Találatok a következő kifejezésre: Egy pozitív teszt után mennyi (4 db)

5 pozitív teszt után azt hiszem kijelenthetem boldogan, hogy kisbabám lesz! De egy picit félek, mert 2 éve volt egy vetélésem, és nem szeretném ha megismétlődne! Mennyi az esélye, hogy megismétlődik? Ugyen nem fog?

Legjobb válasz: nem fog megismétlõdni. ne is gondolj rá, és ne is beszélj róla, mert az agy sokmindenre képes. beszélj a pocidban lévõ kicsihez, és nyugtasd magadat, pihenj sokat, és csak pozitívan gondolkodj, amilyen a teszted lett. :))Gratulálok, én is szeretnék már itt tartani!!!

nem fog megismétlõdni. ne is gondolj rá, és ne is beszélj róla, mert az agy sokmindenre képes. beszélj a pocidban lévõ kicsihez, és nyugtasd magadat, pihenj sokat, és csak pozitívan gondolkodj, amilyen a teszted lett. :) )Gratulálok, én is szeretnék már itt tartani!!!
Unokatesómnak is volt egy vetélése, rá kb 1 évre megint babás lett. Azóta 3 éves a nagylány! Ne félj, sok sikert!
Semmi baj nem lesz!!! Az elsõ két hétben kikészítettem az egész családomat a folyamatos aggódásommal, de ez elmúlik, amint meglátod, hogy szépen fejlõdik a babád, hallod a szívhangját és látod az UH-on. Bízz magadban, a testedben és a babádban!!! Minden rendben lesz, vigyázz magadra és ne félj!!!

Mikor pozítiv egy terhességi teszt, és mennyi idõ után érdemes megcsinálni?

Legjobb válasz: akkor pozitív ha terhes vagy és akkor érdemes tesztelni ha már késik a mensid

akkor pozitív ha terhes vagy és akkor érdemes tesztelni ha már késik a mensid
Mikor pozitív? Ha 2 vonal jelenik meg, és terhes vagy. Késéstõl/után érdemes tesztelni.

Mennyi az esély arra, hogy egy nagyon halvány pozitív teszt után lesz erősebb 2. csík és nem lesz negatív?

Volt aki utána egy hatalmasat csalódott, mert aztán már egy halvány se jött ki és negatív lett??

Legjobb válasz: Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!

Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!
Szia Kérdezõ! Csak érdeklõdöm, hogy mi van veled? Sikerült összehozni a babát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már rég be kellett volna ágyazódnia! Vagy olyan lehet, hogy hamarabb megfogan és csak késõbbre ágyazódik be?
A hõ nem jelent semmit. Az enyhe szúró fájdalom a beágyazódásra utalhat. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, érzem hogy kisbabám van. Csak nem értem, miért nem erõsödik a csík. Ma is teszteltem, most facelle teszttel és rettentõ alig látható 2. csík megjelent rajta, de most idõn belül. A hõm ma megint felugrott 36, 8-ra. Néha puffadok, pukizok, kicsit émelygek, néha enyhe szúró érzetem van a méhemnél, és ami a legfeltünõbb a számomra, hogy nagyon bõ vizes folyásom van, ami ilyenkor rám soha nem jellemzõ.
Gratulálok! Babát vársz! Nekem is így volt! már egy hét után (még a teszt sem mutatott semmi), éreztem, hogy babánk lesz. Mindenki hülyének nézett, hogy nem lehet ilyenkor még semmit érezni. Én éreztem, te is érzed! Ebbõl baba lett! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy volt, hogy múlt héten csütörtökön volt egy kis vérzésem (1 nappal korában jött), de fura volt, mert nagyon kevés és görcs nélküli volt. Aztán nem akart leesni a hõm és ezért most ezen a héten kedden teszteltem ezt a nagyon halvány pozit. De azóta leesett a hõm alaphõre! Viszont vannak furcsaságok...pl. feszít a hasam és kicsit émelygek. Tehát ha nekem ez tényleg baba, akkor miért ilyen késõn lett halvány pozi? Ezt akkor vehetjük úgy, hogy teszteltem egy halvány pozit nemvárt után 4 nappal. Ovuláció után 18. napon!
Szerintem elég nagy az esélye, hogy erõsebb lesz. Az én esetemben például az elsõ teszt negatív lett (ezt akkor csináltam, amikor meg kellett volna jönnie), rá 1 hétre pedig erõsen látszott a két csík...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bárcsak igazad lenne! De az nem baj, ha kicsit talán idõn túl vettem észre rajta a 2. csíkot? Tehát lehet, hogy nem azonnal jelent meg! Vagy csak nem azonnal vettem észre az is lehet, mert annyira halványan jött ki!
A halvány csík is csík.Az enyémre külön rá is volt írva hogy a halvány csík is pozitívat jelent. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Nekem most egy x-epil és egy facelle tesztem van itthon.
A kérdező hozzászólása: Utána még volt 2 halvány pozitív tesztem és mégsem lett baba, mert voltam dokinál és nem látott babát. :( Viszont most vagyok túl az ovuláción, úgyhogy most reménykedek megint...hátha most sikerült. Soha nem történt még velem ilyen, hogy 2 csíkos teszt! És elég nagy csalódás volt ez most nekem, hogy ennek ellenére sincs baba!

Egy pozitív terhességi teszt után mennyi idővel érdemes dokihoz menni?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy teszteltél. Az elõzõ mensi elsõ napjához viszonyítva ha számolod, 6-7 hetesen, hogy lehessen látni a kis szívecskéjét.Elõbb is mehetsz, csak ha korai, lehet csak petezsákot látnak csak, és akkor izgulhtsz még.

Attól függ, hogy teszteltél. Az elõzõ mensi elsõ napjához viszonyítva ha számolod, 6-7 hetesen, hogy lehessen látni a kis szívecskéjét.Elõbb is mehetsz, csak ha korai, lehet csak petezsákot látnak csak, és akkor izgulhtsz még.
azaz utolsó mensi, így egyszerûbb
A kérdező hozzászólása: Az ut. mensim jan. 14-tõl volt, viszont nem nagyon emlékszem, hogy utánna mikor volt peteérésem. Tuti, hogy kicsivel a középidõ után.
Most hétfõn töltöd a 6. hetet akkor.Mindegy mikor volt peteérés, azaz mikor estél teherbe, a heteket az utolsó mensitõl számolják.Ha megvan a teszted, jövõhéttõl mehetsz akár, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Én azt hittem, hogy az utolsó mensi utáni peteéréstõl kell számolni.
Nem, mindig a mensiidõ az adott.Persze valóban megfoganni akkor fogan meg, de a dokik így számolják, ehhez kell, érdemes igazodni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Nagyon szívesen!
Én a második kimaradt mensesnél (8.hét) mentem, már nagyon szépen látszott a baba, és a szívhang is. 11 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!