Találatok a következő kifejezésre: Egy rossz ugye, (206 db)

Mi lehet az oka annak, hogy egy rossz kapcsolatból való kilépés nem felszabadultságot, hanem még erősebb negatív érzéseket generál? Miért érzem úgy, hogy még a rossz kapcsolatban is jobb volt, mint nélküle élni?

Legjobb válasz: azért, mert nagyon nagy szükséged van egy másik ember közelségére, a szeretetre, még akkor is, ha az a kapcsolat már nem ért semmit. félsz az egyedülléttõl, de hidd el, majd találsz magadnak jobbat, ne sírj vissza egy rossz kapcsolatot!

azért, mert nagyon nagy szükséged van egy másik ember közelségére, a szeretetre, még akkor is, ha az a kapcsolat már nem ért semmit. félsz az egyedülléttõl, de hidd el, majd találsz magadnak jobbat, ne sírj vissza egy rossz kapcsolatot!
Az igazság az, hogy Te is kapcsolatfüggõ vagy, ahogy én is, és minden 5. ember Magyarországon. Keress rá google-ba: kapcsolatfüggõség és olvasgass... :)
Tényleg furi:) Még csak azt se mondhatom kiegészitettétek egymást. Tudod, a kötödést valakihez, nehéz feladni. Csak ez lehet, az alapján amit irtál.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak olyan fura, hogy vaciláltam azon, hogy szakítani kellene vagy fél évet, vagy még többet. Közben irigyeltem a szingli barátnõimet, egyedül akartam lenni, bulizni, pasizni, hülye storykba keveredni, élni. Azt hittem, hogy megkönnyebbülés lesz véget vetni ennek. Ehhez képest eltelt 2 hónap és még mindig sírva ébredek minden nap. Egyáltalán nem élvezem a szingliséget, és nem is vágyom rá. Szenvedek nélküle, pedig lekötöm magam, tök jó melóm, sikeres vagyok, jól is nézek ki, de mégis egy láthatatlan kis porszemnek érzem magam nélküle.
Sajnos akkor el kell, h engedjétek egymást. Ha a sors úgy akarja, úgyis össze hoz még benneteket. Ha ti is vállalkoztok rá, h adtok még egy esélyt...
A kérdező hozzászólása: Próbáltunk, de valahogy annyira különbözött a temperamentumunk, illetve annyi sérülést cipelünk mindketten a múltból, hogy a próbálkozásaink is csak arra voltak jók, hogy saját magunkat gyengítettük vele. Amennyire passzolunk minden téren (életcélok, életfelfogás, érdeklõdési kör, értékrend, stb) annyira nem passzoltak a lelki defektjeink. A végén már egyfolytában bõgtünk mind a ketten, annyira fájt, hogy nem megy :(
Úristen, sajnálom. Nálunk hál istennek nem ilyen komoly volt a "baj". És ha annyira szerettétek egymást miért nem változtattatok menet közben? Bár ez már eltér a tárgytól:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtunk együtt élni, kicsináltuk egymást. Agyonnyomtuk egymás hajtásait, teljesen elvesztettük egymás mellett az önbecsülésünket, õ megszûnt férfinek lenni mellettem, én pedig megszüntem nõnek lenni. Nem szárnyakat adtunk egymásnak, hanem éppenhogy elvettük õket.
És mik voltak a kapcsolat terhei? Hasonló helyzetben vagyok én is, csak nálunk a barátom szakitott, és ö érzi azt amit most te. De mi is imádtuk egymást.
A kérdező hozzászólása: De nem a szeretet hiányzik, meg nem is a kapcsolat jellege, hiszen az már rossz volt, viszont õ maga és a személyisége nagyon hiányzik. Baromira szerettük egymást, de mégsem tudtuk jól mûködtetni a kapcsolatot. És igazából a kapcsolat terhei nélkül valóban jobb, õ maga viszont nagyon hiányzik.
A kérdező hozzászólása: tudom mi az, mert éppenséggel az exem kapcsolatfüggõ (velem úgy kezdte, hogy kilépett egy 5 éves kapcsolatból és rögtön össze is költöztünk, most utánam 3 nappal már meg volt neki az új). Én nem vagyok az. Eszem ágában sincs mást keresni, és eszem ágában sincs senkit ámítani, amíg én nem vagyok tisztában magammal. Egyedül akarok lenni, ezért is akartam szakítani, mert éreztem, hogy már fogalmam sincs ki vagyok. Én tuti nem terhelnék egy másik embert a lelki nyomorommal, legközelebb akkor lesz kapcsolatom, ha jól leszek. Vele is akkor jöttem össze, mikor éppen úgy voltam, hogy nem kell senki, boldog vagyok a szabadságommal. Nem is a szabadság zavar mostsem, épp ez a fura, õ maga hiányzik. Ha most elém állna, hogy rájött, hogy tévedett és velem akar lenni, akkor is azt mondanám, hogy hagyjunk erre az egészre idõt, éljük az életünket, randizzunk heti egyszer, max kétszer, nem táncolnék vissza a közös életbe semmiképpen.

Ha csak felül van egy rossz fogam, akkor alulra kapok ugyan úgy fogszabályzót?

Vagy esetleg, egy fog miatt nem biztos, hogy állandó lesz?

Legjobb válasz: Elõször felülre teszik fel a fogszabályzót, csak késõbb alulra. Ha van rossz fogad semmiféle fogszabályzót nem kapsz.

Elõször felülre teszik fel a fogszabályzót, csak késõbb alulra. Ha van rossz fogad semmiféle fogszabályzót nem kapsz.
A kérdező hozzászólása: Rossz fog alatt "görbét" értek, nem pl lyukast.
Ha csak felül kell szabályozni akkor alulra miért kapnál? Nem kapsz.
1-es vagyok. A rossz fogra szuvas fogat gondoltam, bocs. Ha csak egy darab szabályozni való fogad van, akkor csak felülre kapsz valószínûleg fogszabályzót.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi :)
Könnyen elõfordulhat, hogy a megfelelõ harapás beállítás miatt mindkét ívre fogja ajánlani a fogszabályzó orvos.


Voltatok már úgy, hogy a párotokkal át kellett menni egy rossz dolgon, pl. (nálunk flört)?

Megbeszéltük,és azóta úgy érezzük egymás mellett magunkat,mintha csak most jöttünk volna össze!Boldogok vagyunk!!! Miért ilyenkor nyílik fel az ember szeme,nem lehet az ilyen dolgokat elkerülni,kizárni?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést. Mi a baj a flörttel? Ha mással csinálta, az néha belefér, ha nem komolyan gondolja. Nálam a rossz dolgok nem ilyen piti dolgokat jelent.

Nem értem a kérdést. Mi a baj a flörttel? Ha mással csinálta, az néha belefér, ha nem komolyan gondolja. Nálam a rossz dolgok nem ilyen piti dolgokat jelent.
Ne legyen nagyobb gondotok.
Ebben mi a kérdés? Tanulj meg fogalmazni!
A kérdező hozzászólása: Az lenne a kérdés, hogy veletek történt már ilxen hasonló dolog, ami nem szskítással végzõdött!
Igen, volt ilyen nálunk is. Szépen rendbe raktuk a dolgainkat. és most ( 1 éve) olyan, mint amikor öszejöttünk. Felhõtlen és boldog szerelem :D
Hát nem tudom. Nálunk a probléma nem itt kezdõdik. Nekünk azon kellett túllépni, hogy nem lehet gyerekünk az én hibámból! Én ezt nevezem rossz dolognak. Egy flörtnél nagyobb gondotok tényleg ne legyen! 27/N
Utolsó: hogyhogy a te hibád? valami orvosi gond?

Brothers in arms furious 4. Ez ugye csak egy rossz vicc?

A hihetetlenül üt?s,és klafa BiA sorozatok után tényleg hajlandó ezt piacra dobni az Ubisoft??

Legjobb válasz: Ez inkább tûnik egy Team Fortress 2 féle kitérõnek, mintsem egy komoly játéknak. Persze biztos komolyan veszik ezt a stílust, de maga a stílus nem hiszem, hogy komoly lesz. Ezt a kiadók és a készítõk is tudják, úgy gondolom. :)

Ez inkább tûnik egy Team Fortress 2 féle kitérõnek, mintsem egy komoly játéknak. Persze biztos komolyan veszik ezt a stílust, de maga a stílus nem hiszem, hogy komoly lesz. Ezt a kiadók és a készítõk is tudják, úgy gondolom. :)
nekem errõl a left for dead jut eszembe
Nem baj, kis új arculatot visz a második világháborús témába, már úgyis elege lett mindenkinek a második világháborús FPS-ekbõl. Erre már a nagyok is rájöttek, CoD, Battlefield készítõk. Nem is tudom, hogy mi volt az utolsó a témában. Bár igazából már ez a Modern Warfare 3, meg Battlefield 3 is már kezd rágós lenni, mondjuk biztos sok újítás lesz mind a kettõben. Mondjuk a CoD Black Ops jó volt, annak még a története is tetszett.
Aki unja a WWII az ne olyan játékkal játszon BIA nak viszont ez volt a lényege plusz még az , hogy komoly volt a célzás rendszer (1ben ) plusz a stratégia lehetõsége enélkül nem mondanám hogy nagy húzás lenne bia-t csinálni . Remélem az intro nem tükrözi a játékmenetet .
Miért? CoD, BF is a WWII-vel indult, és már koránt sem tart ott. Most mit csináljunk még egy WWII-õs FPS-sel? 100× partra szálltunk Normandiában, már egyszer kétszer elfoglaltuk a Reichstag-ot is, de a Távol-keleti hadszínteret is megjártuk párszor. Igazából ki lett merítve a téma az évek alatt, úgy érzem. Amúgy nem tûnt valami komolynak a videó, szerintem ne számítsunk komolyabbra.
Kiegészítem az elõzõt. Akkor inkább már egy jófajta Vietnámi háborús játékot lehetne csinálni, tisztességesen megalkotva. A Vietcong óta nem sok értelmes volt.

Ellehet fojtani úgy egy rossz gyerekkori emléket hogy abszolút nem emlékszel rá, vagy másképp?

volt pár nagyon valóságos álmom,és hasonlítanak egy emlékképhez.

Legjobb válasz: igen,de hosszú távon nem tesz jót. én sok emlékemet elnyomtam és most 10-12év után kezd újra feltörni,rémálmok és valóságosnak tûnõ rossz álmok szintjén. úgyhogy ne elnyomd,mert a feldolgozást nem úszod meg sajnos,csak késõbbre tolod

igen, de hosszú távon nem tesz jót. én sok emlékemet elnyomtam és most 10-12év után kezd újra feltörni, rémálmok és valóságosnak tûnõ rossz álmok szintjén. úgyhogy ne elnyomd, mert a feldolgozást nem úszod meg sajnos, csak késõbbre tolod
Férjemnek ritka rossz gyerekkora volt és õ annyira elnyomta, hogy nem emlékszik apró korától 18-19 éves koráig majdnem semmire. Rokonoktól, gyerekkori barátoktól sikerült valamennyire összeállítani a képet, úgyhogy szerintem el lehet fojtani.
El lehet fojtani, es el is felejteni, azokat amik nagyon kicsi gyermekkorban törtentek, de az orvosnöm szerint, az agy nem felejt es valamikor visszajönnek a regi idökben törtentek, nalam felelem es panik alakult ki.Nem tudtam mitöl, majd a terapian jöttem ra, egy gyerekkori trauma valtotta ki, persze elfelejtett.
8:16 lehet a tudatallatid az almaidon keresztül jelzi, hogy itt az ideje feldolgozni a törtenteket, v. igy az almaidon keresztül dolgozza fel a törtenteket, nem vagyok szakember, de lehet egy pszihologus többet tudna mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Jó lenne ha az ember visszamehetne a múltba és pár dolgot kideríthetne.
El, de nem egészséges. Az elfojtások nem maradnak a tudattalanban, hanem "visszajárnak". Jobb, ha feldolgozod, amihez egy szakember segítséget tud adni neked.
Miért mennél oda hozzá?Kibékült a barátnõjével és úgy ment el veled sétálni.Szard le, egy idióta.Lesz más pasi majd
Kibékültek:tehát járnak? Ha igen akkor hagyd-hacsak nem akarsz a szeretõ lenni. Ugyanmár az ilyen fiú nem érdemel meg téged-kerüld el nagy ívben a folyosón és nehogymár te menj oda ezek után hozzá. Ne légy buta-legyen büszkeséged.
A kérdező hozzászólása: igen de azóta már szakított a barátnõjével én látom és rossz
Ha már szakított a barátnõjével és akar tõled valamit, majd õ odamegy. Azzal csak lejáratod magad, ha futkorászol utána. Az sem utolsó dolog, hogy mi a helyzet a barátnõjével? Talán még mindig õt szereti, ezért nem keresi más társaságát.
A kérdező hozzászólása: joh köszi nektek majd lesz vhogy

Szerintetek normalis h 30hetesen minden nap hanyok valamitol es rosszul vagyok mikor terhess lettem akkor 12 hetig tartot de most mar egy hete ugyan ugy vagyok mind 12 hetesen ez normalis?

Legjobb válasz: Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.

Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.
a gyomorsavadat érzed feljönni? mert én emiatt akarok állandóan hányni
A kérdező hozzászólása: nem abszolut nincs gyomorsavam csak egyszeruen hanyigerem lessz es hanyok:(
hát nem tudom akkor. a doki mit mond?

Ti voltatok már lábtörlõ szindrómások? Éreztétek már úgy, hogy annyira kicsi az önbizalmatok, hogy inkább voltatok egy rossz kapcsolatban, mintsem hogy egyedül legyetek?

Mit tegyek ez ellen? Debil emberek válasza nem érdekel!

Legjobb válasz: Inkább vagyok egyedül férfiként, minthogy egy hisztis nõt keljen elviselnem. A válaszom nem, nem voltam még ilyen helyzetben és nem is óhajtok.

Inkább vagyok egyedül férfiként, minthogy egy hisztis nõt keljen elviselnem. A válaszom nem, nem voltam még ilyen helyzetben és nem is óhajtok.
Voltam, de nem sokáig.Nem vagyok behódoló típus.
Abban vagyok.De kezdek felébredni szerencsére.
szintén zenész
A kérdező hozzászólása: Kérdés, mi számodra a hisztis? Párom sajnos nagyon sokszor keveredik "kétértelmû" szituációba, bár konkrét hazugságon még nem kaptam...:/ Úgy érzem, kihasznál, anyagilag legalább is mindenképpen...Szeretném magam annyira összeszedni, hogy ne legyenek ilyen gondjaim...Talán a külsõm miatt van...Bár sokak szerint az arcom nagyon szép, telt vagyok, és szerintem emiatt van az alacsony önbizalmam...:(

Szerintetek ha én úgy döntöttem, hogy egyedül szeretnék élni, nő nélkül akkor az egy jó döntés, vagy egy rossz döntés? (Alul részletezve)

Mivel 30 éves vagyok, és eddig nem sikerült senkivel megismerkednem, kapcsolatot kialakítani, ezért úgy látom, hogy már ezután sem fogok senkinek kelleni, és akkor inkább maradok így. Olyannal semmiképp sem szeretnék ismerkedni, aki nem érint meg sehogy. Az igazság az, hogy akinek én tetszettem, az nekem nem, aki nekem tetszett annak én nem ilyen egyszer?.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy eldöntöd..ha jön egy megfelelõ nõ, úgyis összejössz vele ha tudsz, nem fogsz elmélet miatt nem összejönni, v dacból. Ne add fel, sose tudni mikor jön el az a nõ

Olyan nincs hogy eldöntöd..ha jön egy megfelelõ nõ, úgyis összejössz vele ha tudsz, nem fogsz elmélet miatt nem összejönni, v dacból. Ne add fel, sose tudni mikor jön el az a nõ
Feladni sosem szabad, és titkon te is remélsz ebben biztos vagyok.Azért próbálkozz, a kudarc végtére is megszokott nálad nemde!?Ebbõl kiindulva pedig vesztenivaló nélkül mehetsz eléjük.
Kezdj el sportolni, kicsit alakíts a külsõdön, és akkor hátha jobb eséllyel indulsz. de szerintem elég rossz ötlet...nem jó magányosan megöregedni.(Legalább is szerintem)
Csak annyit írnák (ez nem támadás) hogy ha ettõl jobban érzed magad: ezzel csak jót teszel a világnak és nekem - kevesebb lesz a vetélytárs.. Na de most komolyan, szerintem te már eldöntötted hogy mit fogsz tenni azzal hogy feltetted ezt a kérdést (akár mit is vállasztottál) csak a megerõsítésre vársz.
Hát, az az igazi vesztes, aki már nem is próbálkozik többet.De te tudod.
Nekem 24 éves koromig nem volt nõm, én is sokszor gondoltam arra, hogy lemondok a nõkrõl végleg, és így oldom meg a problémát. De ez nem mûködik, ezt szerintem te is pontosan tudod. Egy férfinak hormonálisan és (legalábbis a normálisabbjának, te biztos azok közé tartozol) érzelmileg is szüksége van egy nõre maga mellé. Szóval inkább próbálkozz tovább a csajokkal.
Ez a kérdés nálam is aktuális. Igaz még csak 22 vagyok, lassan 23, de még nekem sem volt barátnõm, semmilyen kapcsolatom, nálam inkább a távolság a probléma, bár az is igaz, hogy nehéz olyan lányt találni, akivel kölcsönös a testi vonzalom egyáltalán, arról nem is beszélve, hogy jellemre passzolni sem könnyebb. Nem is tudom, én itt Debrecenben nem igazán találom azt a lánygt, akit keresek. Ellenben fb-n rengeteg kedves, aranyos dunántúli vagy pesti lánnyal ismerkedtem már. A sors fura játéka ez.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló. Honnan veszed, hogy ez megszokott nálam? Azért abban szerintem egyetértünk, hogyha nincs vonzalom semmilyen téren onnantól kezdve az egészet megette a fene. Na itt a baj. Egyébként nem döntöttem el, és nem várok megerõsítésre. De amiket leírtam sajnos minden igaz. Bár ne lenne.
JÓ döntés. Legalább nem fogsz összetörni amikor kiderül, hogy a nõ akit mindennél jobban szerettél megcsalt. A nõ nélküli élet sokkal nyugodtabb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!