Találatok a következő kifejezésre: Egy pozitív negatív (187 db)

Lenne egy bekötés aktiv mélyládára hármas csoki csatlakozo rem/gnd/power kilog hat kábel kettö fekete ketö barna ketö sárga melyik a pozitiv negativ?

Legjobb válasz: A csatlakozó az erõsítõ elektromos csatlakozója, a rem a vezérlõszál ez kapcsolja be az erõsítõt akkor mikor bekapcsolod a fejegységet is(fejegységen a barna a remote szál de ha hiányzik akkor a világoskék ant jelûre is ráköthetõ), a gnd a negatív ezt kösd a testre, a power a pozitív ezt kösd közvetlenül az akksi pozitív kapcsára de biztosítékot feltétlenül tegyél bele! A vezetékek így leírva nem tudom honnan jöhetnek és mik lehetnek de autóhifinél általában(de kötelezõen!)a fekete a negatív a barna a pozitív de sárgát még sosem láttam ilyen témában.

A csatlakozó az erõsítõ elektromos csatlakozója, a rem a vezérlõszál ez kapcsolja be az erõsítõt akkor mikor bekapcsolod a fejegységet is(fejegységen a barna a remote szál de ha hiányzik akkor a világoskék ant jelûre is ráköthetõ), a gnd a negatív ezt kösd a testre, a power a pozitív ezt kösd közvetlenül az akksi pozitív kapcsára de biztosítékot feltétlenül tegyél bele! A vezetékek így leírva nem tudom honnan jöhetnek és mik lehetnek de autóhifinél általában(de kötelezõen!)a fekete a negatív a barna a pozitív de sárgát még sosem láttam ilyen témában.

Lada 2105 kocsiban kiszedtem a gyári szivargyújtót, egy pozitív a közepén és egy föld vezeték a külső héjon volt rajta, az én általam megvett szivargyújtón pozitív és negatív vezeték van. Mit csináljak, hogy működjön?

Rádugtam a földre a negatívat hátha, de nem jött be, akkor hova és mit kéne?

Legjobb válasz: A világítása az ott volt fölötte, hát ha a világítás vezetéke a szivargyújtó külsejéhez volt kötve, akkor arra kötöttem, a piros a pozitív és a 2 színû meg a negatív/test. És nem mûkszik, de köszönöm, megpróbálom az ötleted majd, hátha mûködik.

A kérdező hozzászólása: A világítása az ott volt fölötte, hát ha a világítás vezetéke a szivargyújtó külsejéhez volt kötve, akkor arra kötöttem, a piros a pozitív és a 2 színû meg a negatív/test. És nem mûkszik, de köszönöm, megpróbálom az ötleted majd, hátha mûködik.
A ladában nincs földelés, csak test. Azaz negatív pólus. Ha a pozitív bemenetre áramot kötsz, a negatív pólust pedig letesteled mûködnie kell. Ha a gyári vezetékre kötöd rá, és nem mûködik, akkor máshol van a hiba. Ladánál biztosítéktáblára gyanakodnék.
A kérdező hozzászólása: Köszi, testkábel (bár, sárga/zöld színû) :D, jó, de hogy lehet az, hogy amikor még gyári volt benne, akkor mûködgetett? szóval villogott a töltést jelzõ LED. Elvben akkor még félig volt jó a bizti? a biztosíték vagy jó vagy nem, nem? Mondjuk a szivargyújtó egyik fele, nagyon el volt korrodálva. Ez is okozhatta a villódzást. Tehát elvben ha minden oké, akkor mûködnie kellene... Köszönöm a válaszod.
Sárga/zöld, vagy fekete/kék teljesen mindegy, lényeg, hogy az egyik a pozitív, másik a test. de... nem lehet, hogy te a szivargyujtó világítására kötötted rá a testet?! próbáld meg bekötni a pozitívot, testet meg adj neki valahonnan a a kaszniról. Ha úgy mûködik, akkor a testet húzd el a mûszerfal valamelyik testpontjától.

Milyen következménye /pozitív, negatív/ lehet annak, ha egy ismert személy nyilvános helyen vadul csókolózik egy milliárdossal?

Egy volt sorozatsztrárról olvastam ezt. Beindult a fantáziám... Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...

Ha egyikõjüknek sincs senkije, akkor miért ne? Amúgy az "ismert" hölgyek többsége CSAK milliárdosokkal áll szóba (gondolok itt a magyar "sztár"-ok többségére pl. Bódi Szilvi, akiket külföldön csak luxus prost.nak tartanának), szóval, nincs ebben semmi meglepõ. Sõt, inkább pozitív következménye van a dolognak, mert legalább addig is cikkeznek róla, és mint Kiszel Tünde és Mr. Bikicsunáj óta tudjuk, abból is szépen meg lehet élni, ha csak fikázó cikkek jelennek meg valakirõl, mert a negatív reklám is reklám...
Szerintem inkább negatív. Mindenki azt gondolja, hogy csak kihasználja.

Hogyan lehet egy pozitív töltésű fémgömbbel negatívan feltölteni egy ugyanolyan gömböt, nem növelve sem csökkentve az első gömb töltését?

lecci nagyon fontos!!!

Legjobb válasz: Leföldeled a töltetlen gömböt, a közelébe viszed, de nem érinted hozzá a töltöttet, ekkor a pozitív töltések – szép ezoterikus kifejezéssel élve – bevonzzák a negatív töltéseket az eddig töltetlen gömbre, elveszed a földelést, és – tüdüdü-düddüdû! – kész vagy.

Leföldeled a töltetlen gömböt, a közelébe viszed, de nem érinted hozzá a töltöttet, ekkor a pozitív töltések – szép ezoterikus kifejezéssel élve – bevonzzák a negatív töltéseket az eddig töltetlen gömbre, elveszed a földelést, és – tüdüdü-düddüdû! – kész vagy.

MIDSTREAM vagy teszvesz-es ONE STEP melyikben bízzak? Egyik pozitív a másik negatív, ugyanabból a vizeletből?

3Nap van nem vártig.Mindkét teszt 10-es érzékenység?

Legjobb válasz: gratula, a pozitív teszt terhességet jelent, a negatív téves eredményt. De gondolom úgyis tudod, hogy CSAK a terhesség (és egy rendkívül ritka pajzsmirigy rendellenesség) termel HCG-t.

gratula, a pozitív teszt terhességet jelent, a negatív téves eredményt. De gondolom úgyis tudod, hogy CSAK a terhesség (és egy rendkívül ritka pajzsmirigy rendellenesség) termel HCG-t.
Szerintem is valószínû a terhesség, de nekem volt már téves pozitív tesztem, igaz halvány volt, de pozitív. Pedig állítólag nem lehet. Két-három nap múlva tesztelj újra, akkor biztos lesz már a dolog. Amikor babás lettem, én is már 3 nappal elõbb is teszteltem, és negatív lett, pár óra múlva megtaláltam, és akkor nagyon halvány 2. csíkot láttam rajta, így reménykedtem. Ilyenkor még nem biztosak a tesztek.
Nekem a vaterán rendelt 10-es teszt volt halványan pozitív, ugyanabból a vizeletbõl a 10-es Qupidó szintén halvány pozitív, másnap viszont megjött és nem volt baba.
Biztosan terhesség, téves pozitív teszt nincsen, de sajna ebbõl az esetek 20-30%ában nem fejlõdik baba, ezért felszívódik vagy elmegy az esedékes menstruációval.
Melyik teszt volt a pozitív??
A kérdező hozzászólása: A One step teszveszes volt a pozitív.

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

Egy pozitív egy negatív és így tovább?

Legjobb válasz: Nem engedi feltölteni azt írja nem jó formátum!! Lényeg,hogy tényleg pozitív nem csak én láttam,és tudom milyen egy pozitív teszt,fõleg 2 gyermek után!! Köszike azért!

A kérdező hozzászólása: Nem engedi feltölteni azt írja nem jó formátum!! Lényeg, hogy tényleg pozitív nem csak én láttam, és tudom milyen egy pozitív teszt, fõleg 2 gyermek után!! Köszike azért!
?????? Kifejted bõvebben??
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Van két gyermekem de ilyen még nem volt!! Egyik hcg tesztem pozitív a másik negatív!! Dec 6-án kellett volna megjönnie, hát nem tette, de, dec 10 körül volt egy icipici rózsaszínes folyásom ami még soha nem volt, a mellem nagyon fáj, a hasam görcsöl, fel is vagyok puffadva, és hõemelkedésem van (37.2-37.7), hányingerem nagyon van!! Meg a hasam kotyorog nagyon, van hogy 2-3 órán keresztül vagyis buborék pattog benne ilyesmi érzés.Nagyon sokat kell pisilnem, fõleg mikor kotyorog a hasam! Volt már valakinek ilyen????? Orvoshoz mindenképpen megyek, de oda eljutni nem könnyû! Köszönöm válaszotokat elõre is!
A kérdező hozzászólása: Képem is van a pozitív tesztrõl, bár nem túl jó minõségû, de nem tudom hogyan kell feltölteni és hova!
kepfeltoltes.hu-ra töltsd fel hadd lássuk

3 hete egy pozitív teszt egy héttel később negatív pár napra rá szintén negatív teszt. De már két hete késik a mensim. Bízakodhatok, hogy talán sikerült összehozni? (Három hónapja volt egy laporoszkópiám. )

Legjobb válasz: szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)

szia!! mindig reggeli vizeletbõl teszteltél?? mert akkor a legerõsebb a hcg a szervezetedben!! 2 hetes késés után irány a doki!! :)
Hát elég furi tesztjeid vannak. Menj dokihoz, mert már az uh-n is látja mire oodaérsz. mondd, hogy teszteltél pozitívat és negatívat is, de szerintem ha megjönne akkor is menj, mert az nem zárja ki a terhességet, ha már ennyit késik.
A kérdező hozzászólása: A legelsõt késõ délelõttibõl csináltam a többit pedig reggelibõl.
Szerintem is menjj dokihoz!

Hogyan lehet az, hogy ugyanaznap végzett két terhességi teszt közül (nem ugyanazon márkájú) az egyik pozitív a másik negatív?

Legjobb válasz: Más lehet a két teszt érzékenysége, illetve ha más napszakban végezted, akkor a vizlet hormonkoncentrációja is más. Várj egy-két napot az újabb teszteléssel, és addig se aggódj. Téves pozitív teszt nincs, csak ha hibás a teszt.

Más lehet a két teszt érzékenysége, illetve ha más napszakban végezted, akkor a vizlet hormonkoncentrációja is más. Várj egy-két napot az újabb teszteléssel, és addig se aggódj. Téves pozitív teszt nincs, csak ha hibás a teszt.
Találtak már 8 napos hímivarsejtet is odabent, ami még élt. A 48-72 óra az átlag, a 8 nap az extrém szélsõség.
Pont itt olvastam hasonló sztorikat, nem keveset. Amirõl neked beszéltek, az az átlag.
Csak plusz infóként: 4napig nem várakoznak a hímivarsejtek bent, nekem a meddõségiben mondták, hogy max. 70 óráig élnek bent(nagyon ritka esetben), de a legbiztosabban 48óáig.
Semmi gáz, ne szégyelld, senki se születik tudással...ezért van az oldal.
A kérdező hozzászólása: Hát szégyellem , hogy 30 létemre ezt még csak most tudtam meg. Köszönöm.
Csak ovulációkor tud megtermékenyülni. Viszont a hímivarsejtek napokig várakozhatnak odabenn, szóval egész nyugodtan. Ha pl. a 10. napon vagytok együtt, de a 14. napon van ovud, simán lehet. De tesztelni akkor érdemes, ha nem jön meg, vagy ha nem bírod ki, 1-2 nappal mielõtt megjönne.
A kérdező hozzászólása: Akkor közvetlenül menszesz után netalán PÉ elõtt nem tud megtermékenyülni a petesejt?
2. vagyok. Neeeem. Középidõben "kell" babát csinálni, hogy az érett petesejt találkozhasson a spermiummal. Ha minden ok akkor megtermékenyül, és utána egy olyan 6-10 nap múlva beágyazódik. Akkor kezd el HCG-t termelni a szervezet, amit majd a tesztek kimutatnak, de csak kb akkortájt amikor már jönne a következõ menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Hát ezek szerint én vagyok az a tudatlan :) valóban nem tudtam, hogy tesztelni nem szokás elõtte. Akkor ez azt jelenti, hogy PÉ elõtt felesleges babát csinálni?
Na jó, de ki az aki középidõben tesztel? Hiszen akkor semmi értelme nincsen tesztelni....hiszen akkor van még csak PÉ.
A kérdező hozzászólása: De sajnos van téves pozitív teszt, most olvastam, hogy ha valami LH hormon csúcson van a szervezetben (középidõben), akkor keresztreakcióval kimutathatja a HCG teszteken a két csíkot.
Azt mondták MAX. 70 óráig élnek, nem átlagban. Nagy tévhit ez a sok nap. Egyébként legalább 10 párt tudok az ismerõseim között, akik pont ilyen kiszámolósdival védekeznek. Olyan mázlisták, hogy mindig pontosan érzik, és mindig azon a napon is van a tüszõrepedésük és õk aznap, és másnap nem szexelnek, de elõtte-utána igen. Kivétel nélkül mindegyik akkor esett csak teherbe amikor akartak, az elsõ hónapban. Amikor nem akarnak , akkor pedig évek és évtizedek óta így védekeznek! Még egyikkel se történt "baleset".

Tegnap volt egy pozitív (Gabriel) tesztem, ma viszont egy negatív (Corax). Melyik mutat valós eredményt?

Ma már a 40. napomon vagyok,de valószín?,h kés?bb volt az ovulációm is. Clostit szedtem és folyamatosan szurkálnak a petefészkeim. Ha valaki terhes akkor a petefészkénél vagy a méhénél kell éreznie a szurkákat?

Legjobb válasz: hát,sajnos nem tudom azt mondani hogy a pozitív az igaz,de nagyon remélem hogy igen!szerintem menj el a dokidhoz,és õ majd megmondja.Reggel teszteltél mindkettõvel?elsõ adag clostid?miért kaptad?

hát, sajnos nem tudom azt mondani hogy a pozitív az igaz, de nagyon remélem hogy igen!szerintem menj el a dokidhoz, és õ majd megmondja.Reggel teszteltél mindkettõvel?elsõ adag clostid?miért kaptad?
Én a helyedben holnap reggel újra tesztelnék egy másik tipusú teszttel (pl. Clearblue). A Gabrielnél és a Coraxnál is reggeli elsõ vizeletet használtál?
tuti akkor lesz, ha az orvos azt mondja, vagy ha megjön!!!az elõzõ closti adagokkal mindig megjött pontosan?
Sajnálom... De feladni nem szabad, maximum egy kicsit lepihenni, és akkor jönni fog a baba! Esetleg javasold az orvosnak, hogy több gyógyszert kelljen szedned, legalábbis úgy szokták, mert napi 3X1-ig el lehet menni, ha a kevesebb nem használt! Ha nekem most nem sikerül, 2 hét múlva megyek dokihoz, és biztosan én is clostit kapok majd... Sok sikert, ne csüggedj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajna én tuti nem vagyok terhes, voltam már orvosnál is és azóta vagy 3 tesztet is megcsináltam és mind negatív.(Clearblue)Most írt fel gyógyszert, amitõl majd állítólag megjön.Remélem Te több sikerrel jársz!
jaj, szegénykém! :-( Képzeld, én meg lily-vel teszteltem 2-szer, egyik pozitív, másik negatív... Nem értem... 2 nap különbséggel csináltam. És nekem sincs mensi a láthatáron. Ma már nagyon szerencsétlennek érzem magam... De hátha, figyelj, egy pozitív már volt neked is, hátha tényleg nincs álpozitív eredmény, csak álnegatív, - szeretném hinni. Majd írj, hogy mi lett, nagyon drukkolok! Szörnyû ez a bizonytalanság! :-(
A kérdező hozzászólása: Teszteltem és negatív lett, de azóta sem jött meg:-(
szia! teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem ma. Majd szerdán fogok Clearblue-val és majd megírom az eredményt.
Nekem a 34. napon lett pozitív, utána kétnaponta csináltam, a 3. tesztet, ami corax volt délután csináltam és mind pozitív lett. Fura, hogy pozitív után nega lett, szerintem a doki lenne a legbiztosabb megoldás.Drukkolok!
szia, teszteltél ma?
A kérdező hozzászólása: Ige, akkor megjött mindig pontosan, igaz, akkor kaptam mellé még Duphaston-t is. Most nem.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindkettõnél reggeli elsõ vizeletet használtam. Ezért nem értem. A Clostit már szedtem egyszer peteérés serkentõként 3 hónapig. Most a szünet utáni elsõ hónapban vagyok. Tudom, h a Clesrblue a legjobb teszt, csak a helyzet, h itt nálunk nincs DM.Most hozatok, de csak kedden du. kapom meg, szóval csak szerda reggel tudok tesztelni Clesrblue-val.Akkor már a 43. napom lesz és ha akkor is negatív, akkor tuti nem vagyok terhes.:-(
Pozitív irányba nemigen szokott csalni a teszt. Negatívba csalhat. Szóval szerintem jó esélyed van a babára. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Aranyos vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!