Találatok a következő kifejezésre: Egy pozitív negatív ovu (7 db)

Egy órája csináltam ovu tesztet. Negatív lett, fél óra múlva viszont halványan pozitív. Most akkor mi van?

Ciklus.hu szerint 3 napja volt peteérésem.

Legjobb válasz: Ha halvány csík lett, az még negatív. Erõsebb csíknál pozitív az ovuteszt. Ráadásul fél óra múlva már nem is számít.

Ha halvány csík lett, az még negatív. Erõsebb csíknál pozitív az ovuteszt. Ráadásul fél óra múlva már nem is számít.
Igen, az negatív. Én is voltam már így.
Éjfélkor csináltad az ovutesztet? Szerintem az idõpont sem megfelelõ, mert délutáni órában kell megcsinálni, hogy reális választ mutasson. Na meg az ovuteszt akkor pozitiv, ha a csik ugyanolyan erõs, vagy erõsebb, mint a kontroll, ha halványabb, akkor az negativ. Még azt sem értem, hogy 3napja volt peteérésed? Peteérésed vagy tüszõrepedésed? Mert, ha tüszõrepedésed, akkor már lekéstetek valószínûleg ebben a hónapban a babáról és feleslegesen is csinálod az ovutesztet már.
Késõ délután kell tesztelni és a tesztcsíknak ugyanolyannak, vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontrollcsíknak. Sajnos, nem jó idõpontot lõttél be a tesztelésre. Ráadásul, bizonyos idõ (általában 5 vagy 10 perc után) a teszt nem értékelhetõ. Ha 3 napja volt peteérésed, akkor viszont teljesen jó, ha negatív az eredmény.

Egy pozitív majd negatív ovu teszt után napok óta a hőm változatlan. Lehetséges, hogy nem következett be peteérés? Mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az ovuláció után a hõ felmegy és a mensi elõtt 1-2 nappal, vagy a mensi napján esik le.

Ne aggódj! Az ovuláció után a hõ felmegy és a mensi elõtt 1-2 nappal, vagy a mensi napján esik le.
Az elõzõ vagyok. Illetve az ovu után pár nap is eltelhet, h. felmegy a hõ.
nekem több napig volt pozitív mire végre felment a hõm. Ha nem megy fel, akkor szerintem sajnos nem volt peteérés. Én pont azért kombinálom az ovutesztet a hõméréssel, hogy ne csak azt tudjam, hogy igen, tényleg készül a szervezetem a peteérésre, hanem azt is (és ez a lényegesebb), hogy meg is történt. Ezt pedig a hõ mutatja. Szorítok Neked! Hogy mit tehetsz azt nem nagyon tudom. Egyrészt ha találsz egy jó dokit, aki komolyan vesz õ is tud segíteni azzal, hogy megállapítja tényleg van-e peteérésed. Én nem találtam ilyet, így hát vitamint szedek (E vitamin, állítólag segíti a peteérést, és ezt mondjuk egy doki adta) ill. méhpempõ tablettát szedek (forever living terméket). Ezt 2-3 hónapja csinálom, és a mostani görbém sokkal szimpatikusabb mint a korábbiak. (sõt egy kicsit reménykedek is, hogy...)
A hõ nem mérvadó, ne törõdj vele, mert mindenkinél más.36.5-el is teherbe lehet esni és 37.1-el is megjöhet, szóval ne vacakolj vele szerintem.

Két héten át tartó pozitív OVU teszt? Volt már ilyen valakinek? Igazából csak most kezdtem el ovu tesztet használni, azaz 3. -án, hogy biztosabbak lehessünk a pé. -ben. Első negatív, aztán egyre erősődő pozitív csík.

18-19.-re NEM kellene megjönnie... Persze folyton reménykedem, hogy nem is fog. Érzek én már mindenféle terhességi tüneteket( bimbó érzékeny, enyhe balo.-i petefészek szurkálás, köldök melletti szurkálás, alhasi feszülés,görcsölgetés nehezedett, feszül? cicik-már vagy két hete- de félek, hogy csak képzel?döm...Segítsetek, mik az egyértelm? jelek? HCG teszt 12.-én negatív:( DE reménykedem...

Legjobb válasz: Szia! Na, mi újság veled, lett + terhességi teszted? Most olvastam a kérdésed, és találtam egy-két hasonló problémával foglalkozó kérdést is a keresõben. Akiknek tartósan + volt az ovu tesztjük, azoknál késõbb kiderült, hogy terhesek!:D Remélem nálad is ez van, nem pedig más probléma, írj, ha olvastad! Puszi!

Szia! Na, mi újság veled, lett + terhességi teszted? Most olvastam a kérdésed, és találtam egy-két hasonló problémával foglalkozó kérdést is a keresõben. Akiknek tartósan + volt az ovu tesztjük, azoknál késõbb kiderült, hogy terhesek!:D Remélem nálad is ez van, nem pedig más probléma, írj, ha olvastad! Puszi!


Ovu teszt 11. napon pozitív, majd a 12. napon halványabb (tehát negatív), és ma a 13. napon ismét pozitív. A 11. napon pont egyforma volt a két csík, a 13. napon meg erősebb egy leheletnyit a kontroll csíknál. Ez mi? Mikor van akkor peteérés?

Legjobb válasz: szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!

szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!
Szia! Az LH teszt a terhességi tesztekkel ellentétben délután pontosabb eredményt ad. Én beálltam a délután 4-5 körüli tesztelésre. Fontos, hogy elõtte 2 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt. Ha valóban jó a teszt, és van peteérésed, akkor max 3-4 napig sötét a vonalka, aztán halványodik.

Késett tíz napot, majd jött, egy barnázás, de a tesztek negatívat mitattak. Most 15 nap kéne a peteérésemig, és az ovu teszt pozitívat mutatott egyértelműen, terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az ovu tesztet szokták terhességi tesztként is használni. Biztosabbat akkor tudhatnál ha felkeresel egy dokit és elküld vérvételre. Vérbõl elõbb kiderithetõ a terhesség mint vizeletbõl. Aztán lehet, hogy a hormonjaidal van valami.

Szia! Az ovu tesztet szokták terhességi tesztként is használni. Biztosabbat akkor tudhatnál ha felkeresel egy dokit és elküld vérvételre. Vérbõl elõbb kiderithetõ a terhesség mint vizeletbõl. Aztán lehet, hogy a hormonjaidal van valami.
A tesztek negatív irányban szoktat tévedni, bár én terhesség megállapítására inkább terhességi tesztet használnék. Ha ennyit késik én megkeresném az orvosomat. Lehet, hogy más a probléma.
A kérdező hozzászólása: arra gondolok, hogy abba a 10 nap késésbe csusszant be a babuci. orvonál voltam 1 hete, uh-on semmit nem láttak, de a vizsgálaton azt mondta az orvos, hogy valózinû terhesség. SZERINTETEK??????

Raknátok fel ovu teszt sorozatot, hogy lássam mi is a negatív és pozitív? Egy kezdő ovu tesztelő!

Legjobb válasz: Szia! Ez az enyém, ebbõl nem lett baba, megkeresem azt is amibõl lett.... http://kepfeltoltes.hu/view/100716/1267601649.2886_www.kepfe..

Szia! Ez az enyém, ebbõl nem lett baba, megkeresem azt is amibõl lett.... http://kepfeltoltes.hu/view/100716/1267601649.2886_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Lehetséges, hogy nem is akkor van peteérésem, mikor én azt hiszem hogy akkor van? Kicsit furán kérdeztem, de szerintem érted!! Elvileg holnap kéne hogy legyen, de a tesztem tegnap este még nagyon negatív volt!
Elsõ vagyok! nem találom a babás tesztjeimrõl a képet :( de ugyan ez volt, mint ez, csak akkor a 15napon volt pozi :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem baj, de így jól kivehetõ a pozi ovu teszt!!!
Lehetséges, hogy nem akkor van! Én is mindig azt hittem, hogy a 12-13 napon van, mert nekem mindig akkor esett le a hõm, de mint kiderült becsapott a hõmérõzés. :( Nekem a 15, 19, és 22 napon volt eddig, rendes 30napos ciklusnál. Tehát nem kellett soha két hetet várnom a pozi teszt után, egy hét múlva, vagy 9nap múlva szépen megjött a mensim.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem 27-28 naposak a ciklusaim! Remélem beválik nekem is a tesztelgetés!!!

Ma van a ciklusom 17. napja. Ovu tesztem 8. -án volt pozitív. Előtte egy nappal és az első negatív napon voltunk együtt. Tompán fájdogál az alhasam a méhemnél. Szurka a köldököm alatt. Beágyazódás?

Tapasztalatokat várok, hogy esetleg beágyazódásnál érzett-e valaki valamit. Doki azt mondta, hogy a beágy. már 4 nap után is megkezd?dhet, bár igaz, több nap mire befejez?dik. Csajok!!! Olyanokat is várok, akik hasonló cip?ben vannak!!! Minden válasz nagy segítség!!!

Legjobb válasz: Jaj, te kis türelmetlen! Ne haragudj, én már nem emlékszem, de remélem, sikerrel jársz. Hajrá!

Jaj, te kis türelmetlen! Ne haragudj, én már nem emlékszem, de remélem, sikerrel jársz. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Tudom, tudom... :) Ne szidjatok le... Külföldi oldalakon látom, hogy nem csak én foglalkozom ezzel ilyen korán.
Most várom a második babámat de én nem emlékszem szukára igaz nem is figyeltem... a köldököd alatti szurkáról azt tudom mondani hogy az magasan van a méhedhez képest anatóiailag (ahol a petesejt beágyazódik az egész lent van) tehát nem biztos hogy összefüggés van a szurka és a beágyazódás között.. De persze hajrá és a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!