Találatok a következő kifejezésre: Egy pasit lehet nagyon (65 db)

Van egy pasi aki nagyok bejön, és én is neki, de 9 év kor különbség van köztünk! Az lehet akadály? Nagyon sok?

Én 18 éves vagyok, a pasi 27..

Legjobb válasz: Nem sok én is ennyi idõs voltam amikor összejöttem 10 évvel idõsebb párommal, ennek holnap lesz 4 éve! Nagyon szeretjük egymást! :)

Nem sok én is ennyi idõs voltam amikor összejöttem 10 évvel idõsebb párommal, ennek holnap lesz 4 éve! Nagyon szeretjük egymást! :)
3-as vagyok, köszönöm! Nektek is! :)
Igen. Ha rájön a hepp és mondjuk gyereket akar 2 év múlva, akkor te 20 évesen szülsz neki?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok 20 évesen gyereket.. De azt mondta õ sem akar egy darabig! Nemrég csalta meg a menyasszonya... Ugyhogy elég sok csalódasban volt része ahhoz hogy egy darabig ne legyen semmi "komoly"..:)
A kérdező hozzászólása: 3as! Juj de jó! Köszönöm szépen! :) sok boldogságot nektek!
köztünk is 9 év a korkülönbség a barátommal :)
Viszont ha most csalta meg a menyasszonya, akkor lehet, hogy nem lesz veled sokáig, mert rájön, hogy õ mégsem akar kapcsolatot hanem "élni akar"... és még egy dolog ami ebbõl következik, hogy ha te komoly kapcsolatra vágysz vele, akkor azért nagyon sokat kell majd dolgoznod, hogy újra megbízzon a nõkben, mert akit egyszer átverte, annak utána nagyon nehéz megszerezni a bizalmát, még akkor is ha nem te verted át....De én drukkolok nektek s sztem sem sok az a 9év :)
Megbaszni az anyja hátán
szívesen kipróbálnám egy olyan nõvel aki bele tudja magát élni a domina szerepbe... szado-mazo, komolyabb kikötözés, bármi jöhet ilyen téren :)
csak egy szimpla kutyapóz...az anyjával és a nõvérével. utána pedig hárman oboáznának
gruppen szex 4-esben
Szeretném kiprobálni egy lánnyal...D "" L
"Foglyul" ejtene egy középsulis lányosztály...
Ez az anya-lánya nálam is bejönne. Mondjuk elképzelni nem tudom, hogy ilyen nem csak a pornófilmekben van. :D
mélytorkozzon
én 3asban csinálnám, 2srác+1lány és a csajt szétélveztetnénk 24/srác

Tippeket, ötleteket szeretnék! Hogy lehet egy pasit "megfogni"? Nagyon szeretem, és nem szeretném elveszítteni.

Legjobb válasz: Esetleg ha bõvebben leírnád könnyebb lenne válaszolni...

Esetleg ha bõvebben leírnád könnyebb lenne válaszolni...
Az ujjaidat behajtod a karján, ezáltal a tenyered és az ujjaid között tartod a pasi kezét. Lehetõleg ne ereszd el. Esetleg karoddal átkulcsolod a lábát, és csimpaszkodsz rajta. Szintén ne ereszd el lehetõleg.
A kérdező hozzászólása: 1 éve vagyunk "együtt". Nagyon szeretem, meg tudom hogy õ is engem, van pár év korkülönbség is közöttünk, , meg õ azt mondta, hogy mostanába még nem kell neki csaj, mert hogy túl nagyott bukott, és fél hogy én is csak egy múló szeszélynek tartom õt. Nagyon szeretem, tiszta szívembõl, és tényleg nem szeretném elveszítteni. Eõször valahogy megkéne kaparintani, és utána valami olyat kéne kieszelnem, hogy ne tudjam elveszítteni.
pillanatragasztóóóó!!!!!:)
ha jó a tested vetkõõõõõõzzzzzz
Ha én megtudnám, hogy egy lány engem meg akar fogni magának, akkor az elõl sürgõsen menekülnék...
A kérdező hozzászólása: Õ is benne van a dolgokba, soha nem menekült Igen teljes mellbedobással rajta vagyok a dolgokon, már vetkõztem, már mindent csináltam :) Pillanatragasztó, köszi de nem rabként akarom :)
nem tudom, ez a most nem akarok komoly kapcsolatot, meg az ilyen dumák... mindig kamunak tûnnek. én is ilyen helyzetben vagyok egyébként:) csak még nem 1 éve. de egyszerû a képlet, kedvel, szeret, de nem az a típusú nõ vagy, akibe beleszeret. szerintem:) azért drukkolok, hogy ne így legyen:)
A kérdező hozzászólása: hát igen, ezek nem a legjobb mondatok :( remélem neked is összejön :)

Adott egy pasi akinek volt egy nagy szerelme, de már 2 éve külön vannak azonban a pasi még mindig szerelmes, a nõ már továbblépett, azzal a pasival mit tud kezdeni egy másik nõ? Hogy lehet elérni, hogy kiszeressen belõle?

A srác még mindig hurcolja az exe képét, és folyton ilyeneket mond, hogy nincs hozzá fogható és nincs kedve alacsonyabbra tenni a lécet. Senki nem olyan szép, okos, kedves...stb.Azóta nem is volt semmiféle kapcsolata csak alkalmi szex. De egy idõ után csak aktuális továbblépni, nem? Szerintetek még nem telt el elég?Én már biztos továbbléptem volna a helyében.

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.

Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.
Inkább rajta múlik, de úgy tûnik, hogy nem is akarja elfelejteni.
majd ha megint beleszeret valakibe most még a nyavalygási stádiumban van
Lehet, csak ha kiba*ott veled akkor nehéz.
A kérdező hozzászólása: De valahogy vissza kell vágnom..ezt nem tudom ennyibe hagyni..
Muszáj lesz lenyelned, csak magadból csinálsz még nagyobb hülyét, ha esetleg a bosszúszomjtól vezérelve felhívod, hogy szeretnél még vele szexelni aztán õ meg visszautasít...Lépj túl, emelkedj felül.
Ohhh, értem. Bocsi, nekem az jött le, h nem sz-ptad be a dolgot. x) Ezzel viszont így nem nagyon tudnék mit kezdeni, max kölcsönösen [email protected]ánk egymás fejére, szóval sorry, ebben nem tudok segíteni.
Olyan buta vagy, már csak az írásodból kiderül. hogy úgysem fog menni :)
Minden s*ggarc teszi a szépet, ha d*gni akar. A hozzád hasonló ostoba lányok meg beveszik, hagyják magukat, és ennyi. Semmit nem tudsz tenni, megvoltál, fogadd el. Már valószínûleg szóba se áll veled, ha meg tepersz után, az meg ciki is ráadásul. L
Az az ostoba aki mondja!!! Kedves felettem válaszoló lány, egyszerû lehetsz mint a faék.
Persze. Nem én sírok itt, hogy kihasználtak. Igazad van.
És akkor a csaj az ostoba nem? Nem ám a pasit okolnád te is, hanem ostoba a csaj amiért volt akkora önértékelése, hogy elhitte, hogy a pasit tényleg õ érdekli és nem csak a szex vele...hmmm logikus. sok taps neked. Elég szomorúnak tartom, hogy már a nõk is egymást hülyepitsázzák le egymást azért, mert van annyi jóindulat bennünk, hogy nem az összes pasihoz úgy állunk hozzá, hogy egy utolsó szemét :(
(-egymást)
Figyelj, ebben a rohadt életben ez mindennapos olyan lányokkal, akik "nem rondák" (=relatív). Viszont mindenkinek magának kell felismernie, hogy a közeledési szándék valóban mit takar. Nem egy ilyen srácot hajtottam már el, volt köztük olyan is, aki nem titkolta a szándékát, és olyan is, aki sunyin nyomta, már csak a csillagok hiányoztak az égrõl... azt a szöveget sosem felejtem el, amivel hálózott akkor. Egyik sem nyert célt, mert elég jól átlátok ezeken, és az adást fogva rögtön már másnál próbálkoztak tovább. Ennyi. Igen is oda KELL figyelni, ha nem csak egy strigula akarsz lenni, és nem kell rögtön az ágyába mászni. Igen, ostoba az a nõ, aki mindent elhisz. Viszont azt beismerem, hogy vannak nagyon dörzsölt palik, akik elég jól ûzik ezt az ipart.
Na és arra mit tudsz mondani, ha én is szexkapcsolatot akartam, találkoztunk is kb 5X utána meg nem hív...:) Most ezzel nem lehet mit kezdeni, nem beetetett, mert én is benne voltam a játékban, viszont ugyanúgy gusztustalan, ha se szó se beszéd eltûnik mint szürke szamár...
Na igen, az szívás :) Akkor viszont ha ennyire szarik a fejedre, hogy megdugott és már csak további szexre se kellesz , akkor ezt a helyzetet én nemtudom, hogy miért gondoltad, hogy kilehet használni... Azt hittem, hogy szexkapcsolatot akar, de nem. Õ megdugott azt ennyi voltál neki.
A kérdező hozzászólása: Pont ez történt hogy ennyi nem hív..nem ír..semmi..szóval koppintott..
Igen, lehet.
hogy b..ott ki? persze hogy lehet h..íteni, de ha semmit nem tudunk hogy volt mint volt, akkor hogy várod hogy tippet adjunk hogy h..ítsd, vagy hogy helyeseljünk? tessék bõvebben nyilatkozni
Velem nem is egyszer csinálták ezt a lányok és eléggé fájt... Pedig én nem érdemeltem meg. Ha akarod csináld bár nem hinném, hogy sikerülne.Mert szerintem jártas a pasi, és észre veszi
segíthetek.Írj rám:) 21/l
A kérdező hozzászólása: A lényeg az, hogy találkozgattunk tette a szépet én meg naiv modon el is hittem aztán a vége az lett hogy õ csak szex kapcsit akar tõlem...még nem válaszoltam rá semmit..azon gondolkodok hogy használhatnám ki ezt a helyzetet.
csak ne máson állj bosszút, mármint a férfiakon kollektíve vagy a következõ jelentkezõn gondoltam már rá, hogy velem is ez történt és bár a fene se tudja de azért zavaró gondolat
A kérdező hozzászólása: Nem máson szeretnék. Kicsit el van szállva magától és jó lenne ráébreszteni hogy még se akkor gyerek mint hiszi
Ha könnyebb a lelkednek, tedd.
Hú, mekkora [email protected]ás, egy pasi behülyített egy naiv, behülyíthetõ csajt, aztán kiderült a nagy titok, és még csak nem is szívtad meg a dolgot, hiszen nem szexeltél vele. Úúúúúh, ez nagyon durva, hirtelen nem is tudom, létezik-e akkora büntetés, ami elég lenne neki...
Nemtudom mibajod van...Jó a szexkapcsolat...Akkor szal ha a pasi ilyen tipikus "mindenkinek tetszik pasi" és elvan szállva magától és úgy érzi, hogy megtisztel téged azzal, hogy te lehetsz a szexpartnere...Ó bocs. Te is. Aztán meg várod, hogy mikor hív, de 4-5 találkozó után szarik a fejedre...nyilván vannak más csajok akik odadobják magukat neki, ugyhogy te el vagy felejtve. Na ez már kibaxás :) Tapasztalat ;) De ha normális a pasi és csak te lennél neki a szexpartner és egy héten minimum 2X tud és akar veled találkozni akkor szerintem nincs semmi gond ezzel.
A kérdező hozzászólása: Húhúúúhúú...de szexeltem vele -.-"
A kérdező hozzászólása: Akkor legyél büszke magadra hogy te átlátsz az ilyen pasikon . azonban nem ez volt a kérdésem..és ahogy látom nem szerepel az sem fent hogy ossz le..szóval..tartsd meg magadnak.

Fiúk! Hogy lehet egy pasinak NAGYON a kedvébe járni az ágyba? Lécci adjatok ötleteket, mik a pasik vágya/álma az ágyba?

Legjobb válasz: Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?

Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?
tedd boldoggá orálisan :D egyébként meg a tengericsillagot szerintem nem csak én hanem minden srác IMÁDJA :D (mikor csak fekszik és a leány dolgozik rajta :D )
Táncolj neki (erotikussan) és utánna szeretkezzetek egy jó nagyot. a végén pedig sugd meg neki a fülébe h milyen jó volt :D:D
Hajolj fölé és a meleddel simogasd végig az arcától a térdéig. :)
Nekem a legnagyobb álmom az, hogy egyszer egy nõ (mivel jelenleg egyedülálló vagyok :S) bejöjjön a szobámba valami irtó szexi bordó-fekete, csipkés fehérnemûben, és megszólaljon: úgy hallottam rossz kisfiú voltál, ezért meg kell, hogy büntesselek. Ezután leteperjen, odabilincseljen az ágyhoz, majd csókokkal, simogatással szinte a végtelenségig felizgasson és amikor már teljesen felizgultam, akkor jöhet elõször egy kis orális kényeztetés, majd egy kiadós szex lovagló pózban.
Hát figyelj gyere el és megmutatom mit szeretnek majd én moondom mit szereretnek te meg csinálod.. ok?.. xD :PP
A kérdező hozzászólása: csak ennyi??? akkor én lehet hogy 100 százalékos vagyok az ágyba :$, vagy csak azt hittem, hogy nagy igényûek a pasik :) mert ebbõl mindegyiket megkapja minden nap, ja a bilincselõs témától kiakadna az tuti. :)
Figyelj, a férfinak 2 lényeges igénye van: kaja, szex. Igényesebbeknek van még két extra kapcsoló - sör, foci. Ezek után csodálkozol?!;) 17/F

Nagyon tetszik egy pasi, nem volt lehetõségem a tudtára adni mit is érzek (amivel én sem nagyon vagyok tisztában) de most lett barátnõje. Vajon megéri várni? Jelenleg nem tudok mást elképzelni!?

Legjobb válasz: Feleslegesnek tartom. A közelében maradhatsz és fenntarthatod vele a jó kapcsolatot de, ha jön egy új lehetõség akkor jobban jársz, ha élsz vele.

Feleslegesnek tartom. A közelében maradhatsz és fenntarthatod vele a jó kapcsolatot de, ha jön egy új lehetõség akkor jobban jársz, ha élsz vele.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
miért nem volt eddig lehetõséged? most jöttél rá hogy tetszik? :) várj persze...ha el tudod vele képzelni.
A kérdező hozzászólása: Nem most jöttem rá, de már akkor is késõ volt amikor rájöttem :( Köszönöm a választ.

Lányok! Tudjuk, hogy egy átlagos lány is lehet nagyon szép, fullos lány, egy kis smink, sexy ruha vásárlás, fodrászat után. De egy pasi hogy/mivel dobhatja fel magát?

Legjobb válasz: És tényleg mi cigány benne te nem vagy normális attól hogy leirta hány éves attól nem az ennyi erõvel állíthatom rólad h ri*anc vagy de nem teszem mert nem ismerlek de azt tudom hogy nagyon nagy a képzelõ erõd

És tényleg mi cigány benne te nem vagy normális attól hogy leirta hány éves attól nem az ennyi erõvel állíthatom rólad h ri*anc vagy de nem teszem mert nem ismerlek de azt tudom hogy nagyon nagy a képzelõ erõd
Mi az a tizenhat csé?
Fodrász, új , márkás ruha.Szép elegáns, de még is szexi ékszerek(pl.karóra, karkötõ, gyûrû, nyaklánc nekem nem jön be, de az is lehet) :) 16Cs
új ruha, másfajta frizura, illetve ezüst és bõr ékszerek. az ezüsttel kombinált bõr karkötõ tökjó szerintem, de a nyaklánc, gyûrû is jöhet. esetleg írd be a google képekbe, hogy street style, és onnan meríts ötleteket. sok sikert!;) 14/L
szülessen újjá.
16 csaj szerintem. Nekem bejönnek az ékszerek, persze csak mértékkel. Ha pl eddig simán hordtad a hajad, és most felzselézed az is sokat dobhat vagy esetleg megborotválkozol.:D, új ruha, ilyesmik szerintem.
egy ilyen retrós napszemüveg is nagyon fel tudja dobni a pasit.
Nem vagyok cigány, de fullretardált barom! Szánalomra méltó vagy, hogy egy betû miatt ilyennek titulálsz embereket. Jó kis emberke lehetsz, gratulálok a hozzátartozóidnak, vagy talán kitartást kellene inkább kívánnom.
Na jó az én véleményem minden lánytól külömbözni fog mert "fiús csaj vok" na szerintem nem kellenek ékszerek azojan furcsa egy fiún szerintem deszkás csuka börkabár és normálisan....nem kell ide semmi
Jaaa, hogy 16 csaj, akkor ezekszerint szígánj, de legalább beszélne magyarul... második

Csajok! Mit gondoltok arról ha egy pasinak nagyon szőrös a háta és a hasa, mellkasa! Lehet hogy e miatt nem kezdenétek vele kapcsolatot?

Legjobb válasz: Nem csak a kulso szamit :) Lehet hogy nem nez ki tul jol ha szoros a hasa vagy hata de ha szimpatikus a srac meg tettszik nagyon oda vagyok erte belsoleg is megfelel akkor nincs akadaly.Majd idovel megmondanam neki hogy vagja le :)) :)

Nem csak a kulso szamit :) Lehet hogy nem nez ki tul jol ha szoros a hasa vagy hata de ha szimpatikus a srac meg tettszik nagyon oda vagyok erte belsoleg is megfelel akkor nincs akadaly.Majd idovel megmondanam neki hogy vagja le :) ) :)
Én nekem is olyan sajnos , de ez a hormonoktól van.Ez azt jelenti , hogy a srác nagyon termékeny így a gyermeknemzés pl nem lenne felõle gond. Hogyha barátnõm mondaná , hogy zavarja akkor eltüntetném.Ez nem olyan mint a nemiszerv , hogy 2-3 hetente levágod a szõrt vagy a hónalj ez nagy kiterjedésben van kb elérhetetlen helyeken.Persze nekem nem olyan csúnya nagy hosszú..
Hát én azt gondlom elõször is, hogy borotválkozzon. De amúgy nem kizáró ok:)
Ha nem strandon ismerném meg, (tehát nem látom rögtön, h "csimpánzszerû") akk nem kizáró ok persze. Attól lehet vicces, aranyos pasi. Viszont szexuálisan biztosan nem vonzana egy ilyen test. Így hiába van összhang, ha testileg nem látom elég kívánatosnak... Félre ne értsd, nem azt mondtam, h csak tökéletes testû pasi jöhet szóba, de kell, h kívánjam, vágyjak is rá. (ne csak elfogadjam a testét, hanem vonzó legyen számomra)
Én egy elég szõrös pasi vagyok és eddig minden barátnõm azt kérte, hogy szõrtelenítsek.Persze egyik sem szakított volna velem ha nem teszem, de azért igyekeztek rábeszélni.Most már el sem tudnám magamat képzelni szõrösen.
Persze, szõrteleníts! Mégis HOGYAN? Gorillát nem szokás borotválni! A pncik könnyen dumálnak, van kemény 3 szál szõr az egész testükön!
medve.

Tippeket szeretnek arra, hogy: hogy lehet nagyon felizgatni egy pasit?

altalaban minden rendbenvan. simogatom, csokolgatom, maszirozgatom gatyan keresztul a peniszet.

Legjobb válasz: lehet izgult. Ne siessetek, es eloszor inkabb pettingeljetek, mint szeretkezzetek. A szeretkezes muveszet, amit tanulni kell. Ismerni kell hozza a masik es a sajatunk testet, a vagyait, hogy mi jo, es mi kevesbe. A petting erre kivalo dolog. A fiuk altalaban szeretik, ha a fulcimpajukat nyalogatod, szopogatod, es kozbe kifujod a levegot, bele a fulebe. Legalabbis az en parom gerjed ra. Utana johet a nyak, lassan, a nyelv vegevel, erotikusan. A hatat is simogathatod kozbe, az ujjad vegevel, a ket lapocka kozott, az is egy erogen zona. Az oldal is az, es a ferfiak cicije is imadja a kenyeztetest! A comb belso resze, a has, koldok tajekan, a herek. A szopasnak sem az a lenyege, hogy minel hamarabb tul legyel rajta, lehet lassan, erotikusan. Eloszor nyalogasd vegig totol a tetejeig, aztan korbe-korbe, kozbe nezz a szemebe, arra biztosan gerjedni fog. Utana kezd el bekapni, szivogatni, aztan gyorsithatsz a tempon, kozbe nezd a baratod reakciojat. gerjeszto lehet meg ha szopogatod az ujjat, az ujjhajlatok, a felkar belso resze, a konyok hajlat, ajkakra finomat ra lehet harapni. Remelem tudtam segiteni.

lehet izgult. Ne siessetek, es eloszor inkabb pettingeljetek, mint szeretkezzetek. A szeretkezes muveszet, amit tanulni kell. Ismerni kell hozza a masik es a sajatunk testet, a vagyait, hogy mi jo, es mi kevesbe. A petting erre kivalo dolog. A fiuk altalaban szeretik, ha a fulcimpajukat nyalogatod, szopogatod, es kozbe kifujod a levegot, bele a fulebe. Legalabbis az en parom gerjed ra. Utana johet a nyak, lassan, a nyelv vegevel, erotikusan. A hatat is simogathatod kozbe, az ujjad vegevel, a ket lapocka kozott, az is egy erogen zona. Az oldal is az, es a ferfiak cicije is imadja a kenyeztetest! A comb belso resze, a has, koldok tajekan, a herek. A szopasnak sem az a lenyege, hogy minel hamarabb tul legyel rajta, lehet lassan, erotikusan. Eloszor nyalogasd vegig totol a tetejeig, aztan korbe-korbe, kozbe nezz a szemebe, arra biztosan gerjedni fog. Utana kezd el bekapni, szivogatni, aztan gyorsithatsz a tempon, kozbe nezd a baratod reakciojat. gerjeszto lehet meg ha szopogatod az ujjat, az ujjhajlatok, a felkar belso resze, a konyok hajlat, ajkakra finomat ra lehet harapni. Remelem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen. lehet, hogy egy kicsit siettettem a dolgot. de amugy ezeket mind szoktam csinalni. mindenesetre koszi:-))
Ha áll neki és csak akkor puhul el amikor már benned van, akkor próbáld ki azt, hogy Te legyél felül és simogasd a golyóit. Lehet hogy õ sem szexgép, kicsit ideges, de ha az idegessége elmúlik, akkor rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: megprobaljuk:) koszi:)
viagra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!