Találatok a következő kifejezésre: Egy rossz ugye, nem lesz (10 db)

Félek! 5 hetes vagyok és este és éjjel 3-szor hánytam és volt egy kis hasmenés. Ma reggel is elég rosszul voltam, émelyegtem és mikor megmértem a hőmérsékletet 38 volt. Bevettem egy panadolt. Ugye nem lesz baja a babának?

Ez vírus vagy csak kimerült a szervezetem mert este alig aludtam és nem is ittam mert kijött. Már sok teát iszok és jobban vagyok. Ez a baba miatt volt vagy vm betegség? Egész nap fekszem. Más is volt ezzel?

Legjobb válasz: Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.

Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.
szia! menj el a háziorvosodhoz, és õ majd megmondja, hogy most ez egy vírus-e? de ne nagyon vegyél be magadtól gyógyszereket!!!
Nem hinném, hogy a baba miatt volt. Nekem ilyen 19 hetesen volt, én is vírusra gondoltam, diétáztam (krumpli, keksz, tea) és el is múlt 2 nap alatt. Aggódtam én is, mert a hasmenés hasi vérbõséggel jár, ami vetélést is okozhat, de szerencsére nem lett semmi baj. Ha mégsem szûnik, menj el orvoshoz. A Panadolt, No-Spat terhesen is be szabad venni.
Engem is pont 5 hetesen tepert le egy vírus. Illetve az egész családot. Apa hányt, lányomnak hasmenése volt, én vegyítettem. Panadolt szabad bevenni, én is azt vettem be, meg diétáztunk 2-3 napig. keksz, tea. Remélhetõleg neked csak ennyi volt, ha ma nincs bajod, szerintem NE MENJ orvoshoz. Még összeszedsz egy infulenzát. Na az már nagyobb baj. A hõdet azért mérjed még ma is és ha 38 fölé megy, akkor telefonálj a dokidnak, vagy az ügyeletre. Jobbulást és kellemes babavárást! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem feküdni, teázni, és aludni. Már jól vagyok, remélem így is marad.

Egy rossz mozdulattól, ugye, nem lesz semmi baj?

A 24.hétben vagyok. Tegnap este, ahogy fordultam egyik oldalamról a másikra nagyon meghúzódott a pocim jobb oldalon. Egy-két másodpercig nagyon fájt. A babóm ficánkol, nem vérzek, semmi tünetem nincs, hogy baj lenne, de nagyon aggódom. Nyugtassatok meg..

Legjobb válasz: Szia. Persze, hogy minden rendben van!!! De ha válaszok nem nyugtatnak meg, nyugodtan menj tanácsadóorvosodhoz. Szívhangot hallgat, esetleg kérésedre bekukkant UH-on a pocaklakód otthonába.

Szia. Persze, hogy minden rendben van!!! De ha válaszok nem nyugtatnak meg, nyugodtan menj tanácsadóorvosodhoz. Szívhangot hallgat, esetleg kérésedre bekukkant UH-on a pocaklakód otthonába.
Szia! Én nem vagyok babás, de szerintem úgy van "kitalálv" minden, hogy egy mozdulat nem okozhat gondot. :-) Nagyon sok baba nem tudna megszületni, ha csak ennyin múlna. Õ egy nagyon védett, biztonságos helyen van a pocakodban, és ha vígan ficánkol, akkor biztos jól is érzi magát. Azért, ha legközelebb mégy dokihoz, kérdezd meg õt is, biztos tud tanácsot adni! :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is valahogy így gondolom... Ha csak ennyin múlna..dehát ilyenkor az észérvek..

Elmehetek bulizni mandulagyulladással? Antibiotikumot szedek. Kedden lesz egy buli és elszeretnék menni. Szerintem akkor már nem leszek rosszul de ugye nem eshetek jobban vissza ha szedem az antibiotikumot?

Tegnap voltam orvosnál 38 fokos láz ízületi fájdalom stb... és kiderült hogy mandulagyulladásom van még ma a lázam 37,8 - 38 között van. Orvos írt fel antibiotikumot azt szedem.

Legjobb válasz: Nekem a doktor mást írt fel nem tudom már mert anyu váltotta ki... de nem kapott olyat ezért én is Aktil-t szedek :D De nem duó ez csak sima Aktil. De 3 napja folyton lázam van... 38 és 39 között... Nem múlik semmi :\ mondjuk a mellkasom már nem fáj annyira mert nekem 2 napig borzasztóan fájt a mellkasom és második nap láz is lett ekkor mondta a doki hogy mandulagyulladás majd felírt vmit olyan nincs a gyógyszertárakba pedig 4 ben is voltunk... mert régi gyógyszer de az Aktil ugyan az azt mondták. De semmit nem javulok lázam van fáj a nyelés jobb oldalt be van dagadva és gennyes a mandulám. Lehet hogy vészmadár vagyok :D De attól félek ki kell szedetni a mandulám. Remélem meggyógyulok :\ nagyon rossz és félek holnapra se múlik 3 napja lázam van nyelni alig bírok. Szerinted meddig tart még ez??

A kérdező hozzászólása: Nekem a doktor mást írt fel nem tudom már mert anyu váltotta ki... de nem kapott olyat ezért én is Aktil-t szedek :D De nem duó ez csak sima Aktil. De 3 napja folyton lázam van... 38 és 39 között... Nem múlik semmi :\ mondjuk a mellkasom már nem fáj annyira mert nekem 2 napig borzasztóan fájt a mellkasom és második nap láz is lett ekkor mondta a doki hogy mandulagyulladás majd felírt vmit olyan nincs a gyógyszertárakba pedig 4 ben is voltunk... mert régi gyógyszer de az Aktil ugyan az azt mondták. De semmit nem javulok lázam van fáj a nyelés jobb oldalt be van dagadva és gennyes a mandulám. Lehet hogy vészmadár vagyok :D De attól félek ki kell szedetni a mandulám. Remélem meggyógyulok :\ nagyon rossz és félek holnapra se múlik 3 napja lázam van nyelni alig bírok. Szerinted meddig tart még ez??
ilyen véletlent.Nekem is mandulagyulladásom van.elõzõ hét pénteken kezdõdött és kb 3 napig nagyon magas lázam volt.5 nap mire elmúlt.Nem eshetsz vissza.Én 12 órát dolgozok naponta és az 5. nap után visszamentem dolgozni.Semmi bajom.Hideg jégkrémet is ettem azóta és semmi bajom.Keddig pont el fog múlni max egy kicsit gyengébb leszel mint a betegséged elött de az is elmúlik az 5. nap után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Akkor elmegyek alkoholt meg kerülöm :D az biztos
Szeintem ha nincs már lázad addigra akkor még azt is ihatsz.Elvileg a szesz fertõtleníti a torkod.Nekem aktil duo-t írt fel az orvos.Neked milyen antibiotikumot?Írd le a nevét légyszi!Kíváncsi vagyok rá.
Maximum egy hétig.Annál tovább semmiképpen!Túl leszel rajta.Nekem is nagyon rossz volt.Életemben nem éreztem magam még olyan betegnek.Akár mit szedtem be nem ment le a lázam.A manduládat pedig addig nem szedik ki amíg gyulladásban van.Hozzá sem nyúlnak.Esetleg ha rendbe jöttél és már semmi bajod akkor dönthetnek úgy, hogy kiszedik.Mindenképp át kell vészelned ezt a néhány napot.Gondolom te elég fiatal lehetsz azért kaptál kisebb dózisú antibiotikumot.Kitartás, nemsokára már semmi bajod nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát 17 vagyok :) Lehet ezért kaptam ilyen gyógyszert :) Köszönöm a segítséget remélem minél hamarabb elmúlik. Egy jó jel az elmúlt 2 napban hiába szedtem lázcsillapítót nem ment le de ma beszedtem és lement a lázam :D egy jó jel, viszont mellette egy rossz is, hogy már bal mandulámra is átment a gyulladás...:\

Néha úgy érzem, hogy fel kell hagyni sok olyan dologgal, amit eddig lehetett de ezek után egy ideig biztos nem tehetek, valamint néha kissé "púpnak" érzem a terhességem, már volt hogy megjegyeztem h nem szeretek terhes lenni. Rossz anyuka leszek?

Nagyon hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nyugi ezt a hormonok teszik,minden kismama hisztis lesz egy idöre ez természetes.Majd ha meglesz mindent másképp fogsz látni!4 éves kislány anyukája és 33 hetes pocakos

Nyugi ezt a hormonok teszik, minden kismama hisztis lesz egy idöre ez természetes.Majd ha meglesz mindent másképp fogsz látni!4 éves kislány anyukája és 33 hetes pocakos
szia!! az elején nekem is volt, hogy eszembejutott le kell mondanom dolgokról és talán még nem is vagyok felkészülve rá 23 évesen, de azután rájöttem, hogy miután megszületik teljesen más dolgok lesznek fontosak és ezek vele lesznek teljesek!! szerencsés vagyok, mert a párom nagyon sokat segít és mellettem van :) szóval ne aggódj, ez múlandó és nagyon jó anyuka leszel!! 34 hetes pocis
Dehogy leszel rossz anya! Szerintem mindannyiunknak eszébe jut ez egy-egy nehezebb napon. Épp tegnap mondam a páromnak, hogy kezd tényleg teherré válni ez a terhesség, és alig várom már hogy vége legyen. Hozzáteszem, Hogy hatalmas a hasam, a baba is jó nagy nehéz, már nehezemre esik kikelni az ágyból, még egy székrõl felállni is, sõt sokszor menni is alig bírok. Ne aggódj, a terhesség nem csak rózsaszín felhõ, ott vannak azért a kevésbé kellemes dolgok is-pl aki végigrókázza a terhességét, szörnyû gyomorégés, hiszti, fáradtság, derékfájás, aggodalom stb.-amik kicsit teherré teszik a terhességet. Nem beszélve arról, hogy a végére olyan az emben mint egy bálna, és ez mindent megnehezít. Hidd el ezek miatt szinte minden kismamának megfordul a fejében, hogy nem jó kismamának lenni. Ettõl még nem lesz senki rossz anya! Üdv 36 hetes pocakos
Szia, én 39 hetes kismama vagyok. Bennem is felmerült a kérdés. De nekem nem a lemondások miatt, hanem az ingerlékenység miatt. A hormonok teszik. Mi egy lakótelepen lakunk vidéki kisvárosban és az ovisokat és kisiskolásokat 11kor és 2kor kihozzák a játszótérre. Üvöltenek, sikítanak, szerintem nyúzzák öket. Én e miatt lettem ki. Rossz anya leszek, mert nem tudom elviselni a sikító gyermekhadat? Szerintem a szülés után elmúlik. Remélem. üdv, könnyû szülést!
Én kifejezetten NEM szeretek terhes lenni. Az egyetlen jó dolog benne, hogy lesz egy babám, amit már nagyon-nagyon várok!!! Kár, elõtte szükség van erre a 9 hónapra... Ezektõl a gondolatoktól függetlenül nem érzem magamat rossz anyának, hiszen mindent megteszek a babám egészségéért, és biztos hogy jó anya leszek! 32 hetes
szia. én pl nem szerettem terhesnek lenni. az elsõ 4 és fél hónapban mindent kihánytam, semmihez nem volt erõm. aztán itthon maradtam akkor az miatt voltam depis. már akkor paráztam hogy mi lesz a csavargással, a bulival, a barátokkal, a párommal kettesben töltött idõvel. de ez majd elmúlik. ha megszületik a baba akkor egy ideig nem ezzel fogsz foglalkozni mert fáradt leszel, új lesz minden így nem fogsz a régi dolgokra vágyni. majd meg ha már vágysz utánuk akkor már elég nagy lesz ahhoz a baba hogy rábízd valakire hogy kikapcsolodhassatok egy kicsit. amúgy én 22 vagyok és 3 hónapos a babám. szerencsére majdnem minden megmaradt a régi életembõl csak egy nagyon picit más formában.

Ha van egy kisebb méhszájsebem, ettől ugye csak önmagában nem lesz rossz a rákszűrésem?

Nem is szólt rola a doki,csak rákérdeztem mert a papírról sejtettem,az ect. rövidítésből,azt mondta,ezzel teendőm nincs, mivel nem szüléstől lett,azt mondta,ez önmagában ártalmatlan,Akkor ugye nem csinál automata rossz szűrést? L20

Legjobb válasz: Hát nem szeretnélek elkeseríteni,de nekem ez miatt lett szar a rákszûrésem,bár lehet nálad ez nem igy lesz..Szerintem minél elõbb csináltass rákszûrést.

Hát nem szeretnélek elkeseríteni, de nekem ez miatt lett szar a rákszûrésem, bár lehet nálad ez nem igy lesz..Szerintem minél elõbb csináltass rákszûrést.
Szia, nekem 2 éve volt méhszájseb fagyasztásom, a rákszûrésemen fagyasztás elõtt hyperceratosis szerepelt, illetve fagyasztás után is ez volt a leletemen, más semmi. Maga a seb nem csinál rossz rákszûrést szerintem, gyulladást látni maximum belõle, viszont ha a sebed mégsem gyógyul, hanem rosszabbodik, akkor annak a gyulladásnak tuti van nyoma már. Szerintem érdemes max fél évente megnézetni a dokiddal, hogy nem lesz-e rosszabb.

Mit csináljak? Ma este kb.2 órája folyamatosan keményedik a hasam, és bele-bele szurkál. Nagyon rossz. Minek a jele lehet ez mit csináljak? A párom dolgozik egyedül vagyok itthon. Amig nincs vérzés meg magzatvíz folyás nem lesz gond ugye 36+5 km

Legjobb válasz: Szia,lehet a fronttól vagy,ha nem görcsölsz,nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond,ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka

Szia, lehet a fronttól vagy, ha nem görcsölsz, nem vérzel és nincsenek fájások-ha azok lesznek hidd el azt fogod tudni-akkor nincs gond, ne aggódj! Próbálj meg pihenni ha tudsz.Boldog babavárást 10 hós anyuka
Kemenyedik valoban, vagy csak a babad nyomja ki magat??? Sokszor nekem is annyira betölti a rendelkezesere allo helyet, hogy ugy erzem en mar mindjart szetpukkadok... Kellemetlen erzes, de megertem öt, hogy neki is zsibbadhat a laba, es nyujtozkodni akar... akarna... Amugy meg gondoljal arra, hogy mindjart a 37. hetben vagy, es a babad mar erett, eletkepes, es igazan nem okozna gondot, ha mostanaban jönne ki... Persze minden egyes pocakos nap csak jo lehet a kis szervezetük szamara, de mar komoly problematol nem kell tartanod. Szep napot, könnyü szülest, boldog babazast! :) 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat boldog babavárást és babázást

Azon gondolkodtam, hogy sok heavy metal banda, vagy előadók hogy bírnak 2 órás koncertet pl úgy végig ugrálni, hogy nem lesznek rosszul egyik koncerten sem?

Ennyire kitartóak, jó az állóképességük? Netán erre születtek? Nem értem...:S

Legjobb válasz: Ilyenre gondolsz?: http://www.youtube.com/watch?v=TP1IyCfKhhQ&fmt=18 Nagyon jó koncert. :-)

Ilyenre gondolsz?: http://www.youtube.com/watch?v=TP1IyCfKhhQ&fmt=18 Nagyon jó koncert. :-)
ha belegondolsz a közönségnek még nehezebb hisz õk pogóznak. 16 éves lány vagyok és én is kibírom a koncerteket...akkor én is erre születtem? :D
Erre születtünk, Baby.
A kérdező hozzászólása: senki?? :S
Hát nemtom 3 perc headbang után szédülök és lekell ülnöm :(

Rossz anya vagyok szerimtem! Babám egy hónapos lesz, és ha evés előtt nem úgy alszik, felkeltik stb, akkor nagyon hosszú a szoptatás idő?

Néha azt veszem észre,hogy elfogy a türelmem,persze utánna sajnálom ?t,meg szeretgetem,de a lelkiismeretfurdalás,hogy el?tte milyen voltam majd megöl egész nap.Anyósom miatt is feszült vagyok,utálom ?t,görcsbe vagyok t?le,de err?l nem a babám tehet.Miattam lesz a babóm ideges majd kés?bb?Szar anya vagyok,pedig imádom ?t,nagyon vágytam is rá,és mégis.Talán ha anyósom nem a szomszédba lakna egyszer?bb lenne.Szerintetek?Megfogok változni?Meddig tart ez az id??

Legjobb válasz: Ez az önmarcangolás nem tesz jót neked sem, meg a babádnak sem. Nagyon kevés idõ telt még el a szülés óta, neked is regenerálódnod kell. Adj idõt magadnak, mert a lelkiismeret furdalástól csak még feszültebb leszel, és ez így már ördgi kör. Pihenj amennyit tudsz, az anyósodat meg próbáld bevonni olyan dolgokba, ami a segítségedre van! Türelem! Idõvel jobb lesz minden!!

Ez az önmarcangolás nem tesz jót neked sem, meg a babádnak sem. Nagyon kevés idõ telt még el a szülés óta, neked is regenerálódnod kell. Adj idõt magadnak, mert a lelkiismeret furdalástól csak még feszültebb leszel, és ez így már ördgi kör. Pihenj amennyit tudsz, az anyósodat meg próbáld bevonni olyan dolgokba, ami a segítségedre van! Türelem! Idõvel jobb lesz minden!!
még csak 1 hónapos a babád, korai a kiborulás- nézd, én a férjemmel vagyok nem túl jó viszonyban már egy ideje, ami nagyon megvisel. de a kislányomnak nem mutatok belõle semmit, nem éreztetem vele, mert õ nem tehet semmirõl. attól érezném csak igazán szarul magam, ha õrajta verném el a port (persze képletesen). nehéz, de én mindig arra gondolok, mennyire imádom én õt, milyen kis cukorbogárkám õ nekem. te is gondolj erre, szedd össze magad, menni fog, ha akarod! anyósodat meg tojd le nagy ívben. az enyém 20 hónapos
Természetes, hogy el vagy fáradva, türelmetlen vagy, stb. hiszen még csak 1 hós a babád. Az elsõ hónapok kemények. Nálunk 3 hósan állt be a rendszer, onnantól könnyebb volt minden. Szerintem azért próbáld az anyóssal rendezni a helyzetedet, hidd el, sokat segithet a babánál, amig te ki tudod magad pihenni valamennyire.

Lecsiszolták az egyik fogam (alul) azóta úgy fáj, pedig nem volt rossz hanem egy szomszédos fogpótlása miatt kellett a csiszolás. Most mi lesz vele gyökérkezelik vagy kihúzzák?

3 napja mindennek holnap tennék fel a koronát reménykedjem hogy megsz?nik?

Legjobb válasz: a dokitól kérdezd meg, de elõfordulhat, h még fáj. kihúzni semmi esetre sem fogják. injekció helyét 3 nap után már nem kellene érezned, de én is 2 napig éreztem amikor nyitottam az állkapcsom. szóval ne aggódj:)

a dokitól kérdezd meg, de elõfordulhat, h még fáj. kihúzni semmi esetre sem fogják. injekció helyét 3 nap után már nem kellene érezned, de én is 2 napig éreztem amikor nyitottam az állkapcsom. szóval ne aggódj:)

Gimnázium ahova átvesznek úgy hogy egy 2-tesem és -3, 4-eim lesznek és hogy azért nem rossz hírű?

Délpesten???

Legjobb válasz: Mely tárgyak érdekelnek? Milyen nyelvet tanulnál szívesen? Írj a privát mail-emre, ha tényleg tanulni szeretnél.

Mely tárgyak érdekelnek? Milyen nyelvet tanulnál szívesen? Írj a privát mail-emre, ha tényleg tanulni szeretnél.
Én nem ismerek olyan gimnáziumot, ahol 3, 4-gyel felvesznek :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!