Találatok a következő kifejezésre: Egy pasit lehet (818 db)

Egy pasi lehet szép?

Tudom, hülyén hangzik, de egy pasira lehet azt mondani, hogy szép? Úgy értem, egy olyanra, akinek tényleg nagyon szép az arca, meg szép teste van és ilyenek. Nem hangzik ez furán?

Legjobb válasz: Én mindig azt mondom a pasikra és akkor mindig mondják,hogy pasi nem lehet szép,hanem õk helyesek... XD

Én mindig azt mondom a pasikra és akkor mindig mondják, hogy pasi nem lehet szép, hanem õk helyesek... XD
hát esetleg ha 10 éves alatti akkor lehet szép... De utána már az anyja is úgy dicsekszik vele, hogy nekem biza mien helyes nagy fiam van! :D Szóval egy fiú/férfi helyes, ha helyes :D
nem ez játszott a bûbályos boszikba ? :D A "pájpör" egyik gyereke a jövõbõl vagy hogy is van?! :D Am. a kérdésre már válaszoltam, csak visszatértem mazsolázni:D
Szerintem nem lehet, inkább, hogy "helyes"... F/18
Szerintem pedig igenis lehet szép egy pasi. Ha szép az arca, akkor szép:D
egy lány szép, egy fiú pedig helyes lehet. pl. sztem egy lányra se mondjuk azt, hogy helyes.
Persze, hogy lehet! Én szoktam mondani. A barátom is szép :) - de ha mondom neki, nem hiszi el, meg mindig azzal fáraszt, hogy én szép vagyok, õ nem. (Az inkább pozitívabb reakciót vált ki belõle, ha azt mondom, "jól nézel ki", vagy jól áll ez vagy az -pedig hasonlót jelent.) És ez stílushoz sem köthetõ. Szabályos, markáns arc, szép bõr, szép haj, vékony (úgy értem, nem girnyó, hanem normális) vagy enyhén sportos alkat, legyen a megjelenésében valami karakter- kb. ennyi, de ezt teljesen úgysem lehet leírni. Nem kell, hogy metroszexuális legyen, pl. egy hosszú, fekete hajú, széparcú rockersrácra is mondom, hogy szép, pedig õ távol áll a nyálasságtól. Meg aztán a szépségnek is több formája van, pl. belõlem a szomszéd Pistike, hiába szép arcú, nem vált ki olyan hatást, mint egy vagányabb pasi. (és ennek semmi köze a bunkósághoz, aki bunkó, az számomra nem vonzó - csak itt is gyakran írjátok ezt a sztereotípiát)
Nekem elõfordult már, hogy különleges pasira-aki mondjuk teljesen hétköznapian öltözködik, de mégis nagyon feltûnik valamivel-azt mondtam hogy szép, szerintem simán lehet, ha tényleg oylan a srác hogy nem jön szembe pár száz olyan minden sarkon
Pedig én szépnek tartom a barátomat.Abszolút nem b*zis, sõt..De mégis olyan széép. Bár ezt soha nem mondom neki, biztos zavarná:)
Szerintem lehet szép, ha épp szerelmes vagy egybe xD Legalábbis én ilyen esetben nem azt mondom rá, hogy helyes, hanem hogy szép :)
A kérdező hozzászólása: Azt nem tom, egy részt sem láttam, csak beírtam gugliba, hogy beautiful men:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem szép, én elfogadnám:)
Ez a linkelt fiú nem szép!! HAnem egy homokos :DDDD
NEM!!!
A kérdező hozzászólása: De szerintem lehet! Ritka, de lehet. Õ például szerintem az:http://farm1.static.flickr.com/92/243935824_09a6c1e73f.jpg Talán az ilyen lágyabb arcvonásúakra lehet mondani.
Az én kedvesem kimondottan SZÉP! (vagyis legalábbis szépnek látom)Hosszú sötét haj, szép ívû áll, nagy barna szemek keretezve hosszú sötét szempillákkal... Szerintem ezt lehet szépnek mondani.

Mar õsztõl új suliba járok, és már év elején kiszúrtam egy pasit. Lehet esélyem nála? 15/L

elõször csak megláttam és csak úgy megjegyeztem, hogy de jó pasi, aztán egyre többször láttam a suliban, majd különbözõ rendezvényeken,programokon ugyan abba a csoportba kerültünk. egy elõadás alkalmával gyakran ránéztem, mivel majdnem szemben ültünk egymással, és észrevettem hogy néha összeütközik a tekintetünk, és mindketten egymást nézegetjük. persze rögtön elkaptam róla a tekintetem, és kíváncsi lennék arra, hogy ti mit szóltok, lehet belõle valami? õ elég menõ a suliban, én meg még csak pár hónapja járok ide. õ nagyon jól néz ki, és én ... hát csak tipikus, nem túl vékony lány. s az a baj, hogy még a baráti körömben sem ismeri túl jól senki .

Legjobb válasz: látom megtetszettek a belsõ értékei

látom megtetszettek a belsõ értékei

Lányok! Nektek egy pasi lehet illatilag vonzó?

Egy elég jó " kölnit " használok és többször is volt már hogy egy lány rámmászott mert annyira vonzónak talált + annyira tetszett neki az illatom

Legjobb válasz: Mit használsz?

Mit használsz?
nem minden esetben.. de nagyon jó tud lenni.:D
A kérdező hozzászólása: van többféle is Playboy és Adidas fõleg
Én Giorgio Armani-t használok, és csak úgy tapadnak a csajok:)
rühellem a parfümöket, mert nagyon érzékeny az orrom... viszont ha érzem az illetõ saját illatát, és tetszik is, akkor nem kicsit tetszik, hanem "rámászós" mértékben :D
Nekem rengeteget számít, hogy egy férfinek milyen illata van, van, hogy csak elmegy mellettem az utcán egy srác, "megcsap" az illata, persze jó értelemben, utána fordulok és már be is gerjedtem. Van ilyen:) Egy jó kölni nagyon sokat számít, fõleg ha keveredik a fiú saját illatával. Isteni :)
Nekem nagyon bejön a Hugo Boss XY parfüm, meg sok más férfi parfüm is, de ez úgy kifejezetten nem gerjeszt. Hanem az, ha megérzem a férfi természetesen kanos (ne keverjük a büdössel) illatát. Uramatyám. :D Akkor nagyon bevadulok! Az ember alapvetõen úgy van programozva, hogy a szagok alapján választ párt tudat alatt. Ezek õsi ösztönök! A férfi ismerõseim 90%-a azt mondja, hogy érzi rajtam, ha ki vagyok éhezve, vagyis szó szerint azt mondják, hogy érzik a puncim illatát és ez nagyon bepörgeti õket! Még, ha csak haverok is vagyunk. :) A volt pasim is azt mondta, hogy elõfordult már olyan, hogy mindenhol a puncim illatát érezte rajtam és egész idõ alatt állt a farka rám! Mondjuk nekem szokásom az olyasmi is, hogyha nagyon fel vagyok izgulva és ki vagyok éhezve, akkor magamba nyúlok és a nedves ujjaimat végighúzom a nyakamon, illetve a fülem környékén! Ha ezt megérzik a pasik, megbolondulnak! :) 20/N.
Én a Playboy parfümtõl nem begerjedek, hanem menekülök, egyszerûen annyira hímringyós szaga van mindegyiknek. De a kérdésre válaszolva volt már olyan, hogy az illata alapján tartottam nagyon vonzónak, jó hozzáteszem nem gázul nézett ki alapból sem.

Lányok! Szerintetek miért lehet, hogy egy pasival egy nő sem szeretne igazán lenni?

Vagy szóba sem állnak velem vagy időközben eltűnnek...

Legjobb válasz: Azért mert: 1) Nincs a pasinak önbizalma. 2) A pasi mama kicsi fia. 3) A pasi trehány. 4) A pasi büdös. 5) A pasi semmivel sem tûnik ki a többi pasi közül.

Azért mert: 1) Nincs a pasinak önbizalma. 2) A pasi mama kicsi fia. 3) A pasi trehány. 4) A pasi büdös. 5) A pasi semmivel sem tûnik ki a többi pasi közül.
Ostoba.

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Adott egy pasi akinek volt egy nagy szerelme, de már 2 éve külön vannak azonban a pasi még mindig szerelmes, a nõ már továbblépett, azzal a pasival mit tud kezdeni egy másik nõ? Hogy lehet elérni, hogy kiszeressen belõle?

A srác még mindig hurcolja az exe képét, és folyton ilyeneket mond, hogy nincs hozzá fogható és nincs kedve alacsonyabbra tenni a lécet. Senki nem olyan szép, okos, kedves...stb.Azóta nem is volt semmiféle kapcsolata csak alkalmi szex. De egy idõ után csak aktuális továbblépni, nem? Szerintetek még nem telt el elég?Én már biztos továbbléptem volna a helyében.

Legjobb válasz: Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.

Semmit nem tehetsz. MENEJKÜLJ! Ilyen férfi csak magával ránt az õ szintjére, beteges.
Inkább rajta múlik, de úgy tûnik, hogy nem is akarja elfelejteni.
majd ha megint beleszeret valakibe most még a nyavalygási stádiumban van

Miért van az, hogy ha egy pasi mackós, az édes, meg jó is lehet, de ha egy lányon fölösleg van, az már egy tehén?

Jó én bevallom,kövér vagyok!179!78kg!És én teszek ellene,mert 87r?l indultam,72 lettem,alig ettem,csak azért,hogy valaki rámnézzen!Hát nem így lett.Most egy kicsit visszaszedtem,de már ment le ,és folytatom!Nekünk miért kell nyomulni,hogy deszkák legyünk,míg ?k piálnak,és zabálnak,és rájuk mondják:mackós!Ha egy csaj csinálja ugyanezt:Dagadt disznó!Miért?

Legjobb válasz: sztem legalább annyi lánynak nemjönnekbe a mackós pasik, mint ahány pasinak a ducibb csajok.

sztem legalább annyi lánynak nemjönnekbe a mackós pasik, mint ahány pasinak a ducibb csajok.
én 100 kiló vagyok, a párom pedig a környék legtutibb pasija, de a deszka lányokat mindig is lepattintotta. Van már 2 gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok. Rengetegen környékezik, de mindenkinek azt mondja, hogy olyat, amilyet én tõlem kap, nem tuna neki senki adni. Szeret, és nem zavarja, hogy én elhíztam a szülések után. Tudom, hogy nem csal meg, mert munkából egybõl hazajön, meg nem is az a típus. Szinte minden nap szeretkezne, de a gyerekektõl már nem lehet olyan szabadon, mint régen. De mindig próbálkozik. Sokan mondták már neki, hogy hogy tud egy ilyen nõvel együtt élni, de majdnem nekiugrott az illetõnek, így már tudják, hogy egy rossz szót nem szólhatnak rám. Nem minden kövér nõ szenved a súlya miatt, engem Istennõként kezel a párom. Ezt csak egy példának írtam, nem kell elkeseredni, nem vagyunk egyformák. Ki ezt szereti, ki azt. Elõbb-utóbb mindenki megtalálja a párját. 22/l
mert gondolom a férfi minél nagyobb, rátermettebb, olyan a hatás hogy annál nagyobb védelmet tud nyújtani a nõnek. a nõkben meg a törékenységet, védelmezhetõséget nézik.
Jah teljesen egyetértek veled, ez sajnos így van. Ugyanez a helyzet azzal, ha egy pasi állandóan csajozik azt kevésbé ítélik el, mint ha egy csaj csinálja ugyanazt....
Az én teóriám a következõ: a vékony lányoknak nagyobb az önbecsülésük, mert a média által sugallt "normáknak" megfelelnek, ezért sokkal kiegyensúlyozottabbnak tûnnek. Akin van egy kis plusz, az úgy érzi, hogy õ már nem tartozik a top kategóriába, ez a hangulatán is meglátszik. Azért gondolom így, mert nekem is van jópár kiló fölöslegem és csak néhány kg ment le komoly edzés és életmódváltás után. Hiába csak 3 kg-val mutat kevesebbet a mérleg, sokkal egészségesebb vagyok és e miatt jobban érzem magam a bõrömben, és ezt rengetegen megjegyezték. Mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, pedig csak a hozzáállásom változott. Magamat nem úgy kezelem, mint egy tehént, hanem, mint egy egészséges, karbantartott testben élõ személyt, még így a plusz kilókkal együtt is.
22 évesnek: hát akkor õszintén gratulálok nektek, a gyerekekhez is, nem semmi, h 14 éves korotok óta együttvagytok, aztán házasság is és még gyerek is. tényleg nagyon jól meglehettek, fõleg h látszik h a férjed is nagyon odáig van érted. gratulálok, !
Nézd a másik oldalról: ha egy lány vékony, akkor az bombázó, ha egy fiú vékony, akkor az gebe és girhes. Szerintem ez is a média hatása sajnos :(
Ezzel a magassággal nem vagy kövér kategória, inkább teltkarcsú. Ne legyél deszka, a férfiak többsége hidd el szereti, ha egy nõn van mit fogni. Valami más oka lehet, hogy nem találsz párt, mert láthatod, hiába fogytál le, akkor sem sikerült. Talán túlságosan görcsös vagy. Elõször is fogadd el magadat, ne görcsölj azon, hogy párt találj, hanem szórakozz, bulizz, add önmagadat és ha egy vidám husis csajt látnak a fiuk, meg fognak találni.
17 évesen már házasodtál? : /
az elsõ kommentemben azt írtam, hogy 4 éve vagyunk házasok, most gondolkodtam, hogy már nem is 4, hanem lassnan 5! 3 év után házasodtunk össze.
14 voltam, õ 19. 8 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok. Van 2 gyerekünk. Lányunk 4, a fiunk pedig 3 éves.
a 22 éves nõtõl kérdeznémn, hogy aztírta 8 éve vannak együtt. akkor 14 éves voltál mikor összejöttetek? bocs az OFF-ért, de ez nagyon érdekel. amúgy már válaszoltam, elsõ voltam.
tuti h a bomba csajok nem a gebék:D én mindig azt hallom h jó nõbõl 100kiló is kevés:D akkor én még hízhatok egy 40-t:D
Héhé stop. Nagyon kevés nõ szereti a kifejezetten duci 'mackós'pasikat. Inkább a nagyon izmos pasikat, az izmosan macisakat, akiken az izom sok nem a háj. És azt ugyanolyan nehéz elérni mint a fogyást. A pasik sem a csontkollekciókra hajtanak ez is csak a média balfassága, ahány pasit ismerek, mind elõbb csorgatja a nyálát egy jó nõcis nõre, fenékkel, mellel, kis husival, mint egy deszkára. Sokkal jobb érzés egy pl 165/55-60 kilós nõt simogatni mint egy olyat akinek már a csontjai kiállnak a bordáit fogdossa az ember.. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Persze a csaj egy [email protected], de a pasi meg egy Bika!Bár én is lennék inkább 20kgmal könnyebb...akkor már én is számításba jönnék náluk.De ez van.Köszönöm a komikat:)
minden a média hibája, amugy szertintem sem vagy kövér! a magasságodhoz megfelelõ a súlyod! énpl. 158cm és 60kg vagyok, szertinem ez a sok :S. 15kgval több is voltam, egy ember miatt elkezdtem koplalni, és semmi nem lett a dolgobol... neki egy még mindig nálam vékonyabb (és szebb) lány kellett... úgy érzem még 1x neki kell mennem a fogyókurának, hogy végre szeressen valaki. :/ és szerintem az "izomagyú" pasasok sem jönnek be sok nõnek... :/ engem kifejezetten taszitana egy ilyen "lufi" :S 16L.

Szeretkezni akartam egy pasival, de alig bírt belémhatolni, meg is jegyezte, hogy milyen szűk vagyok. Abba is hagytuk, mert már neki fájt. Utána rettentően véreztem. Lehet, hogy most szakadt át teljesen a szűzhártyám?

Voltam már pasival, de nem volt valami jó. Már évek teltek el azóta, hogy valaki utoljára hozzám ért "ott".

Legjobb válasz: Nem, szerintem sem normálisak az elõzõ hozzászólók :S Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, de szégyelltem a tapasztalatlanságomat a párom elõtt ezért azt mondtam hogy voltam már pasival. Nem volt jó ötlet és nem azért mert rossz volt az elsõ, a párom nagyon gyengéd volt velem. De sokkal kevésbé lett volna stresszes ha elmondom az igazat.Aztán a késõbbiekben kiderült hogy van még mit tanulnom, de nem okozott problémát, azóta is együtt vagyunk és jó a szexuális életünk. Nem hiszem hogy lenézne téged, a pasik nem szokták bánni ha egy lány tapasztalatlan és büszkék arra hogy õk taníthatnak nekik egyet s mást:) Egyébként hosszú távú kapcsolatnak tervezed vagy futó kaland volt?

Elõször is: Nem értem, miért kell ilyen bunkó módon beszólni. Azt írta a kérdezõ, hogy évek óta nem volt senkivel. Tehát kurva nem lehet. Hülye viszont annál inkább. Jobb lett volna, ha elmondod az igazat. Ez így mindkettõtök számára kellemetlen. Kérdésedre válaszolva: Igen, lehet, hogy le fog nézni. Akkor próbálj nem törõdni vele, megtörtént, már nem tudod rendbehozni. De ha nem lesz faszfej, az azt is jelentheti, hogy fontos vagy számára, és akár még komolyabb is lehet a dolog.
Nem, szerintem sem normálisak az elõzõ hozzászólók :S Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, de szégyelltem a tapasztalatlanságomat a párom elõtt ezért azt mondtam hogy voltam már pasival. Nem volt jó ötlet és nem azért mert rossz volt az elsõ, a párom nagyon gyengéd volt velem. De sokkal kevésbé lett volna stresszes ha elmondom az igazat.Aztán a késõbbiekben kiderült hogy van még mit tanulnom, de nem okozott problémát, azóta is együtt vagyunk és jó a szexuális életünk. Nem hiszem hogy lenézne téged, a pasik nem szokták bánni ha egy lány tapasztalatlan és büszkék arra hogy õk taníthatnak nekik egyet s mást:) Egyébként hosszú távú kapcsolatnak tervezed vagy futó kaland volt?
Szerintem lehetséges, h most szakadt át. De azt nem írtad h a legelsõ még régebben vérzett e, meg h ha kicsi volt , akk igen most szakadt át.....
1.nem vagy hülye ku..a!(aki ezt írta minõsiti is) 2.ne törödj az ilyen hozzászolókkal!!!! 3.valószínûleg lelki okai voltak, féltél stb...félelem mindenkiben bent van, mikor elõször van együtt a partnerével, probáld el engedni magad
Szia! Ne törõdj a beszólásokkal, szerintem el se olvasták a kérdést. :( Igen, lehet hogy most szakadt át a szûzhártyád. Bár az is eszembe jutott, lehet hogy pszichikai oka volt a kudarcnak. Mint írtad, régen voltál pasival, akkor sem volt igazán jó a szex, ráadásul a hazugságod is nyomasztott. Lehet hogy begörcsöltél, a hüvelyizmok képesek ilyesmire (is), ha emellett nem voltál elég nedves, akkor lehetett a pasinak is kellemetlen. Próbálj beszélni vele ha õt akarod. Különben meg keresd tovább az "igazit", legyél vele õszinte és minden rendben lesz!
NOMRÁLISAK AZ ELÖTTEM HOZZÁSZOLOK??????
Na jo, ne sertegessuk egymast, de van egy olyan erzesem, hogy te is csak egy vagy azok kozul, akik azt hiszik, attol nagy lanyok lesznek, ha osszevissza k...elnek. Minek kell neked hazudozni???Miert nem ulsz le magadnak es varod meg a kello alkalmat es a kello embert, akivel szeretkezhetsz. Vele talan nem menne ilyen nehezkesen sem.
igaza van az elötem lévönek hülye ku... vagy minek a szexneked ha nem értesz hozzá én pasi vok és én lenézlek hol ott nem velem ketyintetél
hülye KURVA
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek köszi a választ! Bár a beszólogatókat nem értem, mert nem érzem jogosnak, amit írtak, de ez is egy vélemény. Így visszagondolva, valószínüleg tényleg a félelem lehetett az ok, hogy elbénázok valamit (ez sikerült is...:S). De ez is csak azért volt, mert (így megválaszolva egy kérdést is) hosszú távra terveznék... (L)
figyelj ne törödj a bunkokal nem vagy te kurva csak tapasztalatlan én egy srác vok és én nem nézném le a barátnömet ilyenért inkáb örülnék hogy én adhatok neki át valamit mert ugye ha lefekszel a barátodal egy fokal tapasztaltab vagy.FEL A FEJJEL
Nem értem, miért ilyen indulatosak a hozzászólók. Nem a te hibád ami történt. Szerintem a következõ alkalom már zökkenõk nélkül telik el.
Én fiatalabb vagyok mint te de válaszolnék :) Volt egy barátom akivel ha együtt voltunk nem esett valami jól. A mostani párommal nagyon jó együtt lenni, az elején voltak problémák...fájt, stb. és az a rossz élmény is közrejátszott, nem tudtam ellazulni. Beszélgettem vele, elmondtam mi baj van (õ is látta rajtam h nyomaszt valami)...tapasztaltabb mint én. Megtanultam ezen a téren is megbízni benne és szóltam neki mikor baj volt akkor óvatosabb volt velem. Azóta nagyon jó vele lenni :) Biztos, hogy ha szeret a párod meg fog érteni, kis idõbe fog tellni amíg teljesen ellazulsz de segíteni fog ebben :) Nyugodj meg nem fog lehurrogni azért sem, hogy tapasztaltabbnak mondtad magad.

A páromat már egy hónapja nem láttam, dolgozik. Én már nem tudok hinni neki, főleg ugy, hogy már a telefonaimra se reagál. Lehet, hogy egy pasi így lezár egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit?

Az els? pár hétben hitegetet, hogy majd találkozunk, de konkrétat sose tud mondani. Most már azt se tudom, hogy merre van, a telefont nem veszi fel, nem tudom vele megbeszélni a dolgokat. Nekem könyebb lenne ha megmondaná, csak nem tudom, hogy tudnám ezt elérni.?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!

Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!
lehet hogy nem tudja mit mondjon, ezért nem mond semmit... de szerintem hagyjad, ne molesztáld, ezzel úgyse lesz jobb, a pasik nem is szeretik, ha folyton hívogatjék, sõt kiábrándító. ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog majd õ.
Szerintem egyértelmû a dolog. Nem akar veled sem találkozni sem beszélni. Elég szépen nézne ki ha hívnám a pasimat és nem veszi fel ami még nem ok hogy kiakadjak, mert elõfordul, de létezik visszahívás is. Ha nemtudom elérni minimum hogy visszahív, ahogy én is õt ha láttam hogy keresett. Szerintem te zárd le ezt a kapcsoltatot. Szerény véleményem szerint az amit mûvel gusztustalan és nem érdemli meg azt hogy foglalkozz vele. A munkára sokmindent rá lehet fogni de azt nem hogy ne hívjon vissza.
Szerintem vedd úgy, hogy megmondta.Zárd le ezt a kapcsolatnak már nem mondható dolgot, és keress magadnak valakit, aki boldoggá tesz.Erre a fickóra pedig egy percel se pazarolj többet!!!

Ezen az oldalon, ha egy pasit visszautasítanak, akkor egy nõ sosem lehet hibás csakis mindig a pasik?

Mert minden válasz arról szól, hogy a hiba csakis benned van.

Legjobb válasz: Vagyis ezen oldal válaszai szerint. De gondolom a való életben is csakis a srácok a hibások, hiszen a döntéskényszer a nõkön van, õk mindig jól döntenek, vagyis kizárásos alapon a pasik rontottak el valamit (az is hiba, ha nem vagy gazdag, jóképû, tökös, full kisugárzású)

A kérdező hozzászólása: Vagyis ezen oldal válaszai szerint. De gondolom a való életben is csakis a srácok a hibások, hiszen a döntéskényszer a nõkön van, õk mindig jól döntenek, vagyis kizárásos alapon a pasik rontottak el valamit (az is hiba, ha nem vagy gazdag, jóképû, tökös, full kisugárzású)
A kérdező hozzászólása: 53%-ost már lenullázta valaki, de miért. Kicsit felhúztam neked egy zöld pacsival,
Senki nem hibás, csak megismerkednek és kiderül nem a megfelelõ emberrel.Lehet a nõ hamarabb mondja ezt ki, mert a fiúk megalkuvobbak, nehezebb nekik másik lányt keresni, de ahol nem müködik valami az jobb ha abbamarad, ezzel azért egyetérthetnek a fiúk is. Velem sokszor fordult elõ, hogy apró kis csalodások sora ért a fiuval kapcsolatban, aki hozta a formáját és a végén kiadtam az utját és nem értette miért...ugyhogy a fiuk is önzõek, apránként sokat tesznek azért, hogy a végén repüljenek. Jó a hülyéknek, hogy azt se tudják miben hibáznak..
A kérdező hozzászólása: , , sose történhet meg hogy a lány esetleg van annyira belevaló hogy bevallja az érzéseit a fiú meg elhajta a pi*csába... realitás 0..." Van ilyen, de csak ha jól néz ki a srác, nekem még egyetlen lány sem vallott be semmilyen érzéseket sem.
A kérdező hozzászólása: Azt sem tudják, hogy miben hibáznak., , , , Én is mindig repültem, ha egyszer-egyszer bevallottam egy lánynak, akinek véletlenül tetszem, hogy néha gyenge vagyok, fáj a sok elutasítás a lányoktól és 5 éve már egyetlen nõvel sem voltam együtt. Ez után amikor ezt 3 szor elmondtam 3 különbözõ nõnek, mind a 3 repített. Szép lassan adagolták el, hogy nem írtak vissza, nem akartam velem találkozni, kerültek.
Nyilván a nõk azt akarják, hogy a férfinek kellõ egzisztenciája legyen, mivel mindenhol azt látják hogy "menõnek" kell lenni, öltözködésben, külsõségekben, aki egyszerû földi halandó, az már nem való párkapcsolatra. Én nem okolom ezért a fiatal nõket, hogy ilyenné váltak (tisztelet a kivételnek) hiszen minden információ ezt közli velük. Nézzetek meg egy akármilyen lányok körében rajongott zenei elõadó (pop, RnB stb) videó klippjét, semmi másról nem szól csak a gazdagságról, és hogy mindene megvan benne az embereknek. Ha nem is tudatosan, de tudat alatt azért idõvel a média teljesen átmossa az emberek agyát, és azt fogják a normális életnek tekinteni, amit a média közöl velük.
#16 Ezek a nõk (vagy férfiak, mert köztük is vannak ilyenek jópáran) amúgy sem váltak volna normálissá... Számtalan normális zene van amit hallgathatnak vagy értelmesebb TV mûsorok amit nézhetnek, netán könyvek amiket olvashatnak, mégis a semmitmondó RnB-t és a televíziót választják, mert alapból ez áll hozzájuk közelebb. Fiatalabb koromban én is csak azt ismertem, amit "elém tettek", gagyi zenék, Viva TV, IM, Popcorn, összes nõi magazin mert mindet nekünk ajándékozta a szomszéd miután õ elolvasta (mondjuk ez már késõbb volt, 15-16 éves koromban), stb... Mégsem (?) lettem agymosott idióta. Amióta minden háztartásban alapvetõ dolog az internet, azóta meg nem is kötelezõ már ezeket a szemeteket hallgatni / nézni / olvasni... A többség tehet róla, hogy olyanok amilyenek.
kérdezõ-akkor már tudod miért repültél, akkor minek igy inditasz, hogy nem kellek senkinek..ezt talán nem annak a lánynak kellene elmondanod akit megakarsz hóditani, hanem a pszichologusodnak..
#17 Persze, nem minden emberrõl van szó, de a fiatal (és nem csak a fiatal) korosztály nagy része sajnos ebbõl tanul.. A szülõk szerepe is egyre csekélyebb, mert nem látják tõlük sem a helyes mintát, hogy mi is az a párkapcsolat. (válások, apák anyák jönnek mennek) Nyilván mindenki szíve joga, hogy dönt és mit helyez elõtérbe..de aki egy picit is befolyásolhatóbb, és eleve sehonnan nem kapta meg fiatalabb korában azt az építõ jellegû információt, ami egy normális párkapcsolat alapja lenne, szóval az ilyen embereknek a média ad egy kis lökést, és ha nincs aki elmagyarázza nekik, vagy hogy lássanak mintákat könnyen áldozatául esnek.. Amúgy is ez a fejlõdõ világ annyi megfelelési vágyat ébreszt mindenkiben, hogy a valódi értékek amik mindig is fontosak voltak két ember között, teljesen "értéktelenné" válnak, és csak a más média által "agy mosott" birkák példáját fogják követni. Ez a mindenkori egyetemes többség befolyása. És akik kikerülnek ebbõl a többségbõl, õket nevezik átlagembernek, legalábbis a mai normák szerint.
9. Ha már egy csaj próbálkozik, akkor az is egy olyan csávónál fog, aki bármelyik nõt megkaphatja. A visszautasítás esélye pedig még így is rohadt alacsony.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de azt látom, hogy a nõk testükkel olyan fegyverre tesznek szert, ami egy intelligens pasit is képes alárendelt pincsivé tenni. Nekik nem kell a közösbe semmit tenni, de célszerû, hogy a pasi rendelkezzen minimum egy olcsóbb 1 millió+ árkategóriás autóval, egy kisebb lakással. Stabil munkahellyel. Valahogy jó érzékük van ehhez, hogy kiszûrjék az ilyet 1-2 randi alkalmával is. Hihetetlen mód érzik ezt, nem egy lány ismerõsöm akit nem is érdekelt a pénz, mégis pénzes pasiba botlott csak bele. De ismeretségi körömben a nem túl szép lányok, akiknek nem is volt diplomájuk, valahogy mindig fura módon mérnök, rendõrtiszt, orvos, gyógyszerész pasiba botlottak csak bele, vagyis mindig ilyenekkel jártak. P
Mondjuk úgy, hogy hiba hiba hátán :) Szerintem meg egyenlõen rosszak a döntési arányok. 21F
"a hiba csakis benned van." Bennem nincs is hiba.. :(( :D
Sajnos valóban ez van ezen az oldalon, de az életben is ez terjed már szóval én nem csodálkozom rajta. Mindig a másik a hibás, nem õ szerintük.Hát nekem aztán olyan mindegy már, majd egyedül maradnak szépen és akkor majd sírhatnak.
Senki nem hibás. A nõ nem köteles senki közeledését elfogadnia, a férfi meg nem köteles minden nõ elvárásának megfelelni. Maximum annyit rontott el, hogy nem a megfelelõ lánynál próbálkozott. Az anyagi helyzet, külsõ és kisugárzás állapota nem számít hibának, ami az egyik lánynak nem jött be, másnak bejöhet.
Nem csak itt, hanem a való életben is. A férfiak szerepe egy párkapcsolatban már nem az mint régen, egyre inkább "divat kapcsolatok" jönnek létre, ami nem a valódi értékekre alapozza a hangsúlyt, hanem csupa külsõségekre, és megszabott aktuális normákra. Változnak az idõ, változnak az emberek, és a szokásaik is. Egyre kevesebb a hosszú távban gondolkodás a fiatalok körében, inkább csak fejlõdõ világ ami körülveszi õket, abból merítenek információkat és abból is építik az életük köveit. Pl melyik média közli azt a fiatalokkal, hogy szeretni jó? Érdemes kitartani a választottad mellett? Éjjel nappal Bp, vagy a VV6 ? A fiatalok ezt veszik példaként, ezt közli velük a média, és ebbõl tanulnak sajnos.
Nézd meg te is hova tetted ezt a kérdésed, neked nincs min csodálkoznod, azt hiszem.
csak is a pasi lehet a hibás, mivel a nõk az esetek nagy részében egy szót nem tudnak kinyögni csak lesnek mint borjú az új kapura, elvárják ha már a pasi kezdeményezett szórakoztassa is el õket nem am mint emberi lény a másikkal, olyankor egybõl leveszi a nõ hogy tetszel neki máris alárendelt szerepbe kerültél, hacsak nem egy stand up comedy elõadó vagy valamelyik kigyúrt férfi szinész...ellenben a testükön kivül a nõk mit tudnak még bedobni a közösbe ilyenkor?
Ez teljesen úgy jön le nekem, mintha csak egy lány mondhatna nemet egy fiúnak, fordítva nem, hol?, sose történhet meg hogy a lány esetleg van annyira belevaló hogy bevallja az érzéseit a fiú meg elhajta a pi*csába... realitás 0...
A kérdező hozzászólása: Igen az az átlagember akinek folyton van párja, az sem baj, ha fél évente más és más. Az a pasinak akinek meg nincs évek során párja, azt beskatulyázzák, hogy nem is ember, vagy meleg stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!