázkodnia kell mondjuk egy üveg sör miatt is.
De, kérnek vonaton. Elmúltak már a régi szép idõk. Strandon is kérnek. Még bagót se tudsz venni zaklatás nélkül :)

Van egy srác a suliban és már vagy 1 hónapja mindig néz, de nem köszön. és 2 hét múlva elballag a középiskolából, mivel nagyon megtetszett nekem, valahogy szeretnék közelebb kerülni hozzá. Hogyan lehetne, lehetséges ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l

menj oda és hívd meg a ballagási bulidra:) nekem is volt egy srác akivel suli után(általános iskola) folyton együtt lógtunk, dumáltunk, játszottunk vicces volt okos és kedves:) teljesen odavoltam érte:) szerintem biztos õ is, mert amúgy nem töltött volna annyi idõt velem nem tudom miért, de valahogy semmi se lett köztünk, mindketten másik szakközépbe mentünk, azóta nem is beszéltünk és épp most jutott eszembe, hogy bejelölöm egy közösségi oldalon, hogy emlékszik e még rám:) úgyhogy szurkolok neked:) szerintem kezdeményezz, mert úgy jársz mint én:) 23l
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. :) de Õ fog elballagni, nem én. :s
Biztos hallottál már róla valamit... mit sportol, van-e kutyája, valamit deríts ki róla, és onnan már simán meghívhatod egy koncertre, pingpongozni, vagy akár kutyát sétáltatni. Én megtettem két éve ugyanezt. A srác nyuszi volt, de másoktól hallottam, hogy azért tetszettem neki. Remélem, te több sikerrel jársz;)
írhatnál rá interneten keresztül is, fészbukon vagy ilyesmi, ha annyira nem akarsz beszélni vele személyesen én is tervezem, hogy majd neten keresztül beszélek a régi sráccal aki tetszett, vagyis most is tetszik:) de nem tudom õ mit szólna hozzá, de remélem örül majd ha írok neki:) én megpróbálom, remélem te is:) 23l

A legjobb barátnõm teljesen megváltozott mióta összejött egy sráccal. A srác teljesen irányítja. Velem már alig foglalkozik sokszor cserben hagy . Mit csináljak?

pl: megbeszéljük hogy találkozunk, de a srác akkor épp úgy gondolja hogy most õ akar vele találkozni, és lemondja a velem megbeszélt programot. Még hétvégén sem tudunk találkozni mert mindig ott alszik a srácnál (14 éves a barátnõm, a srác pedig 17) ha hétvégére terveznék valami programot, akkor a pasija nem engedi hogy eljöjjön, össze veszik vele és persze a barátnõm nem akar vele veszekedni. Õ mindig számíthatott rám. Ez azóta van mióta komolyabb lett a sráccal a kapcsolata és elég rossz hatással van rá. Próbáltam vele sokszor beszélni, de továbbra se változott. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Sajnos nincs sok lehetõséged. Ha õszinte vagy vele, és jelzed, hogy nincs rá jó hatással a srác, és miatta rossz a kapcsolatotok is, akkor téged fog megutálni, hiszen milyen alapon szólsz bele az életébe, és ne te mondd meg, mi a jó neki. Hidd el, a manipuláló barátját fogja választani, nem téged, és te jössz ki belõle rosszul. Hagyd, hogy a saját bõrén tapasztalja meg a dolgokat, és késõbb biztosan rá fog jönni, mennyire hülye most. Addig pedig ne foglalkozz vele, ne tegyél bele többet ebbe a barátságba, mint õ.

Sajnos nincs sok lehetõséged. Ha õszinte vagy vele, és jelzed, hogy nincs rá jó hatással a srác, és miatta rossz a kapcsolatotok is, akkor téged fog megutálni, hiszen milyen alapon szólsz bele az életébe, és ne te mondd meg, mi a jó neki. Hidd el, a manipuláló barátját fogja választani, nem téged, és te jössz ki belõle rosszul. Hagyd, hogy a saját bõrén tapasztalja meg a dolgokat, és késõbb biztosan rá fog jönni, mennyire hülye most. Addig pedig ne foglalkozz vele, ne tegyél bele többet ebbe a barátságba, mint õ.
Miután szakítanak, hidd el, hogy a te válladon fog sírni.
Beszelj vele!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam vele ma is beszélgetni, de egyszavas válaszokkal lerázott... aztán már meg se nyitotta amit írtam :/
akkor hagyd, majd keres, ha akar

Van egy srác a suliban, eléggé bejön. Ismerkedhetnék vele valahogy?

Szoktam délután korrepetálásra járni, közben vannak abban a teremben akik estire járnak és van ott egy 20 éves fiú, akit egyb?l kinéztem. Szokott beszélgetni és nagyon jófejnek látszik, eddig kétszer találkoztam vele. Tehetek valamit, hogy felkeltsem az érdekl?dését? :) Ui: nem qváskodni akarok, csak ismerkedni.

Legjobb válasz: "Ismerkedhetnék vele valahogy?" szó sem lehet róla lányom, tanuljál, arra legyen eszed, a srácot meg felejtsd el, megtiltom hogy ismerkedj vele..

"Ismerkedhetnék vele valahogy?" szó sem lehet róla lányom, tanuljál, arra legyen eszed, a srácot meg felejtsd el, megtiltom hogy ismerkedj vele..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!